- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Odigrao sad 3 utakmice Arsenal protiv Barcelone, attacking, high pressure ...
Odigram nerjeseno ili me pobjede 1-2 razlike...
Uigravam se :D
Meni obrana užasno kiksa, a jako rijetko uspijem stvoriti prilike. Počeo sam gubiti živce :/ Užasno iritira što na meni nikako da sudi faulove, uklizivanja su odvratna pošto svako protivnik izbjegne... :/
Ja nikad ni ne uklizujem, jer znam da je nemoguće potrefit :S
ja neznam kakvih vi problema imate sa uklizivanjem,meni izgleda dobro i dosta puta tako izborim loptu,ali kad zakasnim onda pokupim i igrača.Neznam,možda vi namjerno pokušavate slomiti nekome nogu,pa ne uspijevate,ali ja to nikad ne pokušavam nego igram normalan nogomet i uklizivanja mi funkcioniraju odlično.
Nije mi cilj nekom slomit nogu, da je, onda ne bi ni igrao fifu nego neku drugu igru... ;)
Nije mi cilj nekom slomit nogu, da je, onda ne bi ni igrao fifu nego neku drugu igru... ;)
ma nisam rekao direktno tebi,nego sam već par puta pročitao u ovoj temi da su išli namjerno suprotnoj ekipi lomiti noge.ne kužim čemu to,ali ok,svatko igra kako ga volja.
onda bi igrao kao Pepe :D

Jel vama šteka Fifa 12,meni da a čudno mi je jer sam fifu 11 igrao bez problema na najvišim postavkama,je li zaista fifa 12 toliko zahtjevnija ili nije optimizirana.
Nije optimizirana, ipak je ovo demo. :)
na base-hostu piše da je ostao još jedan primjerak FIFE 12,pa ako netko misli naručit a još nije,ovo mu je možda zadnja prilika jer neznam hoće li biti još predbilježbi.A stvarno je odlična cijena,jer vjerojatno dobivamo Expanded Edition.
na base-hostu piše da je ostao još jedan primjerak FIFE 12,pa ako netko misli naručit a još nije,ovo mu je možda zadnja prilika jer neznam hoće li biti još predbilježbi.A stvarno je odlična cijena,jer vjerojatno dobivamo Expanded Edition.
Pozdrav Dino Bzik , moje ime je Mario. Kako Vam mogu pomoći?
Mozete uplatiti slobodno.
tolko o tome :D
Baš mi se i ne žuri naručit igru
Nego meme užasno živcira debilan rating klubova u Fifi, po toj logici je Borrusia samo za pol zvijezdice slabija od Barce, nemoguće, slabiji su i za dvije zvijedice...
Baš mi se i ne žuri naručit igru
Nego meme užasno živcira debilan rating klubova u Fifi, po toj logici je Borrusia samo za pol zvijezdice slabija od Barce, nemoguće, slabiji su i za dvije zvijedice...
pa neće biti tolika razlika kad se može imati samo 5 zvijezdica maksimalno.Da ima npr. maksimalno 20 zvijezdica,onda bi se vidjela veća razlika.Pogledaj samo ocjene igrača Borussije i Barcelone pa ćeš vidjeti da je velika razlika zapravo.
Što bi ti htio da Borussia ima 2 zvijezdice? koliko će onda imati Freiburg,Koln,Kaiserslautern, 0 zvijezdica?
Ja uopće ne obraćam pažnju na te zvijezdice klubova,samo na ocjene igrača,to je glavni pokazatelj.
I da,sutra ćemo na službenoj stranici moći početi sastavljati ekipu za Ultimate Team.
Suci u ovoj igrici su smeće.
Ne mogu više gledati kako protivnik složi mog igrača na travu a nema ni faula.
Da se barem drže kriterija nekako bih i razumo ali meni sviraju iste faulove koje njima nisu.
Jako sam zabrinut.Igram već 2-3 dana na legendary i pomak se vidi ali opet jako teško dođem do pobjede.
Bojim se da bih na legendary sa Barcom završio negdje u sredili španjolske lige,ako ne i niže.
Onda smanji težinu..
Expanded Edition?
Expanded Edition?
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/fifa-12/85682.aspx?page=47&jumpto=2282218&sort=asc&view=flat
i 2 posta ispod
Expanded Edition?
da,vjerojatno dobivamo Expanded Edition,to donosi 24 gold packa kroz 6 mjeseci u Ultimate Teamu.
Evo i ja si naručio key. Jedva čekam da dođe. Imam jedno pitanje. Kak ćemo se naći u igri? Ide li to preko EA acc (tj. dodamo se tamo za prijatelje pa ona u igri se invitamo itd)?
Evo i ja si naručio key. Jedva čekam da dođe. Imam jedno pitanje. Kak ćemo se naći u igri? Ide li to preko EA acc (tj. dodamo se tamo za prijatelje pa ona u igri se invitamo itd)?
Dodamo se na originu i igri i međusobno si pošaljemo inajtove :D
da,vjerojatno dobivamo Expanded Edition,to donosi 24 gold packa kroz 6 mjeseci u Ultimate Teamu.
molim te pojasni..
molim te pojasni..
u igri imaš Multiplayer mode zvan Ultimate Team,znači sastvaljaš svoju ekipu i igraš s njom online,igrajući zarađuješ novac i s tim novcem kupuješ igrače.A mi ćemo dobiti 24 gold packa igrača free,imaš razne packove igrača koje možeš kupiti unutar Ultimate Teama,imaš Bronze,Silver i Gold.Gold su logično bolji igrači,a Bronze su najgori.Shvatit ćeš ako budeš igrao,malo je komplicirano ovako za objasniti.
ja jos uvijek nisam postigao gol na legendary, dosta puta sam bio 1v1 sa golmanom ali uvijek uspije obraniti ili u zadnji cas neki igrac uklize ispred lopte ili nesto ...
:S
Da, no što ako smo key kupili na Base-hostu, a ne Originu. Mogu li možda na Origin acc dodati key za FIFU 12 pa od tamo downloadati i invajtati itd?
Da, no što ako smo key kupili na Base-hostu, a ne Originu. Mogu li možda na Origin acc dodati key za FIFU 12 pa od tamo downloadati i invajtati itd?
key koji ces dobiti je originov
Taj key je iskljočivo za origin,piše ti na stranici putem čega se upisuje.
ja jos uvijek nisam postigao gol na legendary, dosta puta sam bio 1v1 sa golmanom ali uvijek uspije obraniti ili u zadnji cas neki igrac uklize ispred lopte ili nesto ...
:S
GOOOOOOOOOOOOOOOL! GOOOOOOOOL! GOL GO GOL!!!!!!! GOOOOOOOOOOOOOOL!
TEVEZ DIJAMANTUU!!! DIJAMANTU!!!!!!!!!!!!!
GOOOOOOOOOOOOOOOL! GOOOOOOOOL! GOL GO GOL!!!!!!! GOOOOOOOOOOOOOOL!
TEVEZ DIJAMANTUU!!! DIJAMANTU!!!!!!!!!!!!!
Igras Legendary i sve manual?