Dobio onaj japanski nož-mač, ubij me neznam ime, primjetno jači od mačete.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kraj je *_*
Uglavnom, igra je odlična, skoro pa savršena. Žao mi je što nisu stavili nekakav postotak prijeđenosti, zato što sam brzo stigao do kraja, a nisam se izigrao koliko sam htio.
Eto, to mi je i nekakva mana, glavna priča traje kratko.
I bolji mi je bio "in-game" pristup u far cry 2, mapu si vadio u igri i sl., a ne ovako arkadično..
To što te podsjeća na JC2 je meni osobno samo plus, u toj igri ne da sam uživao nego sam uživao
JC2 je stvarno jedna odlicna igra,od mora do snijega,od sela do grada skoro svega je u igri bilo.A kuka je dodatno poboljsavala cijelu igru,nisi toliko ovisan o prijevozu.Mapa je puno veca nego u FC3,malo manje detaljnija,ali svejedno odlicno odradjena.
FC3 mi je postao nekako jednolican,u pocetku sve super,ali sada jednostavno vise nije za mene.Dobra igra,nisam uocio vise nikakve minuse,ali mi je recimo JC2 bio dosta zanimljiviji.
Meni je bilo obratno, u jc2 mi je sve prebrzo dosadilo, ogromna mapa, tona mogućnosti i što sad, bezveze vrludao po maši, malo rješavao misije koje me nimalo nisu impresionirale i odustao od igre.
sa nekima se slazem ,ali crysis oba
definitivno ne
po meni prosjecan fps sa dobrom grafikom
sve skupa malo truda ulozeno u igru
Samo kamenje i suma u levelima + koja baraka
to moze napravit bilo koji moder
detaljna ahitektura nigdje
E ali uzmi u obzir kada je to napravljeno, i kakve smo strojeve tada imali. Današnje zvijeri još uvijek lome zube na tom Crysisu.
Meni se jednostavno sviđa otvoren prostor, priroda i lijepa grafika. Crysis je zapravo bio nastavak prvog Far Crya (ako se ne varam, dio Cevatove ekipe je i radio na FC). I zato mi je odmah ''legao'', a ni priča nije bila za baciti... Pogotovo u Warheadu. Dvojka je već podbacila, unatoč DX11 ''bombonima''.
znam da ti se sviđa ,ali to je ljeno
to moze bilo koji studio napravit
otvoren prostor u kojem nema bas niceg osim onih pointova gdje trebas ic ,a tamo su neke barake ili neka kuca
koja je kocka sa rupama za vrata i prozore
Igra uopce nije detaljna tocno se vidi da je prezentacija za njihov engine
gledaj malo kak uncharted izgleda
ovdje ne pricam tolko o grafici kao o kolicini detalja
crysis je jedino moze pohvalit sa fizikom, dobrim teksturama i drvecem
Btw. ocekujem TD i to brdo njih
jer se na ovom forumu nist nesmije rec protiv prvog crysisa jer je ta jadna igra izgleda po vama hram pc gaminga
kako jadno
i da znam da je offtopic :)
Prešao sam cijeli story, a tek sam na 55%. Priča je stvarno odlično odrađena, i koliko sam shvatio, Citra je htjela imati dijete sa Vaasom? Iako joj je on brat? :D
Uglavnom, igra je za čistu desetku, makar ima dosta bugova.
znam da se u naseljima nemože koristiti naoružanje,nedozvoljava mi kad iziđem iz naselja i dodjem do onog ambisa gdje je stražar na rubu stepenica,a dole u ambisu rade nešta oko čamca.
Ironic.
Jason was fighting for what he believed in. To save his friends. To stay alive.
But he did not realize that in the end he became that exact same thing that he was fighting against.
Vaas did not die.
He turned into Jason.
malo sam se zamislio na ovaj komentar
pređena igra,spasio sam prijatelje,jel ko odlucio drukcije?
Netko je bio stavi link na stranicu gdje su bile usporedbe između low-medium-high... i ssao-hbao-hdao, ali ne mogu više pronaći. Molio bih da netko opet stavi taj link.
Prešao sam cijeli story, a tek sam na 55%. Priča je stvarno odlično odrađena, i koliko sam shvatio, Citra je htjela imati dijete sa Vaasom? Iako joj je on brat? :D
haha po cemu si ovo zakljucio?
dali netko ima ideju kaj sam mogao fulati.. u glavnom riješio sam main quest, unlockao sve towere i skupio sve signature weapone, ali pod weapons acquired mi piše 41/43.
Jesi sigurno unlockao sve signature weapone? I kupio ih? Pogledaj da ti nije koji promaknuo, možda ima neki kod relicsa.
zanima me kad završim sve misije može li se igrati free roam ili moram napraviti save prije kraja?
zanima me kad završim sve misije može li se igrati free roam ili moram napraviti save prije kraja?
možeš free roamati nakon prelaska main questa
evo ss-ovi od progressa. mislim da bi to trebalo biti to što se tiče signature weapsa.
evo što imam od weapsa pa ako netko ima sve neka usporedi:- handguns 4 kom.
- SMG's 5 kom.
- shotguns 3 kom.
- assault rifles 6 kom.
- snipers 3 kom.
- LMG 3 kom.
- launchers 2 kom.
- specials 4 kom.
- signatures 6 kom. (svi kupljeni)
- knifes 2 kom.
koja glupost... ja ga skinem lika silenced sniperom sa xy udaljenosti i barga pocne trcat u mom smijeru... a ja u zbunju... pa kako znaju di sam?
Vidis to se meni nikad nije dogodilo...
Vidis da ti fali jedan kod Lettersa, i jos jedan na drugoj slici, te prazne zvjezdice su oruzja.
ne, po legendi su to achivementi
Dobro je zakljucio,Vaas je bio rakyat ultimate warrior al ih je odjebo i postao pirat pa si ti tu uletio kao alternativa.
Svi koji su presli igru pogledajte drugi kraj na youtubu....
Pozdrav!
Pojavio mi se problem u FC3. Bez obzira bile video postavke na ultra ili low, slika je počela prilično zatrzavat, bilo FPS 20 ili 50. Fora je u tome što prije tog nije bilo nego se samo najedom pojavilo(to zatrzavanje). Deinstalirao sam drivere za grafu, uklonio ostatke s drive sweeperom, ponovo sve instalirao(najnovije beta + cap2). Pokušao sam i s FPS lockom(msi afterburner), ali ništa, nije pomoglo. Možete vidjeti moju konfiguraciju koju imam ovdje.
Ostalih problema nemam, igra je stvarno super. Veliki sam fan FC-a još od jedinice.
ne, po legendi su to achivementi
Jbg, ne znam onda. :D
koja glupost... ja ga skinem lika silenced sniperom sa xy udaljenosti i barga pocne trcat u mom smijeru... a ja u zbunju... pa kako znaju di sam?
To se i meni dogadja.
A ne igram na najtezem vec na survivor.
Retardiran AI tj.superiorno inteligentnan.
Ja se popnem na brdo,skinem dvojicu i treci skuzi i to oni ludjaci sa molotov i krene trcati prema meni i odjednom sam detektiran.
Koja glupost
Kako se izlazi iz igre?
To se i meni dogadja.
A ne igram na najtezem vec na survivor.
Retardiran AI tj.superiorno inteligentnan.
Ja se popnem na brdo,skinem dvojicu i treci skuzi i to oni ludjaci sa molotov i krene trcati prema meni i odjednom sam detektiran.
Koja glupost
Kada skinem jednoga koji je dalje od ostalih,onda ne skuze.Ali cim ih je recimo 3 blizu,jednog ubijem ostala 2 krenu prema meni.Ide mi na zivce sto u 90% slucajeva krenu u bas mojem smjeru,a kada pucaju na mene izdaleka onda mi treba 5 min da skuzim iz kojeg smjera sume pucaju,a sada stajat na drugom kraju mape i pucat po njima nije bas.Jer ako me ne skuze kada stojim iza njih onda kako me skuze da pucam iz nekog grma .I jos mi je glupo sto se u par slucajeva reinforcments stvori tik do mene,nikakav dzip ili brod,nego onaj heavy se stvorio s druge strane stijene.Nije bio detektiran,ni prikazan na mapi.
Imam neobican problem,isao sam pod save i stalno mi stoji save nikako da spremi igru
bilo tko?
http://farcry.wikia.com/wiki/Vaas_Montenegro
"Vaas has a sister named Citra, who also wants him dead. She tells Jason to kill him, and he eventually does. It was later revealed that she intended to have an incestous relationship with him so she will bear their next child who is seen as the perfect killer."