Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.215
|
čitano: 8.155.488
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
suMaper kaže...
macgyver 53 kaže...

Americki kamioni su dobri ali europski su u srcu <3

U srcu ili u dzepu, 15 eur vs 2.5 eur (tj. 0 eur) ...  

Igrao sam  ATS ali mi se nije bas dopao moze mapa bit 100x detaljnija od ETS mape ali kad vidim one njihove kamione koji su sklepani samo da idu izgubim volju za igranjem. Naravno kupit cu i ATS ali kad malo pojeftini

Bilo kuda Opel svuda! :)
12 godina
macgyver 53 kaže...

Igrao sam  ATS ali mi se nije bas dopao moze mapa bit 100x detaljnija od ETS mape ali kad vidim one njihove kamione koji su sklepani samo da idu izgubim volju za igranjem. Naravno kupit cu i ATS ali kad malo pojeftini

Huh, ma nema potrebe da je kupujes ako ti se ne svidja.
Ja sam samo malo posumnjao u razlog i sasvim je normalno da se ne svidja svima pa tako i tebi.
Samo ti vozi i uzivaj, sto god da je i kako god da je ...  

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Kupit cu ju da podrzim SCS barem sa tih 5€ ili koliko cu vec dat a i vjerojatno cu zaigrat i MP nekada s ekipom.  Btw jel se zna hoce li bit neki update za ETS uskoro i kada ce ubacit Renault T najavili su ga i vise nista ne govore.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Jel isprobao tko "American Truck Simulator", kakvi su dojmovi?
jel se isplati kupovat... 

0 0 hvala 0
12 godina
Gale92 kaže...

To je stvar ukusa, "ratnicima, farmerima, NFS ..." cini se nije ali pravim Truckers sigurno je ... 
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/american-truck-simulator/194985.aspx?jumpto=4936859&sort=asc&view=flat&page=4

Imas demo pa idi i vidi te ti nama reci jer se isplati ili ne ...
http://store.steampowered.com/app/270880/

14 godina
suMaper kaže...
Gale92 kaže...

To je stvar ukusa, "ratnicima, farmerima, NFS ..." cini se nije ali pravim Truckers sigurno je ... 
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/american-truck-simulator/194985.aspx?jumpto=4936859&sort=asc&view=flat&page=4

Imas demo pa idi i vidi te ti nama reci jer se isplati ili ne ...
http://store.steampowered.com/app/270880/

isprobat cu, baš da vidim kako će ići daljni razvoj... 

12 godina
Gale92 kaže...

Nisam ti zato dao link nego za ono sto ti nas pitas tj. "... te ti nama reci jer se isplati ili ne ... "

14 godina
suMaper kaže...
Gale92 kaže...

Nisam ti zato dao link nego za ono sto ti nas pitas tj. "... te ti nama reci jer se isplati ili ne ... "

Po ovome što sam odigrao, moj puls.

Detalji su gradova nekako bolji,što se tiče kamiona, tek treba vidjeti licence i daljni razvoj. Baš me zanima kako će sve to dalje ići.

11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ako nekog zanima, prodajem logitech df gt, gotovo nov (baba ga vozila), može se javit u inbox da se dogovorimo 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Malo novosti o proširenju Francuske. Nadamo se samo da će DLC izaći bar ove godine, da nećemo morati predugo čekati. Po slikama izgleda zanimljivo. :D

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Znaci jos nista od Balkana, ali nema veze bitno je da se igra nastavlja razvijat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Nakon podužeg neigranja, konačno odvozio jednu turu. I to konačno u pravoh ruhu igre...

Nakon godina mučenja sa laptopom, jedva cca 15 fps-a, konstantnog trzanja i loših postavki igranje na full hd rezoluciji sa ultra postavkama je preporod. :D :D

Sad jedino treba napraviti reda u mod folderu pošto je velika većina modova zastarijela i nisu upotrebljivi na novoj verziji i lagano se vratit u rutinu vožnje, kombinirajući Europu i Ameriku u stvaranju globalnog prijevozničkog carstva. :D

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Šta je ovo ljudi nije valjda da se ets 2 MP nemože igrat na 32 bitnom sustavu ??

0 0 hvala 0
12 godina
Vranja kaže...

Šta je ovo ljudi nije valjda da se ets 2 MP nemože igrat na 32 bitnom sustavu ??

E vala bas je ...

13 godina
neaktivan
suMaper kaže...
Vranja kaže...

E vala bas je ...

Jbt sad nemogu igrat MP koji su to debili !!

15 godina
Euro Truck Simulator 2

neki dan se vozim kraj edimbourgha nekih 100-110 (cak i malo brze od dopustenog, priznajem!), po lijevoj strani ceste i naleti mi deb*ilcina sa nekih 150 sigurno i frontalka jer je kreten vozio po desnoj strani, napravio mi nekih 20% stete, htio sam ga razapet...

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
RuskeGTT kaže...

neki dan se vozim kraj edimbourgha nekih 100-110 (cak i malo brze od dopustenog, priznajem!), po lijevoj strani ceste i naleti mi deb*ilcina sa nekih 150 sigurno i frontalka jer je kreten vozio po desnoj strani, napravio mi nekih 20% stete, htio sam ga razapet...

Na "Europe 1 ETS2" je ograniceno na 110 km/h i nitko ne moze brze pa ni "kamikaze" ...

Na "Europe 2 ETS2" nema ogranicenja brzine ali nema ni sudaranja i zato tamo ima vise vozaca nego na EU1 ...

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2016 14:37 (suMaper).
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Kad se može očekivati ETS 3 ?

Gledam aktualna dvojka se stalno nadograđuje u svakom segmentu,što je svakako dobro i pohvalno

ovo što ću sad reć spada pod maštu ali volio bi da idući bude imao :

- manje kamione,tipa Volvo FL,FM kako već,reda veličine Atego i slični

- kombije,furgone i ostala laka gospodarska vozila za manje terete

- vizualni model oštećenja kamiona

- cijelu Europu,sa većim gradovima a ne generički kao sad,dvije ulice i same firme

- povećan omjer kilometara,barem za duplo,ne da u igrici dođeš u neko mjesto za 20 minuta,a realno treba 4 sata

- carina,kontrola,vage,čekanja,gužve,zatvaranje cesta zbog nevremena...sve što može podignut doživljaj

- spontani kvarovi na kamionima,kao i na mogućnost posjedovanja vlastite mobilne servisne ekipe (dođu do tebe poprave ti kamion i pičiš dalje,bez da plaćaš ADAC,SOS službu

- ljude po ulicama,uvest malo života u igru

- neke specifičnosti,kao aute u nekim zemljama,povećat na tim mjestima njihov broj (u njemačkoj rijetkost npr Golf 2,a u BiH svaki 4. auto bude Golf 2 )

- da možeš pokupit autostopera,bolje autostopericu  ali bez Pravinja mode-a 

- neki širi model multiplayera,npr neki realni igrač osnuje tvrtku i zaposliš se kod njega ii tako to...

- mogućnost kupovine polovnih kamiona,prikolica i kupovinu novih na leasing

- odbijat s računa troškove za servis,registraciju,osiguranje,...

- da vozač ne bude robot like,nego da ima potrebu kupit si na pumpi nešto hrane,kavu,cigarete,da mora otić obavljat svoje fiziološke potrebe itd..

- ubacit vjetar,olujna nevremena,snijeg i promjenu fizike vožnje sukladno uvjetima..

- i ono najvažnije,da se gume troše kao i u RL

- neki vid interneta za informacije koje vozaču trebaju,vremenski uvjeti,zatvranje određenog dijela ceste,općenito stanje...

- radio u kabini za komunikaciju,mogućnost da još tvojih kolega ide s tobom u konvoju po neki teret..

- mafiju nekakvu,dok spavaš ukradu ti stvari iz kamiona,gorivo,...

- svakako malo realizirat zaradu,ne da za jedan dan igranja zaradiš sebi za svoj kamion,garažu,...neki klinci su zbog igre dobili totalno krivu sliku o vozačima kamiona,misle da su to zaradi ohoho..

- oduzimanje vozačke,prolazak kroz crveno,recimo 3 dana RL ne možeš vozit,nešto kao ban na forumu  

to je sto se trenutno mogu sjetit..

jest da je malo previše posla,ali nije nemoguće,da igra tada košta i 100 eura kupio bih..

Svemirski mega car
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Bilo bi lijepo ali nista od toga, davno su najavili tandeme pa se vise nista o tome ne govori. A sto se tice ETS3 nemora jos ni izlazit samo neka nastave update-at dvojku.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Euro Truck Simulator 2

Da li netko ima Product Key od proširenja Going East! ako može neka mi napiše poruku, unaprijed se zahvaljujem, ili ako mi netko može objasniti kako mogu doći do tog ključa, a radi se o slijedećem: kupio sam orginal igricu preko njuškala ali uz nju sam dobio samo ključ od ETS2 i sada svaki puta kada pokrenem igru (nakon update), pita me da li imam Product Key od Going East!, naravno nudi mi opciju da to mogu naknadno upisati i pušta me da igram samo osnovnu igru.

Hvala.

"U bezptičju i krava zvuči kao slavuj"

1 2 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

To ti je DLC koji se plaća inače. Izvoliš, pa si biraj.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2016 12:22 (vrinho).
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Džentlmeni od glave do pete i nazad, ja samom sebi ne vjerujem ... 

Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
suMaper kaže...

Džentlmeni od glave do pete i nazad, ja samom sebi ne vjerujem ... 

nisu oni krivi...

što ćeš,čovjek ne zna da se to treba platit,pa odmah udri po njemu..

kolega opel..s obzirom na rapidni napredak igre možda nešto s moje liste i možemo očekivat u dogledno vrijeme...da bude za 5 godina meni super,samo da ne bude trebao PC od 7000 eura da to vrti kako spada 

Svemirski mega car
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Ja se nadam da ce sa te tvoje liste dodat barem kupovanje svojih prikolica i polovnih kamiona. A i bilo bi fora da dodaju maglenke na kamione i tak neke stvari, nije komplicirano za slozit a igru cini bogatijom.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Intervju sa Pavelom iz SCS-a gdje govori o budućnosti ETS2, ATS i ostalim planovima SCS-a.

UPOZORENJE: video traje 11 sati, za intervju premotati na 08:00:00. Također, lošiji zvuk je pa ne pojačavajte na slušalicama.

Između ostalog ima riječi o prikolicama i o tome da rade na njima. 

-----EDIT-----

I dok sam ja na poslu nema odmora. Moja suputnica (cura) preuzima volan i razvija svoje prijevozničko carstvo. :D Da se ne hvalim samo sa svojim slikama, evo i nešto njenih. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2016 21:08 (Igzy20).
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
Euro Truck Simulator 2

ženi to,odmaa ! 

Svemirski mega car
Moj PC  
7 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

I to je u planu! :D :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ljudi jel itko imao sličan problem imam najnoviju verziju igre igra je orginal i ubacio sam TSM mapu najnoviju tj. 6.2 i  kad upalim mod izbaci mi ono Program je prestao ispravno radit tj. izbaci me iz igre ??

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav ljudi novi sam,ima netko link od ETS2 sa crackom?

I imate li link od ove najnovije 1.22.2 verzije?

0 3 hvala 0
15 godina
Evo izvoli: http://store.steampowered.com/app/227300/

Cuo sam da je to zadnja verzija.
Unlock the Power Within
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice