napucao sam 10 gigi modova, među ostalim i najnoviji 2.0 Promods <3
Može link za ovaj Winter mod ??
napucao sam 10 gigi modova, među ostalim i najnoviji 2.0 Promods <3
Može link za ovaj Winter mod ??
Evo da se nadodam na odgovor od kolege @val
Ma nije da frena nicem nesluzi, ali bar u mom slucaju, sve kamione sto sam vozio s frenom su bili katastrofa, tocnije barem frena na njima je bila uzas (MAN 26.281, 32.361, 26.372, 26.422, 26.463) dok kod Mercedesa je frena puno bolja (814, 817, 2628, 2538) pogotovo kod V8 motora ;)
**I opcenito kocnice su kod Mercedesa uvik bile bolje od MANa, s MANom nikako se zaustaviti, cesto se pale, lako je na ovim novijima sa intarderom ,ali oni stariji su bili koma sto se kocnica tice, jedino 361 kojeg sam zadnjeg vozio je imao vrhunske kocnice**
A ovo za voznju kamiona bez zracnog sica, to ne zelim nikome da proba, to je katastrofa, opet govorim, na novijima je cak i mozes izdrzati ako ti sic ne radi, jer imas jastuke na kabini, a na starijim strojevima full federasima, to je perfektna kombinacija za izbiti kamence iz bubrega ;)
ljudi, sta mislite kad ce opet biti igra na akciji na steamu?
ljudi, sta mislite kad ce opet biti igra na akciji na steamu?
Imaš ovdje https://www.g2a.com/euro-truck-simulator-2-steam-cd-key-global.html , ja samo preko Steama i G2A uzimam
bas sam gledao tamo...nego, cuo sam da na ovu cijenu ide i pdv?
pozz decki
kamion mi se prevrnuo na stranu sa prikolicom pa ne znam kako da ga isparavim.
vasa pomoc bi mi dobro dosla.
otkacio sam prikolicu i vise je ne mogu prikacit.
Pozdrav,ovako skino sam ETS 2 sa stranice www.eurotrucksimulator2.com instaliram,uđem napravim profil i kad trebam da izaberem posao
automatski blokira odma nece nigdje i moram da restartujem komp,jel mozda zna neko u cemu je problem,bio bi mu jako zahvalan,LP
Ali ne reaguje mi kad stisnem F7 to mi je tipka za zvuk i samo se ukljucuje i iskjlucuje.
Kako da pozovem vucnu?
Pozdrav,ovako skino sam ETS 2 sa stranice www.eurotrucksimulator2.com instaliram,uđem napravim profil i kad trebam da izaberem posao
automatski blokira odma nece nigdje i moram da restartujem komp,jel mozda zna neko u cemu je problem,bio bi mu jako zahvalan,LP
Ovo je fix... ;)
Koje modove mi preporučujete imam verziju igre 1.2.0.1 neke mape i winter kod neki da može na ovu verziju igre ??
Teško da ćeš naći modove za tu verziju igre. Od tad do danas se igra drastično promjenila tako da ti je najbolje kupiti original i onda nemaš brige ni sa updateovima niti sa modovima.
Ljudi prodajem Fanatec volan pa koga zanima nek se javi na pm
Teško da ćeš naći modove za tu verziju igre. Od tad do danas se igra drastično promjenila tako da ti je najbolje kupiti original i onda nemaš brige ni sa updateovima niti sa modovima.
Oke a koje modove preporučavaš za ovu novu verziju 1.22.x ??
Za Winter mod pogledaj stranicu - dvije unatrag, netko je stavio već link ako se ne varam.
Što se mapa tiče definitivno Promods (iako sa ovom novom verzijom ima dosta bugova koliko sam vidio i pošto nisam dugo već igrao, čini mi se da za novu Promods mapu moraš imati oba DLC-a). Od ostalih modova Jazzycat packove za terete i AI automobile.
Preporuka stranice za skidanje modova je www.ets2.lt
Baci pogled i na prethodne stranice, isto je bilo dosta govora o modovima, pa možda nađeš nešto zanimljivo za sebe.
Ovo je fix... ;)
Huh ... pa ja ovo uopce ne kuzim a cak tri TU ... 
Kakav fix, za cega i za koga ???
Ovo je fix... ;)
Huh ... pa ja ovo uopce ne kuzim a cak tri TU ... 
Kakav fix, za cega i za koga ???
Pa vidis da igra
verziju... :)
Ma u tome i je problem sto ja bas to nevidim, kako ti to vidis da je jogurt ?
Kaze da je skinuo "sa stranice www.eurotrucksimulator2.com" a to je legalnije nego onaj tvoj fix.
**VEČERAS**
U 20:30h - EU#3 Balkan truck fest
Više o tome - http://ets2c.com/view/39427/bogdan-mne-mannheim-hotel
Dođite da nas bude što više!
Javite se na TS3 balkan.ts3pro.com
Vidimo se,
GreenTrucker -Transporti Runko-
Dolazim :) na koji TS da dođemo?
Dolazim :) na koji TS da dođemo?
Napisao je Green gore^^ :)
Nisam uopce skuzio 

Napisao je Green gore^^ :)