FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.000.233
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Re: Fifa 12
antimadridista kaže...

detalji za predstavljanje FIFE 12 na GamesComu:

http://fifasoccerblog.com/blog/gamescom-what-you-need-to-know/

u utorak bi trebao biti određen datum kada izlazi demo,a dva dana poslije bi trebali biti i prvi gameplayi igre.Sve ostalo vezano za FIFU 12 na GamesComu piše na linku iznad,uključujući i link za live prijenos konferencija.

Kao i svake godine ići će van 15.9.

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
15 godina
Fifa 12

nova slika,pogledajte publiku,predobro izgleda!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 12

Ma to su pre-release slike koje su usminkane,tak je svake godine.....nece bit ovakvo sigurno odvrti film unatrag na proslu godinu pa ces vidjet

2 0 hvala 0
15 godina
Fifa 12

ja se nadam da je in-game slika,i rekao je David Rutter da su ove godine radili na publici i da izgleda bolje,pogotovo što se boja tiče,upravo to se vidi na ovoj slici.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hocu li moci vrtjeti novu FIFU, sad igram na srednjim detaljima i maksimalnoj rezoluciji? Cuo sam da nece biti problema jer su zahtjevi slicni kao i za FIFU 11.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
15 godina
jurica_m kaže...
Hocu li moci vrtjeti novu FIFU, sad igram na srednjim detaljima i maksimalnoj rezoluciji? Cuo sam da nece biti problema jer su zahtjevi slicni kao i za FIFU 11.

moći ćeš bez problema,zahtjevi isti kao i za FIFU 11.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2011 19:32 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
Fifa 12

Rečeno je da će grafika ostat ista, samo se gameplay mijenja. Ove slike su uljepšane samo.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Fifa 12
cini mi se da mijesate neke stvari,grafika ce biti bolja,pogotovo sto se osvijetljenja tice,to mozete vidjeti i na gameplay videu iznad,ali zahtjevi za igru ostaju isti.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 12

Mislim da grafika ne može godinu dana ostat ista, mora biti nekih poboljšanja, možda malih, ali mora biti :)

Life is Hard :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Fifa 12
pa nisu ludi da ostave istu grafiku,na onom videu gore se vidi da je grafika bolja,pogotovo sto se PC igraca tice,jer nemojte zaboraviti da smo mi PC igraci jos uvijek na grafickom engine-u od FIFE 10 sa konzola,a i sto se tice gameplaya bi trebao biti veliki pomak,jer prosle godine nismo imali engine sa konzola tako da ce ove godine u igru biti ukljuceno 5-6 vaznih elemenata koje nismo imali u FIFI 11 na PC-u (ova tri od ove godine plus Personality plus i jos neki sa FIFE 11 sa konzola).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 12

Grafika će bit malo ispolirana,novo osvijetljenje,travica,detalji lica itd itd.Ali ne previše.Superiška ovak zgleda,ćeka se prvi gameplay da se vidi kako to izgleda.

Koliko sam vidio Ronney je s transplantacijom dobio kosicu.I stavili su fifu12 koliko vidim :)

2 nove pjesme.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2011 22:13 (Tommy_123).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 12

volio bih da u fifi 12 bude kao i na PES-u onako become a legend....ovako mi je glupo sada se u fifi napravim u barci i igram...a onako me kupuju drugi klubovi i to....to mi je jedini plus u PES-u

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
strbi kaže...

volio bih da u fifi 12 bude kao i na PES-u onako become a legend....ovako mi je glupo sada se u fifi napravim u barci i igram...a onako me kupuju drugi klubovi i to....to mi je jedini plus u PES-u

ma nije meni to toliki problem,možeš ti izabrati i ovdje da igraš za neki malo slabiji klub,veći mi je problem to što na PES-u je Become a Legend puno bolje napravljen od ovog moda,probao sam igrati ali mi se ne sviđa kao na PES-u,to je jedini mod koji sam igrao na PES-u 2011.

14 godina
neaktivan
Fifa 12

e tako i meni se jedino taj mod vise svida....ali u ostalome fifa razvaljujue...

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 12

Start Screen :D :D :D

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Tommy_123 kaže...

Start Screen :D :D :D

jedva čekam utorak :D

15 godina
neaktivan
Fifa 12

izgleda dobro....nadam se samo da nece biti previse zahtjevna i da ce se moci lijepo igrati na game rangeru bez laga :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Fifa 12
neces moci igrati na gamerangeru jer vise nema LAN opcije u igri.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Fifa 12

Kaj je u utorak? Hoćemo dobiti neki video igranja (gameplay)?

Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.

0 0 hvala 0
15 godina
Fifa 12
u utorak ce otkriti onih 25% igre koje jos ne znamo i jos neke stvari,gameplay bi trebao biti u cetvrtak.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

Kaj je u utorak? Hoćemo dobiti neki video igranja (gameplay)?

U utorak samo otkrivaju informacije,demo its.A u četvrtak bi treba oprvi gamepaly za sve 3 platforme.

Ronney Trailer :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2011 12:11 (Tommy_123).
14 godina
neaktivan
Fifa 12

Bolje džaba lezat,nego dzaba radit! xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...

To su lica iz FIFE11 !

15 godina
donator_bubrega kaže...

to je fake video,to je zapravo modana FIFA 11 na PC-u..

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2011 13:07 (antimadridista).
15 godina
Fifa 12

ako je fake, jos bolje, barem pes-ovci ne mogu reci da imaju bolje face... 

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Idealist kaže...

stvarno si fanboy ako misliš da fifa ima bolje face (tj. grafiku)

bar je u tom segmentu pes bolji od fife {#}

0_o
15 godina
ph3nom_gamer kaže...
Idealist kaže...

stvarno si fanboy ako misliš da fifa ima bolje face (tj. grafiku)

bar je u tom segmentu pes bolji od fife {#}

istina,PES dominira što se tiče grafike i izgleda igrača,ja na FIFI 11 ne prepoznajem čak ni neke poznatije igrače,npr.Pedro ili Busquets u Barceloni,ali hebeš to kad je igrivost za *urac,sve umjetno i neprirodno,FIFA je miljama ispred PES-a,a za grafiku me zaboli ona stvar,to je nogomet i igram da se zabavim jer obožavam nogomet,a FIFA mi to omogućuje dok mi je PES preloš i prelagan,gotovo uvijek na najtežem nivu pobijedim 3-0 ili 4-0 dok je FIFA puno realnija i teža i kad se gleda ukupno,puno bolja simulacija nogometa od PES-a.

15 godina
neaktivan
Fifa 12

Sutrašnaj press fonferencija počinje u 16:00.

Evo link http://live-event.ea.com/gamescom/livecam/

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Idealist kaže...

Nije još bolje ako je fake...

Reci ti šta hoćeš ali u Pesu igrači izgledaju bolje, netreba biti ništa editirano i izgledaju super. Pogledaj Olića u Fifi i Pesu...

F.C LIVERPOOL
14 godina
neaktivan

Nemojte uspoređivati PES face i FIFA face igrača koji su generični,to ne znači nužno da su općenito face u PESu bolje...bile su bolje ali kada sam vidio face ove godine u PESu,pola igrača ne izgleda kao oni,korak unatrag po meni. Nikad osobno ne gledam face igrača,da li su oni uopće bitne,bitan je gameplay. Također vam mogu reći da grafika PESa nikako nije u prednosti kao nekad,s FIFOM11 su se jako približili,čak bi rekao da su tu negdje,boje su življe a atmosfera pokopava PES atmosferu ko od šale. Imam obje igre na PS3 i u PESu kada postignete pogodak jednostavno nemate takav osjećaj,prilično mrtva atmosfera. 

Ostavimo PES.

FIFA 12 će imati bolju grafiku,to mogu reći iz vlastitog iskustva igranja iste igre od FIFE 08 na konzolama kada je izašla nova generacija (sada već stara) konzola. Drago mi je da će PC useri dobiti 100% identičnu verziju igre ove godine po prvi put,samo da vam daje uvid u to što propuštate već nekoliko godina i da vidite što je pravi nogomet.

Ovako,nisam se registrirao ovdje samo radi reklame,ali pozvat ću vas da po izlasku FIFE12 se pridružiti jedinoj HR stranici za organiziranje FIFA natjecanja na PS3 konzoli (Naravno,primamo igrače s područja balkana). Proširiti ćemo se vjerojatno i na PC natjecanja ove godine. Uglavnom,sada je zatišje na startu pošto je većina igrača PS3 konzole igru prodala. Već smo prošli 5sezona,preko 20 turnira u 1,5godini. 

Web stranica: www.fifa-expert.com

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

S druge strane,ove godine ne očekujem puno kao prošlih godina jer dosad je najmanje toga prikazano i većina stvari djeluje isto,tipa "Block" kojeg smo imali i u prijašnjim verzijama. No,vjerujem u EA i nemogu dočekati ovaj gamescom. 

Izašao je i Season Ticket,Sony i EA se nisu dogovorili pa je Europa ostala zakinuta za PS3 verziju istoga. Ticket vam omogućuje da downloadate i igrate igru 3dana prije official releasea,to vrijedi za sve nadolazeće EA naslove,kada istekne taj period igru,naravno,morate kupiti. Ticket košta oko 120kn,još ulazi nekoliko pogodnosti i popusta unutra. Ono najvažnije dobijete 20% na ultimate team pakete kupljene pravom lovom.

Što je to Ultimate Team? Puno vas ni ne zna što je to,to je mod koji je unovio revoluciju u FIFU,ja ga osobno igram više nego samu igru,online su nakon peča ove godine uništili a Ultimate Team je puno fluidniji i brži. Naime,ove godine i PC inačica dobiva Ultimate Team,vjerujte mi,oduševiti ćete se,jako kompetitivan mod. Opširnije o tome možete pročitati na FeX forumu.

Također postoji zasebna verzija igre koju PS3/XBOX (za PC ne znam) mogu kupiti,dobiva se po 3 paketa svaki mjesec tijekom pola godine. 1 paket sadrži 12 igrača,1rare i 11 non rare gold igrača.  

Jako me zanima gamescom i sam DEMO jer konkretno još nismo vidjeli gameplay osim jednog leakanog videa. Demo izlazi tamo negdje oko 15. rujna.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2011 16:43 (DangerouS).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice