Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.233
|
čitano: 8.436.585
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
Re: Euro Truck Simulator 2

Pa ja sam nakon 15k uzeo kredit i kupio odma svoj kamion. Veca je zarada, jel ti kamata manje ispada nego kad za druge vozis.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
16 godina
R4zOR229 kaže...

Pa ja sam nakon 15k uzeo kredit i kupio odma svoj kamion. Veca je zarada, jel ti kamata manje ispada nego kad za druge vozis.

Znači da dignem jedno 200.000 i uzmem neku zverku i još mi ostane.

Ne obaziri se na TD. To su trollovi.
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Ja kad krećem sa novim profilom, u početku uvijek uzmem slabiji kamion, pa kako zarađujem tako si uzimam jače modele. Volim se u početku malo pomučiti za povući neki teži teret.

Ali u svakom slučaju, bolje je imati svoj kamion, nego voziti za druge.

Digni kredit, uzmi kamion koji ti se sviđa i koji preferiraš i nakon par vožnji možeš otplatiti kredit, a ako ne, sama rata kredita i nije tako velika tako da se lako može pokriti sa zaradom. 

Kasnije kako zarađuješ napraviš plan za širenje i to je to.

Sretno sa kamionom i puno dobrih kilometara! 

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
Euro Truck Simulator 2

Baš sam se navukao zadnjih dana, a sad će ispiti na faksu, haha. Hvala i tebi :)

Ne obaziri se na TD. To su trollovi.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

imam jedno pitanje... kupujem novi laptop s prpocesorom intel core i5-4210U(2.70Ghz) i graficka je NVIDIA GeForce GT 840M (2 GB)... zanima me dal bi mogao stavit na ultra settings?

0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Bit će ovo zanimljivo putovanje. Manevriranje sa ovim čudom po gradu je test za vozačke sposobnosti. Preko 900 km je preda mnom, nadamo se da neće biti nikakvih problema. 

Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
hulk14 kaže...

imam jedno pitanje... kupujem novi laptop s prpocesorom intel core i5-4210U(2.70Ghz) i graficka je NVIDIA GeForce GT 840M (2 GB)... zanima me dal bi mogao stavit na ultra settings?

Jos se nije rodio laptop pogodan za igre, moze biti samo podnosljiv ...

---------------------
Novi MP: 0.1.3 Alpha has been released

Changelog:

- Spawning vehicles improved.
- Scoreboard improved.
- Optimizations.
- Nametags improved.
- Traffic lights synced.

Happy trucking!

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2015 23:24 (suMaper).
17 godina
Igzy20 kaže...

Bit će ovo zanimljivo putovanje. Manevriranje sa ovim čudom po gradu je test za vozačke sposobnosti. Preko 900 km je preda mnom, nadamo se da neće biti nikakvih problema. 

Otkud ti ovakav teret?

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
11 godina
hulk14 kaže...

Na ultra settings garantirano nećeš moći staviti bez trzanja i laga, ali ne brini. Već i srednje visoke - visoke postavke daju odličnu grafiku, vjeruj mi.

Kad instaliraš poigraj se malo sa grafičkim postavkama i naći neku verziju koja ti radi bez problema i to je to. 

Ako baš želiš ima i modova koji poboljšavaju grafiku bez da utjecaja na konfiguraciju, ali bar meni, ti modovi su nepotrebni jer se sve može riješiti malim igranjem u postavkama.

suMaper kaže...

---------------------
Novi MP: 0.1.3 Alpha has been released

Changelog:

- Spawning vehicles improved.
- Scoreboard improved.
- Optimizations.
- Nametags improved.
- Traffic lights synced.

Happy trucking!

Nadam se da će uspjet proraditi, pa da malo i zaigram. Vrijeme je da se ovim NFS truckerima pokaže kako se vozi i što znači biti kamiondžija. 

R4zOR229 kaže...

Otkud ti ovakav teret?

Sasvim slučajno naišao na sliku sa tim teretom. Sva sreća da ima ljudi koji su voljni zanimljive stvari podijeliti sa drugima, pa je tako stavljen i link za mod. Tko želi malo zahtjevnosti, evo ga. Uživajte! 

12 godina
Igzy20 kaže...

Nadam se da će uspjet proraditi, pa da malo i zaigram. Vrijeme je da se ovim NFS truckerima pokaže kako se vozi i što znači biti kamiondžija. 

Nada i Vera su osnovne zivotne potrebe ...

18 godina
Euro Truck Simulator 2

Zašto takve velike terete i slične stvari uvijek moram stavljat modom...par zar kreatori igre tako slabo ažuriraju igru.

Npr žalosno je da imamo dan/noć i kišu a snijega nema. Bez veze.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
amd freak kaže...

Zašto takve velike terete i slične stvari uvijek moram stavljat modom...par zar kreatori igre tako slabo ažuriraju igru.

Npr žalosno je da imamo dan/noć i kišu a snijega nema. Bez veze.

Pravi si gotovan. Da, velik je problem skinuti tih nekoliko megabajta, ubaciti u mod folder i uključiti. Budi sretan što je developer toliko išao na ruku uz punu podršku igračima i moderima da mogu od igre napraviti što god hoće. Ne znam koliko uopće igara takvih ima na tržištu.

18 godina
Euro Truck Simulator 2

Pa nije stvar da sam lijen, ali zar je tolko teško developeru implementirat npr snijeg i dodatne "veće" terete?

Pa ako treba i kao dlc. Rađe ću platiti 1 eura da imam neke feature originalno od developera nego da moram skidat xy modova da bi

imao "kompletnu igru".

Nisam tražio dodatne 100% licencirane kamione, ni firme ni neznam što....

Bilo koju igru kada moram modificirat to mi više nije to.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Jel ti shvaćaš da je developer sam stavio ''mod'' folder da ti ne moraš sve plaćati a da oni ne moraju sve raditi. Imaš stotine i stotine besplatnih modova koje god poželiš i developer nema nikakvih problema s tim i ograničenja i ti sad veliš da bi ih radije plaćao? Hrpu toga su već poboljšali i ubacili ali ne rade DLC-ove za terete, snijeg i slično jer ih već ima hrpa napravljenih od zajednice pa zašto bi se onda developer zajebavao s tim, tko bi to kupovao kad ima besplatno? Ti jedini očito

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Euro Truck Simulator 2

Ok, ajmo onda ovako:

1. Koji je najbolji mod za snijeg i da li kada je on uključen je snijeg u svakoj državi ili samo nekima? Tj ako stavim mod za snijeg da li ima relacija gdje snijega nema? Ako je cijelo vrijeme snijeg to mi nema smisla.

2. Ako stavim mod za neki npr volvo koji je totalno modificiran, da li je tada taj kamion pod svojom serijom takav svaki kada se kupuje ili mogu kupiti i kakav je original i kakav je modificira? Jer ako se original briše onda mi to nema smisla.

3. Da li se može srušit igra tokom igranja zbog moda? Npr loše napravljen mod, tu ne mislim ako mod nije kompatabilan sa verzijom- to razumijem.

4. Ima li koji kvalitetni mod a da sam na sebi sadrži brdo dobrih promjena a da je must have?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Vjerojatno se neće svi složiti, ali ja mislim da su baš modovi čar ove igre.

Imaš bazu igre na kojoj gradiš svoj stil, da tako kažem. Skineš si mapu koja ti se svidi, terete koji ti se svide i sve to besplatno. Netko, kao npr. ja, voli teške i specijalne terete i skida si takve modove, netko voli različite kompanije, pa skida modove od tih kompanija... Svatko si može složiti igru kako želi.

Ne kažem da ne bih kupio neki DLC koji mi se svidi, ali ovako je jednostavnije. Mogućnost da sam stvaraš i razvijaš igru je po meni odlična stvar.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
amd freak kaže...

Ok, ajmo onda ovako:

1. Koji je najbolji mod za snijeg i da li kada je on uključen je snijeg u svakoj državi ili samo nekima? Tj ako stavim mod za snijeg da li ima relacija gdje snijega nema? Ako je cijelo vrijeme snijeg to mi nema smisla.

2. Ako stavim mod za neki npr volvo koji je totalno modificiran, da li je tada taj kamion pod svojom serijom takav svaki kada se kupuje ili mogu kupiti i kakav je original i kakav je modificira? Jer ako se original briše onda mi to nema smisla.

3. Da li se može srušit igra tokom igranja zbog moda? Npr loše napravljen mod, tu ne mislim ako mod nije kompatabilan sa verzijom- to razumijem.

4. Ima li koji kvalitetni mod a da sam na sebi sadrži brdo dobrih promjena a da je must have?

1. Ima jedan na ets2.lt ili na SCS forumu gdje su samo neke relacije sadržavale snijeg. Ne znam točan link, potraži ali koliko se sjećam nije bio baš nešto. Bilo je govora o nečem takvom na SCS-ovom forumu i tko zna, možda i jednom to naprave, uglavnom SCS ljude sluša što se mnogo puta već pokazalo ali ne mogu očito sve što si ljudi prohtiju.

2. Ima puno modova kamiona koji zauzimaju samo jedno mjesto u Truck shopu, a ima i onih koji zauzmu sve i takve izbjegavam. Može se i prekopati po fajlovima i napraviti da bude samo na jednom mjestu.

3. Naravno da može, kad na takvoga naiđeš i dogodi se crash pogledaš u game.log i saznaš u čemu je problem, da li je u modu samom ili se kolje s drugim. Možeš ga obrisati cijelog ili samo dio njega tj. razlog rušenja i rješeno.

4. A što na točno ciljaš? Nemam nijedan ono extra mod koji bi većinu osnovnih stvari mjenjao mi je lakše detektirati ako dođe do problema ako su rascjepkani a i bolje se snalazim. Ne znam koliko dugo igraš igru ali ja otkad je izašla i sa svakom promjenom igre sam dodavao modove koji su mi se dopadali te ih updateirao, trenutno sam na 129. Ludo, znam

Igzy20 kaže...

Vjerojatno se neće svi složiti, ali ja mislim da su baš modovi čar ove igre.

Imaš bazu igre na kojoj gradiš svoj stil, da tako kažem. Skineš si mapu koja ti se svidi, terete koji ti se svide i sve to besplatno. Netko, kao npr. ja, voli teške i specijalne terete i skida si takve modove, netko voli različite kompanije, pa skida modove od tih kompanija... Svatko si može složiti igru kako želi.

Ne kažem da ne bih kupio neki DLC koji mi se svidi, ali ovako je jednostavnije. Mogućnost da sam stvaraš i razvijaš igru je po meni odlična stvar.

Baš tako Hvala SCS-u na tome.

11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo ovdje za one koji ne znaju a vole specijalne terete malo prelistajte ima dosta istih od MichaBF3 i Roadhuntera

http://trucksimulator24.de/index.php?page=Thread&threadID=4942&pageNo=10http://roadhunter-z3d.de.tl/Trailer-ETS2.htm

1 0 hvala 1
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Koliko tih stranica s modovima a ja pratim samo 2-3. Istina da je puno copy-pastea između njih ali da se zainatim za dan-dva do 200 modova sigurno u mod folderu bih natukao. Bolje ne

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Istina, na većini stranica je C/P, ali uvijek se nađe nešto novo, kao npr. ovo što je Max stavio.

Koliko god sam tražio i pratio neke stranice, ovo je novo za mene. Sad je pitanje dal da uopće listam po tim stranicama ili da odustanem, jer će bit kao što Vrihno kaže, puna mapa modova. 

Da baš ne odem u OFF: ukusi su nam različiti i teško je sve to uskladiti SCS-u koliko god se oni trudili (i svaka im čast na tome) i zbog toga su modovi i moderi koji ih rade veliki plus ovoj igrici.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Već tjedan dana radio streaming mi ne radi. Ima li tko problema s njim ili je samo kod mene stvar? Postao sam pitanje i na SCS forum ali nikakav konkretan odgovor nisam dobio. Nisam ništa po firewallu prćkao, izbrisao sam onaj file s popisom streamova iz game foldera i refreshao u igri da se napravi novi i ništa, počne učitavati i onda samo prebacuje na sljedećeg. Uopće ne kužim u čemu bi mogao biti problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

^^  Ja to ne koristim, sry ...

------------
Zver ...

Moj PC  
3 2 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Zanimljiva mapa hmm hmm :D

sup bro?
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Euro Truck Simulator 2

....

Moj PC  
4 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

.............

3 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

MP (EU1) je trenutno off i kaze: "In few minutes new update will be released. Servers will be enabled soon."

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.1.2015 22:48 (suMaper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

MP version 0.1.3 R2 je vani, serveri su online. 

-----EDIT-----

Jel imao tko slučaj da mu se MP otvara kao normalna SP igra? Znači, skinem mod, instaliram i kad pokrenem otvara mi se SP, bez ikakvih znakova MP (nakon početnog filmića ne otvara mi se onaj prozor od MP gdje upisujem podatke).  

Danima kopam po netu i ništa što sam pronašao ne pomaže. Postao sam i na službeni MP forum, ali ni tamo mi nažalost nisu mogli pomoći. Sve živo sam isprobao, ali MP jednostavno ne radi. Čak sam i igru reinstalirao.

Na drugom, curinom laptopu radi bez problema.

Ima možda tko kakav savjet prije nego u potpunosti odustanem od MP?

-----EDIT 2-----

UPOZORENJE ZA STEAM EKIPU!!

Ako vam na Steam dođe poruka da imate novi komentar na profilu koji sadrži neki link NE OTVARAJTE! Ponovno vlada virus na Steamu, tako da ne klikajte na to.

Primjer poruke (ne otvarajte link):

''Hi bro you need it? http://captures-web.com/screenshot.png'' 

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2015 19:35 (Igzy20).
Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
neaktivan

U jbt ja otvorio i izbaci mi virus odmah sasm remove na aviri !!

11 godina
Euro Truck Simulator 2

Nešto nam je tema zaspala, mora da je vrijeme ispita krenulo.  Šalim se! 

Kod mene se i dalje vozi.

Zahvaljujući kolegi forumašu @Max1985 odvožen je najteži teret dosad.

Siemensov transformator od 95 tona uspješno je transportiran na svoje odredište.

Volvo se i ovaj put pokazao odličnim izborom za izvršavanje ovako teškog zadatka iako je na mjestima svih 750 KS bilo maksimalno iskorišteno. 

Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
Igzy20 kaže...

Nešto nam je tema zaspala, mora da je vrijeme ispita krenulo.  Šalim se! 

Salio se ti ne salio al' to je tak' ...  ...  

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice