Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.243.207
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ABSOLUT made in Sweden VOLVO

Max1985

4 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

usputna

2 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

pozdrav iz Belgije

095/8033306
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
walter79 kaže...

pozdrav iz Belgije

može link moda za snijeg? (koristim promods posljednju inačicu)

11 godina
neaktivan
Max1985
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2017 19:04 (Max1985).
15 godina
Euro Truck Simulator 2

lijepo je vidjeti obnovljive izvore energije !!

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Moze pomoc? Do neki dan sam normalno igrao,sad pokusam uci i odvozit koju i ovo mi izbaci 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xperiax1 kaže...

Moze pomoc? Do neki dan sam normalno igrao,sad pokusam uci i odvozit koju i ovo mi izbaci 

dosla ti je nova nadogradnja igre, jel imas na public beta postavljeno?

Pokuđaj stavit na inačicu igre 1.25 pa javi što ti javlja

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Bilo je na 1.26 public beta..Postavio sam na 1.25 for incompatible mods i izbaci ovo..Sad skidam 1.26  for incompatible mods pa cemo vidjet..

EDIT: Radi sad hvala.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.1.2017 11:02 (Xperiax1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Ponovno za volanom, naravno samo regula. :D U zadnje vrijeme ne izlazim iz Francuske, a upravo je i nova garaža kupljena, novi kamioni i stiglo je 5 novih radnika. Sve više se širi biznis. 

I jedan bug na koji sam naišao. Radnik kod nove garaže u Francuskoj lebdi u zraku. :D :D

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

~

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Igzy20 kaže...

Ponovno za volanom, naravno samo regula. :D U zadnje vrijeme ne izlazim iz Francuske, a upravo je i nova garaža kupljena, novi kamioni i stiglo je 5 novih radnika. Sve više se širi biznis. 

I jedan bug na koji sam naišao. Radnik kod nove garaže u Francuskoj lebdi u zraku. :D :D

ne loše, čini mi se kako ću se i ja nakratko pozdravit s ProModsom te ću ići na official inačicu.... uz pripadajuće DLC-ove

11 godina
Euro Truck Simulator 2

Jedno vrijeme sam koristio Promods, ali pošto često neki updateovi izlaze i često se moralo skidati nova verzija odlučio sam na ovom glavnom profilu koristiti samo original mapu sa DLC-ovima. Imam par drugih profila koji mi služe za isprobavanje mapa i modova, pa onda kad mi dođe odem malo i tamo provozati.

Iako mi je ovaj nekako najdraži jer sam najviše vremena na njemu proveo i najrazvijeniji je tako da tu i najviše vozim.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

I ja sad igram samo original plus DLC bez modova za mape ali s nekim drugom modovima iz razloga što tako radi stutter free. Promods je super ali ima previše točaka gdje opada fps i nervira me to. Ponajviše me nervira što je to kriv game engine jer ne iskorištava CPU uopće. Radi pošteno jedna jezgra i to je to.

15 godina
itomic009 kaže...

I ja sad igram samo original plus DLC bez modova za mape ali s nekim drugom modovima iz razloga što tako radi stutter free. Promods je super ali ima previše točaka gdje opada fps i nervira me to. Ponajviše me nervira što je to kriv game engine jer ne iskorištava CPU uopće. Radi pošteno jedna jezgra i to je to.

ja sam se točno poželio malo originala, al vratit ću se na promods (poznavajući sebe)

15 godina
Euro Truck Simulator 2

jedna usputna s "odmorišta"

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Scania 141 375PK + 10 brzina manualac, moras ga voliti !!

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

vratiti se malo na službeno izdanje ETS 2 (nije ni to loše) pa eto nekoliko fotki

3 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Volvo je ostao na redovnom servisu u garaži, a da se vrijeme i novac nepotrebno ne troši preuzet je Mercedes i obavljena jedna brza dostava u nuklearku. Dalje nastavljamo u redovnom tonu i polako se odbrojava do prvih 50 000 km u Volvu. Od kad sam ga kupio nisam ni vozio drugi kamion (osim ponekog brzog posla kad je trebalo uskočiti).

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2017 23:01 (Igzy20).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

kada će nadogradnja ovakvog modela kod ETS 2  

1 0 hvala 0
12 godina
Gale92 kaže...

kada će nadogradnja ovakvog modela kod ETS 2  

Pocetak ili kraj ovog ljeta ja mislim, no nisam siguran.

Battleog - 191silvinjo
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Bilo je o tome riječi, kažu iz SCS-a da ne mogu garantirati da će do ljeta biti gotovo. Uostalom, i Range T je još prije bio najavljen, a nije stigao, tako da ne treba ni novu Scaniu tako skoro očekivati. Dobra stvar je da stiže, a loša da ćemo morati još malo pričekati na nju. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pozdrav ekipa,

evo uskoro kupujem ETS 2 i zanimanje me je li legalno skinuti mod koji je i sam SCS napravio za brzi rank i xp u multiplayeru, planiram počet snimati za YouTube pa bi mi to dobro došlo.Može pomoć?

Hvala puno :-)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Novi stroj :) 

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Pošto je prije par postova bilo riječi o tome, evo taman malo novosti o novim Scaniama. Radi se na njima, no kad dolaze i dalje se ne zna. Bit će kad bude.

Što se Range T tiče, već sam na par mjesta pročitao da ima nekih problema sa licencom i da zbog toga ne dolazi (ali to kažem samo ono što sam vidio, nije nužno da je točna i provjerena informacija)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Igzy20 kaže...

Pošto je prije par postova bilo riječi o tome, evo taman malo novosti o novim Scaniama. Radi se na njima, no kad dolaze i dalje se ne zna. Bit će kad bude.

Što se Range T tiče, već sam na par mjesta pročitao da ima nekih problema sa licencom i da zbog toga ne dolazi (ali to kažem samo ono što sam vidio, nije nužno da je točna i provjerena informacija)

čekat ćemo čekat

11 godina
Euro Truck Simulator 2

Meni je najvažnije da je igra ''živa'', da konstantno nešto rade na njoj i da se zasad nema u planu odustajat od razvoja igre, novih DLC-ova i slično. Ok, htjeli bi mi to brže, htjeli bi mi neke stvari koje bi se možda i mogle napraviti, ali ne rade se, no mislim da je puno važnije da se ne odustaje od samog razvoja igre.

A čekanje će se isplatiti. :D

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Igzy20 kaže...

Meni je najvažnije da je igra ''živa'', da konstantno nešto rade na njoj i da se zasad nema u planu odustajat od razvoja igre, novih DLC-ova i slično. Ok, htjeli bi mi to brže, htjeli bi mi neke stvari koje bi se možda i mogle napraviti, ali ne rade se, no mislim da je puno važnije da se ne odustaje od samog razvoja igre.

A čekanje će se isplatiti. :D

upravo tako , slažem se i još kad se tome pridoda i recimo promods i hrpa modova, veselju nema kraja

11 godina
Euro Truck Simulator 2

Društvo, koji mod za grafiku bi preporučili? Gledam malo slike i videe na kojima sve to full realno izgleda, pa sam odlučio probati, no dosad nisam ni jedan takav mod koristio.

Isto tako, imaju li ti modovi kakav utjecaj na FPS i ostale performanse.

Sa sadašnjim postavkama na Ultra i skaliranjem na 200 imam 60 FPS-a izvan grada i dropove oko 50 FPS-a unutar grada (u ponekim gradovima i oko 35 - 45), pa me zanima dal bi dobio/izgubio što sa tim modom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Igzy20 kaže...

Društvo, koji mod za grafiku bi preporučili? Gledam malo slike i videe na kojima sve to full realno izgleda, pa sam odlučio probati, no dosad nisam ni jedan takav mod koristio.

Isto tako, imaju li ti modovi kakav utjecaj na FPS i ostale performanse.

Sa sadašnjim postavkama na Ultra i skaliranjem na 200 imam 60 FPS-a izvan grada i dropove oko 50 FPS-a unutar grada (u ponekim gradovima i oko 35 - 45), pa me zanima dal bi dobio/izgubio što sa tim modom.

Meni osobno najbolji Brutal Environment, meni ne utjece na FPS(cak mi i doda malo) a grafika prelijepa.

Battleog - 191silvinjo
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice