FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.004.203
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: FIFA 12
movie kaže...
DangerousB kaže...

e druze da ti odgovorim sad sam probao na svim detaljima low,medium,high i opet je stekalo zajebali su stvar totalno

Samo dokaz da ti računalo ne može pokrenuti igru niti u jednoj kombinaciji, jednostavno vrijeme je za nešto jače....  meni igra leti... znači nisu ništa zajebali...

eh vidi sad evo igram na high ali ukljucio sam ovaj ati micro stuttering a imam nvidia graficku i vise nema laga

16 godina
FIFA 12

Trebala bi mu raditi dobro na 9800gt barem na low, NEoptimizacija, nema druge.... ili nek ukljuci ono u postavkama za ati kartice

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
lovac82 kaže...

Trebala bi mu raditi dobro na 9800gt barem na low, NEoptimizacija, nema druge.... ili nek ukljuci ono u postavkama za ati kartice

pa evo druze napisao sam ukljucio sam to za ati stuttering i sad leti :D ha ya neka svi to probaju ko ima problema :D

17 godina
DangerousB kaže...

.

eh vidi sad evo igram na high ali ukljucio sam ovaj ati micro stuttering a imam nvidia graficku i vise nema laga

Super, riješio si problem.  Drago mi je.  Usput,  evo pustili su i nama europćanima pristup skidanju fife12.  Skida mi se brzinom 1.1 mb/sek.  Brzo će biti dolje ...

14 godina
neaktivan
z1k4 kaže...

Koji je tvoj problem frajeru? Kao sto je netko gore napisao imam pravo iznijet svoje misljenje o igri a ti me slobodno opovrgni i napisi koja su unaprijedenja u singleplayer kampanji ove godine (i ne one novinske clanke ne smatram unaprijedenjem vec samo kozmetickim dodatkom na koji se i ne obazirem) osim "neizvjesnosti" koju donosi zadnji dan transfera. Nikakvih upgradea stadiona, treninga i zaposlenika vise nema osim onog za skauta. Sorry ali JA to smatram korakom nazad sto se TOGA tice.

Kakav korak unazad zašto mjenjat nešto što je savršeno i poradit samo na detaljima.

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Stavim na low i ponovo šteka.HAHHAah :D

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12
evo da i ja malo podijelim mišljenje on fifa-i 12...
probao sam cijelu igru, i na prvi pogled sam uočio razlike u odnosu na demo...

kao da su gameplay još malo promijenili (dotjerali), igra je nekako brža, lakše je za oduzet loptu nego u demo-u, možda su šutevi za nijansu drukčiji (što primjećujem u areni, ili je to samo razlika između rooneya i kake ?!)...

finese šut je također malo drukčiji (teže je zabit gol nego u demo-u, lopta ima slabiji spin, i ne uhvati uvijek kak se spada, što je i dobro / realnije, jer sam se u demo-u nazabijao golova sa tim finese udarcima, pošto je skoro svaki šut išao u gol)... dal je još netko to primijetio?

publika je fenomenalna, atmosfera također, neki pokreti igrača djelouju nevjerojatno stvarno...

ne znam dal mi se to čini, ali postoje različiti komentatori? naime, odigrao sam el classico, i komantaotrski dvojac (ili samo glavni) je bio drukčiji... taj glavni komentator je bio fenomenalan, svaki udarac, piliku je komentirao je s uzvicima, te samim time utakmica postaje znatno atmosferičnija!

treba proć i vremena da se prilagodimo na igru, ali ove stvari su stvatno odlično napravljene...najbolje do sada što se nogometnih simulacija tiče!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Aciboy kaže...

kao da su gameplay još malo promijenili (dotjerali), igra je nekako brža, lakše je za oduzet loptu nego u demo-u, možda su šutevi za nijansu drukčiji (što primjećujem u areni, ili je to samo razlika između rooneya i kake ?!)...

publika je fenomenalna, atmosfera također, neki pokreti igrača djelouju nevjerojatno stvarno...

ne znam dal mi se to čini, ali postoje različiti komentatori? naime, odigrao sam el classico, i komantaotrski dvojac (ili samo glavni) je bio drukčiji... taj glavni komentator je bio fenomenalan, svaki udarac, piliku je komentirao je s uzvicima, te samim time utakmica postaje znatno atmosferičnija!

da, gameplay je dosta brzi, demo je bio dosta spor. publika je ludnica, odlicna atmosfera :)

a za komentatore si u pravu, imas cak pod audio options za birati koje komentatore hoces. ali najbolje ostavit na default, onda se mjenjaju...

14 godina
neaktivan
neko spomenuo procesore i tu se u potpunosti slazem jer ovo je igrica iz ove godine i normalno je da zahteva jak komp jer je sada na istoj bazi kao i za PS3 ja to gledam logikom,bilo bi glupo po meni da se ovaj fudbal igra na high perfomansama na kompjuteru iz 2004 ili 2005 do tada su izlazile razne graficke,procesori itd sto je sasvim normalno,pa ja sam morao da menjam procesor da bi fifu 11 za pc igroa kako valja i sada mi ovaj novi procesor odradjuje posao i za fifu 12 ali planiram da stavim jaci proceosr i jacu maticnu da bi bio u koraku kakvom takvom.Tako da me i ne cudi sto nekom radi kako valja nekom ne.

samo se nadam da su ispravili sa varanjem ?
16 godina
FIFA 12

ja cu reci da sam ubijao komp na legendary i da sam solidan igrac fife otkako sam presao sa PES-a prosle godine... ali u 12 kao da je "zapamtio" :D... sto sam mu sve cinio i sad me kaznjava zesce... tactical defending mi stvarno nije legao bas, naravno jer je novi nacin obrane... mislim znam da treba vremena...ali sam bio puno puno efikasniji kada sam prebacio na legacy... no dati cu priliku tacticalu odsada ....

cd key kupujem uskoro za online špilanje, a vidim da ima hrpetina ljudi koji vec jesu... 

yebenica!!! :D

go fifa 12

MuWu
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12
dal je to samo meni, al ja baš ne primjećujem 3D travu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

moze mi neko poslat link za download drivera za ati radeon hd 4800 ? pls ,jer me fifa nekad izbaci i pise da su mi stariji driveri :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Ima li Fifa 12 nešto slicno Master ligi(PES)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sepa kaže...

Ima....

14 godina
neaktivan

kako se to bese zove sto je slicno master ligi ?

14 godina
neaktivan
movie kaže...
sepa kaže...

Ima....

Neznan jel misliš na career mode?Tamo se igra samo sa jednim igracem(Novi sam u Fifi)

17 godina
sepa kaže...

Neznan jel misliš na career mode?Tamo se igra samo sa jednim igracem(Novi sam u Fifi)

možeš biti manager, igrač, jedno i drugo, voditi jednog igrača ili cijelu momčad, biraš ...

16 godina
neaktivan
movie kaže...
sepa kaže...

možeš biti manager, igrač, jedno i drugo, voditi jednog igrača ili cijelu momčad, biraš ...

Vidio sam to i mislio da se može samo s jednim igračem igrati pa nisam ni ulazio{#}

Ima neko rješenje za moj proble, crasha me kad u controller settingsima stisnem back.

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
14 godina
neaktivan
FIFA 12

izbrisao i PES i FIFU -.-" nisu mi dobro sjele -.-"

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

ja kad pokrenem igru nista se ne dogodi...

fifa 12 reloaded

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tommy_123 kaže...

Stavim na low i ponovo šteka.HAHHAah :D

probaj ukljuciti onaj ati stuttering :D meni je pomoglo i ako imam nvidia graficku :D

14 godina
neaktivan
dmanz kaže...

ja kad pokrenem igru nista se ne dogodi...

fifa 12 reloaded

Meni uđe na 5 sekundi u u igru pa me izbaci bez greške,,, neznam zašto{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 20:52 (alen177).
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Pa igra vam se kreša jer morate preimenovat gamepad u Logitechov. Imate na internetu kak se to radi, ja bi stavio tu al kad kopiram taj text ne mogu postat, neki problem s HTML blalabla.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Igra me u nekim segmentima razocarala. xD

Mislim messi je skocio 2cm i nadmasio NESTU koji je skocio 20cm..

TO me nervira jako jer igram pass ubacaj igru i onda dodje taiwo i skoci 2 metra vise od Ibrahimovica

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Pogledaj na youtuebu Webba kako s 169 cm zakucava.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 1 hvala 1
17 godina
razbijach** kaže...

Blago tebi, probaj mario kart ... super je...

14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Pa igra vam se kreša jer morate preimenovat gamepad u Logitechov. Imate na internetu kak se to radi, ja bi stavio tu al kad kopiram taj text ne mogu postat, neki problem s HTML blalabla.

daj nam barem link gdje to ima na internetu {#}

16 godina
movie kaže...
razbijach** kaže...

Blago tebi, probaj mario kart ... super je...

Ako nama desetorici pase fifa 12 ne mora znaciti da mora i njemu

BTW mario kart je bas zabavan

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina
neaktivan
alen177 kaže...
Praetorian1 kaže...

http://www.fifa-infinity.com/fifa-12-2/fifa-12-official-demo/ I nađi gdje piše fix for non generic gamepads.

F.C LIVERPOOL
15 godina
neaktivan
alen177 kaže...
Praetorian1 kaže...

nije to, ja sam skuzio, odi tam u mapu od fife i tamo u mapu fifasetup i obrisi onaj fajl fifasetup nesto default . ini je uglavnom, to obrisi i igra radi normalno (barem meni)

Dirt 3 -> Dino Bzik
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice