FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.004.468
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
Idealist kaže...

pas kosti, u ovoj fifi se vise izivciram nego u bilo kojem pesu! igraci mi uopce ne stoje kod protivnickog igraca, hebeno je tesko oduzeti loptu, messi i villa se migolje ko kreteni, iniesta također, jednostavno moras primiti gol. nemam zivaca za to. da ni jedan igrac s kojima igram se ne moze otkriti, utrcati u prostor ili slicno, to nisu istine. i cijeloj tekmi ne mogu stvoriti jednu hebenu sansu. ovo mi sve vise lici na pes. sta je falilo staroj obrani? sta nisu mogli samo ubaciti impact engine i gotovo, nego za zasrat sa ovime... jednostavno ne mozes zaustaviti nikog. odigram dubinsku loptu tavezu koji je u punom sprintu jedno pola koraka iza, odnosno ispred alvesa (ovosi s koje strane gledas, ali, ubiti, u prednosti je), a alves trci unazad i okrene se i jos ga sustigne prije 16 metara i uzme mi loptu, a svi ostali moji igraci do sesnaesterca jos nisu ni dosli (igram attacking). igraci mi trcke ko munjeni, animacije su lose. a da ne spomenem pesovska izbijanja iz okretaja, a lopta do centra i to jos brze leti nego kada je udaris po golu... nekako mi nije sjela fifa...

ako hoćeš da igrač utrči u prostor, uperi prema njemu lijevim analogom i stisni L1 {#}

0_o
17 godina
ph3nom_gamer kaže...

ako hoćeš da igrač utrči u prostor, uperi prema njemu lijevim analogom i stisni L1 {#}

čovjek uči dok je živ, ajde da probam ...  još malo pa će za normalnu igru trebati gamepad s dvadeset tipki...

15 godina
neaktivan
movie kaže...

čovjek uči dok je živ, ajde da probam ...  još malo pa će za normalnu igru trebati gamepad s dvadeset tipki...

mora radit... lol, ja sam mislio da tu foru svi znate

0_o
15 godina
movie kaže...
ph3nom_gamer kaže...

to i radim cijelo vrijeme. vise imam takvih dodavanja nego obicnih.

nego, sjecam se jedne recenzije pes vs fifa (mislim da je bio pes5 u pitanju). govorilo se o tome kako je pes bio jednostavan, a fifa je samo nabacivala raznorazne tipke. sad moram hebenu obranu igrati sa 5-6 tipki! i cijelo vrijeme koncentrirano da ne popusim neki perverzni gol. ocu si odigrati malo nogometa, a ne da sam na rubu cijelo vrijeme...

15 godina
FIFA 12
ma nije istina,ja za obranu koristim 3 tipke i uopće nije komplicirano i ne primam puno golova.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Idealist kaže...

to i radim cijelo vrijeme. vise imam takvih dodavanja nego obicnih.

nego, sjecam se jedne recenzije pes vs fifa (mislim da je bio pes5 u pitanju). govorilo se o tome kako je pes bio jednostavan, a fifa je samo nabacivala raznorazne tipke. sad moram hebenu obranu igrati sa 5-6 tipki! i cijelo vrijeme koncentrirano da ne popusim neki perverzni gol. ocu si odigrati malo nogometa, a ne da sam na rubu cijelo vrijeme...

pa ak ti se neda igrat ovu obranu možeš u par klikova vratit stari sustav... no, iako je jako zahtjevan ovaj tac. def. ostat ću na njemu...

nekako, nedostajalo mi je izazova posljednjih godina a ova promjena je svakako izazovna i treba biti cijelo vrijeme maximalno koncetriran.

0_o
17 godina
ph3nom_gamer kaže...

Evo probao ali to nije to. Kada to napravim dodam tom igraču on i dalje stoji na mjestu ali sada moj igrač koji mu je dodao ide u prazan prostor i onda njega proigravam. To je nešto kao dupli pas a ja bi htio da podvalim loptu između dva igrača a da moj odmah utrči u prostor bez dvostrukog dodavanja?

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Neznam zašto vi imat eproblema s utrčavanjem l1+x i to je to.Šteta što se nemože napravit custom tacitc u demo-u,a imam ih par odličnih...

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

ne, nisi me shvatio... nemoj dodat igraču već samo uperi u njega sa ljevim analogom i stisni L1. taj igrač u kojeg si uperio će krenuti trčati prema protivničkom golu

eo npr. situacija

napadaš s lijeva na desno...

na centru si, kontroliraš xavia i ispred tebe je iniesta. sada uperi lijevi analog u iniestu (znači držiš analog prema desno) i stisni L1, nemoj stisnut dodavanje nego samo L1

iniesta će isti trenutak krenuti trčat prema golu protivnika te ga onda možeš proigrati trokutom...

ako držiš L1 i dodaš onda odigravaš dupli pass, tada bi iniesta primio loptu dok bi xavi krenuo trčati u prostor

potrudio sam se objasnit, valjda si skužio...

0_o
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
FIFA 12

Ja sam vratio na Legacy defending, baš mi se da yebat i mislit koju tipku stisnut i pratit napadača k'o sokol i još gađat kad stisnut za tackle.

Al' stvarno je igra dosta teža od Fife 11, tamo na professional utrpam par komada bez znoja.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 12

Igra je mrcina al i dalje mi je trn ovaj tactical defending jbt pratim proklete igrače do svog gola, loptu im nemrem uzet -.- ili se još nisam navikao ili negdje brutalno griješim {#}

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

ma samo je stvar navike,ja često igram otkad je izašao demo i već sam u potpunosti savladao Tactical Defending,istina je da igram na Professional ali s vremenom ću preći na teže levele,baš sam maloprije pobijedio Arsenal 2-0.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

najgore sto se moze desiti je to da vodim citavu utakmicu 1:0 i u 90-oj minuti primim go {#} igram na legendery

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 12

Pa ni legendary nije tolko težak, doduše igram fifu od 98 do danas, a u zadnjih par godina je stil igre isti samo su poboljšavali igru. Jedva čekam online zaigrat doduše. :D

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
movie kaže...
Hajde složit ću se u jednom dijelu s tobom, igrači se slabo otkrivaju i ulaze u prazan prostor? Mijenjao sam taktiku, igrao super ofenzivno i opet isto. Imam rupu u obrani želim podvaliti loptu a moj napadač stoji kao tele?

U prošloj fifi su igrači više pratili moj napad i otkrivali se te uletavali u prazan prostor. Samo iz tog razloga zabijam manje golova nego obično i živcira me kada mi osakatiš igru kako bi mi bilo teže.

Evo, nakon par dana igre i promatranja iste ovo je jedina ozbiljnija zamjerka do sada....

Slažem se.Igrači se premalo otvaraju te im je teško podvaliti loptu iza obrane.

Primjerice u stvarnom životu to je jedna Barcelona dovela do savršenstva dok je u igrici njihovo najjače oružje (pass igra) osakaćena lošim otvaranjem igrača.

FIFA je jako dobra ali neke stvari poput ove moraju riješiti,pogotovo jer je to i jako jednostavan fix.

EDIT: Isprobao sam ono L1+left stick za utrčavanje igrača u prostor. Za to nisam znao te mi je igricu učinilo malo lakšom.

Opet,nezgodno je pritiskati 2 tipke usred igre samo da bi drugi igrač utrčao u prostor. Trebali su napraviti da se igrač sam od sebe otvara i utrčava,učinilo bi igricu lakšom i boljom.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2011 10:54 (patch123).
14 godina
neaktivan
FIFA 12

kako u FIFI 2012 demu namjestit kontrole na tipkovnici???

0 0 hvala 0
15 godina

buttonDataSetup iz FIFA 11 kopiraj u Fifa 12

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Još samo 9 dana :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2011 11:06 (Tommy_123).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Tommy_123 kaže...

jedva cekam da zaigram sa bayernom :D

16 godina

Fali mi Juventus. Odbrojavam dane, sate, minute do tog trenutka!

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
neaktivan
DangerousB kaže...
Tommy_123 kaže...

jedva cekam da zaigram sa bayernom :D

Ja ću s swansey-em il bordoom :D

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Previse gundate za demo.Greske iz dema nece bit u finalnoj verziji.Sudite igru prema demu.To ti je ko da kazes da ce kuca bit ruzna gledajuc joj u temelje

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Arnold Šrafncinger kaže...

Previse gundate za demo.Greske iz dema nece bit u finalnoj verziji.Sudite igru prema demu.To ti je ko da kazes da ce kuca bit ruzna gledajuc joj u temelje

To ćemo još vidjeti.

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Oće ledina u cijeloj igri biti 3D?

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

U 18:00 se otvara FIFA ULTIMATE TEAM i CREATON CENTAR :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Arnold Šrafncinger kaže...

U temeljima je sve, loši temelji nikakva kuća....

14 godina
neaktivan
FIFA 12

Dali ću sa ovakvim brzinama interneta ikako moći igrati FIFA-u 12 online?

Dali ima nade po vašem iskustvu?

Gaming is Life!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Evo kako tata to radi:D Malo je lošija slika jel sam igrao an ps3-u a snimao mobom :D

Moj PC  
7 1 hvala 0
15 godina
Tommy_123 kaže...

U 18:00 se otvara FIFA ULTIMATE TEAM i CREATON CENTAR :D

sad sam pročitao da je to vjerojatno samo za konzole,jer otvara se samo za one koji su već prije igrali Ultimate Team i sada nastavljaju,a kako je ovo prva godina Ultimate Teama-a na PC-u,mi nemožemo.

A za Creation Centre nisam siguran.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2011 16:21 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
PCGamerX kaže...

Dali ću sa ovakvim brzinama interneta ikako moći igrati FIFA-u 12 online?

Dali ima nade po vašem iskustvu?

Šta nitko nezna?

Nebi htio potrošiti bezveze pare na FIFA-u ako će mi stalno lagat zbog veze...

Gaming is Life!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice