FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.004.536
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
FIFA 12

ne, igram na automatic onako kako je (tezina legendary)... to mi je trenutno isto pretesko jer ovo mi je ovo prva fifa na pcu...

jos se moram naviknuti na te sve kontrole i opcije... 

presretan sam sto sam napokon uspio zabiti svoj prvi gol na toj tezini, protivnicki igrac ispucava loptu na centar, moj udara glavom, tevez prima loptu, prolazi kroz rupu u obrani i puca sa 16 metara u blizi kut.... :D

evo novih par videa

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 20:52 (rebelsy).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Joj daj pola Vas koji tu baljezgate o manualu i legendary-u,a vecina Vas igra na proffesional ili semi pro,a i ak igrate na legendary igrate s Barcom Realmo MANU.Probajte se mucit ko ja u 11 sa QPR na manualu i legendary-u tek cete tad znat kaj je Fifa i kad Vam se par prvotimaca ozljedi pa na klupi nema high class zamjena ko u Barci.To je mucenje.Amateri

0 12 hvala 0
16 godina
Re: FIFA 12
Arnold Šrafncinger kaže...

Joj daj pola Vas koji tu baljezgate o manualu i legendary-u,a vecina Vas igra na proffesional ili semi pro,a i ak igrate na legendary igrate s Barcom Realmo MANU.Probajte se mucit ko ja u 11 sa QPR na manualu i legendary-u tek cete tad znat kaj je Fifa i kad Vam se par prvotimaca ozljedi pa na klupi nema high class zamjena ko u Barci.To je mucenje.Amateri

Kolega, frustracije ostavite za druge prilike. Ovdje samo vesele primamo ;)

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Ja sam veseo samo nevolim ribicke price djecice .:) Po Td vidim da sam u pravu.No hard feelings fellas

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam veseo samo nevolim ribicke price djecice .:) Po Td vidim da sam u pravu.No hard feelings fellas

Daj smiri si doživljaje bokte.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
16 godina

Još jedan što se smatra zrelijim od ostalih.. Pa okej, ajmo po tvojem: Oprostite gospodine Šrafnciger. Vašem talentu jednostavno nema kraja. Vaše frustracije su u potpunosti opravdane, te je vaše besmisleno kurčenje nebitnim  stvarima itekako prepuno smisla. Nek se grijesi moji oproste s Vaše strane. Happy?

Ne trudi se raspravljati dalje, dosadan si, kao većina frustriranih lažova si, tako da ne mislim gubiti vrijeme na tebe ;)

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Još jedan što se smatra zrelijim od ostalih.. Pa okej, ajmo po tvojem: Oprostite gospodine Šrafnciger. Vašem talentu jednostavno nema kraja. Vaše frustracije su u potpunosti opravdane, te je vaše besmisleno kurčenje nebitnim  stvarima itekako prepuno smisla. Nek se grijesi moji oproste s Vaše strane. Happy?

Ne trudi se raspravljati dalje, dosadan si, kao većina frustriranih lažova si, tako da ne mislim gubiti vrijeme na tebe ;)

U potpunost se slažem,uvijek se lik pravi pametan ovo ono.HAHAAH.E sad si dobio svoje.

15 godina
neaktivan
FIFA 12

pala prva pobjeda na legendary, doduse na penale ali pobjeda je pobjeda ... utakmica je bila arsenal - milan 0:0

:) 

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

pala prva pobjeda na legendary, doduse na penale ali pobjeda je pobjeda ... utakmica je bila arsenal - milan 0:0

:)

Svaka čast,ja na ps3-u na legendary za sada imam 2 pobjede   i 3 poraza :)

15 godina
neaktivan
FIFA 12

na legendary najviše golova postignem iz kontre... dosta puta nakon kornera

samo dodam loptu messiu, robinhu ili gotzeu (ovisi s kim igram) i šprint sa centra, gurnem si loptu sa desnim analogom i trči miško xD

1 vs 1 sam uprakso malo... najlakše mi je lupit lažnjak golmanu (O + X) te postić pogodak

samo si moram neki bolji đojstik uzet.. ovaj mi se shebo :S

ako ga pomaknem centimetar u stranu analog mi se isključi xD

0_o
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tommy me spasio s ovom porukom od ruttera :D..

p.s arnolde smiri tenzije ako ljudi lažu lažu sebe ja im osobno vjerujem .. odakle da mi znamo da si ti igrao sa qpr.. dečki igra je super ja igram na world class ugl sa milanom gubim od barce i citija redovito dok ponekad dobijem borussiju i marseilla.. jedva čekam full
15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

na legendary najviše golova postignem iz kontre... dosta puta nakon kornera

samo dodam loptu messiu, robinhu ili gotzeu (ovisi s kim igram) i šprint sa centra, gurnem si loptu sa desnim analogom i trči miško xD

