FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.003.345
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
FIFA 12

evo onaj Messijev gol iz slobodnjaka u HD-u:

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

Eo par epic videa:{#}

Ako ih žeite pogledati jošovdje ih možete naći.

Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
Re: FIFA 12
Jack Sparrow kaže...

Eo par epic videa:{#}

Ako ih žeite pogledati jošovdje ih možete naći.

Impact Engine fail,popraviti će do finalne verzije,ovo je zbog starog builda igre.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Sve postavke su ti na manual? Ja mislim da lažeš :)

Postavke nisam ništa dirao,jedino sam promijenio težinu na legendary.

Nikakav manual nisam spominjao jer praktički ni ne znam na čemu je default (prvi put da aktivno igram FIFU).

Igra je teška na legendary i nemam razloga da lažem.

Da hoću lagati rekao bih da većinu puta pobijedim a ne da većinom ostanem 0-0.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2011 21:48 (patch123).
15 godina
patch123 kaže...
dreammaker kaže...

Sve postavke su ti na manual? Ja mislim da lažeš :)

Postavke nisam ništa dirao,jedino sam promijenio težinu na legendary.

Nikakav manual nisam spominjao jer praktički ni ne znam na čemu je default (prvi put da aktivno igram FIFU).

Igra je teška na legendary i nemam razloga da lažem.

Da hoću lagati rekao bih da većinu puta pobijedim a ne da većinom ostanem 0-0.

probaj namjestiti postavke gamepada na sa Assisted na Manual,dobiti ćeš puno kompletniju i realniju igru,ali ti odmah i predlažem da smanjiš težinu na Professional jer je dosta teže tako igrati.

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Kak se baca s golmanom kad branim penale?

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2011 21:52 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

Kak se baca s golmanom kad branim penale?

desni analog.

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Uspjesno sam polozio world class, 3-0 citya naguzio zadnju. Slijedi legendary, igra predobra, uzivam maximalno!

Sanchez je zvijer sto se tice driblinga, a messi je jos uvijek predobar da bih da uspjesno koristio, fali mi skilla :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
probaj namjestiti postavke gamepada na sa Assisted na Manual,dobiti ćeš puno kompletniju i realniju igru,ali ti odmah i predlažem da smanjiš težinu na Professional jer je dosta teže tako igrati.

Probat ću pa javim kako je.

16 godina
neaktivan
rulF kaže...

Uspjesno sam polozio world class, 3-0 citya naguzio zadnju. Slijedi legendary, igra predobra, uzivam maximalno!

Sanchez je zvijer sto se tice driblinga, a messi je jos uvijek predobar da bih da uspjesno koristio, fali mi skilla :)

Bravo, dobar si. Mene hebe obrana, vozaju me ko majmune, ali najćešće odigram neriješeno na Professional-

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
15 godina
neaktivan

sta je origin ? :D

15 godina
ToniMeić kaže...

sta je origin ? :D

servis preko kojeg se prodaju igre,između ostalih i FIFA 12,tamo ćemo aktivirati key kojeg dobijemo kad kupimo igru.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2011 22:16 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
rulF kaže...

Bravo, dobar si. Mene hebe obrana, vozaju me ko majmune, ali najćešće odigram neriješeno na Professional-

Trebalo mi je dosta vremena da skontam kako rijesiti situacije kada protivnik primi loptu u kaznenom, ispocetka sam se gubio uvijek pa ili skrivim penal ili primim gol, sada sve puno lakse ide, samo se treba naviknuti na novi sustav obrane.

Usput, contain mi se cini prilicno beskoristan, koristim ga 1% vremena, to samo kad mi igrac tipa messija ide po boku sam 1 na 1, preostalo vrijeme samo jockey i analogom pratim igraca..

15 godina
FIFA 12

Igrao sam FIFA 11 be a pro, malo je glupo sto si odma u prvih 11 i sam sebi biras ekipu(uzeo barcu svi 80-90 ovr a ja 60 xD)

Pa me zanima oce u FIFI12 bit da ti klubovi salju ponude, ulazis s klupe, trener te vadi van iz igre i to...npr da kreces iz nekih nizih liga pa onda trebas iz sezone u sezonu poboljsavas i nalazis bolje klubove?

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

steka mi na low :( ali dobro da imam xbox {#}

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
darko099 kaže...

Igrao sam FIFA 11 be a pro, malo je glupo sto si odma u prvih 11 i sam sebi biras ekipu(uzeo barcu svi 80-90 ovr a ja 60 xD)

Pa me zanima oce u FIFI12 bit da ti klubovi salju ponude, ulazis s klupe, trener te vadi van iz igre i to...npr da kreces iz nekih nizih liga pa onda trebas iz sezone u sezonu poboljsavas i nalazis bolje klubove?

bilo bi super da je u fifi onaj pesov mod become a legend, ima puno bolji koncept nego fifin be a pro... taj mod sa fifinim gameplayem bi bio super!

aj, možda ove godine nas EA iznenadi... nisam baš pratio novosti vezane za be a pro

0_o
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Evo maloprije odigrao malo na PS3

Još sam pod dojmom, mogao bih cijelu večer igrati samo onaj 1vs.1 s Rooneyem!

Velik sam fan PESa, uvijek PES igrao, za FIFU ni čut, ali ovo je očaravajuće, Konami se može pokopat...

Odigrao i jednu utakmicu na Amater i rasturio {#}

Trebam se malo priviknut na kontrole (mada sam ih stavio iste kao što su na PESu) i te neke cake. Najviše me zbunjuje to što nema pressinga i udvajanja kao takvog. Na PESu držim X i po potrebi "kocku" pa igrači vrše pritisak na onog s loptom. Toga tu nema (ili sam glup pa ne vidim) nego moraš točno napravit "tackle"...

Također, ova kamera "Pro" kad prati igrača s leđa je fenomenalna!!!

Komentator je MALO naporan s onim: SLIDING TACKLE!!!  {#}

Hoće li bit kakvih hrvatskih klubova? (Hajduka ili Splita npr. ostali su nebitni...   {#})

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2011 23:19 (Šef).
Moj PC  
13 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Šef kaže...

Trebam se malo priviknut na kontrole (mada sam ih stavio iste kao što su na PESu) i te neke cake. Najviše me zbunjuje to što nema pressinga i udvajanja kao takvog. Na PESu držim X i po potrebi "kocku" pa igrači vrše pritisak na onog s loptom. Toga tu nema (ili sam glup pa ne vidim) nego moraš točno napravit "tackle"...

možeš držati po defaultnim postavkama r1 pa drugi igrač dođe i također pokušava uzeti loptu protivniku

sad, ako su ti kontrole kao ne pesu (da brzo trčiš sa r1) mislim da moraš drćati r2

ustvari, imaš to objašnjeno na onom malom tutu kad uđeš u igru, tamo gdje učiš kako se igra nova obrana...

0_o
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Ja se još mučim na profesional modu, al to je dobro, što teža igra to bolje.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...
Šef kaže...

možeš držati po defaultnim postavkama r1 pa drugi igrač dođe i također pokušava uzeti loptu protivniku

sad, ako su ti kontrole kao ne pesu (da brzo trčiš sa r1) mislim da moraš drćati r2

ustvari, imaš to objašnjeno na onom malom tutu kad uđeš u igru, tamo gdje učiš kako se igra nova obrana...

Ali to je, čini mi se, samo da onaj neki "obruč" stvore oko njega i onda ga gledaju ko tele u šarena vrata... Nema pressinga da npr. jedan od njih mu se nakači na leđa a drugi krade loptu...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2011 23:19 (Šef).
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Huhu, legendary je opasan, odigrao par utakmica, vise poraza nego nerijesenih, nema pobjeda :P
Taman vs arsenala se ponadam u 63 prvi zabijem, kad u 69 wilshere sa vrha kaznenog opali -.-
Sad treba imat zivaca i docekat full igru.. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Šef kaže...

Ali to je, čini mi se, samo da onaj neki "obruč" stvore oko njega i onda ga gledaju ko tele u šarena vrata... Nema pressinga da npr. jedan od njih mu se nakači na leđa a drugi krade loptu...

hmm, ja sam probao to radit u par navrata i moj suigrač nekada uspije uzeti loptu... ja držim X i branim protivniku da prođe a suigrač mu otima loptu...

0_o
14 godina
neaktivan

Evo, našitamo sam si i ja kontrole. :P

Četvrta utakmica, legendary, sve manula, popušio 2:0 od Man Citya, ja bio Barcelona. :)

14 godina
antimadridista kaže...
David87 kaže...
antimadridista kaže...

izašao je Demo Tweaker 2.0,donosi transfere Cesca i Nasrija u prave klubove,omogućuje autosave,nove lopte,produžetke i još dosta toga.

Link:

http://fifa-muntenia.blogspot.com/2011/09/premiera-fifa-12-tweaker-20-released.html

nakon toga skinite fix:

http://fifa-muntenia.blogspot.com/2011/09/tweaker-20-update-fix.html

Stavio ovo i nakon nekog vremena mi izbaci iz igre! I nekužim kak riješit onaj rnd fajl da proradi!

nemam pojma,meni radi normalno.

Ma kaki, čim napravim onaj regenerate sa ovim "Fifa11 i68Regenerator 1.6" čim uđe u igru odma izađe van, baš onak isto ko onaj bug za gamepad! Sranje!!

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Stavio sam sve na manual i probao tako igrati na legendary.

Prve 2 utakmice sam izgubio (1:0 i 2:0) dok sam druge 2 igrao neriješeno (0:0).

I ono malo šansi što sam stvarao sa uključenim assistima je nestalo te se moja igra na manual praktički pretvorila u grčevito branjenje {#}

Stvorio sam poneku šansu ali samo sam u jednoj utakmici nadigrao protivnika.Nažalost,nisam došao do pobjede.

Na legendary je jednostavno preteško,razmišljam da se vratim na assisted jer me neke stvari na manual živciraju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
patch123 kaže...

Stavio sam sve na manual i probao tako igrati na legendary.

Prve 2 utakmice sam izgubio (1:0 i 2:0) dok sam druge 2 igrao neriješeno (0:0).

I ono malo šansi što sam stvarao sa uključenim assistima je nestalo te se moja igra na manual praktički pretvorila u grčevito branjenje {#}

Stvorio sam poneku šansu ali samo sam u jednoj utakmici nadigrao protivnika.Nažalost,nisam došao do pobjede.

Na legendary je jednostavno preteško,razmišljam da se vratim na assisted jer me neke stvari na manual živciraju.

meni isto. ubija me manual i jako tesko. najvise me muci obrana, nikak se naviknut. al mozes samo one stvari koje te muce stavit na assisted. neke su stvarno lakse na manual

16 godina
FIFA 12

A kod mene upravu suprotno. Ja sam u obrani dobar, sad mi već rijetko kad daju gol, ali uvijek mi fali onaj zadnji pass. Svaki put zahebem baš kod zadnjeg dodavanja onog kad bi išao sam prema golu i sl. Ali i to se popravlja sve češće ih napadam.{#}

Nego neznam jeste li znali ali u settingsima možete uključiti da je dodir s rukom faul. Baš jučer mi je jedan protivnički igrač obranio nabac rukom unutar kaznenog prostora i sudac mi dao penal.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 10:44 (Jack Sparrow).
Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Ovo nisam znao, al fala bogu da su to napokon isfurali. :)
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
14 godina
Jack Sparrow kaže...

A kod mene upravu suprotno. Ja sam u obrani dobar, sad mi već rijetko kad daju gol, ali uvijek mi fali onaj zadnji pass. Svaki put zahebem baš kod zadnjeg dodavanja onog kad bi išao sam prema galu i sl. Ali i to se popravlja sve češće ih napadam.{#}

Nego neznam jeste li znali ali u settingsima možete uključiti da je dodir s rukom faul. Baš jučer mi je jedan protivnički igrač obranio nabac rukom unutar kaznenog prostora i sudac mi dao penal.{#}

to je prvo kaj sam ukljucil :P

14 godina
neaktivan
FIFA 12

meni isto izbacuje sa gamepadom..

nece radit a nema u demu da si narihtam kontrole na tipkovnici ili mozda ima???

smc
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice