Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.220
|
čitano: 8.166.631
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Nešto nam je tema zaspala, mora da je vrijeme ispita krenulo.  Šalim se! 

Kod mene se i dalje vozi.

Zahvaljujući kolegi forumašu @Max1985 odvožen je najteži teret dosad.

Siemensov transformator od 95 tona uspješno je transportiran na svoje odredište.

Volvo se i ovaj put pokazao odličnim izborom za izvršavanje ovako teškog zadatka iako je na mjestima svih 750 KS bilo maksimalno iskorišteno. 

Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
Igzy20 kaže...

Salio se ti ne salio al' to je tak' ...  ...  

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
16 godina
Igzy20 kaže...

Siemensov transformator od 95 tona uspješno je transportiran na svoje odredište.

Volvo se i ovaj put pokazao odličnim izborom za izvršavanje ovako teškog zadatka iako je na mjestima svih 750 KS bilo maksimalno iskorišteno. 

Da li imaš link od tog tereta i gdje nalazite te super heavy terete? Ja nađem od Jazzycat-a onaj military cargo pack i railway cargo pack ali tu nema tih super teških tereta, samo do nekih 70-tak tona.  

11 godina
Euro Truck Simulator 2

Već je stavljen. Klikni na link i naći ćeš 2 stranice gdje možeš skinut takve terete.

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Vidim ovom dlc-u Scandi i ATS-u samo pomjeraju rokove, ovaj ATS bit će premija ako izađe do kraja godine

0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Niti jedan od tih datuma nije službeni niti je SCS išta potvrdio, tako da se time ne treba previše zamarati. Dok ne izađe službena potvrda od SCS-a, svi datumi su samo nagađanja kojih se ne treba držati.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Malo slika sa voznji 

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Igzy20 kaže...

skinut taj mod, uključen, sad je pitanje gdje u igri ga naći? tamo gdje imam pregled svih prikolica postoji, al na tržnici poslova ne hmmmm ??

jel moguće da nije kompatabilan sa 1.15.1?

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.1.2015 22:45 (chupa206).
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Kompatibilan je jer i ja koristim tu verziju. Uključi ga, odvezi par normalnih tereta, odspavaj par puta i pojavit će se u popisu poslova. Ne pojavi se odmah, nekad treba malo pričekati.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

u redu, hvala :))

10 godina
neaktivan

krenu sam igrati ets2 prije nekog vremena i mogu reći da je igra fenomenalna, ali ja imam problema sa modovima pa vas molim pomoć, znaći skinem modove raspakiram prebacim u mapu mod kliknem na kvačicu ali kada pokušam pokrenuti igru ili mi blokira ili me izbaci iz igre i pojavljujem mi se neka poruka problem steam instalirao sam tri verzije igre 11, 13, 14 ali ništa jedino mi je radila mapa rumunjske vidi se na karti ali nemogu nikako doći do nje nema tereta, počinja sam iz različitih gradova ali ni iz jednoga nisam mogao pronaći terete do rumunjske, neznam kako funkcionira sa kamionima znači napravi sve kako je objašnjeno ali kamiona mi nema u salonu a neznam gdje ga mogu pronaći htio bih voziti tandema ili manji kamion bez prikolice ali nikako ga nemogu pronaći modove sam skidao sa ets2.lt, a igru s torrenta, molim vas možete li mi reći gdje griješim ili poslati link od igre bez tih steama i sranja, iskreno ni neznam što je steam, hvala

11 godina
Euro Truck Simulator 2

Evo ti LINK za igru. 

Što se modova tiče problem je sigurno u nekompatibilnosti sa verzijom igre.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.1.2015 11:22 (Igzy20).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ets2-mod kaže...

... modove sam skidao sa ets2.lt, a igru s torrenta, molim vas možete li mi reći gdje griješim ili poslati link od igre bez tih steama i sranja, iskreno ni neznam što je steam, hvala ......

Pa ljudi moja koja su ova sniženja bila i ne može se izdvojit 4-5€ za igru a minimalno svako od nas potroši oko 10€ na nekakve budalaštine svaki dan 

11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

onaj osjecaj kad nakon dugo vremena odes poigrat malo ets2 da odmoris mozak, ali ne moze nista bez incidenta proci... inace 25km do cilja naletim na vec napravljen udes na autoputu, i to cak 3 auta, polupali jedan u drugog, i ja nisam vidio kad sam izaso iz krivine i ostalo sve je evidentirano na slikama ispod :O :S :S :S 

poginuli hrpa poginuli hrpa
ovaj bijeli je bio prvo na krovu prikolice pa onda pao pokraj xD ovaj bijeli je bio prvo na krovu prikolice pa onda pao pokraj xD

6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Upao mi virus sa steam-a,sje&o mi windows totalno...

zna netko sta treba upisati u consol-i za putovati u drugi grad?,pretrazivao sam stranice ali nemogu naci 

0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

goto ''ime_grada'', spustiš na razinu zemlje i F9. 

Mene je isto virus skoro sredio, ali sam ipak išao proguglat link prije nego sam ga otvorio i vidio da je virus u pitanju. Zato sam gore i stavio upozorenje u slučaju da se nekome desi.

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Igzy20 kaže...

goto ''ime_grada'', spustiš na razinu zemlje i F9. 

Mene je isto virus skoro sredio, ali sam ipak išao proguglat link prije nego sam ga otvorio i vidio da je virus u pitanju. Zato sam gore i stavio upozorenje u slučaju da se nekome desi.

ja dok sam instalira windows na komp,citam na drugom kompu tvoju poruku kako se opet pojavio virus sa steam-a...eh nije me jos nikad ovako "unistio" hah

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.1.2015 18:44 (krokodil).
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Jel ima neko link da mi svira radio banovina

hvala

Ako sam ti pomogao, pritisni hvala
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
hrčak kaže...

Jel ima neko link da mi svira radio banovina

hvala

znaci ima nas jos sta slusamo Banovinu :D

probaj

http://stream1.radio-banovina.hr:8005/

10 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

zdravo drugari, igrao sam ets2 dosao do 35 lvl, i desio mi se kvar na racunaru, dali netko moze da mi posalje svoj save date ako je to moguce, da ne igram ponovno od pocetka.. a ako ne imate li kakvu dobru mapu, mod za preporucit pa da igram?? Hvala 

0 0 hvala 0
17 godina
Tuck000 kaže...

zdravo drugari, igrao sam ets2 dosao do 35 lvl, i desio mi se kvar na racunaru, dali netko moze da mi posalje svoj save date ako je to moguce, da ne igram ponovno od pocetka.. a ako ne imate li kakvu dobru mapu, mod za preporucit pa da igram?? Hvala 

Napravi novi account, skini si trainer za igru, namasaj si u par sekundi kolko hočeš love i koji level hočeš ;)

10 godina
neaktivan

hvala drug, to mi vise dodje kao neki cheat kako sam razumio, pocet cu od pocetka da igram,nije fora kada ubacis novac 

17 godina
Tuck000 kaže...

hvala drug, to mi vise dodje kao neki cheat kako sam razumio, pocet cu od pocetka da igram,nije fora kada ubacis novac 

LOL pa bolje iskoristiti cheat i imat svoje ime svoju firmu etc nego od nekog imat save game.

Pa natučeš si love i level koji si imao zadnji puta kada si igrao i to je to...

16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ima li kakav teamspeak na kojem se skuplja naša ETS2 ekipa za MP?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Igram na 1.15.1 verziji nisam steam igrac, da li moram da kupim Igru ili mogu negdje da nadjem Kljuc za aktivaciju??

1 8 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Još jedan biser!

Naravno da moraš kupit igru da bi dobio key za aktivaciju. Ovdje ti sigurno nitko neće dat key samo tako, a uostalom, prouči si malo pravila foruma. Traženje piratskih verzija se nagrađuje, a prva nagrada je ban sa foruma.

Ako ovako nastaviš na dobrom si putu da je dobiješ.

Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan

Izvinjavam se ako sam povrijedio pravila foruma, do sada sam igrao piratsku verziju jer mi je samo sluzilo da potrosim vrijeme, pogledao sam  par klipova na YT i isidila mi se igra zato sam i pitao, naravno ne predstavlja mi problem da kupim igru... JOs jednom Izvini te, i Hvala na upozorenju

10 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

pozdrav svima na forumu.. imam jedno pitanje na koje nisam vidio odgovor,a ako je admini sorry. Igram ets 2 nažalost samo u single playeru (pošto kod mene net je još uvijek jako spor), zanima me da li se na koji način mogu isključiti uključeni modovi (winter mod i neki tuning parts modovi koje ne koristim jel mi zauzimaju mjesto na hdd i usporavaju učitavanje igrice), a da mi to ne utječe na trenutni save game?

0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Hmm... Nisam koristio tuning modove, pa u tom slučaju nisam siguran, ali većina modova koje sam koristio (ne uključujući neke koji su direktno vezani za igru kao što su npr. mape) nisu radili nikakve probleme kad sam ih isključio.

Eventualno se znalo dogoditi da se pojavi poruka da su detektirane promjene u igri i da je zbog sigurnosti kamion premješten u garažu, no to se lako riješi teleportacijom u grad kojem si bio kroz konzolu.

Možeš spremiti save mapu na drugi disk, probat isključiti modove koji ti smetaju i ako nema problema samo nastaviš igrati, a ako dođe do kakvih problema samo vratiš onu spremljenu save mapu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

To za detektiranje promjena u igri mi se pojavi kad stavim mod od mape kao jučer i vrati me u garažu u grad iz kojeg sam počeo vozit. Jučer sam probao stavit mod za military trailers i onaj za agriculture trailer (imam neki mod koji je malo promjenio prikolice i dodao neke nove, ali i to mi je već lagano dosadilo jel su uglavnom obične osim tenka i lokomotive i kad sam stavio ova dva nije ih nigdje bilo u ponuđenim poslovima pa sam mislio da zbog ovog prvog moda zezaju i pokušao njega isključit da probam ove uključit ali čim sam ulazio u igricu kraj zadnjeg save-a mi je crveni ! i neće ju učitat).

Budem probao tako pa ću vidjet sta će se dogoditi. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice