FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.004.479
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
neaktivan
Re: FIFA 12

Ima li jos netko problem da mu ne radi desni analog ? U demu je sve normalno radilo, no sada nece. 

In the end there will be only ( c )haoss ...
16 godina
FIFA 12

Pitanje?

Kupio sam igru prije otprilike 2 mjeseca na Origin storu. I još mi se nije pokazao link za skidanje igre i license key. Je uopče izašla fifa ili? Kad vidim da neki več igraju a ja nebrem svoju skinuti uopče.

Unaprijed zahvaljujem.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dodo22 kaže...

Pitanje?

Kupio sam igru prije otprilike 2 mjeseca na Origin storu. I još mi se nije pokazao link za skidanje igre i license key. Je uopče izašla fifa ili? Kad vidim da neki več igraju a ja nebrem svoju skinuti uopče.

Unaprijed zahvaljujem.

Sutra fifa izlazi za EU, tak da bi sutra trebao dobit{#}

16 godina
FIFA 12

Onda super. Jer sam več mislio da je neki zajeb, a 250 kn kolko sam ju platio u predprodaji nije za hititi. {#}

0 0 hvala 0
16 godina
bulls23fan kaže...
DangerousB kaže...

a ja sam mislio da se ultimate team igra normalno kad ono moras imati original :(

Možeš li nekima od nas otkrit kako si namistia kontrole {#}

skinuo onaj gamepad fix u kojem ima ona fifa 11 config u tu napravio sebi kontrole pojavio mi se onaj button setup data.ini njega samo kopirao u fifa 12 i to je sve :D primjetio sam da mi pomalo laga igram na istim postavkama kao demo i nista nije stekalo ali sad pomalo laga :/

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 11:08 (DangerousB).
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

evo odigrao sat vremena,prvo što sam napravio je to što sam ušao u EA Sports Football Club i onda vas pita koji klub podržavate,izabrao sam Barcelonu.i onda kad sam ušao u igru kreće prava zabava.Prvo sam vidio unutar EA Sports Football Cluba challenge koji mi je stavio zadatak da pobijedim Barcelonu sa Atleticom nakon Barcinog vodstva od 2-0 na Semi Pro težini,naravno taj challenge se odnosi na prošlotjednu utakmicu Barce i Atletica na Nou Campu u kojoj je Barca pobijedila 5-0.zanimljivo je da je Barca u toj utakmici igrala u istom sastavu kao i nekidan protiv Atletica i isto je padala kiša kao nekidan zapravo.Stvarno odlično napravljeno!

Druga stvar,napravio svoj Ultimate Team,odradio jednu utakmicu,pobijedio,laggova nije bilo.

I na kraju počeo Career Mode na 10 minuta i zasad sam oduševljen.Ove ekipe "šeika" kao što je odnedavno Malaga odmah grizu za velike igrače kao u stvarnom životu.Malaga je kupila Rossija iz Vilarreala za 19 milijuna eura,a Chelsea je kupio Kaku iz Reala za 27 milijuna.Da ne govorim koliko mi se sviđaju one sve vijesti koje se pojavljuju,toliko živo i relano da to nije istina.Svaki dan u Career Modu je bitan.

Jednostavno predobro,zasad sam oduševljen i nemam apsolutno nikakvih primjedbi.Idem nastaviti!

Joj jedva čekam s Liverpoolom krenit igrat. Dovodim iz Lyona llorisa, Gomisa, i iz Milana P. Boatenga.

F.C LIVERPOOL
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Ljudi, ne znam jesam li ja čorav ili stvarno u novoj FIFA-i u Carrer Mode nema zarade nakon svake tekme, nema upgradeanja staffa, nema nadogradnje stadiona.  {#} Novci se praktički rijetko gdje spominju osim kod transfera, plaća i skautiranja...

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

jel se može igrat fifa 12 preko gamerangera ili moramo čekat update?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ekipa koja je uzela original key. Zanima me jeste li ga kucali u Origin i jel vam radi? Ne želim riskirati, pa da popušim key bezveze ;)

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Ekipa koja je uzela original key. Zanima me jeste li ga kucali u Origin i jel vam radi? Ne želim riskirati, pa da popušim key bezveze ;)

Radi al tek ga onda sutra možeš igrat.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
16 godina

Kako onda antimadridista roka online već? ;)

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

S relokhm jogurtom,ja sam probao al me baca van,rađe ću aj pručekat do sutra nego to sranje stavlajt xD

14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

jel se može igrat fifa 12 preko gamerangera ili moramo čekat update?

vise nema da se igra preko gamerangera....

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Na xP-u piše 29 a na sevenu 30.Na xP-u ću igrat pa sam ovo slikal samo da vidi @Dreammaker :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
FIFA 12

jel zna netko kako namjestiti rezoluciju? stavljeno mi je na 800 -*600. kad povecam neda mi uopce da udjem iu igru?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Stavia je da je iz amerike..

LoL acc THCJoshi
14 godina
FIFA 12

Pozdrav, Jel ima ko da prodaje cd-key? dajem 190 kn za njega:)

isam se prestao igrati jer sam ostario, već sam ostario jer sam se prestao igrati

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Ja jos cekam svoj cd key :/ . Jedva cekam da krenem sa Romom! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kawabunga kaže...

http://www.cjs-cdkeys.com/

Ovdje sam danas uzeo za te pare limited edition odnosno expanded edition.. key došao, dlc key došao.. sad samo čekamo da krenemo rokat. Upravo preloadam na Originu ;)

14 godina
neaktivan
marin28g kaže...

jel zna netko kako namjestiti rezoluciju? stavljeno mi je na 800 -*600. kad povecam neda mi uopce da udjem iu igru?

fifa setup

fifa config

14 godina
dreammaker kaže...
Kawabunga kaže...

http://www.cjs-cdkeys.com/

Ovdje sam danas uzeo za te pare limited edition odnosno expanded edition.. key došao, dlc key došao.. sad samo čekamo da krenemo rokat. Upravo preloadam na Originu ;)

e hvala:) htio uzeti dns na basehostu ali je srusen site:D

isam se prestao igrati jer sam ostario, već sam ostario jer sam se prestao igrati
14 godina
neaktivan
i dalje mi laga ... :S
15 godina
FIFA 12
probaj sam potrazit sto bi mogao biti problem:slabo racunalo,pretrpani windowsi,losi driveri za grafu...ima milion razloga

demo je ionako manje zahtjevniji od cijele igre...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

imam neki problem sa dodavanjem,

svako toliko mi dodaju petom, netko zna zasto?

a nekad i propuste loptu kroz noge bez da im dam ikakvu naredbu....

0 0 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...
dreammaker kaže...

Radi al tek ga onda sutra možeš igrat.

Kako radi?  meni ne da igru skinuti samo je vidim ali ne mogu kliknuti na download? to je normalno ili...?

17 godina
dongino13 kaže...

imam neki problem sa dodavanjem,

svako toliko mi dodaju petom, netko zna zasto?

a nekad i propuste loptu kroz noge bez da im dam ikakvu naredbu....

To se inače dogodi ak držiš R1/RB na gamepadima ili na tipkovnici tipku za finesse shot.

BTW, upravo se vratio sa Ultimate teama. Kako je to prepredobro. Isprva sam dobio neku jadnu momčad, no malo sam ih poslago i dobio oko 40 chemistry. Ušao ja u prvu tekmu i lik imo jači tim (njegov overall oko 62, moj 49) i dobio ga 1-0. Drugi put sam išo protiv lika sa dva zlatna playera i isto ga dobio 1-0. Onda sam kupio par igrača, digo chem na 55 i  tuko lika 4-0. Zadnju sam pak izgubio 1-0, no svejedno sam se dobro zabavio. Uživancija!

Come to the dark side, we have cookies.
17 godina
FIFA 12

Sve mi se nekako cini da ce Fifa u slijedecih par godina postat online-only naslov, jer opcije i mogucnosti u SP manager modu su sve rudimentarnije:/

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 17:36 (z1k4).
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Ista stvar kao netko iznad, desni analog mrtav. U ostalim igrama normalno, ovdje ne reagira. Ima tko rješenje?

Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
z1k4 kaže...

Sve mi se nekako cini da ce Fifa u slijedecih par godina postat online-only naslov, jer opcije i mogucnosti u SP manager modu su sve rudimentarnije:/

Banaj se i ošamari se.

F.C LIVERPOOL
17 godina

Koji je tvoj problem frajeru? Kao sto je netko gore napisao imam pravo iznijet svoje misljenje o igri a ti me slobodno opovrgni i napisi koja su unaprijedenja u singleplayer kampanji ove godine (i ne one novinske clanke ne smatram unaprijedenjem vec samo kozmetickim dodatkom na koji se i ne obazirem) osim "neizvjesnosti" koju donosi zadnji dan transfera. Nikakvih upgradea stadiona, treninga i zaposlenika vise nema osim onog za skauta. Sorry ali JA to smatram korakom nazad sto se TOGA tice.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice