jel ima još kakav fix za gamepad, ali da si mogu tipke nariktat, igra mi se stvarno jako sviđa što ju više igram, ali ubi me gamepad.
BIo sam danas u trgovini i vidio sam 2 gamepada od ligitecha za 299 kuna, neznam jel se isplati uzet.
jel ima još kakav fix za gamepad, ali da si mogu tipke nariktat, igra mi se stvarno jako sviđa što ju više igram, ali ubi me gamepad.
BIo sam danas u trgovini i vidio sam 2 gamepada od ligitecha za 299 kuna, neznam jel se isplati uzet.
VILLA ZA 2:1 ZABIO!!! AJMO BARCAAA!!
sry za off topic, morao sam ;)
Ovako skinuo sam demo, i instalirao ga, normalno imam problema sa gamepadom. Promijenio sam ime gamepada u logitech rumblepad, skinuo one fajlove sa fifa infinitiya za xbox kontroler, i dalje ne radi :/
Može pomoć?
EDIT: sređeno
btw, demo je super, još da srede neke male nedostatke i kupujem original sigurno :))
Ovo si uzmi nema boljeg kontrolera.
sta mislite jel ovaj xbox 360 gamepad za windows? 18 funti je
http://www.zavvi.com/games/games-accessories/xbox-360-wired-gamepad/10021727.html
Evo već 3 tekme pokušavam nekom slomiti nogu, al neide :D
PES 2012 stvarno mora napraviti čudo da me zadrži među vjernim fanovima.
Ovaj demo bi bez problema mogao proći za punu verziju igre jer ja grešaka nisam vidio. Udarci glavom su stvarno nešto spektakularno kao i zvuk kada loptabrzo lupi u mrežu
Prvi put nakon mnogo 2008. da sam odigrao FIFu i stvarno me zadivila
igrate li sa tactical defending ili ono drugo? ovaj tactical dio me smotao totalno. ne mogu poloviti tipke...
igrate li sa tactical defending ili ono drugo? ovaj tactical dio me smotao totalno. ne mogu poloviti tipke...
nema smisla igrati sa starim načinom kad je ovaj novi puno bolji,treba se samo dobro naviknuti i neće biti nikakvih problema.
Ima li tko ideju kako premjestiti fabregasa i nasria u svoje klubove?
ima san problema u pocetku s gamepadon,ali san onda s neke stranice skinia nesto za gamepad(to je netko od vas stavia link),sad sve savršeno radi,igra rula...*_* Milan eterno amore <3
Pa ako vam nece kontroler, instalirajte si Xpadder (najbolji) ili neki drugi program iste namjene, program simulira tipke na tipkovnici ili na misu. Npr. ako igra ne podrzava kontrolere, ili ako ne podrzava vas kontroler, jednostavno simulirate bilo koju tipku sa tastature, npr. tipka D je za pucanje, samo nastelate da se "aktivira" D tipka kada pritisnete gumb Y na kontroleru
ima san problema u pocetku s gamepadon,ali san onda s neke stranice skinia nesto za gamepad(to je netko od vas stavia link),sad sve savršeno radi,igra rula...*_* Milan eterno amore <3
Meni se još neče pokrenut igra ako ukopčam gamepad. Malo mi je nespretno sa tipkovnicom.
Odigrao par utakmica i moram reći da sam jako zadovoljan viđenim. Jedino me čudi kako je grafika tako blijeda. One snimke sa Gamescoma su izgledale mnogo bolje. Al pošto piše na početku da ovaj demo ne predstavlja finalnu kvalitetu proizvoda, nadam se da će ju poboljšati u finalnoj verziji.
Blijeda grafika? Kod mene igra izgleda fantastično. Unutar igre možeš podesiti svijetloću i kontrast pa probaj. Možda ti je monitor podešen na neke vrijednosti koje ne odgovaraju fifi? Uživam gledajući kako je grafika čista, jasna, boje zasićene.
Jednom riječju, izvrsno...
isprobao demo,doduše na tipkovnici jer nemam nikakav gamepad kod kuće trenutno i sviđa mi se...oduzimanje lopte mi je predobro napravljeno,treba se malo više potruditi nego prije,kretnje igrača i lopte na razini,uglavnom iz viđenog mogu reći da je igra malo napredovala u odnosu na staru koja me ugodno iznenadila i koja je konačno prešišala pes
još kad izađe pa na gamepadu kad nabacim pss,divota
PS:vidim da se neki žale na performanse,na mojoj konfi na 1600x1050 rezi i max detalji 60 frameova.
VILLA ZA 2:1 ZABIO!!! AJMO BARCAAA!!
sry za off topic, morao sam ;)
Tko se zadnji smije, slađe se smije :D
Sry za off topic, morao sam!
pa moze se promjenit na golmana i u demu, meni je nesto igra zastekala pa sam stiskao sve tipke na tipkovnici i nekak promjenio na golmana i naravno radi sve
:)
Govori o modu da igraš karijeru kao golman. To će biti dostupno i na PC-u.
Mene je najviše smetalo prošle sezone kad odabereš klub iz recimo 2. engleske lige, uvedeš ih u Premiership, igraš ligu prvaka a nemožeš vizualno nadograditi stadion ili barem da se premjestiš na drugi od već postojecih. Ovako ja igram ligu prvaka nakon 7 sezona na oranici protiv Barcelone.
U FIFI11 je udarac koji ide van gol 2 metra znao aktivirati zvuk paranja mreže kao da sam pogodio u mrežu, a to po kutu pucanja nikako nije moglo biti moguće. Nadam se da će to promjeniti.
I prilikom odabira početka karijere recimo u Arsenalu nakon 2 poraza, onda 2 pobjede pa nerješeno dobijem otkaz, a recimo nakon 5. kola ja sam 8. sa tekomom manje. Svaki put kad uđem u sljedeću tekmu nakon prvog poraza u karijeri komentatori blebeću kako se treneru trese stolica.
Prošle godine mod u kojem si jedan igrač na terenu..
Odem u napad, centriram, golman pokupi i brzo ispuca..
I što se dogodi..
Dobijem hrpu -0.1 ocjena jer nisam na svom mjestu (DM) kad je lopta ispucana..
Još jedna zanimljiva crtica iz fife 12:
šteka mi pa sam pomalo izgubio živce i rekao idem uklizavat. I tako ukližem jednom, puštena prednost, ukližem drugi put i faul.. Kad sudac da crveni za drugo uklizavanje i još žuti igraču za prvo uklizavanje.. Ili prigovor :)
Evo, noćas skinuo s američkog PSN demo fife i nakon par odigranih tekmi brzinska usporedba s PC verzijom. Prvo, grafički su to dvije različite igre. Ne mogu se usporediti niti u jednom segmentu. Nema sumnje da je PC verzija grafički ljepša, detaljnija, jednostavno bolja. Najuočljivije je to na gledalištu pa onda i na samim igračima koji vjernije i detaljnije izgledaju na PC verziji igre. Nakon igranja PC verzije malo me PS3 verzija u tom pogledu razočarala. Sve ostalo je potpuno isto. Nema razlike. Pošto sam zadnjih godina uglavnom igrao konzolaške verzije nekako mi je i ove godine ona draža s već poznatim gamepadom, velikim tv ekranom te standardnoj horizontalnoj poziciji na krevetu. Nema se tu što puno objašnjavati, sve će biti stvar navike jer smo ove godine dobili potpuno istu igru na dvije različite platforme.... Svakom novom tekmom igra me sve više oduševljava, javljaju se nove situacije u igri, mogučnosti kreacije vlastitog stila i izvođenja zamisli su nevjerojatne.
Kombinacije, udarci po golu, proigravanja i golmanske intervencije toliko su realne da možemo reći kako je sve to dovedeno gotovo do savršenstva. Ovog trenutka ne znam što se tu može popraviti kako bi igra bila bolja, ovo je blizu savršenstvu....
Evo ja igram sa ps2 joysticima. Imam adapter za pc i sve radi kako treba. Nakon onog fix prebacio sam button file iz fifa 11(my documents) u fifa 12(my documents) i postavke su mi kao što su bile i na fifi 11. Igram na največoj rezoluciji (1920/1080, high, MSAAOptions 4x) i grafika mi je sada puno bolja nego na fifi 11, a igrivost da ne govorim uživam u igri i sad samo da ubacim još te dodatke za više min i ne izlazim neko vrijeme van
Jel postoji neki magicni trik da sacuvam postavke controli?
golman mozete biti u areni i u igri. u igri pritisnete select i prebaci vam kameru na pogled golmana i upravljate s njim. u areni samo prebacite kontrole na defence i mozete branit rooneyu...
mene ubija ova obrana, nikak da se naviknem. al ne odustajem. predobra je nova fifa!
Demo Extender File
Gdje da ubacim taj file? u folder di je demo ili u my documents?
Samo da se ispričam zbog juče postova kako igra ne valja, evo danas sam se skoro pa potpuno naviknuo na kontorle i nakon što sam preimenovao moj gamepad u Logitech Cordless RumblePad 2 sad mi sve radi super. Gameplay je toliko dobar da ja mislim da gledam pravu utakmicu, nevjerovatno to sve dobro izgleda. Atmosfera na stadionu je vrhunska, kamera u igri bolja ne može biti, sve je pregldeno. Savršena je. Animacije igrača su vrhunske. Kako se lopta realno kreće, možeš ju puknut kako hoćeš, zaista predobra igra. Evo malo slika. Juče me je gamepad bio toliko izživcirao da sam bio ljut pa sam i pljuvao po igri, al sad kak se lagano privikavam na nove kontorle sve postaje bolje.
Skinio demo, odlična mi igra, odma odjurio na base-host, uplatio 159kn za key :) ... Do sad nisam nikad kupio sportsku igru/key orig. , eto za sve postoji prvi put ...
Inače; za sve koji ne znaju preimenovati gamepad:
Go to Start-> Run-> (or maybe press the Windows button + R) -> type Regedit -> HKEY_CURRENT_USER ->System->CurrentControlSet->Control->MediaProperties->PrivateProperties->Joystick->OEM-> and there in some of the three folders you should find a file called OEMName->Right Click on it -> Modify.. ->Rename USB Gamepad to ” Logitech Cordless RumblePad 2 ”
Ovo sam copy-paste-ao s ove stranice: http://www.fifa-infinity.com/fifa-12-2/fifa-12-official-demo/
Gdje ima još nekih stvari koje mogu pomoći ... Jedna od tih je kako instsalirat demo fifa12 ako već imate instaliranu fifa11 ... Ja sam jednostavno unistalirao fifa 11 :)