FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.003.511
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
neaktivan
FIFA 12

Gotovo je, agent Smith iz Matrixa ti je ušao u komp, uskoro će ti sve igrače asimilirati i igrat ćeš samo sa smithovima :))

Ontopic: jesi možda instalirao kakve patcheve ili nešto slično?

Why so serious?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

hahahah...Nisam nikakve patch-ove istaliravao,i pocelo me ovo jako nervirati svaki igrac se zove SMITH

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Pozdrav svima, nov sam na forumu!

Imam jedno pitanje vezano za ovu fenomenalnu simulaciju.

Inrersuje me, je l ukoliko se kupi key, ne treba onda original disk, ili...

Ako mi moze neko to objasniti?

Ovo pitam iz razloga posto mi je ponudjen neki key, pa kao ja trebam neki nalog napravit, pa preko toga skinuti igru?!

Hvala vam unapred!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

LJUDI moze li mi neko pomoci,instalirao sam igricu i mogu igrati ali na dresu svakog igraca ne pise njegovo ime nego pise SMITH,a nema ni navijaca na tribinama..ZNA LI NEKO U CEMU JE PROBLEM

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
Zoki Mpek kaže...

Pozdrav svima, nov sam na forumu!

Imam jedno pitanje vezano za ovu fenomenalnu simulaciju.

Inrersuje me, je l ukoliko se kupi key, ne treba onda original disk, ili...

Ako mi moze neko to objasniti?

Ovo pitam iz razloga posto mi je ponudjen neki key, pa kao ja trebam neki nalog napravit, pa preko toga skinuti igru?!

Hvala vam unapred!

Kad dobiješ Key netreba ti originalni disk ako ga nemaš. Taj Key upišeš u Origin i igra ti se počinje skidat.

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 12:29 (Praetorian1).
17 godina
nikola55555 kaže...

LJUDI moze li mi neko pomoci,instalirao sam igricu i mogu igrati ali na dresu svakog igraca ne pise njegovo ime nego pise SMITH,a nema ni navijaca na tribinama..ZNA LI NEKO U CEMU JE PROBLEM

Probaj napraviti reset squads pa vidi jel pomaže.

Come to the dark side, we have cookies.
17 godina
FIFA 12

Pozdrav, javljam se zbog jednog problema u career modu (ili sam čorav). Naime poslao sam scouta da traži napadače, a drugoga da traži golmana. Našao sam nekog ok golmana i opozovem scouta. Problem je s ovim koji traži napadače. Naime u jednom trenutku drugi klub mi "ukrade" igrača kojeg sam pratio i sad tog scouta ne mogu opozvati. Stalno mi je na listi igrača koje prati taj "ukradeni" i ništa ne mogu, a taj scout ima sve 5 zvjezdica i masno sam ga platio  {#}. Kako da ga opozovem?

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12
evo vam jedan free kick tutorial od EA Sportsa:
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
evo vam jedan free kick tutorial od EA Sportsa:

ako niste skužili, od svih slobodnjaka niti jedeanput zid mu nije skočio.... Kao da tako nije jednostavno zabiti gol{#}

14 godina
neaktivan
FIFA 12

Kako se brani penal na tipkovnici?! Standard postavke?!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

S kim da krenem igrat manager mod.

6 Newcastle
1 Lazio
9 Napoli
5 Roma
2 Stoke
F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
kalimee kaže...

Kako se brani penal na tipkovnici?! Standard postavke?!

S numerickim tipkama sa strane tipkovnice(desno). 2,4,6,8.

Nisam se prestao igrati jer sam ostario, već sam ostario jer sam se prestao igrati
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Krenuo sam Napoliem i odma sam doveo Beckhama, nek se nađe za fri kikove.

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 22:22 (Praetorian1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

LJUDI moze li mi neko pomoci,instalirao sam igricu i mogu igrati ali na dresu svakog igraca ne pise njegovo ime nego pise SMITH,a nema ni navijaca na tribinama..ZNA LI NEKO U CEMU JE PROBLEM..I da li se to nekome desavalo...???

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nikola55555 kaže...

LJUDI moze li mi neko pomoci,instalirao sam igricu i mogu igrati ali na dresu svakog igraca ne pise njegovo ime nego pise SMITH,a nema ni navijaca na tribinama..ZNA LI NEKO U CEMU JE PROBLEM..I da li se to nekome desavalo...???

znam ja u cem je problem...problem je u tome da nemas original igru ;)

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
16 godina
neaktivan
nikola55555 kaže...

Napravi uninstall s Revouninstallerom, obriši s njim sve vezano za Fifu 12 na kompu, pa ponovno instaliraj s nekog drugog DVD-a(ili ponovno skini, vjerojatno imaš pirat)

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
15 godina
neaktivan

2 0 hvala 0
17 godina
FIFA 12

Je li se susreo netko s problemom da mu nestanu igraci iz momcadi u manager modu? vec mi ih je par nestalo a jedan je imo potencijal 85-94 i fkt me to naljutilo... jednostavno zapocnem novu sezonu a igraca vise nema:S

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

pozdrav momci..nov sam na forumu..imam 27 god..10 god sam igro pes i evo od ove godine sam prešo na fifu 12 i mogu samo reći sve najbolje o fifi iako godinama nisam htio čuti za nju ali s pravom...eto samo toliko...htio bih se priključiti ovoj temi...

MARIO POSAVAC

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

dali neko zna mogu li se finte same naređivati..odnosno dali se može kao na pesu da si sam naštimaš kako hoćeš da ti budu...?..ili se baš mora onako kako je naređeno...?...

MARIO POSAVAC

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
benzy kaže...

dali neko zna mogu li se finte same naređivati..odnosno dali se može kao na pesu da si sam naštimaš kako hoćeš da ti budu...?..ili se baš mora onako kako je naređeno...?...

Nemožeš sam naštimati...

13 godina
neaktivan

ma nije čak ni to problem ako se nemože namještati sam nego mi je zbunjujuće recimo kad radiš fintu i zarotiraš desni analog u desno a on napravi fintu u ljevo....

MARIO POSAVAC
14 godina
neaktivan

to ti je onda nešto pobrkano

13 godina
neaktivan

neznam kako bi billo...analog radi normalno u svim smjerovimam kako treba...ma nema veze skontat ću..al kako me živcira komp na professional e...dam im gol..čak povedem i 2-0...presmješno je kako je napravljeno da svaki centaršut njihov je ko penal...svaki centaršut je precizan i uvijek nadskaču moje...jednosatvno samo na to idu...

MARIO POSAVAC
14 godina
neaktivan
FIFA 12

isto ti je tako kada igras online... npr. protiv chelshea,.... Napadaš ih i napadaš kad ono lik jedanput prijeđe centar po boku, centaršut i drogba gol.... 10 min poslje po drugi put lik prođe centar, naravno opet ista priča samo što anelka zabija glavom{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ja sam danas igrao tekmu gde sam primio sve golove preko centarsuta i nije bitno odakle centrira skoro svaka lopta je njegovato me nerviralo strasno lik uopste ne ide ka golu vec sa strane centrira i da gol,jesam ga pobedio osam prema 6 al sam se nervirao zbog takvih debilnih golova koje sam primio.Triler tekma je bila.
14 godina
neaktivan

Vjerojatno ima Crossing na assised pa mu svaki ubačaj bude točan{#}

13 godina
neaktivan

ma to igranje protiv kompa je čista glupost samo eto kad nemaš protiv koga pa ono...al to je čista šablona igre koju komp igra....najbolje je protiv prijatelja...e to su onda dueli...ili kad se turnir baci..ma i posvađamo se..svašta bude...jednom smo čak htjeli igrat i u pare al skontali smo da to nije dobra ideja i da bi se brzo posvađali....njaviše me živcira uz te centaršuteve i to što su neki igrači od jednom dribleri i jaki  u duelu ....i što im  nemoš praktički oduzet loptu..

MARIO POSAVAC
17 godina
FIFA 12

Igro ja protiv nekog lika sa izvrsnim španjolskim timom, ali imo je loš chemistry. I čim je tekma počela užasno je laggalo. Ja kliknem tackle a  on sekundu kasnije to napravi. I primim gol odma u 3. minuti zbog kasne reakcije. I primim još jedan u 20. I tak napadam ja stalno (imo par sjajnih šansi) i nekak uspio zabit 3 gola i dobijem 3:2. Definitivno najteža utakmica. Preloše je igrati zbog laga.

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ma mislim da taj crossing na assisted nema veze..to je samo da on sam autmatski centrira a ne i da mora bit točno..al po meni je puno bolje kad sam centriraš...ja sam skoro sve podeseio na manual i semi-assisted tako da mi bude zanimljivije i teže...a i je baš teže kud  i kamo...pogotovo kad se igra jedan na jedan...e tu se vidi koje bolji...koje vještij i ko više zna taj će pobjedit..

MARIO POSAVAC
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice