FIFA 11 Liga (PC)

poruka: 268
|
čitano: 37.357
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: FIFA 11 Liga (PC)
dmanz kaže...
vik7 kaže...
dmanz kaže...
vi ste svi glupi frajer cist ko suza i sad ga ovako odhebete stvarno super

neznam dal se salis al ozbiljno nemam veze s čitanjem.. To ja ne radim jer mi ne treba to.. Tak da samo vi lijepo igrajte..

pa sam ja reko da ti citas??? mora da si nesto krivo skuzio ja pokusavam ovima drugima reci da neznaju igrat zato optuzuju

sorry... nije namjerno... moglo se razumit i da se salis... ok

15 godina
neaktivan

nisam prije odobravao edit al ko hoce nek izvoli...jer nije bas ni fer da neko igra s barcelonom ili nekim drugim klubom s 5 zvijezdica pa ni ne treba edit ,a neko mora igrati s bijednim wolfsburgom ili slicnim klubom, on i da je editirao svoje igrace(dok sam igrao protiv njega nisam promjetio da je) opet nije ni blizu jakim klubovima u kojima se ne mora smanjivati nesto da bi se drugo povecalo...po mojem sudu uopce je glupo sto ne moze igrati milan vs milan il barcelona vs barcelona itd. jer bi to bilo puno bolje...

15 godina
neaktivan
FIFA 11 Liga (PC)

EVO JEDNA NAPOMENA:KAD IGRATE PREKO GAMERANGERA I JEDNOM IGRACU PISE CONECTION LOST I ON IZAĐE IZ IGRICE A UMJESTO NJEGA IGRA KOMP PROTIV TOG IGRACA KOJI JE OSTAO U IGRI DA NE BUDE ZABUNE DA JE NEKO POBJEDIO A UOPSTE NIJE IGRAO.

0 0 hvala 0
16 godina

Zna netko možda Gameranger ID od Matt-a? S njim igram 4. kolo a nemog' ga nać jer ima milijun ljudi s istim nickom.

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.
16 godina
neaktivan
nontryer kaže...

Zna netko možda Gameranger ID od Matt-a? S njim igram 4. kolo a nemog' ga nać jer ima milijun ljudi s istim nickom.

510357

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
15 godina
FIFA 11 Liga (PC)

Ja i Hydro nikako da se pogodimo da odigramo 3. kolo.

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 11 Liga (PC)

1. Što će biti kada liga završi?

2. Hoće li se moći iznova birati timovi?

3. Hoće li biti druge lige?

4. Kada će netko updateati tablicu?

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.12.2010 22:05 (crystal6).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Ponovo ćemo početi igrati..da timovj ce se birati iznova..ali sve ce vam bitti javljeno..biti će druge lige..moj frend ce u drugojtemi gdje su rezkutati...updejtat tablicu!

15 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Kad liga završi,ja cu biti pobjednik..xD  salim se..:P

a neznam,igrat cemo ponovno sa novim pravilima itd...Mozda budemo igrali po skupinama,meni to paše...

Updateat ce se tablica,ne brini{#}

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
15 godina
neaktivan
FIFA 11 Liga (PC)

zna li netko jeli gazzarth bia online ovih par dana? imamo još zaostalu utakmicu iz 3. kola.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bulls23fan kaže...

zna li netko jeli gazzarth bia online ovih par dana? imamo još zaostalu utakmicu iz 3. kola.

pa odi na njega i stisni show info,i vidjet ces zadnji login i logout

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina
bulls23fan kaže...

Gazarthu upisan poraz u 3. KOLU...nema ga odavno...ostali odigrajte 4. KOLO inače se budu rezultati pisali porazom onome koji je duže bio nekativan na forumu...neznam kojim drugim sredstvom da se to sredi...ili sami dokažite da ste jedan drugoga zvali da odigrate ali da druga strana nije reagirala.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.12.2010 18:00 (SolidSnakeCRO).
15 godina
FIFA 11 Liga (PC)

Imao sam puno problema s internet konekcijom ovih dana. Stalno mi puca veza. Skoro par dana nisam ni mogao na net. Ne ispunjavam uvjete za igru više, povuci cu se iz lige :S

Optima -.-

0 0 hvala 0
16 godina
Gazarth kaže...

Imao sam puno problema s internet konekcijom ovih dana. Stalno mi puca veza. Skoro par dana nisam ni mogao na net. Ne ispunjavam uvjete za igru više, povuci cu se iz lige :S

Optima -.-

E jbg...a čini se da i pola ekipa isto boli kifla...fale još 3-4 tekme za odigrat..propala bude liga i onda kifla...možda napravit neki mini turnir za jedan vikend il nekaj...nezz

15 godina
SolidSnakeCRO kaže...
Gazarth kaže...

Optima -.-

E jbg...a čini se da i pola ekipa isto boli kifla...fale još 3-4 tekme za odigrat..propala bude liga i onda kifla...možda napravit neki mini turnir za jedan vikend il nekaj...nezz

pa jbg da :S

A bio sam ono zagrijan za to i sve. Sad mi ni nema smisla fifu vise igrat uopce kad me ovo ovak zjebava. Al nije prvi put. :S

16 godina

Šta je s ovim?

Uzeli smo zimsku pauzu, zamrznuti tereni ovo ono?

{#}

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.
15 godina
FIFA 11 Liga (PC)

ejjjjjjjjjj..........   se misli to igrat ili ne???? ovo je stvarno neozbiljno..........  jednu ligu nemozemo odigrat....

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 11 Liga (PC)

pa naprimjer zato sto neki nemogu odigrati 4 kolo..-.-"

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tommy_123 kaže...

Neki su jako neozbiljni i treba ih zamjenit novim članovima koji žele igrat i koji poštuju pravila.

15 godina
neaktivan
SolidSnakeCRO kaže...
Tommy_123 kaže...

Neki su jako neozbiljni i treba ih zamjenit novim članovima koji žele igrat i koji poštuju pravila.

istina..i trebalo bi..

15 godina
FIFA 11 Liga (PC)
ko je za to da se napravi nova liga? evo ja obecajem ako budem u ligi da cu igrati sve tekme redovito i bez kasnjenja, i mislim da bi ovog puta trebali igrati samo oni koji vec znaju da ce moci redovno igrati,a ne otici nakon 3.kola...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 11 Liga (PC)
antimadridista kaže...
ko je za to da se napravi nova liga? evo ja obecajem ako budem u ligi da cu igrati sve tekme redovito i bez kasnjenja, i mislim da bi ovog puta trebali igrati samo oni koji vec znaju da ce moci redovno igrati,a ne otici nakon 3.kola...

A opet će se dogoditi da jedan se neće moći spojiti ili če mu laggati.Nezam   baš._Naravno aj bi,ali.

http://img171.imageshack.us/img171/4879/40419.gif
15 godina
FIFA 11 Liga (PC)
A trebamo se dogovoriti i prije nego pocne liga da probamo svi par prijateljdkih utakmica samo da vidimo kome ce laggati i mogu li se svi spojiti, i trebaju igrati samo oni koji ce uvijek moci i nece kasniti...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 11 Liga (PC)

ja sam napravio novu ligu,ima nas 8,fale jos dvojica..tko je za neka se javi   ima nas iz hr,srb,tunisa i rumunjske

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 11 Liga (PC)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 11 Liga (PC)
antimadridista kaže...
A trebamo se dogovoriti i prije nego pocne liga da probamo svi par prijateljdkih utakmica samo da vidimo kome ce laggati i mogu li se svi spojiti, i trebaju igrati samo oni koji ce uvijek moci i nece kasniti...

Ja sam za;)

http://img171.imageshack.us/img171/4879/40419.gif
15 godina
neaktivan
FIFA 11 Liga (PC)

samo se javite meni

{Elite-clan}-MaXa  PRO

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 11 Liga (PC)

Obožavatelji fife neka posjete ovaj link playomania. Svi koji su zainteresirani za nagradnu igru neka jednostavno slijede upute i pravila koja se nalaze na već zadanom linku.

Sretno.

http://www.metacafe.com/watch/2749951// || http://www.metacafe.com/watch/1248654/3d_animacija/
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice