FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.003.949
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Ako planiraš rokat online, onda odmah idi u H2H koji su ti raspoređeni u divizijama po jačini a ti ćeš na početku bit u slabijoj jer ti postoji velika razlika u igri protiv čovjeka i AI-a, pogotovo na ovoj FIFA-i. Ak planiraš samo single player, igraj lige, turnire, career mode tak da si postepeno povečavaš težinu igru.

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Momci, vec dugo vremena igram FIFU offline, lani sam preko gamerangera igrao online ali jednostavno nije uzitak to, zelim igrat nekakav mode tipa UT ili H2H ili slicno.. Pa me zanima, kako je igrat FIFU online na PCu? Je li im isti server za PS3, Xbox i PC, ako nije kakav je za PC? Ukratko, da li se isplati kupovati igricu radi online igre? Ili je to moguce samo na konzolama?

The Clippers will soon start alley ooping the inbound pass to B-Griff.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: FIFA 12
StormHB kaže...

Momci, vec dugo vremena igram FIFU offline, lani sam preko gamerangera igrao online ali jednostavno nije uzitak to, zelim igrat nekakav mode tipa UT ili H2H ili slicno.. Pa me zanima, kako je igrat FIFU online na PCu? Je li im isti server za PS3, Xbox i PC, ako nije kakav je za PC? Ukratko, da li se isplati kupovati igricu radi online igre? Ili je to moguce samo na konzolama?

isplati se itekako,zna se dogoditi da te izbaci,ali nije baš često. A zabava je zagarantirana,ima brdo zabavnih modova.

I da,isti su serveri i za PC i za konzole.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
StormHB kaže...

isplati se itekako,zna se dogoditi da te izbaci,ali nije baš često. A zabava je zagarantirana,ima brdo zabavnih modova.

I da,isti su serveri i za PC i za konzole.

ok hvala stari, onda cu ga nabavit ;)

The Clippers will soon start alley ooping the inbound pass to B-Griff.
15 godina
neaktivan
FIFA 12

bilo je napeto :)

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

3 red cards? kak si to uspio :D

Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
neaktivan
dmanz kaže...
rebelsy kaže...

3 red cards? kak si to uspio :D

pregrub je sudac u nekim situacijama...

15 godina
neaktivan
FIFA 12

da, ali ja rijetko uspijem pockalit nekog kad i hocu, jedino penale svaki kontakt sudi...

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Jel mi neko moze reci kako da krenem igrat Fifa ultimate team.Ja nez kako kad mi stalno pise da se nemogu spojit na server.

0 0 hvala 0
15 godina
Međi kaže...

Jel mi neko moze reci kako da krenem igrat Fifa ultimate team.Ja nez kako kad mi stalno pise da se nemogu spojit na server.

imaš original igru?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan

Ne

15 godina
Međi kaže...

Ne

nemožeš igrati online modove bez original igre.

13 godina
neaktivan

Jel mozes skinut to gdje ili moram kupit.

15 godina
Međi kaže...

Jel mozes skinut to gdje ili moram kupit.

moraš kupiti oiginal key,ovdje ti je najjeftiniji,tu smo uzeli skoro svi sa ove teme:

http://base-host.com.hr/fifa/155-fifa-12-cd-key.html

13 godina
neaktivan

E hvala.

15 godina
Međi kaže...

E hvala.

i drugi put.

Ako se odlučiš uzeti key,svakako se javljaj ovdje na temu pa se možemo dogovoriti odigrati koju tekmu.

14 godina
neaktivan
Konacno sam uzeo Hazarda i Brianda i Carlos Eduarda i sada je to ta ekipa po ukusu ne treba mi vise nista osim jos jednog CB i milina.Moram da kazem da je jedan sa foruma bio upravu za hazarda pa on je stvarno zivotinja.
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Jel se vama nekad dogodilo da vam neke dane jednostavno ne ide

“Think of me like Yoda, but instead of being little and green I wear suits and I'm awesome. I'm your bro—I'm Broda!”

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Meni se to često događa, a što je najgore i kad izgubim igram puno bolje. Imam preko 15 udaraca  u okvir i onda mi protivnik napravi jednu jedinu akciju i pobijedi me s samo jednim udarcem na okvir gola, to me tak živcira da onda poludim.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Meni se to često događa, a što je najgore i kad izgubim igram puno bolje. Imam preko 15 udaraca  u okvir i onda mi protivnik napravi jednu jedinu akciju i pobijedi me s samo jednim udarcem na okvir gola, to me tak živcira da onda poludim.

bas to jucer osvojim onaj hebeni bronze kup a jutros me 3 puta izbace u prvoj rundi a imam puno vise udaraca u okvir od njega i sto je najgore da mi gol negdje u 87-90+ min

btw jel znate nekog dobrog CF bronze da igra 3-4-1-2 i da je englez

“Think of me like Yoda, but instead of being little and green I wear suits and I'm awesome. I'm your bro—I'm Broda!”
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 11:23 (Stinsfire).
16 godina
neaktivan
FIFA 12

osvojio sam još jedan kup upravo, odigrao sam samo semi, a sve druge utakmice je kikalo protivnike i meni upisalo pobjedu.{#}

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kakvu sam tekmu malo pre odigrao majstor mi dade 4 gola na foru sutne dugu kao kada ispucava moji centralni bekovi stoje u mestu i tako primio golove ali sam ga pobedio osam prema cetiri,manje vise osvojen turnir nego sto sam se iznervirao na koji nacin sam primio golove poludeo sam,niti akcija niti da kazes da igra dobro niti mirise niti smrdi znaci strasno.

Ima dana kada jednostavno lopta nece u gol a onda mi da neki rikoset gol bez akcije i onda poludim i nemam vise koncetraciju i tako nekad izgubim ili na penale ponekad dobijem a majstor protiv koga igram u vecini slucajeva nema pojma ili ima srecu nevidjenu.

Malo pre prodao Danny-a iz zenita stavio sam pocetnu cenu 3000 i oddmah da kupis za 5000 i nije mi nesto za poziciju iza dva spica,nema tu kreativnost kao honda,gurkuf,alex ili carlos eduardo.aukcija za njega je bila neizvesna sve dok se neko nije setio i u zadnjim sekundama ga kupio odmah a do tada je cena bila 4200

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 12:40 (Nokialino).
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Ljudi jel mi moze neko molim vas poslat para onako preko trade ja cu stavit nekog bronze igraca za prodaju na visoku cijenu, jbg kad te ne ide onda te ne ide nemam nista para a 6 igraca isitice ugovor pa ako nekome nije problem ja mu vratim 100% cim zaradim

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nokialino kaže...
Konacno sam uzeo Hazarda i Brianda i Carlos Eduarda i sada je to ta ekipa po ukusu ne treba mi vise nista osim jos jednog CB i milina.Moram da kazem da je jedan sa foruma bio upravu za hazarda pa on je stvarno zivotinja.

Jesam reka da je Hazard zvijer, meni jos fali par tisuca i onda je moj. Za CB pogledaj M'Bia odlican branic meni igra u paru sa Sahkom. U napadu su mi Remy i Briand odlicno se nadopunjuju jos kad tu dode Hazard + Gourcouff + Valbuena, jedva cekam.

14 godina
neaktivan

da li neko zna kako da kupim poene ?uzeo bih za 10 eura ili 5 eura one poene hocu sebe da castim posto sam zavrsio sa faxom pa dobio neke pare pa zato pitam?

this is my team

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 0:24 (Nokialino).
17 godina
neaktivan
Nokialino kaže...

da li neko zna kako da kupim poene ?uzeo bih za 10 eura ili 5 eura one poene hocu sebe da castim posto sam zavrsio sa faxom pa dobio neke pare pa zato pitam?

Na web appu gdje su ti coinsi imas i Fifa poene ispod pise 'Get Fifa points' pritisno na to i odvest ce te na store gdje ih mozes kupit.

14 godina
neaktivan
FIFA 12

Koja je nacionalnost ili liga najbolja za 3-4-1-2 bronze sve igraci

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Moze li mi neko izbaciti patch za FIFU 12

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

:)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

LJUDI moze li mi neko pomoci,instalirao sam igricu i mogu igrati ali na dresu svakog igraca ne pise njegovo ime nego pise SMITH,a nema ni navijaca na tribinama..ZNA LI NEKO U CEMU JE PROBLEM

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice