Koji je bolji i zašto? Ima li uopće bolje igre od Fallouta 3?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bolji je onaj koji se tebi vise svidja. A bolje igreod Fallout-a 3? Ima naravno...
Pusti sad šta se meni sviđa, koji je objektivno bolji druže?
Pusti sad šta se meni sviđa, koji je objektivno bolji druže?
E ovako... Druze... Oba Fallout-a su na isti kalup. Fallout NV ima neke elemente koji ga cine boljim RPG iskustvom od Fallout-a 3, poput nadogradjivanja oruzija, frakcijske reputacije i najvaznije tu je Hardcore mod koji cini igru jako izazovnom, tj voditi racuna o gladi, zedji, neispavanosti i sl... Takodje mislim da su neki DLC-ovi za NV bolji.
Onaj koji ti se više svidi. Probaj oba ili odgledaj gameplay i vidi koji ti se čini bolji.
Ma donatoru, odigrao sam ja oba, ali me zanima da razvijemo smislenu raspravu u maniri Pulsa Hrvatske ili Otvorenog. Slao sam mail Branimiru Biliću, ali nije htio prihvatiti temu o Falloutu.
Evo da se izjasnim. Po meni, Fallout 3 je smece, ali je to moje osobno misljenje.
Ja sam neka vrsta zatucanog Fallout fanatika, i najgora stvar koja se dogodila serijalu je Bethseda.
Po mom misljenju, Fallout 1 i 2 su daleko zabavniji, morbidniji i zanimljiviji od Fallout 3... Iako sam krepavao od smijeha kada sam obavljao questove za onu ludakinju Moiru tipa poput- skoci sa balkona, polomi si noge i ruke kako bi ona pisala u tome u svojoj knjizi, i otprati te sa "Go hrt yourself now. And, oh, be carefull"
Moje misljenje je da se Fallout nije trebao stavljati u FPS, nego da ga ostave kakav je bio..
Ali ipak, da moram birati izmedu Fallout 3 i New Vegas, moj bi izbor bio New Vegas, posto je u njemu veca nota 50-tih godina i ima revolvere :D
BTW, ako su se fanovi Fallout 3 nasli uvrijedenima, ispricavam se, ali to je jednostavno moje osobno misljenje, i postujem vase :)