FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.004.813
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
Onda napokon mogu zaraditi bodove za ono što te bušim, a ne bacati vrijeme na team play.
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Koje su sifre na fifi 12

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
5ifr1r4m p0 f1f4m4

To ti je jedina koja postoji za sad.

7 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12
@Kakica - not sure if trolling or just stupid.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
JackD kaže...

Evo ga prvi rage quit na ovoj FIFI, ovog Messija treba pod hitno preradit, govno malo mi je da dva gola glavom i to pazi dok ga je cuvao Mertesacker pa to je za plakat. 2 od 2 udarca u okvir i oba u gol spremija prokleti midget, na prema mojih 15/10 udaraca od kojih je 5 islo u stativu. I tesko ih je slomit gamad mala je cvrsta na nogama.

Messi je u igri napokon Messi i zato šuti,u FIFI 11 je bio preslab,npr.Neymar mi je bio bolji od njega. Ali ok,vidim po tvojim nadimcima kojima ga nazivaš da ti nije baš najdraži igrač u svijetu,pa si s razlogom ljut. Čovjek ničim nije zaslužio da ga se tako naziva.

Zasto ti uvijek moras shvatit sve osobno u vezi barcelone i messija, strah me vise pisat bilo sta sta ima veze s istim jer imam osjecaj da ces me docekat isprid vrata sa palicom u ruci.

Oprosti sto sam se naljutio i da si malo oduska na forumu, evo trcim u obljiznu crkvu uplatit misu za Messijeve noge, posebno za ljievu i posebno za desnu.

Bio sam zivcan zato jer je on uspio nadskocit Per Mertesackera (i nije bio u punom sprintu jer bi mi onda donekle bilo jasno, govorim o Messiju) dva puta i zabit gol iz kornera. Zasluzio je da bude jedan od najboljih igraca u igri, ali nemoze bit u svemu najbolji, pogotovo u skoku u vis, sa mjesta da napomenem.

I nop necu zasutit, osim ako mi moderator ne opici koji karton.

14 godina
neaktivan
FIFA 12

imam pitanje?

imam orginal i uredno instalirao fifu na originu, sve radi savršeno online.... samo me zanima ,čitam da se mogu dobiti neki gold pack-ovi svaki mjesec... ne mogu pronaći objašnjenje kako to ostvari?

treba imati neku posebnu verziju igre, negdje se prijaviti ili što?

hvala,

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hery kaže...

imam pitanje?

imam orginal i uredno instalirao fifu na originu, sve radi savršeno online.... samo me zanima ,čitam da se mogu dobiti neki gold pack-ovi svaki mjesec... ne mogu pronaći objašnjenje kako to ostvari?

hvala,

Ako si kupio extended edition onda ces dobit, valjda na pocetku mjeseca.

16 godina
neaktivan
FIFA 12

hvala supportu za nista, hvala meni za sve hahaha

POPRAVIO SAM; RADI ONLINE WEEEEE
upravo odigrao prvu ultimate teama, dobio 4:0 nekog lika, imo je jaci team ali djaba kad nezna :P

dodajte me :D - aanicic

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
JackD kaže...
Hery kaže...

imam pitanje?

hvala,

Ako si kupio extended edition onda ces dobit, valjda na pocetku mjeseca.

nisam kupio extended edition, običnu verziju imam. znači ništa od gold packova za UT ?:(

17 godina
neaktivan
Hery kaže...
JackD kaže...
Hery kaže...

nisam kupio extended edition, običnu verziju imam. znači ništa od gold packova za UT ?:(

Nista od gold packova onda.

14 godina
neaktivan
FIFA 12

Jeli tko u zadnje vrijeme naručio šta sa base hosta, cca kroz tjedan dana. Želim kupiti Fifu, no nitko mi se nejavlja -.-'

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Je postoji nes jace od Legendary.. jer vec nakon 5 utakmica ih razbijam 2-3 : 0 :D

Kupi Si Tricikl
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Encyanix kaže...

Je postoji nes jace od Legendary.. jer vec nakon 5 utakmica ih razbijam 2-3 : 0 :D

stavi gamepad postavke na Manual pa ćeš vidjeti kako ćeš razbijati.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Encyanix kaže...

Manual je prelose.. jer je pre neralno.

Kupi Si Tricikl
14 godina
neaktivan
Kako mislis extended edition?merazumem???ako je to tacno onda je UT njesra veliko.
15 godina
neaktivan
Nokialino kaže...
Kako mislis extended edition?merazumem???ako je to tacno onda je UT njesra veliko.

pa zasto? ako se razumijes mozes uspjeti u UT i bez tih pomoci

Dirt 3 -> Dino Bzik
17 godina
neaktivan
Nokialino kaže...

Moga si kupit extended i standard edition, u ovoj extended dobijes preko 6 mjeseci 20-tak gold packova, ja osobno sam si uzea standard jer je nestalo ovih drugih, i uspio sam u UT-u samo treba imat strpljenja.

15 godina
Encyanix kaže...
antimadridista kaže...
Encyanix kaže...

jesi ti uopće probao na Manual,ili si to neki svoj zaključak izvukao koji nema veze sa istinom? pa ja nebi igrao više na Assisted nikad,kad igraš na Assisted svako dodavanje je točno,prebrzo igraš bez ikakvih pogrešaka,a kad staviš na Manual je sve puno bolje i realnije,ima više pogrešaka,sve je teže. Manual je puno realniji od Assisted.

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Encyanix kaže...
antimadridista kaže...
Encyanix kaže...

jesi ti uopće probao na Manual,ili si to neki svoj zaključak izvukao koji nema veze sa istinom? pa ja nebi igrao više na Assisted nikad,kad igraš na Assisted svako dodavanje je točno,prebrzo igraš bez ikakvih pogrešaka,a kad staviš na Manual je sve puno bolje i realnije,ima više pogrešaka,sve je teže. Manual je puno realniji od Assisted.

Pucanje je totalno nerealno.

Kupi Si Tricikl
15 godina
Encyanix kaže...
antimadridista kaže...
Encyanix kaže...
antimadridista kaže...
Encyanix kaže...

nikako nije nerealno,samo treba znati.

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Encyanix kaže...
antimadridista kaže...
Encyanix kaže...
antimadridista kaže...
Encyanix kaže...

nikako nije nerealno,samo treba znati.

Već 2 puta iso 1v1 sa golmanom i skoro pogodio korner zastavicu...

Kupi Si Tricikl
16 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Vježbaj...

Ja sam prije tri dana počeo igrat na manual i već ide bolje. Isto tako mi je prvi put bilo preteško igrat, nisam mogao dodati igraču ispravno. Ništa nije nemoguće ako imaš slobodnog vremena :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 18:29 (Iggx).
16 godina
Encyanix kaže...

Dakle, realno je jer igrač to može, ne?

Teško je i treba vježbat i to zna dovesti do ludila ali nikako nije nerealno jer je cilj da možeš napraviti sve što bi mogao i u stvarnosti.

Krleža: ''U krdu je toplo, ali smrdi.''
17 godina
neaktivan
FIFA 12

Skratite citate, nije to baš nuklearna fizika.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cekaj ja neznam da li imam standard ili extend ?Ma salim gde njesra odlicna igra,ja sam do sada skupio 8000 coinsa pritom imam dve postave zlatne sve od 75 do 79 overall a sada pokusavam da dovedem wagner lava.

Obozavam ovu igru a jos vide kada sam malo pre igrao head ti head sezonu i na kraju tekme kmentator kaze da sam usao u 5 diviziju znaci nije mi bilo dobro posle toga a igrao sam nereseno.Sjajno!
17 godina
neaktivan
FIFA 12

Jel vas ima na online-u? Lige i to...

nick mi je Core2duo22 pa me dodajte...

everybody lies

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
oces da igras sada protiv mene?
16 godina
Nokialino kaže...
oces da igras sada protiv mene?

{#}

Samo da kažem da omar igra j3beno.

Prebio me ko beba zvečku{#}

Prvi koji me nadigrao a da nije igrao s barcom ili realom.

14 godina
neaktivan

A kada smo mi to igrali izvini,tj sada si me zbunio :),Sada igram sa cska

Sada sam ukljucio fraps i pokazuje mi oko 150 jel to dobro ili ne?

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 20:11 (Nokialino).
16 godina
Nokialino kaže...
A kada smo mi to igrali izvini,tj sada si me zbunio :),Sada igram sa cska

Ti santos ja flamengo.Tako nešto je bilo.Mislim da je 3:1 završilo

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice