Fifa 10

poruka: 185
|
čitano: 50.383
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Izasla Fifa 2010
17 godina
RE: Fifa 10
i_rambo_plache kaže...

Sad skidam s crofc-a s 250 kB/s. Idem probati pronaći neki brži link.

Iako sam mrzitelj FIFA-e još od 2005 nastavka, imam neki filing da su se promijenili i da će biti ok igrica (govorim sve za PC).

Ja nisam hejter ali isto imam taj filing da bude dobra igra :)

BTW, meni skida isto sa Crofc ali ide max, 500kbs!

Prekasno si počel downloadati, već se stvoril red za čekanjeCool

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
Armor kaže...
i_rambo_plache kaže...

Sad skidam s crofc-a s 250 kB/s. Idem probati pronaći neki brži link.

Iako sam mrzitelj FIFA-e još od 2005 nastavka, imam neki filing da su se promijenili i da će biti ok igrica (govorim sve za PC).

Ja nisam hejter ali isto imam taj filing da bude dobra igra :)

BTW, meni skida isto sa Crofc ali ide max, 500kbs!

Prekasno si počel downloadati, već se stvoril red za čekanje

ma ja niti ne igram fifu protiv compa dosadno je

ja igram fifu samo kad mi dođu prijatelji pa bacimo nekakav turnir ili nest slično to mi je puno zabavnije

17 godina
Fifa 10

Čitam po privatnim torrent sajtovima komentare na demo i uglavnom su svi (opet) razočarani. Vele da je ista 2009 samo s drugim logotipom... Plač To sam valjda i očekivao, premda sam se nadao da će nešto poboljšati.

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fifa 10

Da je verzija na PC-u jednaka onoj s konzola možda bih i razmislio i dao FIFA-i šansu... ali ovako jednostavno nema smisla,  EA svake godine pljuje PC igračima u facu.. zato ostajem pri PES-u.

We Are Yourself, You'll Never Be Alone Again! P.L.U.R. //// 4.9. Matt M. Maddox @Boogaloo(OTV) Zagreb, 12.9. INVAZIA outdoor @Savski Nasip DJ Ivee. 26.9. UES - Sven Wittekind FAKJEA!!!!
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

Da je verzija na PC-u jednaka onoj s konzola možda bih i razmislio i dao FIFA-i šansu... ali ovako jednostavno nema smisla,  EA svake godine pljuje PC igračima u facu.. zato ostajem pri PES-u.

Prvo probaj nikad neznaš dok ne vidiš

17 godina
neaktivan
Spank Master kaže...
zv'jer2 kaže...

Prvo probaj nikad neznaš dok ne vidiš

Been there,  done that...   isprobavam već godinama, ove godine sam odlučio ne probati Smijeh   jednostavno gubitak entuzijazma, nadanja, volje itd.     BEZNADNO.

Možda ulogu u tome ima i PES koji me nikad nije razočarao i želju za isprobavanjem FIFA-e dobim jedino kada isčekujem PES....    jednostavno kad se pojavi PES  igram ga danima i mjesecima i nikada ne dosadi.

We Are Yourself, You'll Never Be Alone Again! P.L.U.R. //// 4.9. Matt M. Maddox @Boogaloo(OTV) Zagreb, 12.9. INVAZIA outdoor @Savski Nasip DJ Ivee. 26.9. UES - Sven Wittekind FAKJEA!!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2009 21:15 (zv'jer2).
17 godina
Fifa 10

Evo isprobal demo!

Odigral dvije tekme i moram reći da sam ugodno iznenađen!

Počevši od same optimizacije, igra sad dela na full postavkama i bez brejkanja na mojoj konfi, dok to sa 09 nije bil slučaj.

Grafika je vrlo dobra, korištenje blura u ponovljenim snimkama daje skoro fotorealistični efekt.

Sam gameplay je brz ukoliko to želite, a poželjno je.

Pucanje iz daleka sad je vrlo dobro izvedeno.

Meni najvažnije poboljšanje, gol više ne izgleda onak malen ko prije, sad je baš kak treba biti.

Komentator opet uzvikuje slavni "O Yeah"!

Evo i skrinsa:

Ajmo Juve nakantati gadove Ajmo Juve nakantati gadove
hoće li....?? hoće li....??
...ipak ova neće... ...ipak ova neće...
Sad sam ljut Sad sam ljut
Čeh si ga po*** tako mi svega Čeh si ga po*** tako mi svega
Tebe gađam tebe, točno tu de se držiš lamparde Tebe gađam tebe, točno tu de se držiš lamparde
Ipak bolje malo obristai paučinu, lampard tak nema niš Ipak bolje malo obristai paučinu, lampard tak nema niš
neka ti je neka ti je
smij se sad wemblyu smij se sad wemblyu
kraj kraj
You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
2 2 hvala 2
16 godina
Fifa 10

Naovoj predzadnjoj slici(smij se sad wemblyu) nema možda malo previše rukuNeodlučanSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
plavi08 kaže...

Naovoj predzadnjoj slici(smij se sad wemblyu) nema možda malo previše rukuNeodlučanSmijeh

Nema, tj. izgleda da ima ali to dolazi na slavljenički skok na Del Piera još jedan suigrač kojem se slučajno vidi samo ruka :)

evo ga iza Camoranesia :) evo ga iza Camoranesia :)
17 godina
neaktivan
Fifa 10

Je li moguće da su napokon napravili Fifu koja nije kopija prošlogodišnje verzije?

Gledam ove screenshotove i ne vjerujem.

Igra izgleda stvarno puno ljepše.

A ništa, kao i inače, čekat ću da izađe cijela igra pa ćemo probati.

Inače, igrao sam svaku Fifu od 2005 pa na vamo.

Tako da je u neku ruku i tradicija da probam i desetku.

http://byivica.wordpress.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Xbox verzija me oduševila, al moram probat i PC. :D

Šta su zbilja različite?

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.9.2009 8:43 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan
Fifa 10

inache sam pes fan i samo to igram od nogometa, ali svake godine skinem fifu i nju isprobam...

tako sam skinuo i ovaj demo2010.

iako mogu reci da animacije i izgled igracha stvarno dobro izgleda, te je komentator bolji nego u PESu, nermem reci da sam ocharan igrivoshcu...

mozhda sam naviknut na PES previshe, ali kada idem pucati uopce nemam osjecaj da odredjujem snagu pucanja.

isto tako, na max postavkama igrachi izgledaju nekako jadno, kao da igram na nekim mini postavkama, dok kada je animacija illi replay djeluju stvarno fantastichno...

mozhda sam ja krivo neshto namjestil?

odigral sam samo dve tekme i opet ne vidim shto je to tako dobro ljudima u FIFI.

nastavil bum i dalje halat demo i necu donositi sud prema samo dvije tekme, ali pochetni filing je razocharavajuci...

p.s.

ovo nije zapochinjanje bilo kakve svadje, da ne bi bilo nismo znali...

www.hcl.hr

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fifa 10

Nemrem vjerovat ali opet sam skinuo demo fifa-e....   i opet po jedno šesti put se teško razočarao...  hvala, ali ne hvala!  Smijeh    (CAN'T WAIT FOR PES!)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 10

evo i ja probao demo fife 10...ja sam veliki fan fife do 08 jer me 08 verzija za PC jako razočarala a kad je izašla 09 bio sam oduševljen sada mi se čini da je fifa 10 napokon pretekla PES... ali ne mogu sa sigurnošću reći dok ne probam PES...ja sam za fifu 10..xD

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
Danny_HR kaže...
Evo upravo igram demo na xboxu, i iskreno sam se iznenadio.

Jako dobra igra.

Ako PES ne napravi nešto drastično čini mi se da će FIFA nakon puno godina skinuti PES sa trona kao najbolju nogometnu simulaciju.

Sumnjam.Ali opet,nadajmo se.Prvenstveno ljubiteli FIFA serijala,koje je ova igra proteklih godine dosta razocarala.

Gledam snimku gameplaya na YouTubeu i vidim da su pokreti i fizika jako losi.Rekao bih isti kao u zadnja dva izdanja FIFE.

Igraci preostro skrecu,sto je suprotno kod PES-a.Tamo su "tromiji",rekao bih.

Fifa 09XBox/PS3

https://www.youtube.com/watch?v=A9FYC9cSg4Y&feature=channel_page

PES 09

pa meni ne izgleda PES realniji :)

17 godina
neaktivan

1. Uspoređuješ 2 potpuno različita tipa videa.

2. Tebi ovaj video FIFA-e izgleda realno???  Ako gledaš uopće pravi nogomet ajd mi reci kada si zadnji put vidio gol sličan bilo kojem iz ovog videa, ne samo da takvi golovi ne postoje nego su u FIFA-i (ako znaš igrat) svakodnevica.

EDIT: evo onaj video FIFA-e u tvom postu možeš uspoređivat s ovime: 

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.9.2009 16:11 (zv'jer2).
17 godina
neaktivan

Meni se čini da od Fife 2003 igram jednu te istu igru. Grafika je sitno unaprijeđena no začuđujuće je da na mojoj konfiguraciji tu i tamo zna zatrzati. Igrivost je bila solidna prije 5 godina, sad je FIFA neigriva. Mislio sam da će izdržati na HDD-u do izlaska PES 2010 dema, no još uvijek ću se morati zadovoljiti s PES 2009.

Da ne bude nesporazuma, govorim o PC verziji.

You only got one finger left And its pointing at the door
17 godina
Vulgaris kaže...

Grafika je sitno unaprijeđena no začuđujuće je da na mojoj konfiguraciji tu i tamo zna zatrzat

Baš čudno.

Pisal sam gore dalje da je kod mene obrnuta situacija, Fifa 09 mi je bila apsolutno neigriva na max. postavkama, dok je ovaj demo potpuno druga priča.

Još je stvar čudnija time kaj ti imaš duplo bolju grafičku od mene, a meni ide stabilno na 60fps s "Moj PC".

Baš se nebi složil da je sitno unaprijeđena, meni izgleda poprilično lijepo.

Demo bude definitivno izdržal do PES-a jer on samo kaj nije izašel :)

17 godina
neaktivan
Armor kaže...
Vulgaris kaže...

Grafika je sitno unaprijeđena no začuđujuće je da na mojoj konfiguraciji tu i tamo zna zatrzat

Baš čudno.

Pisal sam gore dalje da je kod mene obrnuta situacija, Fifa 09 mi je bila apsolutno neigriva na max. postavkama, dok je ovaj demo potpuno druga priča.

Još je stvar čudnija time kaj ti imaš duplo bolju grafičku od mene, a meni ide stabilno na 60fps s "Moj PC".

Baš se nebi složil da je sitno unaprijeđena, meni izgleda poprilično lijepo.

Demo bude definitivno izdržal do PES-a jer on samo kaj nije izašel :)

Meni isto trza a daaaaleko ljepše i zahtjevnije igre lete na max postavkama na 1920x1200....         Što se tiče same grafike, ona za vrijeme igre izgleda katastrofalno (na PC-u, za konzole ne znam) dok se poboljšanje vidi samo u replayevima.

16 godina
neaktivan
Fifa 10

Nakon što sam uključio antialiasing u nvidia control panelu igra u replayu trza kao luda i raspadaju se teksture lica i kose neovisno o jačini kompa ista stvar se dešava i u fifa 09 i fifa 07 a grafika je djelomično poboljšana usporedbom na youtubu zaključio sam da su na komp prenjeli izgled igrača za vrjeme igre ( btw. već sam prije rekao da izgledaju krakato, noge su pretanke i preduge te su indentične na svim igračima ,čak i mali messi ima duge tanke noge)

Usporedio sam izgled wembleya u fifi 09 i novoj fifi i samo je izgled travnjaka drugačiji i osvjetljenje je malo realnije

Što dulje igram demo vidim da se ipak radi o skoro indentičnom proizvodu s samo malo izmjenjenim gameplayom zbog malo većeg broja animacija tokom igre pa izgleda djelomično realnije i izmjenjen je način i izgled pucanja! I još je poboljšana interakcija među igračima te ne prolaze jedni kroz druge kao prije već se zabiju i padnu no to je bilo i u prošloj verziji a sad je samo malo poboljšano

Ne kužim politiku ea-a need for speed shift su prebacili na komp a za fifu se izgovaraju da ljudi nemaju adekvatan hardver za pokretanje nove fife

Fifa 09 Fifa 09
Fifa 10 Fifa 10

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

LOOOOOL  dobra, dobra... nemamo adekvatan hardver... hahahahahah

17 godina
Fifa 10

Meni je ova Fifa najbolja dosad...Puno toga su poboljšali,fizika i kretnje su dosta realnije i isto tak osječaj lopte...Inteligencija je dosta poboljšana...Sad moramo čekati PES da vidimo kakve novosti on donosi...

Ovo je osveta za polufinale Lige Prvaka Ovo je osveta za polufinale Lige Prvaka
http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.9.2009 22:11 (Ad4pt3r).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fifa 10

FIFA 10 se ove godine dičila kretanjem igrača u 360°, umjesto u samo 8 smjerova. I jippy, skidam ja demo i mislim si kako je cool što nema više onih naglih i neljudskih pokreta.

Euforija je trajala do trenutka kada sam krenuo igrati. Igrica je izvrsno optimizirana i za razliku od 07, 08 i 09 na max. postavkama i 1400x1050 (max rezolucija) mi uopće ne trza u meniju, jedino za vrijeme igre malo trza. Glavni meni je j*bastično napravljen, sviđa mi se takav stil.

No najvažnija stvar, gameplay, je opet podbacio, tj. gameplay je epic fail. Sve je isto kao i FIFA 08 i FIFA 07. Kontrola igrača je užasno kruta i za ikakav dribling treba reagirati sekundu ranije da dribling uspije. Dodavanje je često neprecizno, a probijanje obrane je monotono, tj. meni jedino uspijeva trk po boku i ubacivanje ili trčkaranje oko 16 metara i iznenadan šut.

Grafika je, rekao bih ista kao i prošle godine, samo s nekim novim finesama. Iznenadilo me to što na max. postavkama igrica izgleda kao da je narihtana na medium ili čak low, a nigdje nisam vidio ni opciju za anti-aliasing tako da sve izgleda zrnato. Da, fora je blur na replayu ili 3D trava na slobodnjacima, ali đabe to kad je grafika generalno koma. Trava izgleda kao nekakav fluorescentni tepih, a crte bliješte.

Sve u svemu, isto sranje drugo pakovanje. Znam da konačni proizvod neću probavati, čak ni na nelegalan način. Imam filing da FIFA za konzole konstantno napreduje (bar prema pričanjima drugih), a za PC se šlepa, pa ko kupi, kupi. EA dobije pare bez da išta značajnije mijenja.

God made man But he used the monkey to do it Apes in the plan We're all here to prove it I can walk like an ape talk like an ape Do what a monkey can do God made man But a monkey supplied the glue
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pogledajte samo kako su runija lose uradili.....ne lici na sebe,katastrofa

RUNY

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.9.2009 0:11 (dogman).
17 godina
neaktivan
dogman kaže...

pogledajte samo kako su runija lose uradili.....ne lici na sebe,katastrofa

RUNY

Po meni,nebitno.Ionako ga ne gledas u lice kad igras.S wide kamerom,nebitno. Recimo,u PES-u '09 ja osobno igrace razlikujem po tjelesnoj konstituciji.Dobro je napravljena.

Grafika je po meni solidno izvedena.Jedino na sto se trebaju fokusirati je AI i fizika kretanja.

http://www.youtube.com/watch?v=eVU9YWliLzs&feature=related
16 godina
neaktivan
Fifa 10

Igra mi se po demu ćini ok.Kada izlazi puna verzija FIFE 10 ?

KIša je padala cijeli dan tri dana
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.9.2009 0:21 (ravnalo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
...ja osobno igrace razlikujem po tjelesnoj konstituciji.

E pa to je to što nevalja kod ove slike Rooneya iznad.

Kao sto si sam rekao, u PES-u je to izvrsno napravljeno.

Ali u FIFA-i nije.

Vidis Rooneya. On je u stvarnosti nesto nizi i malkice deblji nego kao sto je to prikazano ovdje na slici iznad. U PES-u su Rooneya napravili bas vjerodostojno, izdaleka vec znas da je to on. :)

Dobro, mi se sad uhvatili Rooneya, ali takva je stvar i sa ostalim igracima. U PES-u se bas trude napraviti igrace onakvima kakvi jesu, ne samo u licu nego i po tjelesnoj konstituciji, kao sto kazes.

Dok u FIFA-i to nije slucaj.

http://byivica.wordpress.com
16 godina
neaktivan
Fifa 10

and?

Rooney Rooney
Rooney1 Rooney1
KIša je padala cijeli dan tri dana
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.9.2009 0:30 (ravnalo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ravnalo kaže...

and?

KLIK.

http://www.youtube.com/watch?v=eVU9YWliLzs&feature=related
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Izasla Fifa 2010
Nova poruka
E-mail: