Fallout 3 vs. Fallout New Vegas

poruka: 7
|
čitano: 2.112
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Koji je bolji i zašto? Ima li uopće bolje igre od Fallouta 3?

0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: Fallout 3 vs. Fallout New Vegas
briatore kaže...

Bolji je onaj koji se tebi vise svidja. A bolje igreod Fallout-a 3? Ima naravno...

15 godina

Pusti sad šta se meni sviđa, koji je objektivno bolji druže?

0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
briatore kaže...

Pusti sad šta se meni sviđa, koji je objektivno bolji druže?

E ovako... Druze... Oba Fallout-a su na isti kalup. Fallout NV ima neke elemente koji ga cine boljim RPG iskustvom od Fallout-a 3, poput nadogradjivanja oruzija, frakcijske reputacije i najvaznije tu je Hardcore mod koji cini igru jako izazovnom, tj voditi racuna o gladi, zedji, neispavanosti i sl... Takodje mislim da su neki DLC-ovi za NV bolji.

14 godina
neaktivan

Onaj koji ti se više svidi. Probaj oba ili odgledaj gameplay i vidi koji ti se čini bolji.

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Ma donatoru, odigrao sam ja oba, ali me zanima da razvijemo smislenu raspravu u maniri Pulsa Hrvatske ili Otvorenog. Slao sam mail Branimiru Biliću, ali nije htio prihvatiti temu o Falloutu.

0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
briatore kaže...

Evo da se izjasnim. Po meni, Fallout 3 je smece, ali je to moje osobno misljenje.

Ja sam neka vrsta zatucanog Fallout fanatika, i najgora stvar koja se dogodila serijalu je Bethseda.

Po mom misljenju, Fallout 1 i 2 su daleko zabavniji, morbidniji i zanimljiviji od Fallout 3... Iako sam krepavao od smijeha kada sam obavljao questove za onu ludakinju Moiru tipa poput- skoci sa balkona, polomi si noge i ruke kako bi ona pisala u tome u svojoj knjizi, i otprati te sa "Go hrt yourself now. And, oh, be carefull"

Moje misljenje je da se Fallout nije trebao stavljati u FPS, nego da ga ostave kakav je bio..

Ali ipak, da moram birati izmedu Fallout 3 i New Vegas, moj bi izbor bio New Vegas, posto je u njemu veca nota 50-tih godina i ima revolvere :D

BTW, ako su se fanovi Fallout 3 nasli uvrijedenima, ispricavam se, ali to je jednostavno moje osobno misljenje, i postujem vase :)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice