pas kosti, u ovoj fifi se vise izivciram nego u bilo kojem pesu! igraci mi uopce ne stoje kod protivnickog igraca, hebeno je tesko oduzeti loptu, messi i villa se migolje ko kreteni, iniesta također, jednostavno moras primiti gol. nemam zivaca za to. da ni jedan igrac s kojima igram se ne moze otkriti, utrcati u prostor ili slicno, to nisu istine. i cijeloj tekmi ne mogu stvoriti jednu hebenu sansu. ovo mi sve vise lici na pes. sta je falilo staroj obrani? sta nisu mogli samo ubaciti impact engine i gotovo, nego za zasrat sa ovime... jednostavno ne mozes zaustaviti nikog. odigram dubinsku loptu tavezu koji je u punom sprintu jedno pola koraka iza, odnosno ispred alvesa (ovosi s koje strane gledas, ali, ubiti, u prednosti je), a alves trci unazad i okrene se i jos ga sustigne prije 16 metara i uzme mi loptu, a svi ostali moji igraci do sesnaesterca jos nisu ni dosli (igram attacking). igraci mi trcke ko munjeni, animacije su lose. a da ne spomenem pesovska izbijanja iz okretaja, a lopta do centra i to jos brze leti nego kada je udaris po golu... nekako mi nije sjela fifa...
ako hoćeš da igrač utrči u prostor, uperi prema njemu lijevim analogom i stisni L1