Baš me zanima jel će bit moguće vozit bez volana jer u grid-u i dirt-u baš i nije.
Kako nije?Ja sam na expert vozio na gamepadu. Jedna gljiva skretanje ,jedna gas i kočnica i deri
Ma mislio sam na tipkovnicu. ;)
Baš me zanima jel će bit moguće vozit bez volana jer u grid-u i dirt-u baš i nije.
Kako nije?Ja sam na expert vozio na gamepadu. Jedna gljiva skretanje ,jedna gas i kočnica i deri
ja grid jos uvijek igram na tipkovnicu :P
Živa patnja -:D
Živa patnja -:D
Pa i nije, treba se uigrati. (sorry for offtopic)
jel oni to namjerno ne žele napravit realne boje ili ne znaju?
Meni najviše smeta Generic volan. Ne mislim na dugmiće, to je autentično, nego... tu neka cigla od volana i na njemu Ferrarijeva dugmad... bezveze.
Evo što sve možete promijeniti kad vozite...(npr. vidi sliku)
Engine Settings
Kako misliš kad vozimo? Nije vrag da u vožnji možeš promjenit gume bez da ideš u boks?
Kako misliš kad vozimo? Nije vrag da u vožnji možeš promjenit gume bez da ideš u boks?
Tyre choice, for next pitstop
;)
Ne lol,piše:
Tyre choice, for next pitstop(za sljedeći ulazak u box)
- Prime
- Option
- Intermediate
- Full wet
Ige me pretekao :)
A vid stvarno. To mi je promaklo.
A jel i ovo drugo u boksu ili u vožnji?
A vid stvarno. To mi je promaklo.
A jel i ovo drugo u boksu ili u vožnji?
Ovo drugo u vožnji.
Evo što sve možete promijeniti kad vozite...(npr. vidi sliku)
Engine Settings
- Fast
- Standard
- Cruise
Wing settings
- Front
- Rear
Tyre choice, for next pitstop
- Prime
- Opti- Intermediate
- Full wet
Fantastična vijest, ima li kakav video da vidimo kako to izgleda u pokretu?
ima toga skoro na svakom videu
Fantastična vijest, ima li kakav video da vidimo kako to izgleda u pokretu?
Evo u
video dosta mjenja po tim postavkama....--------------------------------------------------------------------
.....(ovaj je isključio sva pomagala )
Nije mi jasno što se to vidi na Ferrarrijevom bolidu.Sa strane.
Nije mi jasno što se to vidi na Ferrarrijevom bolidu.Sa strane.
Ma FOV su sje8ali na ferrari-u,valjda su popravili...
još da zna vozit... al nećemo mu zamjerit ipak je padala kiša
U svakom slučaju, nije neki pro vozil, niti p od njega :)
Usput još malo slikica usporedbi (ak već nisu bile) sa stvarnom F1.
Pozdrav svim fanovima F1, i ove igre.. Evo tek sam se registrirao, i to sa namjerom da vas upitam u vezi zahtjeva za igru.. Nadam se da ću igru moći gurati barem na minimalnim postavkama.. Hoće li to biti moguće sa mojom mašinom?
Toshiba Satellite
AMD Turion X2 Dual-Core Mobile RM-73, 2.10 GHz
3 GB RAMa
graf: ATI Mobility Radeon HD 3650 (512 Mb)
Hvala..
Pozdrav svim fanovima F1, i ove igre.. Evo tek sam se registrirao, i to sa namjerom da vas upitam u vezi zahtjeva za igru.. Nadam se da ću igru moći gurati barem na minimalnim postavkama.. Hoće li to biti moguće sa mojom mašinom?
Toshiba Satellite
AMD Turion X2 Dual-Core Mobile RM-73, 2.10 GHz
3 GB RAMa
graf: ATI Mobility Radeon HD 3650 (512 Mb)
Hvala..
Bude išlo,pogledaj dolje...
Minimum Requirements:
Windows XP/Vista/7
DirectX 9.0c
Intel Core 2 Duo @ 2.4GHz or Athlon X2
1GB RAM (2GB for Vista)
Graphics Card: GeForce 7800 / Radeon X1800 or above
DirectX Compatible Sound Card or motherboard audio
Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
12.5 GB Hard Drive Space
Recommended Requirements:
Windows XP/Vista/7
DirectX 9.0c
Intel Core 2 Duo @ 2.66GHz or Athlon X2 4200+
2GB RAM
Graphics Card: GeForce 9800 or ATI Radeon HD 4850 series
DirectX Compatible Sound Card or motherboard audio
Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
12.5 GB Hard Drive Space
Ma da, vidio sam već potrebne zahtjeve, ali ne kužim se baš u klasificiranje grafičkih kartica tak da ne znam ocjeniti..
Znači kažeš da bude išlo? To znači bude išlo jedva na minimum, ili bude išlo bez problema, možda čak i na medium? :) hvala puno..
Ma da, vidio sam već potrebne zahtjeve, ali ne kužim se baš u klasificiranje grafičkih kartica tak da ne znam ocjeniti..
Znači kažeš da bude išlo? To znači bude išlo jedva na minimum, ili bude išlo bez problema, možda čak i na medium? :) hvala puno..
Išlo bude na minimum,uz neku rezoluciju(1024x768)...
Al najbolje češ znat kad probaš...
Nitko ne može znat kako će tebi igra ići.Ajd upamtite to već jednom.
Prijatelj i ja isti komp imamo i igra meni ide ovak njemu onak.Zašto?! ko zna...
Ok, hvala na odgovorima.. Najbitnije mi je da znam da će sigurno ići na minimum.. Još 24 dana.. uh...
Ok, hvala na odgovorima.. Najbitnije mi je da znam da će sigurno ići na minimum.. Još 24 dana.. uh...
Bez da me krivo shvatite, ali upravo zbog ovakvih problema dal će moći, neće moći, ja nabavkom X360 nemam problema. Ne kažem da neke igre ne izgledaju bolje, ali ja znam da za 20 dana kad dođe F1 2010 ja samo ubacujem dvd (ili netko blue-ray u PS3) u box i igram...dakle još jednom, nemojte krivo shvatit.
Zasad sve odlično jedina zamjerka nedetaljnost cockpita volani na razini igračka, pirat već objasnio, ali mislim da su i dalje mogli ubacit malo više truda u te volane i cockpit opčenito inače sve pet.