Kako napredujete sa eventom?
Ja sam do sad zavrsio 3 dostave. Ima dosta vremena za završiti pa se ne žurim previše
Kako napredujete sa eventom?
Ja sam do sad zavrsio 3 dostave. Ima dosta vremena za završiti pa se ne žurim previše
Odvozio 4, danas planiram bar još dvije. Pošto zbog posla više i nemam vremena toliko za voziti, vjerojatno ću ovaj event odraditi samo glavni dio, ovaj bonus od 5 destinacija mislim da neću uspjeti jer se mjenja svakih 3 dana, a ne stignem svih 10 tereta u 3 dana odvesti.
Odvozio 4, danas planiram bar još dvije. Pošto zbog posla više i nemam vremena toliko za voziti, vjerojatno ću ovaj event odraditi samo glavni dio, ovaj bonus od 5 destinacija mislim da neću uspjeti jer se mjenja svakih 3 dana, a ne stignem svih 10 tereta u 3 dana odvesti.
Dovoljno je prebacit jednu ekipu na 5 različitih destinacija koliko sam ja shvatio, ne svih 10. Ali moraš prvo prevest svih 10 timova da bi otvorio mogućnost da dobiješ taj bonus achivment.
"For an additional reward, complete a minimum of one delivery to at least 5 different destinations."
Ee moj dzonyy, cini se da si se prosli puta malo nasalio sa nama (i malcice namucio) ... 
https://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/euro-truck-simulator-2/5775768.aspx
ali danas, pa danas si nam pokazao da si najbolji (prvi) ... 
pa ja ti iskreno cestitam na tome ali i zahvaljujem za ovaj info ... http://yoursmiles.org/bsmile/fun/b0203.gif
Hahah, predobro
.
Ekipo nisam igrao ETS2 nekih 10 mjeseci te sam nedavno opet poceo i primjetio sam da mi sada kad vozim s tempomatom kamion ne koci recimo prilikom nizbrdice iako mi je tempomat podesen na 0 km tolerancije?
Ekipo nisam igrao ETS2 nekih 10 mjeseci te sam nedavno opet poceo i primjetio sam da mi sada kad vozim s tempomatom kamion ne koci recimo prilikom nizbrdice iako mi je tempomat podesen na 0 km tolerancije?
nemas mjenjac sa retarderom... stavi mjenjac sa retarderom i onda ce ti kocit prilikom nizbrdice 
Jel ima kakve najave za potencijalni Balkan?
Nove slike za nadolazecu novu mapu... KLIK
Vjv Bugarska i Rumunjska samo
Vjerujem da ne bude samo Rumunjska i Bugarska u novom DLC-u, ali vrlo vjerojatno ne bude Hrvatske. U jednom od streamova je rečeno da novi DLC ne bude imao direktnu vezu sa originalnom mapom, a to znači da ćemo na Hrvatsku još malo pričekati.
Smatram da su te dvije zemlje dovoljno velike i da imaju dovoljno detalja za dobar DLC. Eventualno Srbija i Kosovo još. Više na zapad ne budu išli.
A dobro, više sreće dogodine za nas 
Ali evo baš gledam kako ovi sto se bave sim racingom imaju na izbor hrpu volana... Ferarijev volan pa porcheov pa f1 pa mclaren.... A što je s nama kamiondžijama? Siguran sam da bi i mi volili imati repliku npr. Scanijinog volana. Ne mora biti u punoj veličini al nekih 350mm promjera bi bilo sasvim ok. Ne mora biti ni licencirani
Ja sam siguran da bih ja dao novce za to 
Pozdrav. Moze li par savjeta?
Sto treba napravit da odradim event, koliko god vozio i sto god vozio nema pomaka. odem u one gradove sto pise u eventu ali kad dodjem do strelice ona nestane. Sto trebam napravit?
Je li ti profil povezan sa world of trucks profilom? ako nije, trebas ga povezati. ako je onda trebas voziti iskljucivo external contracts.
odvozi sam ih 15 do sad, ali mi je status jos uvik 0
nakon 18 voznji progres mi je 1/10. sad pogotoo nista ne razumin
Tereti ti se nalaze u sljedecim gradovima:
Berlin
Bremen
Koln
Munich
Amsterdam
Frankfurt
Prague
Mannheim
Stuttgart
Bratislava
U onda iz tih gradova vozis u odredene gradove koji se mijenjaju svakih par dana. Ali o tome ne tribas puno misliti. Odes u jedan od ovih gradova iznad i vozis di ti se kaze.
Takoder, ako koristis promods ili nesto slicno, preporucio bih ti da evente odradujes na cistom profilu
Upravo odradio konvoj od 6 sati (inace traje 24sata). Traje vam jos uvijek pa se mozete prikljucit kad god hocete u sljedeci 15ak sati, sam morate otic na ovu stranicu i pogledat si destinacije.
Uglavno, jedan od najbolje organiziranih konvoja u ovih 1500+ sati sto imam u MPu. Ak kasnis za ostalima, na svakom izlazu/ulazu stoji jedan kamion koji te navodi di moras ic i ne znam sta sve ne.
Ak vam se gleda nest slicno preporucam
kanal, ali najbolje iskustvo je dozivjet kad vozis i pricas sa ljudima koji su svi iznad 18 godina (ali doslovno, i sta je najvaznije nitko ne pretice, razmak drze po 100 metara, u 6 satI voznje sam vidio jedan sudar i to zato sto je netko spavao i zabio se u kamion ispred sebe haha)E, daj mi reci koji mod koristiš da ti gore u vrhu stoji ograničenje?
Šta mislite hoće li u novom "update"-u doći Balkan ?. :) Rumunija, Bugarska, Grčka, Makedonija, Srbija, Crna Gora, Hrvatska, Moldavija, Slovenija, Bosna i Hercegovina... Ja mislim da će doći neki gradovi u Rumuniji, Bugarskoj, možda u Srbiji, Grčkoj i Turskoj... kako bi "progulili" mapu do Instanbula... a kada to završe... sigurno će na red doći Španija i Portugalija... Ja bi voleo da u sledećem "update"-u dođu zemlje bivše Jugoslavije... Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Srbija, Makedonija...