Tak treba, prizemlji odma Real.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jedva cekam da izadjeee, i sada uzivam u fifi 11 i to na PC-u!
jeli još tko od vas ostalih planira uzeti original key? nas se već skuplio 4: Ja,Tommy,i Idealist je uzeo 2 keya.
jeli još tko od vas ostalih planira uzeti original key? nas se već skuplio 4: Ja,Tommy,i idealist je ueo 2 keya.
Bar 8-ro da možemo napravit ekipicu neku.Pa zajedno igrat :P :P
jeli još tko od vas ostalih planira uzeti original key? nas se već skuplio 4: Ja,Tommy,i Idealist je uzeo 2 keya.
Šta Praetorian čeka ? o.oO
Brijem da će Clive Tyldesley i Andy Townsend bit bolji.Vidim da se vole derat i to mi jako paše :D
Ima da pojaćam zvućnike i postavaljam ih po kući(6 malih i 2 velika) :D
nakon 3 godine cu uzet za promjenu fifu original :D jer je pes žestoko sranje ,a fifa mi se sviđa baren koliko san vidia :) nego ja kupujem za PC org ,vi ? i šta je taj player impact?
nakon 3 godine cu uzet za promjenu fifu original :D jer je pes žestoko sranje ,a fifa mi se sviđa baren koliko san vidia :) nego ja kupujem za PC org ,vi ? i šta je taj player impact?
Base host.Tamo kupi cd key.Player impact: Doživite način stvarnom svijetu nogometaši izazov jedni druge za loptu, pobjedu posjed, i test međusobno fizički. Igrači osjećaju više prirodnije guranje i vučenje za vrijeme borbe za posjed, a tu su i beskonačnu raznolikost prirodnih sudara.Te stvarne ozlijede igrača :D
aha,koliko dode cd key u base hosta? i ti uzimas za PC?
aha,koliko dode cd key u base hosta? i ti uzimas za PC?
Naravno,150 kn.Tamo ti ej najjeftinije.Ja sam ga ugrabio na popustu za 125 kn :D
oho oho,i daj mi jos reci taj ultimate team,šta bi to bilo hahaaha :))
oho oho,i daj mi jos reci taj ultimate team,šta bi to bilo hahaaha :))
Nema ti tga još na pc-u.Samo x360 ps3.To ti je mod u koje mgradiš svoju momčad,kupuješ igraće pomoći pobjeđivanja utakmica te dobivanja coins(novčića)u utakmicama.Možeš kupiti sreberni brončani i zlatni paket igrača.Unutra možeš dobiti dresove,stadion,igrače,trenera te tkz karitcu za obnovu igračevog ugovora.Znaći svaki igrać ima određen broj contracts-a tj 5,6 utakmica odigraš s njime i ako ga želiš dalje koristiti trebaš dodatno platiti ili kao sam naveo za obnovu.To ti ej to.Jako dobar i smišljen mod za fifu. :D
aha,tnx :)
aha,tnx :)
Imaš hvala tipku
biti će Ultimate Team u FIFI 12 i na PC-u.
Neće.
Neće.
hoće,bilo je prije par dana onaj Q&A sa Davidom Rutterom od pola sata,i bilo je pitanje dali će biti Ultimate Team na PC-u i rekao je da hoće 100%,pogledaj taj video pa ćeš se uvjeriti.
Igrao sam dosta FIFU11 na xboxu dok sam ga imao, na kompu je nisam igrao jel se oduvijek znalo da na PCu i konzolama to nije isto ali sada kada se stvari mjenjaju zanima me...
Kada ce izaci demo ili je vec izasao?
Igrao sam dosta FIFU11 na xboxu dok sam ga imao, na kompu je nisam igrao jel se oduvijek znalo da na PCu i konzolama to nije isto ali sada kada se stvari mjenjaju zanima me...
Kada ce izaci demo ili je vec izasao?
13.9 izlazi demo.
Neće.
hoće,bilo je prije par dana onaj Q&A sa Davidom Rutterom od pola sata,i bilo je pitanje dali će biti Ultimate Team na PC-u i rekao je da hoće 100%,pogledaj taj video pa ćeš se uvjeriti.
Našao TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR SAVRŠENOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :D
tommy ti si jedan lažov,monstrum...
tommy ti si jedan lažov,monstrum...
LOL pa od kud da znam,nisam pratil gamescom :)
ma zezan se ja malo :D
Tooo sad cu i ja moc igrat Ultimate Team :DD
A oce se trebat imat original ili?
Kupujem definitivno
Tooo sad cu i ja moc igrat Ultimate Team :DD
A oce se trebat imat original ili?
Orginal.Za sada:Antimadrista,Idealist2 i ja. o.O
Ma jebo ti to kupit cu onda :D
me2..
Ja ću navjerojatnije jb svoj ps3 pa ću si skinut za ps3.
Tako treba, ono što voliš odmah ukradi Niti slučajno nemoj nagraditi firmu kupovinom igre zato što nam opet serviraju najbolju nogometnu simulaciju....
daj kupite si xbox 360 da mozete samnom rokati :D ajdeeee