Fallout 4

poruka: 2.013
|
čitano: 321.307
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Re: Fallout 4
antimadridista kaže...
Jeste probali? Valja li šta?

Podijeljen sam.

Trenutno sam Lv5, odradio par misija.

Pros:

• - Grafika je prediva.

- Nema štekanja, iako se nađe koji frame drop (postavke za grafiku se mijenjaju u fallout launcheru, ne preko FOLON/GOG launchera)

- Lijep worldbuilding. Vidi se da ljudi znaju što rade.

- Puno britanskog humora i europskih referenci. Konjsko meso, npr. Odvalio sam kad sam to vidio.

- Hrpa referenci na britanske filmove, serije, kulturu i ostalo.

- Voice acting na vrhu!

- Puno unikatnih oružja/stvari, no sve je poznato ako ste igrali Fallout prije. Dosta toga je samo preimenovano da se ljudi ne pogube.

- Zamjena za Pip-Boy je urnebesna, pogotovo grafički humor u samom Pip-Boy uređaju.

Cons:

- JAKO teško. Čak i na "Very Easy". Početni neprijatelji poput lisica, ghoulova i sl oneshotaju bez problema, iako imam hrpu oklopa. Igram kako uvijek igram Fallout, stealth charisma sniper. Glass cannon. E pa sad sam samo glass, bez cannon dijela. Razmišljam da odustanem, koliko je ne-fer.

- Neprijatelji su bullet sponge, treba 20ak metaka za ubiti običnog raidera, a on mene satare sa 2 metka (na easy)

- Municiju je nemoguće pronaći. Nemam ni 100 metaka sveskupa, a igram već 4+ sata. Što je ovo, S.T.A.L.K.E.R. / METRO??

- Oružje jako rjetko. Workbenches, jako rjetko. Još nisam naišao na mjesto koje ima sve workbenchove na jednom mjestu.

- Nepodnošljivo dugi load times. Samsung 970 EVO Plus + R7 5800X. Load times kad iz zgrade izlazim u open world je 1-2 minute.

- Bethesda bugs. Nemre bez toga.

- Mnogo fetch questova. Ipak je to RPG, I guess.

- NPCjevi previše prigovaraju kad se zabiješ u njih. Izvrijeđaju ti mater ako ih slučajno dotakneš ramenom dok šetaš, iako si im upravo spasio čitavu obitelj.

- Često rušenje. I to stvarno često. Toliko, da izbjegavam određene dijelove mape.

- Komplicirana instalacija. Treba:

- Skinuti igru sa Steam

- Skinuti GOG galaxy

- Preuzeti igru sa GOG

- Pokrenuti taj njigov downgrader

- Pokrenuti GOG da se opet sve reinstalira

- Moliti boga da će sve raditi

- Shvatiti da se igra stalno ruši, pa skiuti Vortex i preko njega patchati igru sa Buffout i sl modovima.

Remember, mind the gap!

The planet broke before the Guard did!
2 godine
neaktivan
imsonotgonnatellyoumyname kaže...
antimadridista kaže...
Jeste probali? Valja li šta?

Podijeljen sam.

Trenutno sam Lv5, odradio par misija.

Pros:

• - Grafika je prediva.

- Nema štekanja, iako se nađe koji frame drop (postavke za grafiku se mijenjaju u fallout launcheru, ne preko FOLON/GOG launchera)

- Lijep worldbuilding. Vidi se da ljudi znaju što rade.

- Puno britanskog humora i europskih referenci. Konjsko meso, npr. Odvalio sam kad sam to vidio.

- Hrpa referenci na britanske filmove, serije, kulturu i ostalo.

- Voice acting na vrhu!

- Puno unikatnih oružja/stvari, no sve je poznato ako ste igrali Fallout prije. Dosta toga je samo preimenovano da se ljudi ne pogube.

- Zamjena za Pip-Boy je urnebesna, pogotovo grafički humor u samom Pip-Boy uređaju.

Cons:

- JAKO teško. Čak i na "Very Easy". Početni neprijatelji poput lisica, ghoulova i sl oneshotaju bez problema, iako imam hrpu oklopa. Igram kako uvijek igram Fallout, stealth charisma sniper. Glass cannon. E pa sad sam samo glass, bez cannon dijela. Razmišljam da odustanem, koliko je ne-fer.

- Neprijatelji su bullet sponge, treba 20ak metaka za ubiti običnog raidera, a on mene satare sa 2 metka (na easy)

- Municiju je nemoguće pronaći. Nemam ni 100 metaka sveskupa, a igram već 4+ sata. Što je ovo, S.T.A.L.K.E.R. / METRO??

- Oružje jako rjetko. Workbenches, jako rjetko. Još nisam naišao na mjesto koje ima sve workbenchove na jednom mjestu.

- Nepodnošljivo dugi load times. Samsung 970 EVO Plus + R7 5800X. Load times kad iz zgrade izlazim u open world je 1-2 minute.

- Bethesda bugs. Nemre bez toga.

- Mnogo fetch questova. Ipak je to RPG, I guess.

- NPCjevi previše prigovaraju kad se zabiješ u njih. Izvrijeđaju ti mater ako ih slučajno dotakneš ramenom dok šetaš, iako si im upravo spasio čitavu obitelj.

- Često rušenje. I to stvarno često. Toliko, da izbjegavam određene dijelove mape.

- Komplicirana instalacija. Treba:

- Skinuti igru sa Steam

- Skinuti GOG galaxy

- Preuzeti igru sa GOG

- Pokrenuti taj njigov downgrader

- Pokrenuti GOG da se opet sve reinstalira

- Moliti boga da će sve raditi

- Shvatiti da se igra stalno ruši, pa skiuti Vortex i preko njega patchati igru sa Buffout i sl modovima.

Remember, mind the gap!

Ovo za loading je bug enginea, baci oko na moj post gore na ovoj stranici teme.

Akagi, Kaga, Sōryū, Hiryū, Shōkaku, Zuikaku
16 godina
Probao sat vremena. Dvaput crashalo par minuta nakon izlaska iz subwaya. Nadam se da se neće dugo čekati na popravak tih crasheva jer imam dojam da ima potencijala. Ovo na samom početku što sam odigrao se baš vidi u kolike su detalje išli.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice