Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.211
|
čitano: 7.982.119
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
11 godina
Re: Euro Truck Simulator 2

Ponekad ti se nove prikolice ne pojave odmah nego moraš odvoziti teret ili dva sa normalnim prikolicama i prespavati. Nakon toga ti se pojavi. A možeš vidjeti i u pregledniku prikolica dal ti mod radi jer ti se tamo onda pojave te nove prikolice ako je sve u redu.

Što se crvenog uskličnika tiče to je sasvim normalno kad makneš neki mod. Samo klikni na zadnji save sa tim uskličnikom i pojavit će ti se poruka da fale neki modovi (oni koje si maknuo) i da je moguće rušenje igre ako nastaviš. Na to samo stisneš ok i normalno ti dalje učita igru.

Nego, koju verziju igre koristiš i imaš li original ili pirat?

10 godina
neaktivan

Pregledao sam skoro cijelu listu poslova i nije ih bilo niti jedne. Ovo sa spavanjem nisam probao. Ja sa mislio da neće dalje ić i onda sam vratio nazad modove da je sve kak je i bilo. Trenutna verzija igre je 1.15.1. Nažalost je pirat jel ju kod sebe u gradu nisam još našao, a i internet mi je doma spor (uglavnom je od 0.18-0.24mbps) pa mislim da ne bi mogo preko neta igrat. Da mogu nabavio bi original jel vidim da je preko neta zanimljivije nego samom ovak.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.1.2015 19:01 (grimlock).
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

evo ako koga zanima eurotruck simulator 2 gold edition za steam po cijeni od 6.99 eura ( na steamu je oko30 eura )

http://gk4.me/en/steam/857-euro-truck-simulator-2-gold-edition.html

ja kupio, ključ dobijete u roku od cca 5 minuta, jedino su me tražili nakon kupovine paypalom da na njihov support pošaljem sliku osobne iskaznice, valjda nekakva zaštita...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
matko_st kaže...

evo ako koga zanima eurotruck simulator 2 gold edition za steam po cijeni od 6.99 eura ( na steamu je oko30 eura )

http://gk4.me/en/steam/857-euro-truck-simulator-2-gold-edition.html

ja kupio, ključ dobijete u roku od cca 5 minuta, jedino su me tražili nakon kupovine paypalom da na njihov support pošaljem sliku osobne iskaznice, valjda nekakva zaštita...

Na G2A je još malo jeftinije, 4.99€

https://www.g2a.com/euro-truck-simulator-2-gold-edition-steam-cd-key-global.html

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Stiže 1.16 verzija, moguće je korištenje beta verzije na Steamu. Najveća novost je 64 bitna verzija igre.

Također, Skandinavija je u završnoj fazi izrade, a uskoro dolazi i novi Mercedes.

U svakom slučaju, isplati se biti strpljiv.

-----EDIT-----

Odmah i odgovor ekipe iz MP:

''Hello.

We would like to highlight that unfortunately we won't support 64bit version because of limitations in method that we are using (memory injection/hacking). There are limitations in our software that are not allowing us to do that (Both IDE and disassembler). We hope we will find way to support 64 bit release in future. We are sorry for the inconvenience.

ETS2MP Development team''

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2015 17:12 (Igzy20).
Moj PC  
4 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kad bi mogao doci Mercedes novi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

''We cannot yet predict which will come out first, but both teams are racing each other to finish their task as soon as possible'' 

U stilu SCS-a, nema nikakvih datuma, ali nadamo se da bude uskoro. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kada je dosao novi Daf rekli su da mi Mercedes mogao doci u prvom tromjesecju ove godine..Bit ce skoro

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

imao sam zadnju verziju 1.14.2 ali psoto nisam igrao vise od mjesec tek danas sam update uradio na 1.16,  da li mi je povukao i 1.15 update?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Hmm... Ja bih rekao da je. Po mom mišljenju, ipak se radi o izmjenama u igri, pa mislim da nova verzija ne bi radila ako nemaš staru i da zbog toga povuče sve verzije koje ti nedostaju. 

Pričekajmo ipak da netko to i potvrdi.

Usput: jel isprobao tko 1.16 verziju? Ima kakve razlike u odnosu na 32 bitnu verziju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pa nema nešto specijalno osim da je stabilnija igra kao što su i oni naveli, i da ne rade mape zbog ovih truck dealera isto su nešto mjenjali krešalo mi na custom mapama, saveove sam makeo pa igram na standardnoj mapi novi profil

Max1985

1 0 hvala 0
12 godina
Igzy20 kaže...

Hmm... Ja bih rekao da je. Po mom mišljenju, ipak se radi o izmjenama u igri, pa mislim da nova verzija ne bi radila ako nemaš staru i da zbog toga povuče sve verzije koje ti nedostaju. 

Pričekajmo ipak da netko to i potvrdi.

Usput: jel isprobao tko 1.16 verziju? Ima kakve razlike u odnosu na 32 bitnu verziju?

Vec rekoh: sasvim ti dobro ide ...

64bit ets2 je radjen za 64bit Win-se, tko ih nema taj nema ni vajde ...
Ako se prisjetimo da win32 vidi i koristi max. 4GB ram memorije a win 64bit moze i vise od 4Gb trebalo bi da je sve jasno ...
Mogucnost 64bit pokretanja ets2 na Steamu postoji jos od v1.13 (mislim)

32/64bit je nacin (sistem) adresiranja memorije a 32bit mogu max. 4GB (manje skoro jedan za sistem pa ostaje samo 3+ za igre) ...

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav ljudi

Ovako počeo sam nedavno igrati ES2, odlična igra, vidio sam jednom na steamu da je bilo dosta jeftino za kupiti, ali eto malo sam zakasnio, pa me zanima gdje se još može nabaviti cd-key do jeftinijoj cijeni

0 0 hvala 0
12 godina
msrnec kaže...

Pozdrav ljudi

Ovako počeo sam nedavno igrati ES2, odlična igra, vidio sam jednom na steamu da je bilo dosta jeftino za kupiti, ali eto malo sam zakasnio, pa me zanima gdje se još može nabaviti cd-key do jeftinijoj cijeni

Pa samo paar postova iznad imas dva linka ...

14 godina
neaktivan

ovaj drugi više ne vrijedi :-(

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav!

Kupio sam preko steama euro truck simulator 2 gold edition, i kad probam preko steama pokrenut igru otvori mi SP ne razumijem kako pokrenuti MP, ili možda krivo radim

Hvala

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
msrnec kaže...

Pozdrav!

Kupio sam preko steama euro truck simulator 2 gold edition, i kad probam preko steama pokrenut igru otvori mi SP ne razumijem kako pokrenuti MP, ili možda krivo radim

Hvala

Preko steam-a pokreces SP samo,a ako hoces MP moras posebno skidati.

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Primjetio sam ali se ne mogu registrirati na http://ets2mp.com/index.php?page=register kaže mi: "Unable to connect to steam api. Try again later."

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Registriraj se ovako i skini client.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2015 18:27 (Xperiax1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
msrnec kaže...

Primjetio sam ali se ne mogu registrirati na http://ets2mp.com/index.php?page=register kaže mi: "Unable to connect to steam api. Try again later."

Imao sam isti problem,kad ti izbaci to pokušaj stisnuti Register u gornjem desnom uglu i trebalo bi ti izbaciti formu za registraciju.

Ako ne uspije odmah,pokušaj par puta.

https://www.facebook.com/freegamesinfo
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Malo ću otići u OFF, ali možda će nekome biti zanimljivo. Prvi od 4 dijela videa kako to izgleda unutar SCS Softwarea.

''Taking a look behind the scenes at the company (SCS Software) famous for Euro Truck Simulator 2. In this four-part video series you will see exclusive footage and interviews with the development team who build the game assets, the trucks, coaches and maps. You will see footage of the unreleased Scandanavian Map, Mercedes-Benz truck and American Truck Simualtor. Finally, I have an in-depth interview with Pavel Sebor, the CEO of the company and ask him about the future of their trucking games.''

Koga zanima, klikom na

može vidjeti o čemu se radi.

Moj PC  
6 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Malo voznje po UK

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nakon duuuuugo izbivanja iza volana (jednostavno nemam volje to sve spajat) ponovno ću se vratit, pa jel može mali overview šta ima novoga u ETS i u MP

Hvaaaalaaaaaa

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Da se pohvali, i ja napokon imam multiplayer, ljudi jel organizirate vi kakve konvoje i sl. stalno sam ih susretao i kako se oni uopće dogovaraju za to, i još me nešto zanima zašto nema vozila u prometu nego samo online igrača

Hvala

0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Što se konvoja tiče, baci oko na ovu stranicu: http://ets2c.com/. Tu imaš organiziranih konvoja. Znalo se događati da se ekipa i ovdje na forumu dogovarala, tako da prati i forum malo.

A što se prometa tiče, totalni kaos je i ovako ponekad zbog idiota koji ne znaju vozit i namjerno se zabijaju u tebe plus ooooooogromne gužve u Rotterdamu i pojedinim dijelovima mape tako da zamisli kako bi tek bilo sa autima. A sa druge strane, jedan jako bitan razlog zbog kojeg nema prometa je lag koji bi bio ogroman.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ETS2 mi je preko steam napravio update na 1.16 i sad ne mogu igrati multiplayer, može pomoć

0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Pokreni Steam, odi u izbornik igara i stisni desni klik na ETS2.

U padajućem izborniku odaberi Properties.

Kad ti se otvori novi prozor odaberi karticu ''Betas''.

Nakon što se otvori u padajućem izborniku odaberi ''temporary_1_15_01''

To bi trebalo radit.

-----EDIT-----

Drugi dio videa ''Inside SCS Software''. Više o nadolazećoj Skandinaviji i ostalim stvarima. Koga zanima, video je ispod. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2015 17:19 (Igzy20).
Moj PC  
4 0 hvala 1
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Novi MP: 0.1.3 R3 has been released.

new update is here!
    Added distance to scoreboard.
    Fixed serious crashes which were affecting all players since previous update.
    Fixed traffic lights - they are working properly now.
    Fixed more unlisted issues.

Happy trucking!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Dali ima mod u kojem ranije pada mrak  u igri?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Jeli MP lagav? Moze li mi itko ukratko reci pros/cons multiplayera?

Ubi bene, ibi patria.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice