Far Cry 3

poruka: 2.883
|
čitano: 917.942
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Flamethrower skida medvjede jednim kratkim klikom miša. Bow može oneshotati psa koliko znam. Izgleda da nije baš isto za sve :D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Far Cry 3
Arnold Layne kaže...

meni je igra vrlo dobra 

neke stvari oko price su jako nategnute 

no smeta me ono osvajanje outposta ... previse jednostavno je i nakon kaj ga osvojis gotovo 

trebali su napravit kao na GTA SA da naprijatelji idu nakon nekog vremena natrag osvajat taj izgubljeni outpost 

jer sad sam ih sve osvojio i otok je sad pustos :(

Koliko sam cuo i gledao po forumima.Bas to sto su se neprijatelji spawnali,ljudima je smetalo.

Tako da su vjerojatno sada napravili ovako.Meni je cak i bolje da se ne spawnaju.

16 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Ma mene nerviraju zivotinje.Npr pucam u panteru ili leoparda,

treba mi 50 metaka da ga slozim dole.A covjeka sjinem sa pistoljcicem

u 2 metka.

Neznam baš, leopard mi pada sa četri strijele, ili 4-5 metara smga. Medo je malo zahtjevniji, ne isplati ga se gađat strijelama ako nisi na uzvisini, ali nakon 5-6 metara u glavu pada bez greške, tigar isto tu negdje, možda koji više.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
13 godina
odjavljen
thuglife kaže...

Natrpa se tvojih ljudi tamo, oni ih kao čuvaju. Da nema više crvenih u freeroamu kasnije, nema, to je stvarno šteta.

da cuvaju sam od koga ? kad nema nikoga da ih napdane

http://revohd.com
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Napadajte svoje. lol.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Ma mene nerviraju zivotinje.Npr pucam u panteru ili leoparda,

treba mi 50 metaka da ga slozim dole.A covjeka sjinem sa pistoljcicem

u 2 metka.

To i meni smeta. Npr. tigra nemožeš ubiti jednim metkom iako bi to morao ako ga pogodiš u glavu ili srce.

Ali to su napravili da ti predatori budu "jači" od ostalih životinja. Ipak je ovo igra.

0_o
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

ne kužim kako otkljucati da mogu nositi više oružja? imam samo AK47, a još ima 3 mjesta za oružja koja su zaključana??

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!

0 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
melem kaže...
Looka kaže...

Da, ali sada kad sve liberateaš, je otok pust.

Nije{#}

Sad neznam ako bas sve zastave zauzmes, to moram vidjeti ostale su mi dvije.

Ima mjesta gdje se uvijek spawnaju iako je to podrucje oslobodjeno. Naprimjer pada mi na pamet jedno mjesto, i to mjesto je bilo u misiji kad ides osloboditi ono svog plavog frenda kad izlazi iz helica a ti ga moras pokrivati dok ne dodje do glisera...i na tom mjestu uvijek su ti likovi, ima ih i po obalama itd..hebiga treba otkrivati po otoku i tako{#}

I tamo na drugom otoku kod nekog rudnika a vjerojatno i kod aerodroma a i kod one vile od Hoyt-a

Evo da potvrdim svi kampovi oslobodjeni i vojnika/pirata ima na tim mjestima i respawnaju se

17 godina
sk0ls kaže...

ne kužim kako otkljucati da mogu nositi više oružja? imam samo AK47, a još ima 3 mjesta za oružja koja su zaključana??

weapon holster... u crafting dijelu ga pravis

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

thx

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Far Cry 3

Moze jedno pitanjce, da li DX11 otkljucava very high i ultra a na DX9 je makismalan high ili postoji poseban high za DX9 a poseban za DX11 ako ste me razumjeli ? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Far Cry 3

Kako otvoriti konzolu ingame?da upisem ono Maxfps=30

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

srca ti ove zivine nemos ubit da si isus... cili sarzer smg-a sam skrsija u bizona i ni đava mu...

16 godina
neaktivan

Probaj sačmaricom, SMG baš nije namijenjen za ubijanje velikih živina, kao što nije namijenjen za ubijanje heavya recimo. 

16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Palo mi je na pamet, kako sam sinoć gledao klub boraca, ono s početka, kad vas vaas ( lol ) pusti da bježite u šumu i wikne "run forrest, run" podsječa na onu scenu kad tyler prisili onoga azijata da upiše studij veterine i potjera ga doma nakon ( tko je gledao znat će ). A i ta dva lika imaju neke sličnosti.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far Cry 3

BULL Signature Shotgun je za mesnate živine.

Ne razumijem čemu se čudite, pitaj nekog lovca IRL kolko bi mu trebalo 9mm metaka da padne običan vepar, a kamoli medvjed ili tigar (da ih ima ovdje). {#}

Welcome my son...
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Far Cry 3

Problem je sa onim misijama kada moras ubiti neku zivinu sa odredjenim

oruzijem.Tako sam sada dosao do pantere koju moram ubiti sa lukom i strijelom.

Ali problem je sto se moram dovoljno prebliziti da bi je pogodio i nakon toga

nastupa problem.Kada je pogodim ona me vidi napadne ogrebe me 2 puta i crknem.

A tip mi dodje sa sacmom spuca me i padne mi jedan bar healtha.To me nervira.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Far Cry 3

poceo sam danas igrati igru,imam oko 3 h odigrano,sada uđem u igru i ne nudi mi se continue ili load game.

Zna li tko kako se može nastaviti igrati a da nemoram iz početka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Iskoristi syringe koji ti povećava damage protiv životinja, i nije istina da se moraš približit, pogodi je s nekih 50-ak metara pa neće znat di si.

17 godina
zv'jer2 kaže...

Ne razumijem čemu se čudite, pitaj nekog lovca IRL kolko bi mu trebalo 9mm metaka da padne običan vepar, a kamoli medvjed ili tigar (da ih ima ovdje). {#}

pita bi te ja kad tigru sprasim 30 metaka od smg-a u glavu bi li jos trca prema meni...

16 godina
neaktivan

Koristi neko drugo oružje.

16 godina
Far Cry 3

RPG na primjer... {#}

Tko visoko leti, štedi gorivo.

1 0 hvala 0
17 godina
thuglife kaže...

Palo mi je na pamet, kako sam sinoć gledao klub boraca, ono s početka, kad vas vaas ( lol ) pusti da bježite u šumu i wikne "run forrest, run" podsječa na onu scenu kad tyler prisili onoga azijata da upiše studij veterine i potjera ga doma nakon ( tko je gledao znat će ). A i ta dva lika imaju neke sličnosti.

Mene na ovo {#}

(0:25)

ššššš - možda su u šumi
17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
zv'jer2 kaže...

pita bi te ja kad tigru sprasim 30 metaka od smg-a u glavu bi li jos trca prema meni...

E sad je*i ga... nemoš dobit sve, ovo je ipak i dalje igra (s nesavršenim hit-detectionom).

Zašto se toliko ne čudiš što se uopće uspiješ približit tigru i ostalim živinama? Misliš da su divlje životinje inače tako agresivne/gluhe itd.? Zašto se ne čudiš što cijeli spremnik metaka lik u igri uspjeva kontrolirati tako da mu svih 30 ili više metaka ide direkt tigru u glavu? {#}

Po takvim kriterijima postoji bezbroj "nerealnih" stvari za koje bi onda mogli prigovarati, zašto zapeti za ovu kad postoje daleko apsurdnije...  Jedina bitna stvar je da je igra zabavna s čime se svi ovdje slažemo.

@doktor1:

Kako te direktna referenca može asocirati na to što se referira? {#}

Welcome my son...
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.12.2012 17:51 (zv'jer2).
16 godina
Endymon kaže...

Problem je sa onim misijama kada moras ubiti neku zivinu sa odredjenim

oruzijem.Tako sam sada dosao do pantere koju moram ubiti sa lukom i strijelom.

Ali problem je sto se moram dovoljno prebliziti da bi je pogodio i nakon toga

nastupa problem.Kada je pogodim ona me vidi napadne ogrebe me 2 puta i crknem.

A tip mi dodje sa sacmom spuca me i padne mi jedan bar healtha.To me nervira.

Koristi onaj syring "Animal Repellent " ,ja sam ju tako ubio,puknes animal repellent i samo gadjas,meni je trebalo oko 6-7 strijela da padne.
Inace ju ne mozes nikako ubiti,bjezao sam,skrivao,kakvi,par puta te ogrebe i padas mrtav. 

17 godina
Far Cry 3

ma crosbow je najbolji za lov dok te ne skonta životinja,kad te skonta onda je drama,pogotovo predatori,sinoć sam se namučio s leopardima,hunter mission bio pobit 4 komada i 2 puta za redom dođem do zadnjeg i ubije me haha

prije sam nosio i za pirate crosbow,pogotovo kad idem outpost osvojit,ali otkako sam otključo snajper sa silencerom izbacio sam ga iz arsenala,ipak je snajp vatrena moć + ona optika koja može više zumirat i amen,padaju headshotovi ko iz šale {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

dobro, di vi nađete crossbow?!? *sarcasm intended*

LoL- Presidente95 (EUNE);Bobi Boban(EUW)
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.12.2012 18:09 (djdragon95).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Far Cry 3

pardon,bow {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Far Cry 3

non stop visim ovdej i na yt nemrem čekat da dobijem pc, ovaj rig 1 bi vjerojatno spalilo, možda pokrenem torent, kakav mi je internet prije će PC doć nego on skinut 10 gb :(

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

e da su ovakav xbow i u Bf3 napravili bilo bi super,s onim se neda igrat,uzas zivi a ovaj mi je fantastican

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice