Far Cry 3

poruka: 2.883
|
čitano: 919.528
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
12 godina
neaktivan
Far Cry 3

.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 17:07 (ZeldiBoy).
Moj PC  
0 12 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Spoiler alert??!

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 17:01 (chich).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Zeldiboy, hvala na spojlanju igre!

0_o
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Far Cry 3
ZeldiBoy kaže...

Moze jedno pitanje, na kraju igre postoje dvije opcije 1. Da se ostane sa prijateljima 2. Da se ostane sa Citrom .. ja sam bio odabrao da ostanem sa prijateljima i onaj crnjo u pokusaju da ubije mene ubi Citru e sad mene zanima sta bi bilo da sam odabrao da ostanem sa Citrom ?

Ubuduće koristi spoiler, i za takve stvari koristi youtube, bolje će ti bit nego da ti netko odavde objašnjava.

12 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ajoj izvinite molim vas, sad cu obrisati post nisam stvarno razmisljao o tome nadam se da neko ko igra ovu igru nije procitao :/

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Mislio sam da nema DX11 teselacije u igri, ali ipak ima :D

To nije teselacija. To je Parallax maping.

http://www.irrlicht3d.org/pivot/entry.php?id=6

14 godina
Far Cry 3

citra ce te dobro izhebat i onda priklat jer ju nisi zadovoljio kak treba zbog malog pimpacha, zahtjevna kuja,   e da spoiler alert {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 17:12 (Cryogenic).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
ZeldiBoy kaže...

Ajoj izvinite molim vas, sad cu obrisati post nisam stvarno razmisljao o tome nadam se da neko ko igra ovu igru nije procitao :/

kasno je za to sine

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

ZeldiBoy - Ne, inače svi koji smo na ovoj temi nas ne zanima igra..

Pa jbt ljudi više, što ste toliko blesavi da ne znate koristiti spojlere ili što?

Bilo da se radi o najmanjem mogućem spojleru ili o komentarima iz igre što se smatra spojler, treba biti nevidljivo i gotovo.. Meni osobno smeta i to što netko ovdje posta mape sa obilježenim područjima životinja i slično, ali ok, toga ima i po netu i toga se klonim, btw, slika bude malena pa se ni ne primjeti..

MiR; HTC Desire HD on SuperGalaxy 4.1.2
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 17:25 (Omerta23).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ajde pustite čovjeka, tu je tek 8 dana, nije znao, a i ispričo se.

LoL- Presidente95 (EUNE);Bobi Boban(EUW)
Moj PC  
11 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Molim vas, kako izići iz 'Skills' menija? Tek sam počeo igrat! Ono kad Dennis pored džipa govori kao steči skileve....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Žohar kaže...

Molim vas, kako izići iz 'Skills' menija? Tek sam počeo igrat! Ono kad Dennis pored džipa govori kao steči skileve....

potrosi skill pointse gdje ti veli. slusaj sto govori...

GW2 nick - arkulin.3421 *** UplayUbisoft - Arkulin *** Steam - Sysop
16 godina
neaktivan
ERM kaže...
Žohar kaže...

Stvarno, ne znam , nemam pojma kako{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 17:55 (Žohar).
13 godina
neaktivan

Dvoklik na tu ikonu koja je otključana {#}

17 godina
Žohar kaže...
ERM kaže...
Žohar kaže...

Stvarno, ne znam , nemam pojma kako{#}

Dva puta klikni misem na tog klizeceg Milanovica. Onako, brzinski.

GW2 nick - arkulin.3421 *** UplayUbisoft - Arkulin *** Steam - Sysop
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Hvala!

Btw. Igram na 1600x900 sa medium postavkama, sa dx11  2xMSAA  AtC Enhanced  SSAO Method:HDAO  sa 12.10catalyst  i imam oko 35-40fps{#}

Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
Far Cry 3

Kad bi Medo Roštilj zavrsio na otoku {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
35 0 hvala 5
17 godina
neaktivan
skorvy kaže...

Pozdrav!

Pojavio mi se problem u FC3. Bez obzira bile video postavke na ultra ili low, slika je počela prilično zatrzavat, bilo FPS 20 ili 50. Fora je u tome što prije tog nije bilo nego se samo najedom pojavilo(to zatrzavanje). Deinstalirao sam drivere za grafu, uklonio ostatke s drive sweeperom, ponovo sve instalirao(najnovije beta + cap2). Pokušao sam i s FPS lockom(msi afterburner), ali ništa, nije pomoglo. Možete vidjeti moju konfiguraciju koju imam ovdje.

Ostalih problema nemam, igra je stvarno super. Veliki sam fan FC-a još od jedinice.

Bok! Stavi na video settingsima ono Gpu max buffered frames barem na 1.

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 55 Lotro - Morphia - Human Loremaster Lv 47
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Kad se počinju otključavati novi skillovi,prešao sam negdje 10-ak misija glavne priče,a imam oko 15 skill pointsa a nemam ih gdje potrošit...

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Kad se počinju otključavati novi skillovi,prešao sam negdje 10-ak misija glavne priče,a imam oko 15 skill pointsa a nemam ih gdje potrošit...

Sam ti riješi par glavnih misija još. Kad dođeš do Citre, znat ćeš da si blizu.

15 godina
Far Cry 3

Far Cry 3 - Gun show

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Jel' moguće promijeniti pucanje? Jel' moguće pojedinačno a ne rafalno...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Nope.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Koje graficke postavke odnose puno fps-a? koju da snizim da dobim fps-a a da ne gubi na kvaliteti slike previse.??

Werdum Combat Team
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

dobro ne znam jel do igre ili do mene :/.. ali ja ne mogu odigrati dnevnu dozu Far Cray 3 a da mi igra ne pukne, tako da moram restart kompa radit jer je ne mogu ubiti... ili dok igram dobijem odjednom polomljenu grafiku u igri... jel imao tko slican problem ?

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
KrpaZG kaže...

Koje graficke postavke odnose puno fps-a? koju da snizim da dobim fps-a a da ne gubi na kvaliteti slike previse.??

Post FX, i Abient Oclusion, neces neku "Veliku" razliku osjetit sta se tice izgleda( osim ako si perfekcionist ) a ipak ces dobit FPS-a...neznam sad koliko, al testiraj:)

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
17 godina

ne znam jel imate problem kao i ja (nazovi problem) ali uvik imam viska love

i dobija sam explosive arrows... sto reci :)

igra ima nekih nebuloza i nije nesto unikatna ali nije losa. nekako te tjera da je igras. mozda je repetitivna (capture tower, capture pirate camp) ali oni side questovi su ok. za wanted in hunting questove onako... nije lose. 

i jos nesto. problema sa saved games nemam, tj. nije mi se desilo da mi nestanu a radim backup nakon svake ''partije''.

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Jel vrijedi igra datih para? Razmišljam o kupnji...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
IIg
It's hardware that makes a machine fast. It's software that makes a fast machine slow.
12 godina
neaktivan
Igra vrijedi svake kune
It's hardware that makes a machine fast. It's software that makes a fast machine slow.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice