nema veze izgleda odlicno cak i s pomagalima xD
lik cijelo vrijeme tere druge i dobiva penaltyje drago mi je da malo pokazali dmg
lik cijelo vrijeme tere druge i dobiva penaltyje drago mi je da malo pokazali dmg
Al šteta što je samo vizualni damage,i kako lik može vozit s onom kamerom iza auta...
da stvarno tak bi se i ja tresko, ova prva kamera je najbolja i tako ja rfactor i ostalo igram
Meni su najbolje kamere cockpit ili tvcockpit sve drugo nemogu smislit pogotovo ne onu odozada.
dobro vozi lik, brijem da ovo nije na easy?
dobro vozi lik, brijem da ovo nije na easy?
Nije....
AI and game settings on Hard (not Legend).
a da jesam glup u descriptionu je pisalo hvala lol
Nakon mnogo mog skepticizma, prvi put mi izgleda kao da je CM napravio dobar posao. Iako je teško išta izvući iz videa, izgleda da je upravljanje dosta precizno, grafika izvrsna (pogotovo layout staze i refleksije na bolidima), još samo da zvuk čujemo...
Nadam se da ćemo sljedeće godine uz SC i mehaničke kvarove dobiti i neki advanced način za štelanje bolida. Da to uvrste, imali bi HC simulaciju.
Evo jednog skrinsa:
LINK: F1 2010: Prikazana Singapore staza
Evo jednog skrinsa:
LINK: F1 2010: Prikazana Singapore staza
Grafika izgleda nevjerovatno.
Dva nova videa...Lotus-Barcelona i Lotus-Montecarlo
lol kako ih je strgao, drugoga je ostavio za 15sec, trečega za 23sec.
To je zato jer su volan kupili na placu vjerovatno, vidiš da je to ionako razmotirao poslje
Prvi zavoj je opet legendaran lol.
A ovi novinari pokraj, fuj kako blješču sa fotičima, pa ja nebi mogao voziti od tolkog bljeskanja.
EDIT: lol ako sam dobro primjetio on vozi bos, na jednim djelu videa mu se vide čarape.
EDIT2: i malo lošije vozi na ovim videu, tak loše da je u jednim momentu čak razmontirao volan hehehe
Mene samo zanima dali će biti moguća kalibracija volana. Nekako mi je glupo da ja okrenem volan za 45 stupnjeva a na ekanu se okrene za 20. Inače imam Logiteckov momo racin wheel i prezadovoljan sam sa njim, još samo da je mjesta u stanu za kakvu finu sjedalicu.
Kako mi je Lcd tv udaljen nekih 6 m od kompa jel bi mi USB za volan pravio problem ako bi ga produžio sa dva usb kabla od 4,5m jer je ipak ljepše igrat na velikom TV-u?
Mene samo zanima dali će biti moguća kalibracija volana. Nekako mi je glupo da ja okrenem volan za 45 stupnjeva a na ekanu se okrene za 20. Inače imam Logiteckov momo racin wheel i prezadovoljan sam sa njim, još samo da je mjesta u stanu za kakvu finu sjedalicu.
Kako mi je Lcd tv udaljen nekih 6 m od kompa jel bi mi USB za volan pravio problem ako bi ga produžio sa dva usb kabla od 4,5m jer je ipak ljepše igrat na velikom TV-u?
Moguče je kalibrirat volan isto kao i u gridu,i neće ti pravit probleme ako si produžiš kabel...
Sinkorizacija njegovih ruku i pokreta nije jednaka onoj animacij u kokpitu vozača na igri
Meni izgleda ko da lik fejka da vozi :S
Ma sje8ao volan isto kao što sje8e svaku formulu u stvarnom životu..
-------------------------------------------------------------------------------------------
Dva nova videa...LINK......
Ne fejka čini ti se jer volan na bolidu se ne okreče toliko koliko ga Sutil okreče.