Podijeljen sam.
Trenutno sam Lv5, odradio par misija.
Pros:
- - Grafika je prediva.
- Nema štekanja, iako se nađe koji frame drop (postavke za grafiku se mijenjaju u fallout launcheru, ne preko FOLON/GOG launchera)
- Lijep worldbuilding. Vidi se da ljudi znaju što rade.
- Puno britanskog humora i europskih referenci. Konjsko meso, npr. Odvalio sam kad sam to vidio.
- Hrpa referenci na britanske filmove, serije, kulturu i ostalo.
- Voice acting na vrhu!
- Puno unikatnih oružja/stvari, no sve je poznato ako ste igrali Fallout prije. Dosta toga je samo preimenovano da se ljudi ne pogube.
- Zamjena za Pip-Boy je urnebesna, pogotovo grafički humor u samom Pip-Boy uređaju.
Cons:
- JAKO teško. Čak i na "Very Easy". Početni neprijatelji poput lisica, ghoulova i sl oneshotaju bez problema, iako imam hrpu oklopa. Igram kako uvijek igram Fallout, stealth charisma sniper. Glass cannon. E pa sad sam samo glass, bez cannon dijela. Razmišljam da odustanem, koliko je ne-fer.
- Neprijatelji su bullet sponge, treba 20ak metaka za ubiti običnog raidera, a on mene satare sa 2 metka (na easy)
- Municiju je nemoguće pronaći. Nemam ni 100 metaka sveskupa, a igram već 4+ sata. Što je ovo, S.T.A.L.K.E.R. / METRO??
- Oružje jako rjetko. Workbenches, jako rjetko. Još nisam naišao na mjesto koje ima sve workbenchove na jednom mjestu.
- Nepodnošljivo dugi load times. Samsung 970 EVO Plus + R7 5800X. Load times kad iz zgrade izlazim u open world je 1-2 minute.
- Bethesda bugs. Nemre bez toga.
- Mnogo fetch questova. Ipak je to RPG, I guess.
- NPCjevi previše prigovaraju kad se zabiješ u njih. Izvrijeđaju ti mater ako ih slučajno dotakneš ramenom dok šetaš, iako si im upravo spasio čitavu obitelj.
- Često rušenje. I to stvarno često. Toliko, da izbjegavam određene dijelove mape.
- Komplicirana instalacija. Treba:
- Skinuti igru sa Steam
- Skinuti GOG galaxy
- Preuzeti igru sa GOG
- Pokrenuti taj njigov downgrader
- Pokrenuti GOG da se opet sve reinstalira
- Moliti boga da će sve raditi
- Shvatiti da se igra stalno ruši, pa skiuti Vortex i preko njega patchati igru sa Buffout i sl modovima.
Remember, mind the gap!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!