FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.004.467
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
FIFA 12

nezna se u koliko sati će biti dostupan,može biti odmah u ponoć,a može biti i u 23.59h u utorak.Sad malo gledam u temi Fifa 11 i vidio sam da je prošle godine stigao oko 17 sati za PC,a malo ranije za konzole.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Re: FIFA 12

A ja u utorak na popravnom ispitu i na skupljanju potpisa cijelog semestra u index. zaigrat ću fifu u četvrtak kako je krenulo ;)

ORIGIN NICK: rmandic | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
FIFA 12

Hvala Vam što se nas obavijestili o svojim planovima za sljedeći tjedan.

Mislim vrlo bitno...{#}

6 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

A ja u utorak na popravnom ispitu i na skupljanju potpisa cijelog semestra u index. zaigrat ću fifu u četvrtak kako je krenulo ;)

Sje8ano,tolko dugo čekaš  tek ono u četvrtak xD :D

U utorak ću cijelo jutro razmišljat o fifi,ima da odigram 1 0tekmi kad dođem doma i onda na ps3 još hahah :D

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
15 godina
FIFA 12

mene je impresinirao Career Mode,odlično su napravili,pogotovo Transfer Deadline Day gdje je svaka sekunda bitna i u zadnji trenutak pregovaraš sa igračima,čitao sam neki review Career Mode-a i autor je napisao da se toliko uzbudio na tom Transfer Deadline day-u da se cijeli uznojio od uzbuđenja :D

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

mene je impresinirao Career Mode,odlično su napravili,pogotovo Transfer Deadline Day gdje je svaka sekunda bitna i u zadnji trenutak pregovaraš sa igračima,čitao sam neki review Career Mode-a i autor je napisao da se toliko uzbudio na tom Transfer Deadline day-u da se cijeli uznojio od uzbuđenja :D

lol.Sviđa mi se da igrači koji su nezadovoljni mogu prigovarat "tebi" kao menađeru.I sviđa mi se jako player impact.Primjerice, ako vaš igrač glumi mrtvaca na terenu i jedva stoji na nogama, pokušaj trčanja mogao bi ga koštati ozljede zadnje lože te ga na taj način izbaciti iz momčadi na neko dulje vrijeme.Kako volim EA to je nešto strašno :D :D

15 godina
Ljudi, mozda se demo pojavi u ponedjeljak. PES je izasao malo prije od datuma predvidjenog.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
15 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Ljudi, mozda se demo pojavi u ponedjeljak. PES je izasao malo prije od datuma predvidjenog.

Demo je leakan,to se ea-u nemože dogoditi. xD

15 godina
Tak sam i mislio, ipak je to FIFA. Meni je jedino problem kaj mi je laptop na popravku, a trebao bi biti gotov u ponedjeljak ili utorak. Jos dok instaliram Winse pa sve to sredim i tek onda FIFA.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
15 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Tak sam i mislio, ipak je to FIFA. Meni je jedino problem kaj mi je laptop na popravku, a trebao bi biti gotov u ponedjeljak ili utorak. Jos dok instaliram Winse pa sve to sredim i tek onda FIFA.

Ja se ne želim igra rpa sam si stavio xp i w7.Na xpu ću igrat pošto mi je na w7 dosta laggalo.

14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Stvarno ili? Ako da, daj pliz tu ili na pm link?

15 godina
neaktivan
Anphonic kaže...
Tommy_123 kaže...

Stvarno ili? Ako da, daj pliz tu ili na pm link?

Rekao sam da je pes 12 demo leakan i da se to ea-u nemre dogodit.

14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Rekao sam da je pes 12 demo leakan i da se to ea-u nemre dogodit.

Aha, jesam smotan. Uff, što sam se naložio te dve minute.{#}

15 godina
FIFA 12

pogledajte posebno box izdanje igre za navijače Intera i Milana,predobro izgledaju,da bar slične budu sa Barcom,odmah bi prekinuo preorder sa base-hosta i uzeo si to box izdanje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 14:49 (antimadridista).
Moj PC  
7 0 hvala 2
15 godina
Uff, bas su lijepi. Jako lijepo izgledaju. Pa trebali bi napraviti i za Barcu.
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Jako to lijepo izgleda, ali to samo potvrđuje koliko je EA pohlepna gamad.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Zašto,pa napravit će sigurno,nemoj se brinuti.

16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
Praetorian1 kaže...

Zašto,pa napravit će sigurno,nemoj se brinuti.

Que?

F.C LIVERPOOL
15 godina
FIFA 12

sad sam pročitao na Twitteru da bi demo u utorak trebao izaći oko 11 sati ujutro.

Moj PC  
0 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

sad sam pročitao na Twitteru da bi demo u utorak trebao izaći oko 11 sati ujutro.

Pas mater,a ja doma oko 4 xD.Nemože gore :D

15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
antimadridista kaže...

Pas mater,a ja doma oko 4 xD.Nemože gore :D

nemože gore ?
zamisli da dode u 11 navecer pa se 7 sati dosadujes kod kuce {#}

15 godina
FIFA 12

ja se nadam da je istina jer nedaj Bože da moramo čekati do navečer.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Uglavnom je već ujutro demo bio dostupan za download prijašnjih godina na konzolama. Ove edicije za Milan mislim da nisu potvrđene od strane EA pa su zasada fake. (ispravite me ako griješim).

Što se tiče organiziranje turnira i ligaških natjecanja. Dakle,nakon 2 sezone na PS3 konzoli,fifa-expert se prebacio i na X360 te PC. Glavni razlog za organiziranje natjecanja na PCu je taj što će igra po prvi puta biti identična onima na konzolama. 

Ne znamo koliko će igrača biti za PC no vidim da vas je ovdje puno aktivno,pa ako ste zainteresirani,posjetite nas na http://www.fifa-expert.com/ Na dan izlaska otvaramo prijave za prvi turnir!

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2011 16:03 (DangerouS).

4 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

najbolji FIFA 12 Cover,napravit ću si ovakvu ikonicu za desktop {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ajmo jos izdrzati 30ak sati :)

15 godina
FIFA 12

evo upravo sam izradio svoje box izdanje FIFE 12 u Photoshopu! kažite mi kako vam se sviđa?

moj FIFA 12 box moj FIFA 12 box
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
d3stroy3r_cro kaže...
Praetorian1 kaže...

A bokte kud je Eto otišo :(

Znam ja da će mu biti dobra plaća, ali sam razočaran:(

Sumnjam da on jest. Toliko para neće više vidjet. Jest da ga je ljepše vidjet u Intera ali tolike pare, a i Anža ima potencijala za nešto više ako kupe još nekoga.

Ne znam zašto ikom treba bit žao što je ošo u Anži, dao je u svakoj tekmi gol, i ako ostane tamo do kraja kariijere, namlatit će ne viđene pare, igrat za njih ne viđen nogomet, i bit "Bog" za navijače, stvarno mi ga žao!?

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
15 godina
Antimadridista, odlicno napravljeno. Meni je isto ovakav wallpaper najljepsi. Ja sam si ga stavio prosle godine u PES menu.
15 godina
neaktivan
FIFA 12

posto ce biti 3 min poluvrime oce patch izac odma brzo isti dan za stavit vise minuta  ili ...

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Commandos88 kaže...

posto ce biti 3 min poluvrime oce patch izac odma brzo isti dan za stavit vise minuta  ili ...

Pa to ovisi iskljucivo i modding zajednici, koliko su oni sposobni da takvo sto naprave..
Vjerujem da ce u roku od 24 sata biti dostupni prvi patchevi, za duzinu poluvremena i difficulty.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice