Nije stvar u jačini konfiguracije. Vjerojatno postoji nekompatibilnost s nekim grafama/procesorima. Vjerujem da će EA to popravit do izlaska igre.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Imam ATI 2600 pro grafičku, 1,6 ghz dvojezgreni, 3gb rama i sve na high, i ne trza mi... :P
Imam ATI 2600 pro grafičku, 1,6 ghz dvojezgreni, 3gb rama i sve na high, i ne trza mi... :P
O tome pričam,imam jači komp od njega a meni trza na low xD :D
zato jer si na xp, xp sucks, a neki su u ovoj temi rekli da na win7 puno bolje radi
zato jer si na xp, xp sucks, a neki su u ovoj temi rekli da na win7 puno bolje radi
I na w7 mi šteka na bil ošto da stavim,sve je upejtano.
Samo da potvrdim CoreDuo E8400 , 4gb rama, ati 4870, Win7 64bit. Dakle komp. star 3 godine. FIFA 12 demo radi normalno na high bez trzanja.
E sada moguce je da igra nije skroz optimizirana, posto je demo, no isto tako je moguce da ekipa ima zatrovane kompjutere raznim virusima, programima koji rade u pozadini etc. U svakom slucaju finalni proizvod sigurno nece trzat, a za one nemirne duse, ako ce im i tada trzat format C: i install new copy of Windows 7.
FIFA 12 jednostavno nije optimizirana za PC, bit će da je kao i prošle godine konverzija s konzole. Otud i problemi.
PES se za razliku od FIFA-e vrti svima.
FIFA 12 jednostavno nije optimizirana za PC, bit će da je kao i prošle godine konverzija s konzole. Otud i problemi.
Ček samo da pogledam je li mi istekao žuti karton pa ću te počastiti kakvim epitetom.
joj ovaj je komentar vrh!! fifa ce u finalnoj verziji 100% ispraviti ovaj lag problem u to budi siguran meni na geforce 9800gt leti sve na high 1440x900 win 7 32bit
Fifa 12 demo, skinuo, instaliro igrao.igrica je prebrutalna PES FIFI nije ni do koljena, to se nemoze usporedivat. Imam i pitanje, di mogu pre-order fifu? ako netko zna ? hvala
Fifa 12 demo, skinuo, instaliro igrao.igrica je prebrutalna PES FIFI nije ni do koljena, to se nemoze usporedivat. Imam i pitanje, di mogu pre-order fifu? ako netko zna ? hvala
base-host
Ma meni igra samo nekad microstutera ali nesmeta mi to toliko.
Zakon su mi one statisikte igrača poslije utakmice.
Hm... vidim da se mnogi zalite na optimizaciju...
Kod mene je sve ukljuceno i high postavke sa C2D procesorom i 9600GT.. igra mi ide cak bolje nego na fifi 11
Ja sam rekao da imam tu grafičku, i imam ju. Ja znam da meni igrica radi na high, ne moraš vjerovati. :)
Aktivirat ga na Originu :D
@movie
Nije bitno dali je high,low, medium ili v-sync off/on isto steka tako da nije moguce da je do konfa jer nemoze biti isto i na low i na high i sa v-sync on/off, a fifa 11 je letila na ovoj konfi. Samo mogu se nadati da nece full verzija ovako je8ati ...
A kaj da ti kažem? Meni igra ne trza? Zašto? Tko kaže da grafički ova verzija nije zahtjevnija od prošlogodišnje? Bezveze je uspoređivati nešto što izlazi ovih dana s nečim što je izašlo prije godinu dana pogotovo u ovoj industriji.
Činjenica je da igra određenom broju ljudi leti a određenom broju ljudi šteka. Sigurno postoji neki razlog zašto je to tako. Da je igra neoptimizirana štekala bi valjda svima...
Ma meni i na low i na high isto trza i sa V-sync off i on sve isto ... Za sad losa optimizacija nadam se da full verzija nece stekati!
Meni je sve na high i ne trza uopće, a imam osrednji pc. Iskreno neznam u čemu je problem kod vas... Imam win 7 x64.. Ja sam imao sličan problem sa DIRTOM 3 da je trzalo na bilo kojim postavkama to nema veze s konfiguracijom nego s nečim potpuno trečim. Uglavnom ne sjećam se kako sam to riješio no ako fifa 12 ima taj problem kod nekih igrača siguran sam da će riješit.
@movie
Nije bitno dali je high,low, medium ili v-sync off/on isto steka tako da nije moguce da je do konfa jer nemoze biti isto i na low i na high i sa v-sync on/off, a fifa 11 je letila na ovoj konfi. Samo mogu se nadati da nece full verzija ovako je8ati ...
A kaj da ti kažem? Meni igra ne trza? Zašto? Tko kaže da grafički ova verzija nije zahtjevnija od prošlogodišnje? Bezveze je uspoređivati nešto što izlazi ovih dana s nečim što je izašlo prije godinu dana pogotovo u ovoj industriji.
Činjenica je da igra određenom broju ljudi leti a određenom broju ljudi šteka. Sigurno postoji neki razlog zašto je to tako. Da je igra neoptimizirana štekala bi valjda svima...
nije svaki komp isti i ne izvodi se na razlicitim racunalima ista stvar na isti nacin.
drugo, dok stavim sve na high, onaj logo od ea games-a se prikazuje glatko, dok u isto vrijeme (a i kasnije) u pozadini igra trza, lagga, ne znam kak da to vise nazovem. sad pogledaj moju konfu i reci da imam preslabi komp i da smanjim detalje....
Ček samo da pogledam je li mi istekao žuti karton pa ću te počastiti kakvim epitetom.
Počasti si znaš koju.
cd key aktiviras na Origin-u i skine ti original igru s kojom mozes sve
Ostavio narudžbu i čekam 29.9 jel me baš zanima hoće li mi onda štekati .
Nije uopće stvar u igri već do tvoje konfe ili driver-a!
koju drivere za grafu imas?
koju drivere za grafu imas?
Zadnje nvidiine? -.-"
Znate li vi uopce sto je vsync? to ne poboljsava igru u grafickom smislu, nikakve detalje i/ili specijalne efekte necete time dobiti, vsync pomaze ako vam se slika cijepa (takozvani screen tearing - klik , znaci kada se na displayu istovremeno vide 2 ili vise frame-a), zasto se cijepa? zato sto vam FPS nece biti isti na svakom mjestu (to ovisi i o input lagu, al to nije sada tema), na nekom mjestu cete imati npr. 150 FPS-a, na drugom 60 FPS-a, na nekom cak i 30 FPS u istoj igri s istim detaljima.... u tolikoj razlici se primjeti frame droping, znaci i tu vsync pomaze. Recimo da mi FIFA bez vsyca radi na 60-150 FPS-a, netko ce reci da mi igra ultra glatko radi, aliiii !... kada mi naglo padne sa 150 na 60 osjetim stekanje aka frame drop iako je i 60 FPS-a vise nego dovoljno za ugodno igranje, e tu sada nastupa vsync, kada ga ukljucim FPS ce mi se limitirati na 60 (naravno ako mi je refresh rate monitora 60 Hz), to znaci da mi FPS nece prelaziti preko 60 FPS-a bez obzira na hardware koji imam. U tom slucaju (s ukljucenim vsyncom), ako slucajno dode do pada FPS-a necu osjetiti toliki lag, isto tako mi se slika nece cijepati (a vjerujte mi, s tim cijepanjem slike sam imao velikih problema), bolje je da mi FPS padne sa 60 na 30/40 nego sa 150 na 60 ako shvacate sto zelim reci. Zato, provjerite s frapsom koliko imate FPS-a, ako su vam zbilja visoke razlike u FPS-ima (npr. 40-90, 70-110 i sl.), bolje vam je da ostavite vsync ukljucen, onima koji imaju slabije kompove... dakle, onima kojima je FPS npr. MAX 30-40 FPS-a i sl. je potpuno svejedno je li ukljucen vsync ili ne jer sumnjam da vam je refresh rate monitora ispod 60 Hz....
Drugo, meni sa boljim kompom steka, meni sa slabijim ne steka (shvatite da je puno teze napraviti igru za PC nego za konzole, upravo zbog velikih razlika u hardware-u, driverima i sl.)... to vam nebi trebalo biti nimalo cudno ako imalo pratite igre, optimizacije, drivere za graficke, CF/SLI itd. Koliko cesto se dogodi da na 0h high end grafi bude gori FPS od starije kartice, ali to se ugl sredi s novim driverima, patchem... tako da vjerujem da ce tome uskoro doci kraj. Usput, meni ne mojoj konfi ne steka, al ukljucio sam si vsync jer mi je prevelika razlika u FPS-ima, a i smeta mi to cijepanje.... igrali vi na 60, 80, 100 ili 150 FPS-a, to je sve gotovo isto ako su vam FPS-i konstantni, ako pak imate frame dropove, tada vem nece pomoci ni 200 FPS-a.
ovaj tactical defending me ubija :) jos ga nisam pohvatao. kako najcesce oduzimate lopte unutar svog sesnaesterca?
Lovac82, hvala na objašnjenju!