Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.211
|
čitano: 7.985.452
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Kad skidaš modove gledaj obavezno da su za verziju igre koju koristiš. Moguće da su modovi stari, pa ne rade na zadnjim verzijama. Isto tako, pokušaj isti mod pronaći na nekoj drugoj stranici. Ponekad je moguće da je sama arhiva sa modom oštećena, pa da radi probleme.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2

hvala ti na brzim odgovorima, posaljes par linkova za modove u pp? ;)

by Težak
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

napravio sam tvrtku ali neznam kako to ubacit u igru,i jeli mogu zaposliti svog prijatelja kod mene u tvrtku?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Ne možeš to ubaciti u igru. Stvar je u tome da ti napraviš tvrtku i ''zaposliš'' koga želiš. Osobe koje su zaposlene ispunjavaju izvješća o završenom poslu i ti kao vlasnik tvrtke pregledavaš i odobravaš (ili ako nešto nije u redu) odbijaš te poslove. Svaki posao donosi ''zaradu'' tom tvom vozaču koja se evidentira na listi. Cilj toga je približavanje stvarnih kompanija i stvarnog načina poslovanja prijevoznika igri. Sam VTC nema nikakve direktne veze sa samom igrom, jer svi igrači igraju na svom računalu i na svojoj verziji igre, sa svojim profilima.

EDIT: lutajući po youtubeu i tražeći nešto sasvim suprotno naletjeh na

. Video je objavljen prije 1 dan, istinitost videa ne potvrđujem, no pošto je nedavno bilo spomena o duplim prikolicama moguće da je čak i istinit. Uglavnom, ukoliko se pokaže da nije fake onda mi se čini jako zanimljivo pošto se radi o dolly prikolicama, što bi moglo moderima dati ideje za neke stvari koje se potajno nadam da će jednom i izaći u ETS 2 (prikolice za specijalne terete i slično. :D ). 

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2014 19:49 (Igzy20).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Hehehe ... BUG me jednostavno nije moga vise usreciti ...
Mnoogo postovani BUG-decki imate moje duboko postovanje i naklon do poda al' zaista ...

Pa jedna NG cestitka za BUG ekipu i moje forumase ...

Možda je glupo slaviti vrijeme što prolazi, ali je lijepo radovati se novom što dolazi, i zato Vam želim u godini NOVOJ, sve bolje i ljepše nego u ovoj, zdravlja i radosti, pjesme i smijeha, pomalo ludosti i oprostivog grijeha, mudrosti za slogu, znanje za lovu i lako ćete preživjeti godinu NOVU.

Srećna Nova Godina !!!

pogledajte TU imena ... pogledajte TU imena ...
pogledajte TU imena ... pogledajte TU imena ...
... i TD, nek se vidi nek' se zna ... ... i TD, nek se vidi nek' se zna ...
IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.12.2014 0:32 (suMaper).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina

To ti je sutra...

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Počeo sam igrati i kad odvozim prvu turu ona koja taje jedno minutu piše mi da sam utrošio 272 sata i nakon toga nema poslova, jel to neki bug ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Pretpostavljam da igraš MP pošto si o njemu pisao nešto prije na forumu.

Ako igraš, dal igraš sa svojim kamionom ili ideš pod brzi posao?

Ako je odgovor ovo drugo onda je rješenje da odeš na SP, odvoziš par tura dok ne stigne mail od banke za kredit, kupiš najjeftiniji kamion i voziš dalje sa svojim kamionom.

Ako kojim slučajem igraš sa svojim kamionom odi do prvog servisa/benzinske i odspavaj. Ako se ne pojave odmah, odspavaj još jednom. 

U slučaju da se problem i dalje nastavi (u 99% slučajeva spavanje riješava stvar), napravi economy reset.

EDIT: vidi se da je skoro 2 sata i da ne čitam pažljivo. Uglavnom, kako bilo gore navedeni savjeti o spavanju i economy reset riješavaju stvar. Ali bitno je da igraš sa svojim kamionom, ne brzi posao.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.12.2014 1:50 (Igzy20).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma danas milijun poruka dosadan sam ko uš haha, al hvala na brzim odgovorima :) e sad jednog prijatelja sam našao na steamu, a drugog mi nikako ne želi, dal postoji za tamo neki način da se pošalje neka pozivnica il na mail ili tako nešto?

11 godina
Euro Truck Simulator 2

Ma ništa. Ja osobno dok znam i mogu uvijek sam spreman pomoći, a i ostala ekipa sa foruma isto tako.

Što se ovog za Steam tiče, to nažalost ne znam. Meni u većini slučajeva kad odem na Add a friend i upišem nick izbaci dolje poruku da nije pronađen nitko, a sigurno upisujem dobro ime.

U čemu je točno caka, vjerojatno će nam odgovoriti netko upućeniji u sam Steam jer ga ja koristim samo za ETS 2, pošto je to skoro jedina igra koju igram uopće. :D

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Games55 kaže...

Ma danas milijun poruka dosadan sam ko uš haha, al hvala na brzim odgovorima :) e sad jednog prijatelja sam našao na steamu, a drugog mi nikako ne želi, dal postoji za tamo neki način da se pošalje neka pozivnica il na mail ili tako nešto?

Probaj ovako, kad dodaješ nekoga nemoj upisivat cjeli nick, probaj slovo po slovo a dolje će ti se pojavljivat ponuđeni useri, ako ni tako ne pomogne probaj nekoga dodati sa njegove friend liste, nekog kolegu pa preko njega naći toga kojega tražiš, tako sam i ja puno puta imao zafrkancije!

Nadam se da će ti to pomoć.

17 godina

Uzeo sam sad steam verziju igre pa me zanim di mi je go east i svi DLC-ovi? Ne vidim ih u liberyu a kupio sam ih u packu, jel se to odma instaliralo ili?

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
12 godina
R4zOR229 kaže...

Uzeo sam sad steam verziju igre pa me zanim di mi je go east i svi DLC-ovi? Ne vidim ih u liberyu a kupio sam ih u packu, jel se to odma instaliralo ili?

Svaki DLC moras posebno aktivirati, ako nisi kupio na Steamu ...

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2015 1:57 (suMaper).
17 godina

Svi su kupljeni na steamu ko i igra.

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Onda si ih dobio, pogledaj: Library > ets2 desni klik > Properties > DLC ...

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Je svi su instalirani tamo, hvala.

11 godina
Euro Truck Simulator 2

Ekipa, ima možda tko informacije dal će za ovu verziju izlaziti Poland Rebuilding mapa? Gledao sam malo, ali nisam ništa našao vezano za to.

I usput jedno više teorijsko pitanje.

Postoji li kakva mogućnost da je prilikom zamjene kamiona iz svojih garaža moguće ostati u tom drugom gradu gdje se kamion nalazio?

Primjer da se bolje razumije što sam htio reći: moja glavna garaža je u Varšavi i ukoliko se želim zamjeniti sa vozačem koji sjedište ima, recimo, u Helsinkiju meni se njegov kamion prebaci u Varšavu. Zanima me dal je moguće ostati sa kamionom u Helsinkiju i odande nastaviti sa vožnjom?

Duže vrijeme o tome već razmišljam, ali uvijek zaboravim pitati. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ja mislim da nemozes mada nisam siguran 100%.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Igzy20 kaže...

Ekipa, ima možda tko informacije dal će za ovu verziju izlaziti Poland Rebuilding mapa? Gledao sam malo, ali nisam ništa našao vezano za to.

I usput jedno više teorijsko pitanje.

Postoji li kakva mogućnost da je prilikom zamjene kamiona iz svojih garaža moguće ostati u tom drugom gradu gdje se kamion nalazio?

Primjer da se bolje razumije što sam htio reći: moja glavna garaža je u Varšavi i ukoliko se želim zamjeniti sa vozačem koji sjedište ima, recimo, u Helsinkiju meni se njegov kamion prebaci u Varšavu. Zanima me dal je moguće ostati sa kamionom u Helsinkiju i odande nastaviti sa vožnjom?

Duže vrijeme o tome već razmišljam, ali uvijek zaboravim pitati. 

RadolSzczecin je to planirao i najavljivao za Bozic, no to je kao i uvijeki i kod svih: bude cim bude ...

Bilo koji kamion da uzimas (ako je na putu), moras docekati da se taj vozac vrati (dobijes upuzorenje)
Kamion uvjek stize u tvoju home garazu ali sa: Moje garaze > Brzo putovanje mozes se odmah vratiti (otici) u bilo koju tvoju garazu ...
Dok u konzoli sa: goto ime_grada -> mozes otici u bilo koji grad ...

11 godina
Euro Truck Simulator 2

E super! Ipak je u planu onda. Imam neke garaže na ovom profilu iz tih gradova, pa mi je bezveze brisati ih ili prodavati. Neka stoje, pa će nastaviti sa radom kad izađe mapa.

Što se ovog drugog tiče, hvala! Totalno sam zaboravio na ''brzo putovanje''. Previdio sam tu opciju, a to je točno ono što mi treba. Samo me zanimalo kako nastaviti da mi se ne vraća u sjedište, a to je upravo to. Isto tako, probat ću malo i sa teleportacijom u konzoli. Možda i to ponekad zatreba. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kad ulazim u igricu piše mi error: Cannot validate game version i uđe mi u igricu, a tamo piše da se ne može spojit na server, do čega je sad to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Ja sam isto sad probao ponovno skinuti i instalirati i prilikom prvog pokretanja nakon instalacije također mi je izbacilo tu poruku i pitalo me dal želim pokušati ponovno. Stisnuo sam da i onda je pokrenulo normalno igru kao SP i svaki put kad pokrećem MP otvara kao SP. 

Vidjet ću u nedelju kakvo je stanje na laptopu od cure, dok probam tamo instalirati, pa da se vidi točno u čemu je greška.

I pitanje: dal MP mod instalirate na defaultnu lokaciju na C disku ili u mapu gdje vam se nalazi instalacija od ETS2?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ispricavam se unaprijed ako je bila ova tema novi sam na forumu i ne snalazim se bas... dali mi itko moze pomoci kako da si napravim multi player za ets 2 posto bi se volio okusati ...  citao sam dosta po netu i pokusavao al nisam do sad uspio. kupio sam orginal igricu na steamu.. unaprijed hvala

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kupiš igricu na steamu instaliraš ju i instaliraš ovo http://ets2mp.com/index.php?page=download uđeš i igraš :D

11 godina
Euro Truck Simulator 2

Još jedan? Ajme meni odakle iskačete samo... Sve više sam za to da se prilikom registracije na forum uvede neki psihotest jer kao što se može vidjeti forum nije za svakog. Umjesto da postavljaš tu glupa pitanja, mogao si si uzeti dvije minute, otvoriti prethodnu stranicu i sam pronaći odgovor na pitanje. 

Isto tako, nedaj Bože da slučajno otvoriš google i upišeš ETS2 MP. Eksplodirao bi ti komp. 

Naveo sam prije, uvijek sam spreman pomoći nekome tko ima problema, ali alergičan sam više na vas koji niste u stanju upisati dvije riječi u google ili prije nego postavite pitanje otvoriti bar stranicu dvije unatrag.

Otići ću u minus sa ovim postom, ali neka. Nisam mogao prešutjeti.

Moj PC  
8 1 hvala 1
14 godina
Igzy20 kaže...

Još jedan? Ajme meni odakle iskačete samo... Sve više sam za to da se prilikom registracije na forum uvede neki psihotest jer kao što se može vidjeti forum nije za svakog. Umjesto da postavljaš tu glupa pitanja, mogao si si uzeti dvije minute, otvoriti prethodnu stranicu i sam pronaći odgovor na pitanje. 

Isto tako, nedaj Bože da slučajno otvoriš google i upišeš ETS2 MP. Eksplodirao bi ti komp. 

Naveo sam prije, uvijek sam spreman pomoći nekome tko ima problema, ali alergičan sam više na vas koji niste u stanju upisati dvije riječi u google ili prije nego postavite pitanje otvoriti bar stranicu dvije unatrag.

Potpisujem. Kao lakse je napraviti acc na forumu nego proguglat, to il moras bit glup ko letva da me izvineš, ili nemaš original igru pa nas malo trollaš.

sup bro?
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

sve se nešto pametuje al na moj problem nitko nezna odgovor, svašta...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
chupa206 kaže...

sve se nešto pametuje al na moj problem nitko nezna odgovor, svašta...

Ima ih više. Koji točno? Pomoči ću ;)

sup bro?
10 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

game55 hvala ti na pomoci ali neuspjesno jel mi izbacuje gresku kad se hocu registrirat sa steam racunom... za ostale forumase nemam sta nadodat jer nije na meni osudivat ili blatit i vrijedat nekog ... i da procitao sam  unazad 50 stranica  ...

2 0 hvala 0
12 godina
Igzy20 kaže...

ili ako je forumas koji je prvi komentirao na ovoj temi da editira svoj post i da se postavi sve za ove nove forumase i koji su lijeni da ista sami potraze ili da se potrude, najlakse je doci i pitati...sto kazes ovo je stvarno preslo svaku mjeru...sta da moraju nes komplicirano napraviti nevezano za ets ja mislim da bi si oduzeli zivot...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice