FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.003.231
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: FIFA 12
Nokialino kaže...
Takodje,ja sada instaliram fifu 12 aravno original samo sto sam je kupio i jedva cekam da igram ..uzgred da te pitam Antimadidirta jel to barsa pocela rano da deli petarde pre noce godine ili mi se samo cini?: :)

a i meni se čini da je,nadam se da će nastaviti :D

DangerousB kaže...

meni golman nece sam da izadje ispred igraca dok ja ne drzim tipku da on izadje :/ i imal liga prvaka u career modu?

pa što je tu čudno? normalno da moraš držati tipku da golman izađe,tako je bilo u svakoj FIFI i u svakom PES-u dosad.I ima Liga Prvaka u Career Modu,samo ne od prve sezone.Znači prvu sezonu  moraš izboriti dobro mjesto u prvenstvu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 15:57 (antimadridista).
14 godina
neaktivan

evo malo pre sam igrao fifu 11 dok mi se fifa 12 instalira preko origin-a,ja na legend na fifi 11 ps3 sa lakocom dolazim u sanse a igrao sam sa barsom protiv reala,i sada tek vidim razliku u svemu naravno po meni fifa 12 je totalno drugacija ama bas u svemu ka boljem mislim.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 16:33 (Nokialino).
15 godina
FIFA 12

evo na Career Mode-u mi Modrić prešao  uBayern za 42,5 milijuna eura,a Sneijder u City za 45 milijuna.Predobar je Career Mode,igram sa HSV-om.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Super i blago tebi, men još ne dolazi cd key.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

Kupim gamepad sam zbog ove igre i ne stima...

Kopirao sam i onaj button setup iz fifa 11 documents, al opet desna gljiva ne radi, tacnije kad je analog ugasen njome se suta, dodaje i ti fazoni, a kad je upaljen nizasta ne sluzi {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 17:26 (frenky17).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Fife nisam igrao dugo-dugo..... i evo sad kod frenda malo poigrao i odusevio se. svidja mi se pravo ono na prvu. Zanima me par stvari:

- kako se postize odbrana kao na PESu sa tipkom X onaj presing pa mu oduzme loptu?

- Kako se pucaju slobodnjaci i penali i kako se brane penali?

- dali se u tom carrier modu mogu mjenjati klubovi ili samo vodis jedan kao u PESu? Znam da se na starim fifama krene s slabim i zavisno od rezultata ti nude posao bolji klubovi

Dovoljno za pocetak{#}

0 0 hvala 0
17 godina
DangerousB kaže...

meni golman nece sam da izadje ispred igraca dok ja ne drzim tipku da on izadje :/ i imal liga prvaka u career modu?

Istina, niti meni u formuli formula neće krenuti dok ja ne stisnem tipku da ona krene?  Pa kako su to napravili?

15 godina
neaktivan

Meni radilonormalno dva dana, i danas mi počelo lagat... i nije vise igrivo.. ima ko kakvu ideju?

15 godina
FIFA 12

zasto mi se shebe igra kada updateam. skinem update - krene instalirati i onda mi ostane na instalaciji... ne mogu pokrenuti igru, uvijek moram ici na install... to mi se vec drugi put desilo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

Fife nisam igrao dugo-dugo..... i evo sad kod frenda malo poigrao i odusevio se. svidja mi se pravo ono na prvu. Zanima me par stvari:

- kako se postize odbrana kao na PESu sa tipkom X onaj presing pa mu oduzme loptu?

- Kako se pucaju slobodnjaci i penali i kako se brane penali?

- dali se u tom carrier modu mogu mjenjati klubovi ili samo vodis jedan kao u PESu? Znam da se na starim fifama krene s slabim i zavisno od rezultata ti nude posao bolji klubovi

Dovoljno za pocetak{#}

Na pamet mi pada jos nekoliko pitanja:

Kako zastopati loptu? I da li ste vi mjenjali sta ono kod CPU USER ....pa sve na 50?

Da li je vama pospora igra (igraci se vuku,lopta sporo putuje) mozda mene jos drzi osjecaj od PESa pa mi sporo?!

16 godina
FIFA 12

Kako ono poslat suigraća da ti otvori da mu daš u for?

Neko je to ode napisa al san zaboravija.

Only the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Meni stalno laga,ne znam koji k,gamedebate mi da 10 zvijezdica za graficku,istina imam 2gb rama i intel core duo e7200 sto i nije najmodernije ali mislim da bi grafička to trebala izvuci.Mislim ne steka jako ali onako,vidljivo je a i ko da se svijetlost svake sekunde promjeni...

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 18:53 (Hazar).
15 godina
RePlaY kaže...

Kako ono poslat suigraća da ti otvori da mu daš u for?

Neko je to ode napisa al san zaboravija.

imas dvije mogucnosti. ili drzis L1 kad dodajes, znaci dupli pas, ili kad si u posjedu lopte uperis sa lijevim analognim u tog igraca i 2 x L1 pritisnes.

14 godina
neaktivan
FIFA 12

moze pomoc, ovo mi se dešava sa fifom:

instalirao sam maloprije i ušao sam i loša grafika(tako da nisam odigrao nijednu utakmicu) izašao sam i tamo sam negdje našao gdje sam instalirao, fifa config i tu sam stavio malo veću rezoluciju, sada kada hocu da udjem u fifu ništa se ne dešava, i tamo u folder gdje sam instalirao prave se ovakvi file-ovi (FIFACrashDump_CL942004_2011.09.30_17.24.28.dmp)   pomoć...

Da te volim dusa zna,draga moja BiH

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
stone kaže...

instalirao sam maloprije i ušao sam i loša grafika(tako da nisam odigrao nijednu utakmicu) izašao sam i tamo sam negdje našao gdje sam instalirao, fifa config i tu sam stavio malo veću rezoluciju, sada kada hocu da udjem u fifu ništa se ne dešava, i tamo u folder gdje sam instalirao prave se ovakvi file-ovi (FIFACrashDump_CL942004_2011.09.30_17.24.28.dmp)   pomoć...

Odi u My documents<Fifa 12<instance0<desni klik na replay0.bin pa svojstva< postaviš na read-only i ok.

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Meni još nije došao Key s base hosta, a na njihovoj stranici piše da su svima poslali. Provjerio sam ja danas kopiju računa i na dobar sam žiro račun poslao. 

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

evo da kazem par utisaka posle igranja online:

1.nemam sta da kazem samo jedno veliko bravo i ogromno klanjanje.

2.sa zivim civekom je sasvim druga prica,nema vise ping pong dodavanje jer po default-u je iskljucena opcija za kontrolu jacine suta,pasa,kontre i centarsuta bez obzira dal igrao na assisted manual ili na semi ko kaze suprotno znam da lupa ko maksim po diviziji 

3.Odbrana mislim na TD je isto po defaultu tako da nemoze neko da igra stari a neko novi sistem odbrane

4.sve sam rekao u prvom.Ziveli.

14 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
stone kaže...

Odi u My documents<Fifa 12<instance0<desni klik na replay0.bin pa svojstva< postaviš na read-only i ok.

uradio i pokrenuo, i ništa, kao i prije

Da te volim dusa zna,draga moja BiH
17 godina
neaktivan
FIFA 12

Nekako mi je dafault kamera drugačija u punoj verziji nego u demo.

A ona iz demo verzije mi je baš odgovarala, sad nikako namjestit da valja.   {#}

&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;quot;Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;quot;
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Idealist kaže...

zasto mi se shebe igra kada updateam. skinem update - krene instalirati i onda mi ostane na instalaciji... ne mogu pokrenuti igru, uvijek moram ici na install... to mi se vec drugi put desilo...

kaj nema nitko takav prob?

16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

A ona iz demo verzije mi je baš odgovarala, sad nikako namjestit da valja.  {#}

Ma kamera je ista ko u Demu, samo što je na nekim stadionima drukčija, neznam kak da objasnim. Meni je to baš super.

F.C LIVERPOOL
15 godina
FlyBoy kaže...

A ona iz demo verzije mi je baš odgovarala, sad nikako namjestit da valja.  {#}

ovisi o stadionu na kojem igraš,ali kamera je ista kao u demu.Igraj na stadionu Man.City-a koji je bio u demu pa ćeš vidjeti da je ista.

17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ovisi o stadionu na kojem igraš,ali kamera je ista kao u demu.Igraj na stadionu Man.City-a koji je bio u demu pa ćeš vidjeti da je ista.

E vidiš moguće, nisam probao.

Igrao sam na San Siru ovu prvu i nekako mi je preblizu bila kamera.

&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;quot;Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;quot;
15 godina
neaktivan
FIFA 12

ajde dok cekam cd key , dajte mi username koga treba dodati na origin (u pm )

hvala :)

0 0 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

E to i mene zanima?

Nego kad ti je stigao key, meni ga nema još a na facebooku piše da je svima poslan osim onima koji su danas naručili.

Zovni pa ih pitaj ili bar kontaktiraj mailom...

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Pa poslao sam email, ali ne odgovaraju. A vidim da Mario ima profil na forumu pa sam ga i tu pitao. Valjda će sutra odgovorit.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Super je da su kamere na svakom stadionu malo drukcije jer kad gledate ovako u stvarnosti tekme, i sami vidite da nisu svugdje kamere isto postavljene. Ukratko, igra je jako realna po svemu.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Moze pomoc?! Xebe me default settings-i od kontrolera .. (znaci ne dok igram na terenu, to mogu custom namjestit) NEGO OVO:. L3=start, O=enter,select, x=back,cancel ... ugl to me zajebava kod online igranja kad slucajno stisnem L3(start), pa "potrošim sve startove" a i iritira. Hvala pozz

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mavikotas kaže...

Meni radilonormalno dva dana, i danas mi počelo lagat... i nije vise igrivo.. ima ko kakvu ideju?

Desila mi se ista stvar danas.Znaci par dana savrseno radilo na medium detaljima, danas samo od sebe pocelo lagat.Probal sam i uninstallirat igru, pa ponovo instalirat i opet isti problem.Zna mozda neko u cemu je stvar ?

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Jel vama radi ultimate team? Meni na početku radilo i sad ne radi :/

EDIT: rješeno nakon updatea ali imam novi problem, iskoristio sam dva gold packa u prvom sve ok u drugom pola onih kartica iskoristim i sad kad idem iskoristit izbaci me iz igre :S

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2011 9:10 (Hojs).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice