Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.973.863
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
8 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav, imam glupo pitanje ali nadam se da ce mi neko pomoci.

Znači Kupio sam ETS 2 i odigrao sam 2h u SP i hocu da odigram Multiplayer registrovao sam se na njihovu stranicu, skinuo laucher i sve to. Ali kad otvorim ETS 2 MP i izbaci ono da se prijavim nemogu se prijaviti, tj neće mi "@" na alt+v i nemogu napisati email adresu. Kako da ovo sredim :D

0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Da, poprilično bedast problem koji živcira. Otvori notepad, napiši mail adresu tamo i samo copy paste u login prozor. Ili samo kopiraj @. Ja tako riješavam.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2

Ne mogu uopće paste u login prozor

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.7.2017 18:16 (Jasperr).
12 godina
Jasperr kaže...

Ne mogu uopće paste u login prozor

kak je i napisao gore, odes u notepad, napises cijelu email adresu ili samo @, kopiras je, udjes u igru i stisnes ctrl-v i stvar rijesena

Battleog - 191silvinjo
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.7.2017 19:19 (hahhaajaads).
8 godina
neaktivan
Sredio sam. Hvala vam.

0 0 hvala 0
10 godina
Euro Truck Simulator 2

Sad bar lako mogu podmazat prikolicu i kamion. 

0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Bok !!!

Igrao sam EST2 9 sati of line,registrirao igru na stimu,registrirao profil u igri na sajtu koji je pitao i sve jedno mi daje da nemogu  MPlayer zasto??!!

Sta tu moram popravit

Odmori se u Istini! :))
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.7.2017 12:32 (veseli007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
veseli007 kaže...

Bok !!!

Igrao sa ga 9 sati,prijavio igru,prijavio profil onaj u igri...bez obzira na to sve opet mi dolazi ona poruka na prvoj slici.Sta da radim ???!!!

imas postavljem steam na public ?

Battleog - 191silvinjo
11 godina

Bok imam na public je

12 godina
Euro Truck Simulator 2

probaj ovo

edit: inace, ako si vec napravio ono sa slike sta je ovaj stavio, trebat ces pricekat oko 1-2 sata da se to potvrdi

Battleog - 191silvinjo
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.7.2017 12:44 (hahhaajaads).
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav vozaci,

ako netko hoce da se vozimo neka mi posalje poruku

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Lagano nedjeljno poslijepodne.. 

Electronic Dance Music ♥
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
hahhaajaads kaže...
veseli007 kaže...

Bok !!!

Igrao sa ga 9 sati,prijavio igru,prijavio profil onaj u igri...bez obzira na to sve opet mi dolazi ona poruka na prvoj slici.Sta da radim ???!!!

imas postavljem steam na public ?

Pozdrav! Rijeseno, nisam bio stavijo Steam na public!  Tnx!

10 godina
Euro Truck Simulator 2

Je li vam se desilo ikada da iz nekog razloga niste bili u mogucnosti dovrsiti dostavu iako vam je to bila jedna od najdužih dostava?
Evo meni se konkretno desila situacija da sam isao iz Luxemburga u Bilbao i izlaz s autoceste kod Bilbao-a je uski oštri zavoj uzbrdo. I sad ne znam je li bio problem sto sam dosta usporio prije izlaza i kamion nije imao dovoljno brzine da se popne sve do kraja ili mi se prikolica "nasukala" nekako. Vozio sam neki bager i prikolica je bila ona niska. A da stvar bude jos gora kad dodem do vrha tog zavoja doslovno vidim mjesto gdje trebam dostaviti bager. 
Eto, je li imao itko takav nekakav slican incident? Slobodno možete i lagati da meni bude lakše 

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Prte kaže...

Je li vam se desilo ikada da iz nekog razloga niste bili u mogucnosti dovrsiti dostavu iako vam je to bila jedna od najdužih dostava?
Evo meni se konkretno desila situacija da sam isao iz Luxemburga u Bilbao i izlaz s autoceste kod Bilbao-a je uski oštri zavoj uzbrdo. I sad ne znam je li bio problem sto sam dosta usporio prije izlaza i kamion nije imao dovoljno brzine da se popne sve do kraja ili mi se prikolica "nasukala" nekako. Vozio sam neki bager i prikolica je bila ona niska. A da stvar bude jos gora kad dodem do vrha tog zavoja doslovno vidim mjesto gdje trebam dostaviti bager. 
Eto, je li imao itko takav nekakav slican incident? Slobodno možete i lagati da meni bude lakše 

Isti problem sam imao u Engleskoj. Uključiš blokadu diferencijala i izlazi bez problema i štete na teretu. Barem je meni tako bilo na MAN-u sa kojim sam prevalio 200k km.

11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav zanima me kako se igra sa prijateljima na TruckersMP, tj. jel moguće kao u SP-u otvoriti firmu i zaposliti prijatelja da zajedno vozite?

Vidio sam da postoji onaj Virtual Trucking Manager, i rade se nekakve kompanije, ali nema nigdje poštenog tutorijala koji bi mi to totalno objasnio.

Ako može pomoć?

0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

pošto je ljeto u punom jeku zanima me kada dolazi nadogradnja "duplih prikolica" kao što je bilo prije rečeno.... dal se zna točan datum..

EDIT:

koja vožnja

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.7.2017 13:03 (Gale92).

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Pozdrav, mogu li se koristiti dodatne mape bez ijednog dlc-a?

0 0 hvala 0
10 godina

Na zalost ne mogu. Moras imati vive la france, scandinavia i going east dlc da bi mogao instalirati si promods npr.

11 godina
Euro Truck Simulator 2

Zbog problema sa kompom već duže vrijeme ne vozim, a kako nevolja nikako ne dolazi sama tako je i moj G27 odlučio otići na vječna lovišta tako da se vraćam tipkovnici nakon što riješim komp. 

No, da baš ne bude da ne radim ništa u vezi ETS, tako sam se upustio u jedan mali projekt sa frendom. Rezultat se može vidjeti na slikama. 

Radi se o button boxu. Prvenstvno izrađenom za ETS, ali moguće ga je koristiti i u drugim igrama. 

Jedino preostaje riješit softwarski dio nakon kojeg ću ga isprobati u igri.

Ja sam zadovoljan kako je ispalo, a ostatak ćemo vidjeti kad se isproba u igri. Nažalost, planirano je kako će to raditi u kombinaciji sa G27, ali do daljnjega ništa od toga.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
Igzy20 kaže...

Zbog problema sa kompom već duže vrijeme ne vozim, a kako nevolja nikako ne dolazi sama tako je i moj G27 odlučio otići na vječna lovišta tako da se vraćam tipkovnici nakon što riješim komp. 

No, da baš ne bude da ne radim ništa u vezi ETS, tako sam se upustio u jedan mali projekt sa frendom. Rezultat se može vidjeti na slikama. 

Radi se o button boxu. Prvenstvno izrađenom za ETS, ali moguće ga je koristiti i u drugim igrama. 

Jedino preostaje riješit softwarski dio nakon kojeg ću ga isprobati u igri.

Ja sam zadovoljan kako je ispalo, a ostatak ćemo vidjeti kad se isproba u igri. Nažalost, planirano je kako će to raditi u kombinaciji sa G27, ali do daljnjega ništa od toga.

svaka ti čast, hehheeheh izgleda hebeno..... 

14 godina
Euro Truck Simulator 2

vidim da nam je promako pa eto da kažem kako je Beta 1.28 u opticaju i naravno duple prikolice

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ovako, ETS igram na PC-u i imam tamo profil gdje mi je sve sačuvano. Danas sam skino steam i ETS na laptop ali nemam onog profila sa PC. Mogu li ikako sa tog profil što mi je na PC-u igrati i na laptopu? Da ne igram sve ispočetka.

0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Nemaš zato jer ETS nema cloud save, odnosno ne sinkronizira saveove između računala.

Jednostavno kopiraju mapu sa profilima sa PC na laptop i to ti je to. Jedino ako budeš igrao malo na kompu, malo na laptopu onda ćeš stalno morat kopirat mapu sa profilima kako bi imao isti napredak na oba računala.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ne znam je li neki bug ili sta vec ali kada u Scaniu streamline stavim onaj motor V8 od 500 konjskih snaga pa i one vece uopste se skoro nista ne cuje kada vozim i prebacim kameru u kabinu, dok kad stavim na vanjsku kameru bolje se cuje ali to nije to jednostavno je pretiho. Kod motora ispod 500 KS cuje se znatno bolje ali ni to nije idealno , jesu li ga tako naprvili u igri ili... Jel ima neka opcija da se pojaca interior sound pa da se cuje bolje motor dok vozis jer ovako je zaista pretiho i nerealno

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

zanima me koje tvrtke sadrže duple prikolice.. tražio sam u nekoliko tvrtki no nisam naišao.... 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

po zakonu je izvodivo samo u skandinaviji, pa pokušaj gore

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
Fele08 kaže...

ne znam je li neki bug ili sta vec ali kada u Scaniu streamline stavim onaj motor V8 od 500 konjskih snaga pa i one vece uopste se skoro nista ne cuje kada vozim i prebacim kameru u kabinu, dok kad stavim na vanjsku kameru bolje se cuje ali to nije to jednostavno je pretiho. Kod motora ispod 500 KS cuje se znatno bolje ali ni to nije idealno , jesu li ga tako naprvili u igri ili... Jel ima neka opcija da se pojaca interior sound pa da se cuje bolje motor dok vozis jer ovako je zaista pretiho i nerealno

Pa mislim da tako treba biti i u stvarnosti. Jer ti u kamionu doslovno sjedis iznad motora. Mislim da bi bez dobre zvucne izolacije u kabini bilo neizdrzivo voziti na duze relacije.

Ali koliko se sjecam kad skidas promods onda moze birati kolika ce biti jacina zvuka u kabini, van kabine itd

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Sviđaju mi se duple prikolice. Ali kad će nova scania?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Bit će kad bude gotova. Nigdje nije definirano kad stiže.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice