- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozdrav iz Belgije 
može link moda za snijeg? (koristim promods posljednju inačicu)
Moze pomoc? Do neki dan sam normalno igrao,sad pokusam uci i odvozit koju i ovo mi izbaci 
dosla ti je nova nadogradnja igre, jel imas na public beta postavljeno?
Pokuđaj stavit na inačicu igre 1.25 pa javi što ti javlja
Ponovno za volanom, naravno samo regula. :D U zadnje vrijeme ne izlazim iz Francuske, a upravo je i nova garaža kupljena, novi kamioni i stiglo je 5 novih radnika. Sve više se širi biznis.
I jedan bug na koji sam naišao. Radnik kod nove garaže u Francuskoj lebdi u zraku. :D :D
Ponovno za volanom, naravno samo regula. :D U zadnje vrijeme ne izlazim iz Francuske, a upravo je i nova garaža kupljena, novi kamioni i stiglo je 5 novih radnika. Sve više se širi biznis.
I jedan bug na koji sam naišao. Radnik kod nove garaže u Francuskoj lebdi u zraku. :D :D
ne loše, čini mi se kako ću se i ja nakratko pozdravit s ProModsom te ću ići na official inačicu.... uz pripadajuće DLC-ove
Jedno vrijeme sam koristio Promods, ali pošto često neki updateovi izlaze i često se moralo skidati nova verzija odlučio sam na ovom glavnom profilu koristiti samo original mapu sa DLC-ovima. Imam par drugih profila koji mi služe za isprobavanje mapa i modova, pa onda kad mi dođe odem malo i tamo provozati.
Iako mi je ovaj nekako najdraži jer sam najviše vremena na njemu proveo i najrazvijeniji je tako da tu i najviše vozim.
I ja sad igram samo original plus DLC bez modova za mape ali s nekim drugom modovima iz razloga što tako radi stutter free. Promods je super ali ima previše točaka gdje opada fps i nervira me to. Ponajviše me nervira što je to kriv game engine jer ne iskorištava CPU uopće. Radi pošteno jedna jezgra i to je to.
I ja sad igram samo original plus DLC bez modova za mape ali s nekim drugom modovima iz razloga što tako radi stutter free. Promods je super ali ima previše točaka gdje opada fps i nervira me to. Ponajviše me nervira što je to kriv game engine jer ne iskorištava CPU uopće. Radi pošteno jedna jezgra i to je to.
ja sam se točno poželio malo originala, al vratit ću se na promods (poznavajući sebe) 
Volvo je ostao na redovnom servisu u garaži, a da se vrijeme i novac nepotrebno ne troši preuzet je Mercedes i obavljena jedna brza dostava u nuklearku. Dalje nastavljamo u redovnom tonu i polako se odbrojava do prvih 50 000 km u Volvu. Od kad sam ga kupio nisam ni vozio drugi kamion (osim ponekog brzog posla kad je trebalo uskočiti).
Bilo je o tome riječi, kažu iz SCS-a da ne mogu garantirati da će do ljeta biti gotovo. Uostalom, i Range T je još prije bio najavljen, a nije stigao, tako da ne treba ni novu Scaniu tako skoro očekivati. Dobra stvar je da stiže, a loša da ćemo morati još malo pričekati na nju.
evo uskoro kupujem ETS 2 i zanimanje me je li legalno skinuti mod koji je i sam SCS napravio za brzi rank i xp u multiplayeru, planiram počet snimati za YouTube pa bi mi to dobro došlo.Može pomoć?
Hvala puno :-)
Pošto je prije par postova bilo riječi o tome, evo taman malo novosti o novim Scaniama. Radi se na njima, no kad dolaze i dalje se ne zna. Bit će kad bude.
Što se Range T tiče, već sam na par mjesta pročitao da ima nekih problema sa licencom i da zbog toga ne dolazi (ali to kažem samo ono što sam vidio, nije nužno da je točna i provjerena informacija)
Pošto je prije par postova bilo riječi o tome, evo taman malo novosti o novim Scaniama. Radi se na njima, no kad dolaze i dalje se ne zna. Bit će kad bude.
Što se Range T tiče, već sam na par mjesta pročitao da ima nekih problema sa licencom i da zbog toga ne dolazi (ali to kažem samo ono što sam vidio, nije nužno da je točna i provjerena informacija)
čekat ćemo čekat 
Meni je najvažnije da je igra ''živa'', da konstantno nešto rade na njoj i da se zasad nema u planu odustajat od razvoja igre, novih DLC-ova i slično. Ok, htjeli bi mi to brže, htjeli bi mi neke stvari koje bi se možda i mogle napraviti, ali ne rade se, no mislim da je puno važnije da se ne odustaje od samog razvoja igre.
A čekanje će se isplatiti. :D
Meni je najvažnije da je igra ''živa'', da konstantno nešto rade na njoj i da se zasad nema u planu odustajat od razvoja igre, novih DLC-ova i slično. Ok, htjeli bi mi to brže, htjeli bi mi neke stvari koje bi se možda i mogle napraviti, ali ne rade se, no mislim da je puno važnije da se ne odustaje od samog razvoja igre.
A čekanje će se isplatiti. :D
upravo tako , slažem se i još kad se tome pridoda i recimo promods i hrpa modova, veselju nema kraja 
Društvo, koji mod za grafiku bi preporučili? Gledam malo slike i videe na kojima sve to full realno izgleda, pa sam odlučio probati, no dosad nisam ni jedan takav mod koristio.
Isto tako, imaju li ti modovi kakav utjecaj na FPS i ostale performanse.
Sa sadašnjim postavkama na Ultra i skaliranjem na 200 imam 60 FPS-a izvan grada i dropove oko 50 FPS-a unutar grada (u ponekim gradovima i oko 35 - 45), pa me zanima dal bi dobio/izgubio što sa tim modom.
Društvo, koji mod za grafiku bi preporučili? Gledam malo slike i videe na kojima sve to full realno izgleda, pa sam odlučio probati, no dosad nisam ni jedan takav mod koristio.
Isto tako, imaju li ti modovi kakav utjecaj na FPS i ostale performanse.
Sa sadašnjim postavkama na Ultra i skaliranjem na 200 imam 60 FPS-a izvan grada i dropove oko 50 FPS-a unutar grada (u ponekim gradovima i oko 35 - 45), pa me zanima dal bi dobio/izgubio što sa tim modom.
Meni osobno najbolji Brutal Environment, meni ne utjece na FPS(cak mi i doda malo) a grafika prelijepa.