FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.003.866
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Tu imaš fix,http://www.fifa-infinity.com/fifa-12-2/fifa-12-official-demo/  pronađi gdje piše fix za generic controllers. I da meni radi desni analog, a imam šrot od gamepada.

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2011 18:27 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
FIFA 12

Kako napravit da firewall nije "restrictive"??

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 12
Pulja kaže...

imam "jogurt" verziju fife 12 i ne mogu započeti igrati nego svaki put kad uđem u igricu pokaže mi se samo ono "FIFA 12" i odma izađe nakon 5 sekundi, kako to riješiti?

Pokvario ti se jogurt, kupi novi...

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Zar nema trening u igri?

Ja nemogu nac.

Ima jedino ono sa kakom al ja bi htio malo slobodnjake pucat :)

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Zar nema trening u igri?

Ja nemogu nac.

Ima jedino ono sa kakom al ja bi htio malo slobodnjake pucat :)

f1 na tipkovnici a na gamepadu nezz i imas izbornik u areni-tako se zove to sa kakom :D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Praetorian1 kaže...

Tu imaš fix,http://www.fifa-infinity.com/fifa-12-2/fifa-12-official-demo/  pronađi gdje piše fix za generic controllers. I da meni radi desni analog, a imam šrot od gamepada.

Evo radi, samo sto onda moram igrat preko analoga skroz, jer kad se ugasi analog onda desna tipka sluzi za sut, dodavanje...

A uobicajne tipke za trcanje sluze za one takticke fazone poput presinga .

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Ovo sto nama radi EA je legalna pljacka. Daju nam za 300-400 kn smece koje na 80 posto racunala ne radi kako treba. Ja sam stvarno ljubomoran na one koji mogu uzivat u nogometu.

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

Rade finte u igri, ali recimo u izborniku moram koristiti tipkovnicu, jer pomocu gamepada preskace po 1-2 reda, ma sve ukupno me ovo dosta razocara...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
frenky17 kaže...

Rade finte u igri, ali recimo u izborniku moram koristiti tipkovnicu, jer pomocu gamepada preskace po 1-2 reda, ma sve ukupno me ovo dosta razocara...

Očito je problem u tvom gamepadu.  Meni sve lijepo radi...

16 godina
FIFA 12

A nov gamepad, nije sada neka zvjerka, ali eto...

I nemam samo ja problema sa tim, jednostavno igra ne podrzava sve gamepade (barem ne u potpunosti), pes demo mi radi bez problema...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Meni sve radi super, a gamepad sam platio 70 KN od Smartboxa neki. 

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

Također, imam neki "Shitbox" radi bez problema, samo u registriju sam ga preimenovao u "Logitech -kako već ide-" skužio, koja je tipka koja, namjetio ručno kontrole i uživaj!?

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
frenky17 kaže...

A nov gamepad, nije sada neka zvjerka, ali eto...

I nemam samo ja problema sa tim, jednostavno igra ne podrzava sve gamepade (barem ne u potpunosti), pes demo mi radi bez problema...

Kakve veze ima je li nov ili star?  Bitno je je li radi ili ne radi a tebi ne radi.  Znači problem je s gamepadom... i sam kažeš da igra ne podržava sve gamepadove..

Kod pesa je zgodno kaj podržava sve gamepadove ali ne valja igra. Meni više odgovara ova kombinacija s odličnom fifom i problemima s određenim tipom no name gamepadova..

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2011 19:32 (movie).
14 godina
neaktivan
FIFA 12

http://imageshack.us/photo/my-images/69/wp000320.jpg/

ovaj joystick ja koristim cijena je oko 50 kuna i sve radi kako treba pa ovo bi trebali nabaviti :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2011 19:52 (deadmaus1337).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A ne mogu vjerovati, igro bi FIFU, a kontrole ne mogu namjestit. Promijenio sam onaj kontroler i radi kontroler, ali su čudne kontrole, i ne znam kako ih promijeniti. :/

Kad ih mijenjam, kad uđem u tekmu sve se vrati na staro.

16 godina
neaktivan
Defa.psd kaže...

A ne mogu vjerovati, igro bi FIFU, a kontrole ne mogu namjestit. Promijenio sam onaj kontroler i radi kontroler, ali su čudne kontrole, i ne znam kako ih promijeniti. :/

Svakih par stranica netko uleti sa istim problemom, lijepo prolistas zadnjih 10 ak stranica i nades odgovor .. isto vrijedi i za desni analog. ;)

In the end there will be only ( c )haoss ...
14 godina
neaktivan

Kako bih mogao igrati FIFU online??????ima li neko serial key

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2011 20:26 (nikola55555).
14 godina
neaktivan
Leglo kaže...
Defa.psd kaže...

Svakih par stranica netko uleti sa istim problemom, lijepo prolistas zadnjih 10 ak stranica i nades odgovor .. isto vrijedi i za desni analog. ;)

Pratim cijelo vrijeme ovu temu i nije nisam naišao na ovakav problem. ;)

16 godina

Ima li još tko problem da svaki put kad pokrene "Check for updates" u Originu da mu skida isti mali update od 42mb? Našao sam na netu da puno ljudi ima taj problem, i nikome nije jasno kako ga popraviti. Uvijek nakon pokretanja i skidanja updatea me pita release date check. Uz to, ja i DadoZG nikako da odigramo online friendly jedan protiv drugoga, dok protiv drugih ljudi uspjevamo?! Međusobno igramo samo preko team play opcije jer nas tamo spaja.

Još jedna stvar, firewall u igri mi javlja da je restrictive. Zna li netko kako to promjeniti?

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2011 20:30 (dreammaker).
16 godina
FIFA 12

Moždani ću dobit od ovog firewall statusa.frend i ja kupili igru da igramo i sad nemožemo.Sve moguće portovesam otvorio i ne pomaže.

Jedino neznam kako uključit dmz na modemu

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

mozel mi neko reci kako da igram fifu online??????

0 0 hvala 0
15 godina
nikola55555 kaže...

mozel mi neko reci kako da igram fifu online??????

Kupi original,skini pa igraj

dejanceeeeeeeeee
17 godina
dreammaker kaže...

Ima li još tko problem da svaki put kad pokrene "Check for updates" u Originu da mu skida isti mali update od 42mb? Našao sam na netu da puno ljudi ima taj problem, i nikome nije jasno kako ga popraviti. Uvijek nakon pokretanja i skidanja updatea me pita release date check. Uz to, ja i DadoZG nikako da odigramo online friendly jedan protiv drugoga, dok protiv drugih ljudi uspjevamo?! Međusobno igramo samo preko team play opcije jer nas tamo spaja.

Još jedna stvar, firewall u igri mi javlja da je restrictive. Zna li netko kako to promjeniti?

Eto, ja sam to primjetio još jučer.... stalno skida jedno te isto i verzija igre je uvijek 1.0.0.0... valjda će to riješiti...

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Kompliciranje sa tacklingom pa na kraju ispalo bzvz, dosta bugova i droppa fps, a na pesu koji ima bolju grafiku ne dropa.. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

ova FIFA je predobra,nemogu prestati igrati :D

igra li tko Ultimate Team? imate li grača za trade-ati? po mogućnošću nekog Španjolca jer s njima gradim ekipu i boostam chemistry.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dinho19 kaže...

Desilo mi se ovo danas.Znaci par dana savrseno radilo na medium detaljima, danas samo od sebe pocelo stekat, i neigrivo je.Probal sam i uninstallirat igru, pa ponovo instalirat i opet isti problem.Zna mozda neko u cemu je stvar ?

Moze pomoc ? :)

16 godina
FIFA 12

ja evo sad zavrsio sezonu sa bayernom osvojio bundesligu i dfb :) i sto mi se najvise svidjelo sto sam dobio ponude od drugiuh timova ja mislio nema toga i sad potpisao za barcu :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

Kako pucati po podu iz slobodnog udarca? kako narediti suigracu da se otvara/da ide u napad kada ja imam loptu (tromi su ponekada)

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

igra je odlična, igram s bayern munchen-om i vec sam u 2014 s 300miliona u transfer buđetu, sve pohvale easportu dobro su igru napravili, i da mislim se bili kupio fifa12 key...moze te li mi reci kolka je cijena, stranica od base hosta se nadograđuje

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 2:55 (bjong).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Slabo ima opcija za offline igrat,bolja je online podrška.Dobar fola za izbjegavanje jogurta

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 3:01 (bruslii).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice