FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.004.914
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: FIFA 12
Praetorian1 kaže...

Šta prvi patch u pripremi, pa izašo je prvi patch neki dan.

Nije, sve su to greške i problemi origina. Pogle koju verziju fife imaš?  I dalje 1.0.0.0  U jednom trenutku možeš skidati 400mb, u drugom 22mb a nakon toga neki ne mogu skinuti ništa.

Ea sports je rekao da se ništa ne skida.  Prvo će izdati patch za konzole a nakon toga i poveliki patch za pc....

Uživaj u igri i nemoj se zamarati stvarima koje su nepotrebne. Službeni patch sigurno neće izaći prije 11 mjeseca...

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 11:17 (movie).
16 godina
neaktivan
FIFA 12

ček šta je zbilja EA rekao da se ništa ne skida???

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

ček šta je zbilja EA rekao da se ništa ne skida???

Na to sam naletio na jednoj stranici.  Čudno mi je odmah bilo kako nema patcha za PS3 a sada je sve jasno.  Upravo rade na patchu za konzole koji će izaći za dva do tri tjedna a nakon toga se bacaju na patch za pc koji će biti poveći i koji će ispravljati neke propuste s originom te normalno daljnja optimizacija igre na računalu kao i ispravoljanje uočenih grešaka u gameplayu.  Znači, po tome patcha za pc neće biti prije idućeg mjeseca...

Prva nadogradnju od 400mb mi je skinuo preksinoć u odvojen direktorij. Ujutro sam sve obrisao i ponovo skinuo igru te mi je onda tu nadogradnju skinuo u direktorij igre. Bilo mi je dosadno pa sam za sat dva ponovo obrisao igru i ponovo je skinuo te mi je tada instalirao nadogradnju od 22mb? Nakon toga sam ponovo deinstalirao igru i ponovo je skinuo i sada mi ne nudi nikakvu nadogradnju? što iz svega zaključiti sem da se radi o nekom bugu unutar origina.  U dva slučaj nadogradnje od 400mb a ovoj poslije od 22 mb i onoj prvoj nadogradnji od 45 mb uvijek mi je pisalo kako je verzija igre 1.0.0.0? Iz svega se da zaključiti kako to nema nikakve veze s bilo kakvom nadogradnjom igre.  Unutar same igre nisam primjetio nikakva poboljšanja bilo koje vrste a samo priznaje ea sporta kako tek rade na prvom patchu odagnala su sve sumnje.... zato uživaj u igri do izlaska prvog službenog patcha...

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 11:30 (movie).
16 godina
neaktivan
FIFA 12

neznam kak onda neki mogu skinut neki ne...

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

neznam kak onda neki mogu skinut neki ne...

Pa valjda zato kaj je neki bug. Evo, sve sam ti gore lijepo objasnio kako sam skidao....

17 godina
FIFA 12

Kako bi prekinuo ovu prepisku oko nadogradnje podijelio bi bez uvrede s vama svoja zapažanja oko ovogodišnjih nogometnih konkurenata, ako se tako mogu nazvati.  Odigrao sam par tekmi fife a zatim se prebacio na par tekmi pesa. Što reći? Ništa, apsolutno danas fifa nema konkurenciju. Nakon fife igrati pes je kao iz mercedesa sjesti u stojadina. Kako to loše izgleda. Prvo animacije i pokreti igrača izgledaju kao da smo stali u vremenu tamo negdje 1996 god. Igrači ubrzano skakuću terenom ko vrapci. To apsolutno nema veze s ničim stvarnim i realnim. Dodavanja su neprirodno brza a udarci po golu kao da loptu ispucava top a ne igrač. Udarci glavom su tako munjeviti da se ne daju pratiti. Sve u igri izgleda kao neki fliper koji radi na najvećoj brzini i teško je sve pohvatati. U svemu tome nema doze realnosti. O golmanu ne treba trošiti riječi i tek sada mi smiješno zvuče pojedinci koji su me upozoravali kako igrajući demo ne vidimo završni proizvod koji će imati unaprijeđene golmane a svoje tvrdnje linkaju nekim intervjuima koji to navodno potvrđuju. Sada finalni proizvod izgleda jednako jadno kao i sam demo. Definitivno najveći minus ionako upitne igre su golmani. Nakon što odigrate par tekmi pesa jednostavno fifu morate cijeniti još više.  To je neka druga igra, drugi svijet i nedostižan svijet za pes. Animacije igrača su nevjerojatne, kretnje, ponašanje svakog pojedinca, lopte, udarci nogom, glavom, ama baš sve ima smisla.

Za razliku od pesa fifa djeluje fotorealistično u svakom svom segmentu. Cijelo vrijeme se govorilo ako ništa pes bar ima bolju grafiku od fife. Nisam siguran, dapače, nisam niti to primjetio. Jednostavno danas niti jedan segment igre nije na pesovoj strani i u konamiju trebaju dobro zasukati rukave i prioniti poslu ako ne žele sljedeće godine još više kaskati za fifom... kako rekoh, bez uvrede ali činjenice su jednostavno takve...

Moj PC  
12 0 hvala 0
15 godina
movie kaže...

... Nakon što odigrate par tekmi pesa jednostavno fifu morate cijeniti još više...

najjaca recenica...

16 godina
neaktivan
movie kaže...

Prva nadogradnju od 400mb mi je skinuo preksinoć u odvojen direktorij. Ujutro sam sve obrisao i ponovo skinuo igru te mi je onda tu nadogradnju skinuo u direktorij igre. Bilo mi je dosadno pa sam za sat dva ponovo obrisao igru i ponovo je skinuo te mi je tada instalirao nadogradnju od 22mb? Nakon toga sam ponovo deinstalirao igru i ponovo je skinuo i sada mi ne nudi nikakvu nadogradnju? što iz svega zaključiti sem da se radi o nekom bugu unutar origina.  U dva slučaj nadogradnje od 400mb a ovoj poslije od 22 mb i onoj prvoj nadogradnji od 45 mb uvijek mi je pisalo kako je verzija igre 1.0.0.0? Iz svega se da zaključiti kako to nema nikakve veze s bilo kakvom nadogradnjom igre.  Unutar same igre nisam primjetio nikakva poboljšanja bilo koje vrste a samo priznaje ea sporta kako tek rade na prvom patchu odagnala su sve sumnje.... zato uživaj u igri do izlaska prvog službenog patcha...

Onda je zbilja riječ o BUGU. Hvala.

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 12:25 (Praetorian1).
14 godina
neaktivan
movie kaže...

Kako bi prekinuo ovu prepisku oko nadogradnje podijelio bi bez uvrede s vama svoja zapažanja oko ovogodišnjih nogometnih konkurenata, ako se tako mogu nazvati.  Odigrao sam par tekmi fife a zatim se prebacio na par tekmi pesa. Što reći? Ništa, apsolutno danas fifa nema konkurenciju. Nakon fife igrati pes je kao iz mercedesa sjesti u stojadina. Kako to loše izgleda. Prvo animacije i pokreti igrača izgledaju kao da smo stali u vremenu tamo negdje 1996 god. Igrači ubrzano skakuću terenom ko vrapci. To apsolutno nema veze s ničim stvarnim i realnim. Dodavanja su neprirodno brza a udarci po golu kao da loptu ispucava top a ne igrač. Udarci glavom su tako munjeviti da se ne daju pratiti. Sve u igri izgleda kao neki fliper koji radi na najvećoj brzini i teško je sve pohvatati. U svemu tome nema doze realnosti. O golmanu ne treba trošiti riječi i tek sada mi smiješno zvuče pojedinci koji su me upozoravali kako igrajući demo ne vidimo završni proizvod koji će imati unaprijeđene golmane a svoje tvrdnje linkaju nekim intervjuima koji to navodno potvrđuju. Sada finalni proizvod izgleda jednako jadno kao i sam demo. Definitivno najveći minus ionako upitne igre su golmani. Nakon što odigrate par tekmi pesa jednostavno fifu morate cijeniti još više.  To je neka druga igra, drugi svijet i nedostižan svijet za pes. Animacije igrača su nevjerojatne, kretnje, ponašanje svakog pojedinca, lopte, udarci nogom, glavom, ama baš sve ima smisla.

Za razliku od pesa fifa djeluje fotorealistično u svakom svom segmentu. Cijelo vrijeme se govorilo ako ništa pes bar ima bolju grafiku od fife. Nisam siguran, dapače, nisam niti to primjetio. Jednostavno danas niti jedan segment igre nije na pesovoj strani i u konamiju trebaju dobro zasukati rukave i prioniti poslu ako ne žele sljedeće godine još više kaskati za fifom... kako rekoh, bez uvrede ali činjenice su jednostavno takve...

Činjenično stanje

PES - rules

15 godina
sepa kaže...
movie kaže...

Činjenično stanje

PES - rules

činjenično stanje - nisi nikad u životu pogledao nogometnu utakmicu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
FIFA 12

owned!

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

0 0 hvala 0
17 godina
sepa kaže...

PES - rules

istina, pes rula ali nizbrdo.....

14 godina
neaktivan
FIFA 12

Koja je sifra za fifu 12

0 1 hvala 0
17 godina
Kakica kaže...

Koja je sifra za fifu 12

base host

14 godina
neaktivan
FIFA 12

Možemo li pričat dok igramo?

Hasta La Victoria Siempre
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iggy81f kaže...

Možemo li pričat dok igramo?

Moš uvijek prko skype-a il ts-a :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 14:36 (domba_Os).
14 godina
neaktivan
Za movie hvala na komentaru odavno nisam cuo da neko ovako iskaze utiske relacija fifa - pes,ja sam do prosle godine bio fan pesa ako se to moze reci ali ovo je takvo savrsenstvo od igre mislim na fifu 12 za pc ili konzole svejedno da je zaista bilo sta uporedjivati fifu sa pesom u prevodu glupo je barsu uporedjivati sa realom koga barsa bije na svim frontovima tako i fifa pes kada kazem na frontovima mislim na grafiku,gameplay,mogucnosti online,komentatori,driblinzi animacije,isu sve na strani fife ovog puta i samo napred EA svaka cast.
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Liverpool je najbolji :)

Je Fifa je zbilja super i predobra, samo taj nesretni Origin pije mi krv, ipak čujem na EA forumu da je izašo patch čak ima i šta popravlja, a ja i još neki ga ne moežemo uopće skinut:(

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

da se kratko nadovezem na pricu: a smejali smo se drugari i ja pre jedno dve i po godine, kada smo na gamespotu (cini mi se) citali kako developeri fife imaju ekipu ciji je zadatak da neumorno igra pes i trazi sve ono zbog cega je pes tada bio superiorniji..bili smo u fazonu "gledaj ove cobane, sta ce sada, da kradu ideje jer nemaju svoje", da bi se sada ispostavilo da je fifa ne samo dostigla, nego debelo prestigla pes...sto se patcheva tice, i dalje sam pri tome da su deadlineovi, uslovljeni komercijalizacijom i parama koje se vrte u zaradi od igre, razlog propusta i brzog izbacivanja igre sa gomilom bugova, to je nekako ocigledna stvar...

"Dressed in red, white and black, We don't give a damn about no one else." ORIGIN ID: PavleLekic

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nokialino kaže...
lex aj da odigramo koju ako si raspolozen?

hahah, cek' da navezbam jos malo, da ne bude neka kataklizma :)

"Dressed in red, white and black, We don't give a damn about no one else." ORIGIN ID: PavleLekic
17 godina
Praetorian1 kaže...

Je Fifa je zbilja super i predobra, samo taj nesretni Origin pije mi krv, ipak čujem na EA forumu da je izašo patch čak ima i šta popravlja, a ja i još neki ga ne moežemo uopće skinut:(

Ajmo još jednom, čuo sam da na plotu piše p..ka?  Je išao tko plot je..ti?  Pa onda još jednom, za dva do tri tjedna izlazi prvi patch za konzole a odmah nakon njega izlazi i patch za pc!

Koji dio ti nije jasan po stoti put?  Ovi koji su skinuli navedene patcheve neka ti kažu koju verziju igre imaju?  Ja i dalje imam 1.0.0.0 a skinuo sam tri fantomska patcha?

15 godina
movie kaže...
Praetorian1 kaže...

Ajmo još jednom, čuo sam da na plotu piše p..ka?  Je išao tko plot je..ti?  Pa onda još jednom, za dva do tri tjedna izlazi prvi patch za konzole a odmah nakon njega izlazi i patch za pc!

Koji dio ti nije jasan po stoti put?  Ovi koji su skinuli navedene patcheve neka ti kažu koju verziju igre imaju?  Ja i dalje imam 1.0.0.0 a skinuo sam tri fantomska patcha?

mislim da će i prije izaći,jer ta vijest da patch izalzi za 2-3 tjedna je stara već 10-ak dana,tako da mislim da bi mogao sljedeći tjedan ili najkasnije za 2 tjedna.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
Nokialino kaže...
Za movie hvala na komentaru odavno nisam cuo da neko ovako iskaze utiske relacija fifa - pes,ja sam do prosle godine bio fan pesa ako se to moze reci ali ovo je takvo savrsenstvo od igre mislim na fifu 12 za pc ili konzole svejedno da je zaista bilo sta uporedjivati fifu sa pesom u prevodu glupo je barsu uporedjivati sa realom koga barsa bije na svim frontovima tako i fifa pes kada kazem na frontovima mislim na grafiku,gameplay,mogucnosti online,komentatori,driblinzi animacije,isu sve na strani fife ovog puta i samo napred EA svaka cast.

A gle, do prije dvije godine fifu sam zavo fufa i igrao pes za koji sam mislio da je najbolji na svijetu. I bio sam u pravu. To je bio nogomet s dušom. Imao je ono nešto što fufa tj. fifa nije nikada imala.

No onda se pojavila fifa10 koja je zaslužila priliku. Imala je mana ali i puno vrlina i pokazala je da je ea sports na dobrom putu za razliku od pesa. Nakon toga pojavio se WC koji je otišao korak dalje

i bio još bolji. Nakon toga došla nam je fifa11, odličan nogomet koji je napravio nepovratan jaz između ove dvije igre. Jednostavno je odskakao kvalitetom i svima je bilo jasno da to konami ne može pratiti. I onda nam je došla fifa12.  I što reći?  Možda je revolucija preteška riječ ali evolucija nogometne igre kakvu smo do sada poznavali sasvim je primjerena. I sada nakon što odigraš par tekmi fife pa se prebaciš na par tekmi pesa, mnei nije jasno tko nakon tih iskustava može ikada više pokrenuti pes.  Te dvije igre su danas toliko različite kao dan i noć.  Za pes je vrijeme davno stalo. Fifa koja je godinama bila zasluženo u sjeni pesa jednostavno je zasukala rukave i u tri godine sve okrenula naglavačke u svoju korist. Ma koliko mi mrzili ili voljeli pojedinu igru ne možemo ignorirati neke pokazatelje a svi oni su u korist fife....  Meni je žao ako nekoga uvrijedim, ali nakon godina uživanja u pesu nije mi bilo teško okrenuti se boljoj i naprednijoj igri.  Kralj je postao prosjak i stvarno ne vidim način kako će povrati svoj tron...

15 godina
neaktivan
FIFA 12

evo skupio sam pare..... da li da kupim fifu 159 kn base host, makar nije s onim gold packovima?

17 Da
0 Ne
Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
movie kaže...
Praetorian1 kaže...

Ma nema veze koju verziju piše da imaš. Ljudi kažu da nakon patcha više ne mogu igrat s golmanom online i 3d trava se pojavila i još neke stvari...

F.C LIVERPOOL
14 godina
neaktivan
FIFA 12

pozdrav...zanima me kad igram karijeru s nekim klubom jel mogu ponuditi novac i igrača ili samo novac :)) hvala..inače fifa 12 je preeesavršenaa.......i jos jedno pitanje ako imam skinutu fifu dali mogu izvoditi trikove ili je to samo za orginal :))

0 1 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...
movie kaže...

Ma nema veze koju verziju piše da imaš. Ljudi kažu da nakon patcha više ne mogu igrat s golmanom online i 3d trava se pojavila i još neke stvari...

Zašto se meni nije pojavila 3D trava a skinuo sam sve kaj se dalo skinuti?  Ovo s golmanom je bug koji će biti ispravljen u prvom službenom patchu a kada izađe i kada ga instaliraš budeš mi rekao koju verziju igre imaš?  Hoćemo se kladiti da ti neće pisati 1.0.0.0?  Iskreno nisam primjetio ama baš ništa instalacijom navedenih 45mb, pa 440mb, pa 22mb...?

Zašto?

15 godina
neaktivan
FIFA 12

e a ste probali onu svoju ligi dok si vi hostate? kak to radi? i dal ima jos mjesta?

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
movie kaže...
Praetorian1 kaže...
movie kaže...

Zašto se meni nije pojavila 3D trava a skinuo sam sve kaj se dalo skinuti?  Ovo s golmanom je bug koji će biti ispravljen u prvom službenom patchu a kada izađe i kada ga instaliraš budeš mi rekao koju verziju igre imaš?  Hoćemo se kladiti da ti neće pisati 1.0.0.0?  Iskreno nisam primjetio ama baš ništa instalacijom navedenih 45mb, pa 440mb, pa 22mb...?

Zašto?

Onda forumaši na EA forumu lažu. 

F.C LIVERPOOL
15 godina
neaktivan
fiffa 12 kaže...

pozdrav...zanima me kad igram karijeru s nekim klubom jel mogu ponuditi novac i igrača ili samo novac :)) hvala..inače fifa 12 je preeesavršenaa.......i jos jedno pitanje ako imam skinutu fifu dali mogu izvoditi trikove ili je to samo za orginal :))

kolko sam skužio samo novac...

možda ima neka caka al nevjerujem

0_o
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice