Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.224
|
čitano: 8.313.554
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
bivsi branitelj kaže...

http://blog.scssoft.com/2017/08/trade-connections-france.html

odvest u francusku, ili iz francuske, teret iz deset različitih država..

nije toliko teško a ni nagrade nisu za bacit..

završio..

nagrade "vrijede" nekoliko €, nije za bacit..mogu kupit daf tuning pack

15 godina
Euro Truck Simulator 2

malo se vozilo....

1 0 hvala 0
10 godina
Euro Truck Simulator 2

Evo izasao promods 2.20! Vidim da su od gradova dodali rijeku, zagreb, slavonski brod i osijek. sad me zanima kako ce to radit sa balkan projectom koji vec ima te gradove? osim rijeke umjesto koje je virovitica

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

da li ima negdje za skinuti ex-ju kamione tam, fap, zastava

ili bilo koji drugi istočno europski npr. raba, tatra, škoda, zil, kamaz, ural, ....

hvala

*** nisam ovlašten da dajem potpis ***
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Probaj baciti oko ovdje. Nabrzinu sam potražio i izbacio mi je neke modele Urala, možda se nađe i ostalih.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Euro Truck Simulator 2

imam problem zvukom kamiona jer je nečujan, motor, sirene, kočnice dok zvuk okoline radi. Sve radilo dok nisam isprobavao različite modove zvuka za taj kamion, dok kod drugih zvuk radi normalno. Probao sam vratit save, modove i pioritete istih kao prije dok je radilo normalno ali neče svejedno. Radi jedino ako kupi novi isti takav kamion.
Htio sam znat ako netko več imao takvu situaciju pa da je riješio bez da kupim opet i pimpam 2sata kamion.

095/8033306
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

malo se vozilo po engleskoj, 

zanimljivo u engleskoj je dopušteno 97 km/h a u njemačkoj 80km/h

update:

da li neko zna kako se prave mape, tj. gdje naći onaj map editor, 

da li scs ima u planu staviti balkan, (ex-sfrj)

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.9.2017 19:52 (miller1985).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Ne znam hoce li biti sluzbenog DLC-a za balkan ali do tad mozes skinit balkan project mod. Imas nesto hrvatske, bosne, slovenije, srbije i madarske u njemu

14 godina
odjavljen
Euro Truck Simulator 2

Instalirao 1.28.1.3 al ne mogu nigdje naći duple terete.

0 0 hvala 0
12 godina
miller1985 kaže...
da li neko zna kako se prave mape, tj. gdje naći onaj map editor,

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/euro-truck-simulator-2/4568537.aspx

Prte kaže...

... ali do tad mozes skinit balkan project mod. Imas nesto hrvatske, bosne, slovenije, srbije i madarske u njemu

Project Balkans je radio samo uz Promods ali najnoviji PM 2.2 ima sve to sto je imao PB ...

Dex.pwn kaže...

Instalirao 1.28.1.3 al ne mogu nigdje naći duple terete.

Nema ih kod pirata ...

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
14 godina
odjavljen
Euro Truck Simulator 2

Iz kojeg razloga?

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

dupli tereti su u skandinaviji ako se ne varam 

Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina

Znaci li to da slobodno mogu obrisati project balkan kad si instaliram novi promods?

14 godina
odjavljen

Imam sva tri DLCa, vidim promjene u meniu(kamion je sad kao u nekoj garaži), al nikako nisam naletio na dupli teret.

@Našao, Skandinavija. 30 tona meda za neku siću.

Za sad imam 0% oštećenja tereta.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.9.2017 21:12 (Dex.pwn).
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ne mogu nikako da pokrenem igru crasha mi na loading screen, koristim promods+rusmap+souther region+ the great steppe,  na slikama je lista svih modova koje koristim. Je li ovaj promods trailer and compay pack kompatibilan sa jazzyccat modovima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Euro Truck Simulator 2

Nikad nisi čuo za SS?

0 0 hvala 0
10 godina
Fele08 kaže...

ne mogu nikako da pokrenem igru crasha mi na loading screen, koristim promods+rusmap+souther region+ the great steppe,  na slikama je lista svih modova koje koristim. Je li ovaj promods trailer and compay pack kompatibilan sa jazzyccat modovima?

Moguce da ti redosljed ucitavanja modova nije dobar. Ne znam sad na pamet kako ide ali lako ces naci na netu. Samo googlaj promods load order

15 godina
Prte kaže...

Moguce da ti redosljed ucitavanja modova nije dobar. Ne znam sad na pamet kako ide ali lako ces naci na netu. Samo googlaj promods load order

koliko se sjećam dok sam igrao promods , trebaju ti stavke promodsa biti prve odnosno imaš točno redosljed stavki 

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

redoslijed mi je dobar otisao sam na promods stranicu i postavio sve kako tamo pise.  Maknuo sam sve modove , ostavio promods ,rus map i southern region. Mislim da je problem u southern map region jer promods+rus map rade ali kad sam dodao souther region crasha mi igra na loadingu. Ispod su slike 

a evo link od game log fajla sad ne razumijem se uopste sta sve ovdje pise i sta treba da gledam : https://pastebin.com/JmcMcgtL

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Znači. ovo sad više nije za vjerovat. Napravim reinstall Windowsa, par dana igra radi ok i nakon toga opet ista stvar se počne dešavat. Kamion gubi na osjećaju težine tereta, kroz prvih par brzina leti kao F1, fizika u igri kao da se promjeni. Sve moguće sam isprobao da skužim u čemu je problem, ali više nemam blage veze.

Izgleda da je neki problem sa kompom u pitanju, ali trebat će vremena dok otkrijem. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Euro Truck Simulator 2

Nešto jako vuče bez tereta haha

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.9.2017 11:17 (Dex.pwn).

0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Konačno malo novosti za novu Scaniu. Završna faza je u tijeku i, kako to već ide kod SCS-a, nema nikakvog službenog datuma izlaska, ali predviđa se u zadnjem kvartalu ove godine da bi trebala izaći kao free update, neovisno o nadolazećim DLC-ima.

Također, navode da krajem godine dolazi još podosta zanimljivih stvari i u ETS i u ATS, a što točno morat ćemo se strpiti i pričekati do izlaska.

Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

zna netko gdje griješim sa rješavanjem achievementsa "Test drive limited"?

naime, nekoliko puta sam odvezao "debelo" preko 1000km sa svakom markom ali mi stoji 6/7...

je li možda problem što uzimam "world of trucks" poslove?

svaka ideja je dobro došla..

ostalo mi još pet za završit, iako sam se pomirio da 100% mape neću nikad završit bec cheat-anja..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Igzy20 kaže...

Konačno malo novosti za novu Scaniu. Završna faza je u tijeku i, kako to već ide kod SCS-a, nema nikakvog službenog datuma izlaska, ali predviđa se u zadnjem kvartalu ove godine da bi trebala izaći kao free update, neovisno o nadolazećim DLC-ima.

Također, navode da krajem godine dolazi još podosta zanimljivih stvari i u ETS i u ATS, a što točno morat ćemo se strpiti i pričekati do izlaska.

Poderat ću je od vožnje dok kotači ne otpadnu 

14 godina
odjavljen

Mnogo bolja instrument tabla.

18 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

instalirao sam si ProMods 2.20 i Trailer & Company Pack v1.14 te mi se ruši kad dođem do nekih gradova npr. do Rijeke, da li je to do promoda ili šta je to 

inače sve radi dobro 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
bivsi branitelj kaže...

naime, nekoliko puta sam odvezao "debelo" preko 1000km sa svakom markom ali mi stoji 6/7...

ostalo mi još pet za završit, iako sam se pomirio da 100% mape neću nikad završit bec cheat-anja..

"Drive at least 999 km during jobs with each truck brand featured in the game. Only your owned trucks are counted.

Znači moraš imati kamion u posjedu i onda s njim 999km minimalno da bi se brojilo

12 godina
neaktivan
krokodil kaže...
bivsi branitelj kaže...

"Drive at least 999 km during jobs with each truck brand featured in the game. Only your owned trucks are counted.

Znači moraš imati kamion u posjedu i onda s njim 999km minimalno da bi se brojilo

ne želim se citirati previše, ali, nadam se da si primijetio kako stoji 6/7, a to bi trebalo značiti da posjedujem svaku marku ali iz nekog (meni nepoznatog) razloga ne želi upisati zadnji..

svakako hvala na pokušaju

10 godina
Euro Truck Simulator 2

Ima li zainteresiranih za Logitech DFGT volan? Vjerojatno cu prijeci na G27 pa bi se ovog rijesio za sitne novce.
Kupio sam ga polovnog tako da sam vjerojatno drugi vlasnik, na volanu je sve ispravno. Osim sto katkad, dok miruje, sam od sebe se trza lijevo/desno sto rezultira malo iritirajucim tak tak tak tak tak zvukom. Ne znam je li to inace tako treba biti ili ne ali vjrujem da se moze i lako rijesiti. ja to rjesavam tako da ga lagano rukom pomicem dok ne prestane to radit.
Ne znam kakva su pravila foruma u vezi oglasa pa cijenu i ostale stvari mozemo na PM

0 0 hvala 0
15 godina
Prte kaže...

Osim sto katkad, dok miruje, sam od sebe se trza lijevo/desno sto rezultira malo iritirajucim tak tak tak tak tak zvukom. Ne znam je li to inace tako treba biti ili ne ali vjrujem da se moze i lako rijesiti. ja to rjesavam tako da ga lagano rukom pomicem dok ne prestane to radit.

To je nerijetki problem kod ovog volana i nije baš lako za riješiti osim ako ga rastepeš i pokušaš sam složiti ali ga onda možeš i pokvariti. To i moj radi ali navikao sam već na to. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice