Far Cry 3

poruka: 2.883
|
čitano: 919.318
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
12 godina
neaktivan
Far Cry 3

Molim Vas za pomoc.

Imam original FarCry 3

Imam problema sa spajanjem u CO-OP.

Kada se pokusavam spojiti na misiju koju netko kreira, kaze mi da je neuspjelo povezivanje.

Ima li tu slicnosti sa BF 3 sa onim glupostima oko servera ?

Portovi i sl. ?

Ne radi mi niti multiplayer, kada se pokusam spojiti na isti nacin ?

Radi mi je jedino ONLINE MULTIPLAYER, gdje se mogu ulogirati u neciji "create game"

Firewall mi je ugasen, što ne bi trebalo smetati... Ugasen mi je i antivirus i opet ne prolazi konekcija u CO-OP-u.

Molim Vas za pomoc.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.12.2012 13:33 (djzac123).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Far Cry 3

Evo jedan moj video tipa showing performances .. ako nekog ko ima konfu slicne jacine kao ja nesto zanima uvezi fps neka slobodno pita :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

So his name is Buck and he like to F...  {#}

Random shit...
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Re: Far Cry 3

nekad se zapitam dal u ovoj igri postoji stealth varijanta ili ne -.-

It's not who u are, it's who u know.
Moj PC  
5 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

Ne znam kakvih ti problema imaš sa životinjama i s razotkrivanjem tijekom snipeanja (mislim da si ti to naveo, nemoj se uvrijedit ako sam te zamijenio s nekime), ali meni igra radi sasvim u redu. Stealth je stealth, ako sam u grmlju i ubijem nekoga, samo počnu trčat u mom smjeru, ali ne znaju di sam točno. Za životinje sam koristio ili luk ili sačmaricu i sasvim u redu mi se čini hunting.

17 godina
Looka kaže...
Obi Wan kaže...

Ne znam kakvih ti problema imaš sa životinjama i s razotkrivanjem tijekom snipeanja (mislim da si ti to naveo, nemoj se uvrijedit ako sam te zamijenio s nekime), ali meni igra radi sasvim u redu. Stealth je stealth, ako sam u grmlju i ubijem nekoga, samo počnu trčat u mom smjeru, ali ne znaju di sam točno. Za životinje sam koristio ili luk ili sačmaricu i sasvim u redu mi se čini hunting.

sa bestijama vise problema nemam, sve lovim lukom i strijelom

sta ce tice stealtha imam problem jer kad snajperom nekog zviznem lik pocne trcat prema mjestu di sam a kako on uopce zna odakle je isao hitac kad imam prigusivac. ista stvar sa strijelama. da si isus nemos skuzit odakle ide. takoder u zadnje vrime kad bacim kao kamenje da idu prema tome vise ne idu, samo se ili okrenu ili stoje na mistu.

al od svega toga najvise mi dize zivce cinjenica da oni znaju di sam ja.

15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ne znam, ja nisam primijetio takve probleme. Mogu skinuti čitav camp neće me naći... Nekad znaju generalno u kojem sam smjeru, ali ostanem sjediti u grmu i neće me naći...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

sta ce tice stealtha imam problem jer kad snajperom nekog zviznem lik pocne trcat prema mjestu di sam a kako on uopce zna odakle je isao hitac kad imam prigusivac. ista stvar sa strijelama. da si isus nemos skuzit odakle ide. takoder u zadnje vrime kad bacim kao kamenje da idu prema tome vise ne idu, samo se ili okrenu ili stoje na mistu.

Pa ako nekoga ubiješ i on padne, nema puno različitih mjesta s kojeg ga možeš pogodit, mogao bi i i ti sam pretpostavit odakle je metak doletio. Ali nisi otkriven odmah, jel? Zato se kad pukneš odšuljaj 20-ak metara u neku stranu, do drugog raslinja.

Ako se ne varam, the Spider skill tree je za stealth i mobilnost.

17 godina
Looka kaže...
Obi Wan kaže...

Pa ako nekoga ubiješ i on padne, nema puno različitih mjesta s kojeg ga možeš pogodit, mogao bi i i ti sam pretpostavit odakle je metak doletio. Ali nisi otkriven odmah, jel? Zato se kad pukneš odšuljaj 20-ak metara u neku stranu, do drugog raslinja.

Ako se ne varam, the Spider skill tree je za stealth i mobilnost.

ma imam ja sve traitove nisu oni problem. nego ti ne razumis jednostavnu stvar a to je cinjenica da nema sanse da on zna odakle sam ja njega skinuo. i to je ta glupost koja meni ide na zivce.

16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

ma imam ja sve traitove nisu oni problem. nego ti ne razumis jednostavnu stvar a to je cinjenica da nema sanse da on zna odakle sam ja njega skinuo. i to je ta glupost koja meni ide na zivce.

Pa onda ih i koristi, budi u pokretu.

Ima šanse, lako je odredit smjer dolaska metka i onda trčat u tom smjeru, eventualno će doć do tebe.

17 godina
Looka kaže...
Obi Wan kaže...

Pa onda ih i koristi, budi u pokretu.

Ima šanse, lako je odredit smjer dolaska metka i onda trčat u tom smjeru, eventualno će doć do tebe.

A to si zakljucio na osnovu čega? {#} Kad su ubili Zorana Đinđića nikome nije bilo jasno odakle je dosao metak, cuo se pucanj ali nemas pojma odakle. Uopce nije lako odrediti poziciju sniper-a.Napamet sjecam se primjera Amera koji je ubio visoko rangiranog Vietkongovca, covjek je lezao u polju kad je pucao svi su otrcali u sumu na suprotnoj strani jer ih je zavarao zvuk.

Sto se tice Far Cry jednostavno prvo sve oznaci dvogledom, onda se zavuci u grm i skidaj ih jednog po jednog da ostali ne primjete leseve. Za dodatno osiguranje ja ih oznacim, sidjem u kamp ugasim alarm vratim se na brdo i skidam lagano jednog po jednog.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Zato ja skidam prvo one likove koji su dalje od kampa, i čija tijela će biti teško pronaći, zatim ostale, po mogućnosti nožem :D, jedino kada je heavy upitanju, onda pobacam C4 oko njega i rokam {#}

Samo me iritira što su teksture slapova veoma ružne ( na visokoj rezoluciji, na ultra settings ), kao i neki zvukovi, kao npr glas nekih likova sa side questova, njihov glas mi se čini tako ''nekvalitetan'' i baš se primjeti da je sniman, dok su zvukovi vaznijih karaktera normalni i prirodniji, da li je iko primjetio slične probleme?

Random shit...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Kada krenu trčati prema meni nakon skidanja nekoga snajpom, često me ne nađu, trče u smjeru, makneš se pet metara i doviđenja, zna se dogoditi da i ne dotrče skroz do tebe, na pola puta stanu i počnu tražiti. Predpostavljam da su malo pretjerati jer je to kao najteži mod igranja pa eto.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Far Cry 3

Kupio orginal igru far cry 1 :D :D (69kn) danas.hahah.slučajno naletio u algoritmu{#}...pa kako da propustim tu priliku{#}. sad je na redu FC2, pa kad padne cijena i FC3 {#}

skOOrvy
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

A to si zakljucio na osnovu čega? {#} Kad su ubili (1) Zorana Đinđića nikome nije bilo jasno odakle je dosao metak, cuo se pucanj ali nemas pojma odakle. Uopce nije lako odrediti poziciju sniper-a.Napamet sjecam se primjera Amera koji je ubio visoko rangiranog Vietkongovca, covjek je lezao u polju kad je pucao svi su otrcali u sumu na suprotnoj strani jer ih je zavarao zvuk.

Sto se tice Far Cry (2) jednostavno prvo sve oznaci dvogledom, onda se zavuci u grm i skidaj ih jednog po jednog da ostali ne primjete leseve. Za dodatno osiguranje ja ih oznacim, sidjem u kamp ugasim alarm vratim se na brdo i skidam lagano jednog po jednog.

(1) Joj molim te, pusti profesionalna smaknuća i politiku umješanu u ista..

(2) To je prvo što ide na off kad počnem igrat (nakon patcha 1.03)..

MiR; HTC Desire HD on SuperGalaxy 4.1.2
15 godina
neaktivan
ZeldiBoy kaže...

Evo jedan moj video tipa showing performances .. ako nekog ko ima konfu slicne jacine kao ja nesto zanima uvezi fps neka slobodno pita :)

Može mala "pomoć", zamrzni video na 2:22min.. Ovaj "pravokutnik u boji" na mapi pokazuje dio koji je otkriven? Ovo ostalo zatamnjeno je neotkriveno? 

Ako je tako, fora je, tako je bilo i u Skajrimu ako se ne varam..

16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Dobar dan dragi ljudi {#} Igra je odlična i jako mi je zabavna,utrošio sam nekih 15+ sati u nju i večinom sam radio side misije i crafto torbice,otkrivao mapu,kampove itd.. No jučer sam upalio igru i uopce mi nije bilo mog savea,imam samo opciju da startam new game (što očito neželim). Pa me zanima dali ima neki fix za to ili moram igrati sve opet? Hvala

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Omerta23 kaže...

Može mala "pomoć", zamrzni video na 2:22min.. Ovaj "pravokutnik u boji" na mapi pokazuje dio koji je otkriven? Ovo ostalo zatamnjeno je neotkriveno? 

Ako je tako, fora je, tako je bilo i u Skajrimu ako se ne varam..

Da, to je otkriveni dio.

Mislim da se varaš, u Skyrimu je otkrivena cijela karta odmah, zar ne? Bar za vanjski prostor, ona velika.

15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Looka, mislim da imaš pravo, ono su valjda bili oblaci (u MOD-u ili tako neš), pa sam malo zabrijao :D Cijela mapa bude otkrivena ali se ne vide sitni detalji..

No ovo u FC3 je fora..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

mapa je uvik bil otkrivena samo points of interest nisu

17 godina
Far Cry 3

Isključio sam blinkajuće objekte, wallhack te one užasne hit indikatore/stealth detektore...

Uz Hexeditor tu su upute kako to napravit....

Blinkajući objekti   Stealth indikatori/hit detektori    Wallhack

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.12.2012 20:16 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

Spušio sam save drito kad sam doso do drugog otoka, sad mi se definitvno neda sve ispocetka. 

FUUUUUUUUUUUUUUUU Uplay.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
k1klop kaže...

Spušio sam save drito kad sam doso do drugog otoka, sad mi se definitvno neda sve ispocetka. 

FUUUUUUUUUUUUUUUU Uplay.

Pirat ili orginal?

http://vgm.tv/
17 godina
dex3108 kaže...
k1klop kaže...

FUUUUUUUUUUUUUUUU Uplay.

Pirat ili orginal?

ne bi mu se to desilo da je pirat... 

17 godina
neaktivan
Far Cry 3

Problem je sto samo piratska verzija ima sa tim problem {#} Tacnije jos nisam cuo slucaj da je neko sa orginalom imao taj problem. 

http://vgm.tv/
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
dex3108 kaže...

Problem je sto samo piratska verzija ima sa tim problem {#} Tacnije jos nisam cuo slucaj da je neko sa orginalom imao taj problem. 

pa evo ja radim backup nakon svake odigrane ''session'' pa mi se nikad to nije desilo.

14 godina
neaktivan
Far Cry 3

Stvar je u tome da imam save, ali igra ga ne zeli procitat, jel zna netko di savea skidrow?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

khm, khm razlog zasto far cry 3 treba biti igra godine :D :P

1 1
2 2
3 3
FUS RO DAH!!!
Moj PC  
6 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dobro jel tko ima problema sa pucanjem igre? I sa pucanjem grafike u igri? Orginal verzija. Btw. Uplay je najgori on line game servis, glupo je sto nisam mogao regat igru na steam.
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
16 godina
neaktivan
Captain.Price kaže...

Zato ja skidam prvo one likove koji su dalje od kampa, i čija tijela će biti teško pronaći, zatim ostale, po mogućnosti nožem :D, jedino kada je heavy upitanju, onda pobacam C4 oko njega i rokam {#}

Samo me iritira što su teksture slapova veoma ružne ( na visokoj rezoluciji, na ultra settings ), kao i neki zvukovi, kao npr glas nekih likova sa side questova, njihov glas mi se čini tako ''nekvalitetan'' i baš se primjeti da je sniman, dok su zvukovi vaznijih karaktera normalni i prirodniji, da li je iko primjetio slične probleme?

Heavy ima otvorenu ćelu sa stražnje strane glave ispod "kacige", sasvim mali dio, ali pada od jednog metka snipera, provjereno! Otkad sam to otkrio, život je lakši :D

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice