Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.224
|
čitano: 8.307.203
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Zašto bi koristio kvačilo?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ja mislim da kvacilo ne mozes namjestit ako ti nije H-shifter ukljucen u opcijama tek onda mozes birat hoce li biti automatsko ili ne. Mozda ima neki program da se to slozi al treba proguglat.

Život je jedan al Omega je 2.0 :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: Euro Truck Simulator 2

Pa jer je bolje, jest da je sekvencijalni, al ne kužim ako imaju gas, kočnicu, i sve ostalo, zašto ne bi mogli i kvačilo.

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nemaš u opcijama kvacilo jer je sekvencijalni zapravo automatik (ti samo biraš + ili - kao na autu) pa vjerojatno zato nisu stavili kvacilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
macgyver 53 kaže...

Najjaci je Volvo sa 750ks a najslabiji Iveco sa 310ks.

Po meni, Scania sa 730ks je brza i ima bolje ubrzanje nego volvo sa 750ks.

Battleog - 191silvinjo
15 godina
Euro Truck Simulator 2

S novim Volvom

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
macgyver 53 kaže...

Nemaš u opcijama kvacilo jer je sekvencijalni zapravo automatik (ti samo biraš + ili - kao na autu) pa vjerojatno zato nisu stavili kvacilo.

Glupost, ako su stavili da možeš birati, mogli su staviti i kvačilo onda.

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Težimo realnosti ovdje, a ja koliko znam, jedino rally auti imaju sekvencijalni mjenjač i kvačilo danas..
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Hrvek1909 kaže...
Težimo realnosti ovdje, a ja koliko znam, jedino rally auti imaju sekvencijalni mjenjač i kvačilo danas..

Ovo je igra. U igri želim uživati, uživancija nije potpuna bez kvačila. Volan ne planiram kupovati jer nisam tip koji voli trkačke igre(ja sam tip koji ne voli aute, o da...)

A koliko znam, i motori imaju sekvencijalni i kvačilo.

13 godina
neaktivan
hahhaajaads kaže...
macgyver 53 kaže...

Ja mislim da Scania cak ima veci okretni moment, sto se tice kuplunga nisu ga stavili jer nema smisla, igra pokusava bit koliko toliko realna a i neznam kakvo bi ti to bilo kvacilo na tipci kako si ga planirao dozirat?

14 godina
odjavljen
macgyver 53 kaže...
hahhaajaads kaže...
macgyver 53 kaže...

Ja mislim da Scania cak ima veci okretni moment, sto se tice kuplunga nisu ga stavili jer nema smisla, igra pokusava bit koliko toliko realna a i neznam kakvo bi ti to bilo kvacilo na tipci kako si ga planirao dozirat?

Ima netko tko i preko đoje igra.

A đoja ima analog.

A znaš što analog radi, i čemu služi

Usput, piše se ne znam.

Tipci -> Tipki

13 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

A đoja ima analog.

Usput, piše se ne znam.

Tipci -> Tipki

Jooj daj prvo uletis ovdje sa glupim pitanjima i onda me jos pocnes ispravljat u gramatici kao da pisem referat a ne hebeni post na forumu. Kad si tak pametan odi proguglat na net i potrazi odgovor, i jos uvijek mi nije jasno sta ce ti kvacilo na automatiku al dobro.

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Koliko ja znam, Mercedes SK i prva generacija Actrosa MP1 sa EPS mjenjacem su imali kvacilo i brzine si mjenjao sa rucicom mjenjaca prema gore u vise, prema dole u nizu, to je kao taj neki POLU-automatik.

Scania je imala jos cudniju verziju mjenjaca, ovaj opticruse od 12 brzina bio je automatik, a imala je kvacilo i koristilo se samo za krenuti sa mista i za zaustaviti se, ostle brzine su se automatski mjenjale.

PS:
Moje misljenje je da kvacilo u ETS2 nema smisla ako ne koristis volan.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...
Dex.pwn kaže...

A đoja ima analog.

Usput, piše se ne znam.

Tipci -> Tipki

Jooj daj prvo uletis ovdje sa glupim pitanjima i onda me jos pocnes ispravljat u gramatici kao da pisem referat a ne hebeni post na forumu. Kad si tak pametan odi proguglat na net i potrazi odgovor, i jos uvijek mi nije jasno sta ce ti kvacilo na automatiku al dobro.

Ma to kada stane da netrosi plocice ili da ne steti lamelu.

14 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Ovo je igra. U igri želim uživati, uživancija nije potpuna bez kvačila. Volan ne planiram kupovati jer nisam tip koji voli trkačke igre(ja sam tip koji ne voli aute, o da...)

Dex.pwn - toliko mi je poznato to ime sa nekih foruma za SA:MP..

U igri želiš uživati? Uživancija nije potpuna bez kvačila? PA KUPI VOLAN KOJI IMA KVAČILO! Jednostavno..

Isuse kako me izlude ovakvi odgovori, mi koji volimo motorna vozila i vozimo motorna vozila, težimo realnosti, a ETS nije daleko od toga..

14 godina
odjavljen
Hrvek1909 kaže...
Dex.pwn kaže...

Dex.pwn - toliko mi je poznato to ime sa nekih foruma za SA:MP..

U igri želiš uživati? Uživancija nije potpuna bez kvačila? PA KUPI VOLAN KOJI IMA KVAČILO! Jednostavno..

Isuse kako me izlude ovakvi odgovori, mi koji volimo motorna vozila i vozimo motorna vozila, težimo realnosti, a ETS nije daleko od toga..

Pa možda ne želim davati pare za volan i svu opremu radi jedne igre omg. Samo kažem da su mogli dodati jebeno kvačilo, jer mi je postavljeno da igram preko đoje, i ima os za kvačilo, postavim os(ZR), kad ne radi. Koji su kurac dodavali os za kvačilo kada ne radi?! I da, ta os ne spada pod kategoriju H shifter.

.pwn je vrsta datoteke u kojoj se spremaju skripte za SA-MP(kao .cpp, .php itd...)

11 godina
Kiki287 kaže...

Koliko ja znam, Mercedes SK i prva generacija Actrosa MP1 sa EPS mjenjacem su imali kvacilo i brzine si mjenjao sa rucicom mjenjaca prema gore u vise, prema dole u nizu, to je kao taj neki POLU-automatik.

Scania je imala jos cudniju verziju mjenjaca, ovaj opticruse od 12 brzina bio je automatik, a imala je kvacilo i koristilo se samo za krenuti sa mista i za zaustaviti se, ostle brzine su se automatski mjenjale.

PS:

to ti je radi parkiranja u uske prostore i slicno pošto automatik zna biti oštar kad pustis kocnicu neki naglo krecu i nemozes precizno parkirati.

14 godina
neaktivan
gamero kaže...
Kiki287 kaže...

PS:

to ti je radi parkiranja u uske prostore i slicno pošto automatik zna biti oštar kad pustis kocnicu neki naglo krecu i nemozes precizno parkirati.

Da, znam, zbog toga su je ljudi u firmi i volili, imali smo G440 2010 godiste i TGX 440 2010, TGX je u kabini i po svemu bio bolji, ali je bio cisti automatik, na uzbrdicama i kad kreces s mista znao je raditi probleme cak do te mjere da se i ugasi, a sa Scaniom lagano na kvacilo i mozes sto hoces ;)

14 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Pa možda ne želim davati pare za volan i svu opremu radi jedne igre omg. Samo kažem da su mogli dodati jebeno kvačilo, jer mi je postavljeno da igram preko đoje, i ima os za kvačilo, postavim os(ZR), kad ne radi. Koji su kurac dodavali os za kvačilo kada ne radi?! I da, ta os ne spada pod kategoriju H shifter.

.pwn je vrsta datoteke u kojoj se spremaju skripte za SA-MP(kao .cpp, .php itd...)

Ali nemoj onda govoriti kako ne možeš uživati u čarima igre, na joysticku te čari nećeš osjetit niti s kvačilom..

Znam, i mislim da te poznam, ali nema veze..

14 godina
odjavljen

Al će biti bolji doživljaj s kvačilom nego bez njega ;)

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Dok si dao pare za bolji gamepad mogao si kupit polovan DFGT i slozit si H shifter i kvacilo.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
macgyver 53 kaže...

Dok si dao pare za bolji gamepad mogao si kupit polovan DFGT i slozit si H shifter i kvacilo.

Dualshock 2, frend iz razreda dao. Kupio samo adapter, i to je to.

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Mislio sam da imas mozda xbox kontorler ili nesto tako koji ima L i R tipke na doziranje al s ovim nezz bas da ces postic neki gust i sa kvacilom.

Kupis si lijepo ovaj DFGT http://www.njuskalo.hr/igrace-konzole/logitech-driving-force-gt-oglas-19777107 i slozis H-Shifter, a mozes ga uvijek prodat za iste ili vece pare .

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

0 0 hvala 0
16 godina
macgyver 53 kaže...

Mislio sam da imas mozda xbox kontorler ili nesto tako koji ima L i R tipke na doziranje al s ovim nezz bas da ces postic neki gust i sa kvacilom.

Kupis si lijepo ovaj DFGT http://www.njuskalo.hr/igrace-konzole/logitech-driving-force-gt-oglas-19777107 i slozis H-Shifter, a mozes ga uvijek prodat za iste ili vece pare .

A kak složit H-Shifter? Ima neki tut?

SVEMOGUĆI
13 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
macgyver 53 kaže...

A kak složit H-Shifter? Ima neki tut?

Slozio sam ja sebi uz pomoc forumasa kojim se ovim putem ponovno zahvaljujem, imam sve detaljno poslikano pa ako trebas pomoc slobodno se javi.

Poslat cu ti u PP link za tut posto ovdje ne smijem reklamirat druge forume.

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bivsi branitelj kaže...

Pošto nisam bas neki fan DAF-a moze mi netko objasniti koja je razlika između obicnog i 105 modela?

15 godina
bivsi branitelj kaže...

bilo bi poželjno kada bi došli i ostali modeli (ostalih proizvođača)....

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Dragi forumasi nisam 100 godina vozio ETS 2 i evo danas opet uzeo malo vremna, dali mi netko moze reci koji je najnoviji PATCH, koristim truck sim map sa HR gradovima, i malo sam sve zaboravio kako i sta ide. pa da mi malo pomognete

Hvala svima unaprijed

Uspori malo! Već sutra budeš samo ime na spomeniku!

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice