Fear 2

poruka: 131
|
čitano: 23.200
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Fear 2

Evo igro sam malo, super optimizitana (E4400 2x3150, 4GB, XFX 8800GTS) sve maximum, 1280x1024 oko 50-60 FPS, nema štekanja, jedino na trenutak zastane kada radi autosave. Pošto sam obožavo FEAR i atmosfera mi je bila odlična sa ovim sam oduševljen!! Jedino me smetaju one crne crte na vrhu i dnu kao da imam wide screen, ali...idemo dalje.

Napokon jedna dobra pucaljka.

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju http://doktor1.blog.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Fear 2
doktor1 kaže...

Evo igro sam malo, super optimizitana (E4400 2x3150, 4GB, XFX 8800GTS) sve maximum, 1280x1024 oko 50-60 FPS, nema štekanja, jedino na trenutak zastane kada radi autosave. Pošto sam obožavo FEAR i atmosfera mi je bila odlična sa ovim sam oduševljen!! Jedino me smetaju one crne crte na vrhu i dnu kao da imam wide screen, ali...idemo dalje.

Napokon jedna dobra pucaljka.

Ima li Penetrator?
17 godina
Bugy kaže...
 Ima li Penetrator?
 Malo sam igro, samo mašinku i sačmu imam do sada, ali koliko sam vidio na netu, ima.
pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju http://doktor1.blog.hr/
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2009 10:21 (doktor1).
17 godina
neaktivan
Fear 2

Na kojem torrentu ima za skinuti?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Igor kaže...

Na kojem torrentu ima za skinuti?

Evo ja sam dobra dusa pa evo....  FEAR 2
Prije sam bio umišljen sad sam savršen
17 godina
Fear 2

Da ovdje će ti stavljat piratske torrente pa primit kartončić. LOL Šta je teško koristit google.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2009 10:52 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Da ovdje će ti stavljat piratske torrente pa primit kartončić. LOL Šta je teško koristit google.

haha...pa nisam se sa mozgom posvadao....vec sam tako radi drugih zaradio suspenziju zbog piratstva....
Prije sam bio umišljen sad sam savršen
16 godina
protjeran
Fear 2

jeb... ti igru skinem je pre 2 dana i predjem je vec...3 dvd a toliko malo sati za igrat bas su je usrali

ko da je pravljena za retardirane ljude koji nikad u zivotu nisu videli komp i oni bi je presli za par dana 5/10

RoBa the ljuti

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gujarroba kaže...

jeb... ti igru skinem je pre 2 dana i predjem je vec...3 dvd a toliko malo sati za igrat bas su je usrali

ko da je pravljena za retardirane ljude koji nikad u zivotu nisu videli komp i oni bi je presli za par dana 5/10

vecina ljudi je kupuje zbog dobrog MP-a a ne zbog SP-a....
Bessie Braddock: Winston, your drunk! Churchill: Bessie, your ugly, and tomorrow morning I shall be sober
16 godina
protjeran
Fear 2

a jbg kad su klosari

RoBa the ljuti

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fear 2

ljudi, igra nije losa, mada mi se vise svidelo predhodni delovi F.E.A.R. radnja je klasika a grafika mi se bas nesto i nesvidja.

sve mi je na max  a  mrtve vojnike koje ste pokokali nemoze se pomerati kao u proslim delovima. to je malo glupo sto su to propustili. igra je zanimljiva i preporucio bih vam da je probate. Ako neko ima problem sto se tice instalacije neka javi pa cu mu objasniti. pozdrav

dejvid

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fear 2

igra je dobra, ali traje strašno kratko, cirka 4-5 sati, što je praktički ništa.Prekratko, i igra se malo previše oslanja na bullet time, ako se koristi previše igra bude prelagana, a prelaziti normalnom brzinom je gotovo nemoguće.Igra je fenomenalna, ali kako mogu očekivati da će netko dati 300-400 kuna za 4-5 zabave je van granica razuma.Isto tako ne shvaćam što su stavili u 12 GB, mislim igra dobro izgleda i filmići su dobri, ali 12 GB, to stvarno ne shvaćam.Mislim da se danas developeri jednostavno ne zamaraju sa kompresioniranjem i optimizacijom, već su sve počeli bacati na medije nekompresirano.Što je bezobrazluk, svi imamo velike hardove, ali ipak, zašto se razbacivati mjestom na hardu, kao da je besplatno.

Ako nisi prvi, onda si zadnji. baotica@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fear 2

Zbilja traje tako kratko? Ja se još nisam uhvatio (možda idući vikend), ali očekivao sam barem 12 sati.

Why so serious???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fear 2

Igra mi je prelagana,na hard.Umjetna inteligencija malo previše juriša. Na nekim djelovima podsjeća na Unreal Tournament, a na nekima na Doom 3... Grafički lijepo izgleda,ali malo previše "kremasto". Jedinica je imala čistije ,sive tonove. Evo,na četvrtom sam "intervalu", a još nema Penetratora. Šteta.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fear 2

ako ti je prelagana nemoj koristiti bullet time, pa onda reci kako je bilo.

penetrator dođe kasnije, mislim da ga dobiješ u školi, ali municije za njega nema baš previše, tak da se nemojte previše hrustiti na njega.

Ako nisi prvi, onda si zadnji. baotica@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fear 2

Evo bas danas presao, i igra je super. Ali uopce nije strasna, prvi FEAR je bio daleko strasniji. I kraj je meni ZAKON!!!!!(necu spoilat)

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics - Even if you win you´re still retarded. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Baotica kaže...

.....ali kako mogu očekivati da će netko dati 300-400 kuna za 4-5 zabave je van granica razuma....

možda zbog multi playera???
Bessie Braddock: Winston, your drunk! Churchill: Bessie, your ugly, and tomorrow morning I shall be sober
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
Baotica kaže...

.....ali kako mogu očekivati da će netko dati 300-400 kuna za 4-5 zabave je van granica razuma....

možda zbog multi playera???
 Ma tko daje novce? :-)
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
moderator
Fear 2

LUXX, jesi dobio FEAR?

Ajde ako nisi, govorio si za Combat Arms da ti je zanimljiv, pa skini EU verziju da malo pucamo.

Ima nas 4 za sad s foruma, plus jos neki hercegovci koje smo upoznali.

P.S. Poslao bi ti PM, ali ti je ugaseno primanje, a ne znam da li gledas CA temu. Ovu znam da gledas :)

I'm fat, you're ugly! I can diet.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fear 2

Nije mi još došla.

Trebala bi danas il sutra.

Necu odma na MP.

Prvo proc igru na SP pa onda MP.

LENOVO SL500 + Logitech G5
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fear 2

Danas je bil poštar i pogle kaj je donesel Belji se

Phenom II 940 @3,4ghz , Biostar TA790GX 128M , 2x1gb Mushkin (4-4-4-12) , WD green 1TB, LENOVO SL500 + Logitech G5
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Fear 2

jeli igra ima fizike i koliko ima GB?

Bili mi to pokrenilo?

Volio bih da mi netko odgovoriSmijeh

HD 2400pro 256mb,1.81GHz,512mb of ram
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fear 2

Ja sam igro nekih 20 minuta i igra bez frke na integriranoj grafi.

Dakle skoro pa sve ide.

Igra je na 2 DVD-a

Phenom II 940 @3,4ghz , Biostar TA790GX 128M , 2x1gb Mushkin (4-4-4-12) , WD green 1TB, LENOVO SL500 + Logitech G5
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...

bez frke na integriranoj grafi.

Iznenađen Koja je to grafulja?!

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
LUXX kaže...

bez frke na integriranoj grafi.

Iznenađen Koja je to grafulja?!

ATI3300.
Vrti bez pol problema
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=138975
17 godina
neaktivan
Fear 2

Gdje je ta ATi?

Btw ovaj Combat Arms izgleda dobro... igra to tko?

P.S. I meni stigao F.E.A.R. 2 ali prije nego tebi. Sinoć sam prošao... kraj je... khm kinky :)

LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2009 9:09 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Gdje je ta ATi?

Btw ovaj Combat Arms izgleda dobro... igra to tko?

P.S. I meni stigao F.E.A.R. 2 ali prije nego tebi. Sinoć sam prošao... kraj je... khm kinky :)

hahaha.
Pa integrirana je na maticnu.
U novom kompu.
Laptop je sa nvidia 9300gs i ona isto vrti ko i ova.
Meni se nije dalo predugo igrat jucer.
Ali danas cu dobar dio dana.

Evo par slika sa MP
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=138975
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2009 11:31 (LUXX).
16 godina
neaktivan
Fear 2

Upravo instaliravam.

Koliko vidim tu po threadu - igra nije na bacanje, a?

Nadam se dostojnom nasljedniku jedinice.

Nothing else matters.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Dinjo kaže...

Bili mi to pokrenilo?

zna netko
HD 2400pro 256mb,1.81GHz,512mb of ram
17 godina
neaktivan
Dinjo kaže...
Dinjo kaže...

Bili mi to pokrenilo?

zna netko
 Ovdje vidi da li biš je mogao pokrenuti i koliko znam nema physx.
ASUS P5Q DELUXE, NVIDIA 9800 GX2, INTEL CORE 2 DUO E8500 @ 3,5GHz, CORSAIR DOMINATOR 2X2GB, CORSAIR HX620 W, SEAGATE BARRACUDA 320GB, WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1. ------------- Razer Copperhead + Razer Exactmat , Logitech G11, Samsung 2032bw, Altec Lansing 221, Logitech Cordless Rumblepad 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice