FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.004.201
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
FIFA 12
uf,kako ću rokat Ultimate Team,još ako dobijemo Expanded Edition i gold packove.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Odigrao sad 3 utakmice Arsenal protiv Barcelone, attacking, high pressure ...

Odigram nerjeseno ili me pobjede 1-2 razlike...

Uigravam se :D

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro

0 0 hvala 0
16 godina
Re: FIFA 12

Meni obrana užasno kiksa, a jako rijetko uspijem stvoriti prilike. Počeo sam gubiti živce :/  Užasno iritira što na meni nikako da sudi faulove, uklizivanja su odvratna pošto svako protivnik izbjegne... :/

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
14 godina
neaktivan

Ja nikad ni ne uklizujem, jer znam da je nemoguće potrefit :S

15 godina
FIFA 12

ja neznam kakvih vi problema imate sa uklizivanjem,meni izgleda dobro i dosta puta tako izborim loptu,ali kad zakasnim onda pokupim i igrača.Neznam,možda vi namjerno pokušavate slomiti nekome nogu,pa ne uspijevate,ali ja to nikad ne pokušavam nego igram normalan nogomet i uklizivanja mi funkcioniraju odlično.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 15:52 (antimadridista).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nije mi cilj nekom slomit nogu, da je, onda ne bi ni igrao fifu nego neku drugu igru... ;)

15 godina
Defa.psd kaže...

Nije mi cilj nekom slomit nogu, da je, onda ne bi ni igrao fifu nego neku drugu igru... ;)

ma nisam rekao direktno tebi,nego sam već par puta pročitao u ovoj temi da su išli namjerno suprotnoj ekipi lomiti noge.ne kužim čemu to,ali ok,svatko igra kako ga volja.

14 godina
neaktivan
Defa.psd kaže...

onda bi igrao kao Pepe :D

15 godina
Nakon par dana igre, zadovoljan sam igrom. Vidi se pomak u svemu. Golmani su mi najjaci. Suci nisu toliko dobri ko u proslom nastavku jer mi dosta faulova ne sude, a meni sude prekrsaj koji je bio cista oduzeta lopta. Za ovu igru treba maksimalna koncentracija i puno strpljenja. Tesko dolazim do prilika, igram na Prof i sve na manual. Htio bih namjestiti da imam komande u obrani kod oduzimanja lopte kao u proslij fifi, ali kad to podesim, izadjem van i sve mi se opet vrati na manual pa mi nista ne preostaje nek da tak igram. Zna netko rjesenje?
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
15 godina

Jel vama šteka Fifa 12,meni da a čudno mi je jer sam fifu 11 igrao bez problema na najvišim postavkama,je li zaista fifa 12 toliko zahtjevnija ili nije optimizirana.

14 godina
neaktivan

Nije optimizirana, ipak je ovo demo. :)

15 godina
FIFA 12

na base-hostu piše da je ostao još jedan primjerak FIFE 12,pa ako netko misli naručit a još nije,ovo mu je možda zadnja prilika jer neznam hoće li biti još predbilježbi.A stvarno je odlična cijena,jer vjerojatno dobivamo Expanded Edition.

http://base-host.com.hr/fifa/155-fifa-12-cd-key.html

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 16:39 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

na base-hostu piše da je ostao još jedan primjerak FIFE 12,pa ako netko misli naručit a još nije,ovo mu je možda zadnja prilika jer neznam hoće li biti još predbilježbi.A stvarno je odlična cijena,jer vjerojatno dobivamo Expanded Edition.

Pozdrav Dino Bzik , moje ime je Mario. Kako Vam mogu pomoći?

Nije ostala jos 1 FIFA. Samo je brojac na webu bio na 1.

Mozete uplatiti slobodno.

tolko o tome :D

Dirt 3 -> Dino Bzik
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 17:04 (dmanz).
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Baš mi se i ne žuri naručit igru {#}

Nego meme užasno živcira debilan rating klubova u Fifi, po toj logici je Borrusia samo za pol zvijezdice slabija od Barce, nemoguće, slabiji su i za dvije zvijedice...

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

Baš mi se i ne žuri naručit igru {#}

Nego meme užasno živcira debilan rating klubova u Fifi, po toj logici je Borrusia samo za pol zvijezdice slabija od Barce, nemoguće, slabiji su i za dvije zvijedice...

pa neće biti tolika razlika kad se može imati samo 5 zvijezdica maksimalno.Da ima npr. maksimalno 20 zvijezdica,onda bi se vidjela veća razlika.Pogledaj samo ocjene igrača Borussije i Barcelone pa ćeš vidjeti da je velika razlika zapravo.

Što bi ti htio da Borussia ima 2 zvijezdice? koliko će onda imati Freiburg,Koln,Kaiserslautern, 0 zvijezdica?

Ja uopće ne obraćam pažnju na te zvijezdice klubova,samo na ocjene igrača,to je glavni pokazatelj.

I da,sutra ćemo na službenoj stranici moći početi sastavljati ekipu za Ultimate Team.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 17:23 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
patch123 kaže...

Suci u ovoj igrici su smeće.

Ne mogu više gledati kako protivnik složi mog igrača na travu a nema ni faula.

Da se barem drže kriterija nekako bih i razumo ali meni sviraju iste faulove koje njima nisu.

Jako sam zabrinut.Igram već 2-3 dana na legendary i pomak se vidi ali opet jako teško dođem do pobjede.

Bojim se da bih na legendary sa Barcom završio negdje u sredili španjolske lige,ako ne i niže.

Onda smanji težinu.. {#}

15 godina
antimadridista kaže...

Expanded Edition?

15 godina
neaktivan
Idealist kaže...
antimadridista kaže...

Expanded Edition?

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/fifa-12/85682.aspx?page=47&jumpto=2282218&sort=asc&view=flat

i 2 posta ispod

Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
Idealist kaže...
antimadridista kaže...

Expanded Edition?

da,vjerojatno dobivamo Expanded Edition,to donosi 24 gold packa kroz 6 mjeseci u Ultimate Teamu.

17 godina
FIFA 12

Evo i ja si naručio key. Jedva čekam da dođe. Imam jedno pitanje. Kak ćemo se naći u igri? Ide li to preko EA acc (tj. dodamo se tamo za prijatelje pa ona u igri se invitamo itd)?

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Evo i ja si naručio key. Jedva čekam da dođe. Imam jedno pitanje. Kak ćemo se naći u igri? Ide li to preko EA acc (tj. dodamo se tamo za prijatelje pa ona u igri se invitamo itd)?

Dodamo se na originu i igri i međusobno si pošaljemo inajtove :D

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

da,vjerojatno dobivamo Expanded Edition,to donosi 24 gold packa kroz 6 mjeseci u Ultimate Teamu.

molim te pojasni..

15 godina
razbijach** kaže...
antimadridista kaže...

molim te pojasni..

u igri imaš Multiplayer mode zvan Ultimate Team,znači sastvaljaš svoju ekipu i igraš s njom online,igrajući zarađuješ novac i s tim novcem kupuješ igrače.A mi ćemo dobiti 24 gold packa igrača free,imaš razne packove igrača koje možeš kupiti unutar Ultimate Teama,imaš Bronze,Silver i Gold.Gold su logično bolji igrači,a Bronze su najgori.Shvatit ćeš ako budeš igrao,malo je komplicirano ovako za objasniti.

15 godina
neaktivan
FIFA 12

ja jos uvijek nisam postigao gol na legendary, dosta puta sam bio 1v1 sa golmanom ali uvijek uspije obraniti ili u zadnji cas neki igrac uklize ispred lopte ili nesto ...

:S

1 0 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...
crystal6 kaže...

Da, no što ako smo key kupili na Base-hostu, a ne Originu. Mogu li možda na Origin acc dodati key za FIFU 12 pa od tamo downloadati i invajtati itd?

Come to the dark side, we have cookies.
15 godina
crystal6 kaže...
Tommy_123 kaže...
crystal6 kaže...

Da, no što ako smo key kupili na Base-hostu, a ne Originu. Mogu li možda na Origin acc dodati key za FIFU 12 pa od tamo downloadati i invajtati itd?

key koji ces dobiti je originov

16 godina
crystal6 kaže...

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
neaktivan
crystal6 kaže...
Tommy_123 kaže...
crystal6 kaže...

Taj key je iskljočivo za origin,piše ti na stranici putem čega se upisuje.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

ja jos uvijek nisam postigao gol na legendary, dosta puta sam bio 1v1 sa golmanom ali uvijek uspije obraniti ili u zadnji cas neki igrac uklize ispred lopte ili nesto ...

:S

GOOOOOOOOOOOOOOOL! GOOOOOOOOL! GOL GO GOL!!!!!!! GOOOOOOOOOOOOOOL!

TEVEZ DIJAMANTUU!!! DIJAMANTU!!!!!!!!!!!!! 

{#}

16 godina
rebelsy kaže...

GOOOOOOOOOOOOOOOL! GOOOOOOOOL! GOL GO GOL!!!!!!! GOOOOOOOOOOOOOOL!

TEVEZ DIJAMANTUU!!! DIJAMANTU!!!!!!!!!!!!! 

{#}

Igras Legendary i sve manual?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice