hej ja imam LGev ultrawide 29 inča monitor.....jel moguće raširiti preko cijelog ekrana igru ili moram trpiti ovu prazninu desno tj desktop što viri?
To run Fallout 4 at 21:9 without issue simply open Fallout4Prefs.ini in your documents (or just search for it), and change the following lines to how they are below:
If you prefer fullscreen mode, use these instead:
bTopMostWindow=0
bMaximizeWindow=0
bBorderless=0
bFull Screen=1
iSize H=XXXX
iSize W=YYYY
In both cases, iSize H is your horizontal resolution and iSize W is your vertical resolution.
strasno, ok mi je da za new vegas moram cackat po .ini fajlu za ultrawide al u 2015. da igra izade bez supporta za 21:9 je smijesno ( ne ne pljujem samo po fallout-u 4 ) inace flash znam kak ti je kad nemres slozit igru za 21:9 i kolko ti black barovi sa strane trgaju zivce. imam isto lg 34" 21:9 freesync monitor i preporucam ti flawless widescreen i widescreen fixer (iako ovaj drugi rijetko kad radi), al moguce da vec znas za njih.
inace imas solidan forum "widescreen gaming" di ces nac fix za bilo koju igru u 21:9 ili triple monitor ako postoji.
no na kraju moras priznat kad poslozis sve kak spada gust je neopisiv :D sad mi 16:9 monitor zgleda ko 4:3

).