Virgin-Spa...VIDEO ,i Mercedes-Spa...
I još jedan video....
Po kiši
https://www.youtube.com/user/Heitu1000#p/u
...
I još jedan video....
Po kiši
...
I još jedan video....
Po kiši
...
Kiša me dosada najviše impresionirala.
lik vozi super svaka cast
kako je ljudima lijepo bilo igrati se tamo f1 2010 :)
Videosi su predobri i sve mi se sviđa ali nikako da vidim oštećenja kao u gridu ili dirtu. level oštećenja je tamo bio fascinantan a ovdje ili je damage low ili off ili je loše napravljen. Hebeš ti to kad se poljubiš sa zidom a tebi otpade prednje krilce ko u f199.lol
Prije su najavljivalo taj famozni damage a sad koliko ja vidim nema ništa :(
Jedva čekam
Videosi su predobri i sve mi se sviđa ali nikako da vidim oštećenja kao u gridu ili dirtu. level oštećenja je tamo bio fascinantan a ovdje ili je damage low ili off ili je loše napravljen. Hebeš ti to kad se poljubiš sa zidom a tebi otpade prednje krilce ko u f199.lol
Ma imaš ovdje
(ali je na low i OFF je AI damage)
Ma imaš ovdje
(ali je na low i OFF je AI damage)
Što bi mi bez pirata
zas na svakom videu svi lete van na prvom zavoju niko uopce neide na sikanu rofl
Isto to se događa i u GRID-u, svi se zalječu u tebe namjerno, na zavoju uopče ne koče nego se zalete u kolonu.
Zato ni ne igram mp na public serverima, nego si napravim privatni pa vozim sa piratom ili nekim frendovima koji znaju voziti, a ne odmah te skrešaju na startu.
XY puta su me stisnuli u zid odmah na startu.
zas na svakom videu svi lete van na prvom zavoju niko uopce neide na sikanu rofl
Isto to se događa i u GRID-u, svi se zalječu u tebe namjerno, na zavoju uopče ne koče nego se zalete u kolonu.
Zato ni ne igram mp na public serverima, nego si napravim privatni pa vozim sa piratom ili nekim frendovima koji znaju voziti, a ne odmah te skrešaju na startu.
Zato treba uvesti sudce da to kažnjavaju. Mislim virtualne, ne prave.
dok dodje f1 cemo kolege s foruma zaigrat malo :p
F1 2010 has just won Editor's Favourite Game of the show award from Play3 Magazine - the biggest PS3 Mag in Germany!! Woop woop^^
Zato treba uvesti sudce da to kažnjavaju. Mislim virtualne, ne prave.
sorry na double post
postoje kazne u SP dok tresnes nekog namjerno ono jako i dobijes penalty, neznam dal to vrijedi i za mp
Večinom se svi zaletavaju u prvi zavoj ko kamikaze iz jednog razloga, a to je da nadoknade pozicije odmah na startu većinom i ne uspiju nego naprave domino efekt i poguraju ove ispred sebe jedne na druge.
Skoro je počivao u miru
kaj ispada da od svih ljudi koji su probali vozit taj f1 samo sutil dobro vozi? ovakvim kretenima treba zabranit postavljanje videa na youtube...