1 vs 1 sam uprakso malo... najlakše mi je lupit lažnjak golmanu (O + X) te postić pogodak

samo si moram neki bolji đojstik uzet.. ovaj mi se shebo :S

ako ga pomaknem centimetar u stranu analog mi se isključi xD

Najlakše ti je kad ideš 1x1 fines šut izvest i to ti ej siguran gol,ili fency lob :D

15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Najlakše ti je kad ideš 1x1 fines šut izvest i to ti ej siguran gol,ili fency lob :D

dada... al nekako se volim nadmetat s golmanom... no dosta mi se puta to obilo od glavu

0_o
15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...
Tommy_123 kaže...

dada... al nekako se volim nadmetat s golmanom... no dosta mi se puta to obilo od glavu

I već ako pređeš golmana zabi s r1+krug.Ili proba jtako dodat pa ćeš vidjet kaj bu napravio :D

14 godina
neaktivan
FIFA 12

Sa r1+krug se loba golman, to je najbolje kad ides na situacije 1vs1 onda ga samo prebaci loptu reko njega, jedino tako zabim gol na legendary.

Dali se može koristit l1+krug u penalima?

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 21:58 (Barba007).
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
Barba007 kaže...

Sa r1+o se loba golman, to je najbolje kad ides na situacije 1vs1 onda ga samo prebaci jedino tako zabim gol na legendary.

zabunio si se,sa l1+o se loba golman.

e da,tko od vas misli početi sutra Ultimate Team? sutra će se već moći početi trade-ati igrače i otvarati daily giftove na web-u.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 21:58 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Ocito sam pogodio u zivac.Da obrazlozim lako je s Barcom igrat na Legendary,jer si u 90% utakmica po ocjenama igraca nadmocan nad protivnikom i s Messijem i Pedrom ili Villom je puno lakse proc igraca protivnicke obrane koji recimo ima ocjenu 75-80.Kad igras sa slabijim klubom,ima slabu klupu,srednje jake igrace 1 postave i uzasno je tesko igrat,jer u 1 plan dolazi poznavanje taktike,a nije brute force glavni kao kad se nadigravas s jakom ekipom protiv slabe.Lakse je na legedary proc s Alvesom po boku Taarabta,a puno je teze probit s Taarabtom njega.Nisam ja Vama kriv sto ne kuzite o cem pricam,pa ko mladi pjetlovi bi odmah u borbu.Ipak ja poduze igram virualni nogomet,pa mi nije gust vise uzet najjjace ponudeno pa pametovat.Veci je gust uzet neku manju ekipu i dizat ju i napravit dream team.Isprike ak se netko uvrijedio

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Barba007 kaže...

Sa r1+o se loba golman, to je najbolje kad ides na situacije 1vs1 onda ga samo prebaci jedino tako zabim gol na legendary.

s l1 se loab golmana,s r1 su fency potezi,tj dodavanje petombackheel i tako možeš zabiti gol.Nemoj pričat kad neznaš :)

15 godina

Ocito sam pogodio u zivac.Da obrazlozim lako je s Barcom igrat na Legendary,jer si u 90% utakmica po ocjenama igraca nadmocan nad protivnikom i s Messijem i Pedrom ili Villom je puno lakse proc igraca protivnicke obrane koji recimo ima ocjenu 75-80.Kad igras sa slabijim klubom,ima slabu klupu,srednje jake igrace 1 postave i uzasno je tesko igrat,jer u 1 plan dolazi poznavanje taktike,a nije brute force glavni kao kad se nadigravas s jakom ekipom protiv slabe.Lakse je na legedary proc s Alvesom po boku Taarabta,a puno je teze probit s Taarabtom njega.Nisam ja Vama kriv sto ne kuzite o cem pricam,pa ko mladi pjetlovi bi odmah u borbu.Ipak ja poduze igram virualni nogomet,pa mi nije gust vise uzet najjjace ponudeno pa pametovat.Veci je gust uzet neku manju ekipu i dizat ju i napravit dream team.Isprike ak se netko uvrijedio

nemoj misliti da je sa Barcom lako igrati na Legendary,ja sam probao danas,i to je bilo živo mučenje.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
Barba007 kaže...

s l1 se loab golmana,s r1 su fency potezi,tj dodavanje petombackheel i tako možeš zabiti gol.Nemoj pričat kad neznaš :)

Dobro, ja imam joystick za pc na kojem nema r1,l1... nego su brojke.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 22:03 (Barba007).
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Evo našao skrin fair play-a,dok vam se ozlijedi igrač pa protivnička ekipa izbaci loptu van pa kreće cinematic :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 22:05 (Tommy_123).
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
Tommy_123 kaže...
Barba007 kaže...

ako sam dobro sve shvatio, l1 i 0 je lob? zar nije r1 i 2x kocka(pucanje)?

17 godina
FIFA 12

Kako vi zabijate kad ste 1v1 sa golmanom, a za petama je ljuti obrambeni??

Ja kad igram s bratom u 90% slučajeva pogodim Harta (lik nije normalan, šta taj skida...), a rijetko kad dam gol. Češće dajem gol sa 16-19m finesse shot ili nabijem u rašlje.

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Evo nasao sam rjesenje ako se to moze nazvat ikakvo rjesenje. Kad stavim na windowed igrica ne steka. Odlicna igrica ali sam puska na legendary ne sjecam se kad sam slavio u nekoj igrici ovako kad zabijem gol :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 12

Ja sad igrao sa Cityem protiv Arsenala (na onoj težini iza professional), pušio 2-0, i uspijem izjednačit na 2-2, i nije prošao ni minut i  flying dutchman  R. Van Persie mi uvalja glavom.

Jedan dio mene je umro. {#}

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Evo našao skrin fair play-a,dok vam se ozlijedi igrač pa protivnička ekipa izbaci loptu van pa kreće cinematic :D

Sudac ko´ da je metlu proguto. :D

15 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Ja sad igrao sa Cityem protiv Arsenala (na onoj težini iza professional), pušio 2-0, i uspijem izjednačit na 2-2, i nije prošao ni minut i  flying dutchman  R. Van Persie mi uvalja glavom.

Jedan dio mene je umro. {#}

HAHAHA ništa blizu mene.Imam s Milanom 2:0 protiv Barce i 10 min prije kraja izgubim jednog igrača i popim 3 gola za redom.Došlo mi ej da bacim plejku u zid :D

15 godina
FIFA 12

pas kosti, u ovoj fifi se vise izivciram nego u bilo kojem pesu! igraci mi uopce ne stoje kod protivnickog igraca, hebeno je tesko oduzeti loptu, messi i villa se migolje ko kreteni, iniesta također, jednostavno moras primiti gol. nemam zivaca za to. da ni jedan igrac s kojima igram se ne moze otkriti, utrcati u prostor ili slicno, to nisu istine. u cijeloj tekmi ne mogu stvoriti jednu hebenu sansu. ovo mi sve vise lici na pes. sta je falilo staroj obrani? sta nisu mogli samo ubaciti impact engine i gotovo, nego ga zasrat sa ovime... jednostavno ne mozes zaustaviti nikog. odigram dubinsku loptu tavezu koji je u punom sprintu jedno pola koraka iza, odnosno ispred alvesa (ovosi s koje strane gledas, ali, ubiti, u prednosti je), a alves trci unazad i okrene se i jos ga sustigne prije 16 metara i uzme mi loptu, a svi ostali moji igraci do sesnaesterca jos nisu ni dosli (igram attacking). igraci mi trcke ko munjeni, animacije su lose. a da ne spomenem pesovska izbijanja iz okretaja, a lopta do centra i to jos brze leti nego kada je udaris po golu... nekako mi nije sjela fifa...

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 23:44 (Idealist).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

sta pricate da ce biti sutra dostupan ultimate team?

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Idealist kaže...

pas kosti, u ovoj fifi se vise izivciram nego u bilo kojem pesu! igraci mi uopce ne stoje kod protivnickog igraca, hebeno je tesko oduzeti loptu, messi i villa se migolje ko kreteni, iniesta također, jednostavno moras primiti gol. nemam zivaca za to. da ni jedan igrac s kojima igram se ne moze otkriti, utrcati u prostor ili slicno, to nisu istine. i cijeloj tekmi ne mogu stvoriti jednu hebenu sansu. ovo mi sve vise lici na pes. sta je falilo staroj obrani? sta nisu mogli samo ubaciti impact engine i gotovo, nego za zasrat sa ovime... jednostavno ne mozes zaustaviti nikog. odigram dubinsku loptu tavezu koji je u punom sprintu jedno pola koraka iza, odnosno ispred alvesa (ovosi s koje strane gledas, ali, ubiti, u prednosti je), a alves trci unazad i okrene se i jos ga sustigne prije 16 metara i uzme mi loptu, a svi ostali moji igraci do sesnaesterca jos nisu ni dosli (igram attacking). igraci mi trcke ko munjeni, animacije su lose. a da ne spomenem pesovska izbijanja iz okretaja, a lopta do centra i to jos brze leti nego kada je udaris po golu... nekako mi nije sjela fifa...

Hajde složit ću se u jednom dijelu s tobom, igrači se slabo otkrivaju i ulaze u prazan prostor? Mijenjao sam taktiku, igrao super ofenzivno i opet isto. Imam rupu u obrani želim podvaliti loptu a moj napadač stoji kao tele?

U prošloj fifi su igrači više pratili moj napad i otkrivali se te uletavali u prazan prostor. Samo iz tog razloga zabijam manje golova nego obično i živcira me kada mi osakatiš igru kako bi mi bilo teže.

Evo, nakon par dana igre i promatranja iste ovo je jedina ozbiljnija zamjerka do sada....

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice