Jel se zna kad ce bit neki popust na steamu da pokupujem sto mi fali od DLC-a?
Bit će popusta sad za Uskrs sigurno. Samo prati na steamu malo krajem mjeseca i početkom sljedećeg.
Jel se zna kad ce bit neki popust na steamu da pokupujem sto mi fali od DLC-a?
Bit će popusta sad za Uskrs sigurno. Samo prati na steamu malo krajem mjeseca i početkom sljedećeg.
Kad se već spominju DLC-ovi, kada će doći napokon Iberia....
Iberia bi trebala izaći u travnju odim ako ne odgode. A u međuvremenu najavljen sljedeći DLC Rusija
A kad ćemo mi mali balkanci doći na red?

U ETS 3, zadnja nadogradnja.
Jel zna netko kako prebacit samo kamion sa jednog profila na drugi? Htio bih prebacit kamion sa 230+tkm na profil sa ProMods mapom.
Pokusao sam na taj nacin ali ne mogu naci niti jedan sii file decrypt program koji radi.
Probaj ovo, trebalo bi raditi onda.
Ovo bi moglo bit zanimljivo. Premijera novih Renault kamiona dogodit će se u ETS 6.4. U svakom slučaju zanimljiv potez Renault Trucksa.
Koliko dugo treba ovima iz multiplayer-a da nadograde verziju kad izađe novi update na steam-u?
Ovo bi moglo bit zanimljivo. Premijera novih Renault kamiona dogodit će se u ETS 6.4. U svakom slučaju zanimljiv potez Renault Trucksa.
Novi kamiončići 
ma jel to kurva sjedi na suvozacevom sjedalu? 
Iberia izlazi drugi četvrtak 
Da da i po viđenom izgleda da će biti jebeno. Svaki novi DLC je bolji od prethodnog
Life is meant to die. Accept your fates.
maheri pitanje
dali ima neka opcija recimo automatska nadogradnja modova,
posto je bio novi update sad udjem u igru i vozio po danu i sve 5 sve radi
pala noc ja upalio svjetla a ono ko reflektori oko mene da svjetle,svjetli sve 300posto jace ali napried nista hehe
dali moram svaki mod posebno izbavicat stari i stavit noviju verziju ili ima neki laksi nacin
i dali netko preporuca neki tuning mod za mp4 posto imam 4 i samo su za scaniu a u RL vozim mp4 pa da po svom gustu sriktam hehe
U 1.40 su do temelja promjenili flare sistem tak da makni sa kamiona i iz mod foldera modove za svjetla. Pogledaj da li je update od autora stigao, nekim i sa workshopa još nije pa pričekaj.
da u pravu si imao sam realistic svjetla za sve i on je zezo
izbacio ga i sad radi dobro nema odsjaja ali svjetla na trucku svjetle tj vidi se na njemu da rade ali nebacaju u daljinu
odo rucat pa se poslje igram s time tnx i za actros mod :D
Jesi ručo?
Jel po starome da se DLC može preuzet od 19:00h po našem vremenu