Pa jesi uopće ulogiran u WOT u igri? Ako imaš više profila moraš igrati s profilom s kojim si logiran na WOT. Ja sam danas riješio 100%.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Htio ja danas nakon dugo vremena ponovno sjesti za volan i iskoristiti priliku za ovo što nude, ali sudbina se opet poigrala samnom. :(
Nikako se ne mogu prijaviti na svoj Steam account. Pokušavam, ali svaki puta mi javlja da je login neispravan.
Pokušao sam resetirati lozinku, dobijem kod, promjenim lozinku, ali i dalje bezuspješno.
Kopam sad po temi o Steamu i po netu za moguće riješenje, a ako ništa drugo, kontaktirat ću Steam direktno.
Šteta, baš me zanimaju novosti vezano za 1.15 verziju. Do daljnjega sam i dalje u mirovanju.
Pa jesi uopće ulogiran u WOT u igri? Ako imaš više profila moraš igrati s profilom s kojim si logiran na WOT. Ja sam danas riješio 100%.
Znam to sve,evo rjesenja izbrisa sam sve iz ETS2 foldera oslim Save game-a i pokrenia igru,uzea teret i odvezao i dobio na WoT 38% 
Hvala svima na pomoci 
Eto
A sta oni kazu na stranici da se nece moci kupitit taj dlc?
EDIT: Izgleda je isteklo.Sad lega moj hoce koju odvoziti i kaze da uopce nema prikolica.Do kada traje to?
Nakon 50 k km sa 750 hp Volvom odlucio stavit motor od 540 hp . Sa ovim najjacim uopce nemam osjecaj kao da imam neki teret .
Šta vi trenutno vozite ?
| 15 | Volvo |
|---|---|
| 10 | Scania |
| 6 | Daf |
| 1 | Man |
| 1 | Mercedes |
Nije jos isteklo upravo sam uzeo prikolicu
Jel mi može netko objasnit šta treba napraviti za tu prikolicu ? Nisam shvatio ?
Samo odvozit tu neku udaljenost u original ETSu ili ?
Jel mi može netko objasnit šta treba napraviti za tu prikolicu ? Nisam shvatio ?
Samo odvozit tu neku udaljenost u original ETSu ili ?
U ponudi poslova imas bozicne poklone koje trebas prevesti.Moras prijeci cca nekih 4000 km da bi dobio 100%.Postotak pratis na tvom profilu na world of trucks.Kada dodjes na 100% dobijes acivment i free dlc neke bozicne prikolice i par skinova.Znaci samo vozis teret pod nazivom "bozicni pokloni" i nakon svake zavrsene rute provjeris na koliko si %.Stavio sam sliku da vidis kak to treba izgledat.Mozes voziti brze poslove a mozes sa svojim kamionom.
Nadam se da traje još i sutra, sad sam odvozio 700km i tek sam na 16%.
Htio ja danas nakon dugo vremena ponovno sjesti za volan i iskoristiti priliku za ovo što nude, ali sudbina se opet poigrala samnom. :(
Nikako se ne mogu prijaviti na svoj Steam account. Pokušavam, ali svaki puta mi javlja da je login neispravan.
Pokušao sam resetirati lozinku, dobijem kod, promjenim lozinku, ali i dalje bezuspješno.
Kopam sad po temi o Steamu i po netu za moguće riješenje, a ako ništa drugo, kontaktirat ću Steam direktno.
Šteta, baš me zanimaju novosti vezano za 1.15 verziju. Do daljnjega sam i dalje u mirovanju.
uh znam kako ti je, meni su jednom hakovali akaunt, ali srecom uspio sam vratit nakon mjesec dana, posalji im onaj ticket u support
Nadam se da traje još i sutra, sad sam odvozio 700km i tek sam na 16%.
Mislim da ne netko u temi napisao do danas u ponoc ali nisam 100% siguran.Nemas puno igranja,mozda 3 ili 4 sata.
A i nemaju što za hacknut. Imam samo ETS 2 i još dvije igre koje ni ne igram (dobio od frenda). Kontaktirat ću Support, imam na mailu sve potvrde sa Paypala od kupovine igre i DLC-a, pa ćemo vidjeti. U najgorem slučaju radi se novi accound, saveovi su spremljeni i idemo dalje. Žao mi samo statistike, ali to je najmanje bitna stvar. :D
Ima li TSM mapa za 1.15 verziju?
RusMap 1.4.5 ima jedan fix za ets2 v1.15 a taj fix (cini se) super radi i na TSM v5.3
Znaci na ets2 v1.15.1 SP moze RusMap 1.4.5 + TSM v5.3 zajedno a moza i sama TSM uz taj fix od RusMap.
a jasno ovo je samo prva pomoc dok ne bude novih mapa ...
a oce li biti ista od balkana ? Koliko ja vidim to je nesto stalo
a oce li biti ista od balkana ? Koliko ja vidim to je nesto stalo
A bude, sigurno bude jednog lijepog dana a moozda i prije ... 
------------------- edit:
Tko prije njemu dvije a svima nama obadvije ... 
Sta je ovo da nije umro ko od moderatora :) hehh sada mi se desi da sam zaspo igrajuci Ets2 :) umor od danas je ucinio svoje heheh jel jos aktivan onaj dlc ja sam na 67% pa da nevozim uzalud jos.
Sta je ovo da nije umro ko od moderatora :) hehh sada mi se desi da sam zaspo igrajuci Ets2 :) umor od danas je ucinio svoje heheh jel jos aktivan onaj dlc ja sam na 67% pa da nevozim uzalud jos.
Vrijedi, vrijedi. Ja sam danas odvezao do kraja.
Kako se zove onaj kontroler sa kojim se može dozirat gas i okretanje volana? (mislim na joystick)
Di ima za kupit ovo???
http://www.amazon.com/HKS-Racing-Controller-Playstation-3/dp/B003UF9BK2
Di ima za kupit ovo???
http://www.amazon.com/HKS-Racing-Controller-Playstation-3/dp/B003UF9BK2
Hvala, a koliko dođe poštarina?
Da li je ovo samo za PS3 ili i za PC?
pise lijepo Platform: PlayStation 3 jedino ako postoje kakve "pretvaraci" iz ps3 za pc.
pogledaj jos kakve oglase mozda nađes za pc
Što se PS2 kontrolora tiče, na Ebayu se jeftino nađe PS2 to USB adapter, tako da se isti može koristiti i na računalu. Vjerojatno isto tako postoji nešto i za PS3, ali možda je bolje poslušati savjet iznad te potražiti nešto namjenjeno baš PC-u. Riješenja uvijek ima, važno je samo sa koliko novca raspolažeš.
Ma bitno mi je samo da se može dozirat gas i kočnica i stupnjevi okretaja volana...
Jednom netko rece: " ... da su barem napravili da se gume sa vremenom trose pa da ih moras zamjeniti nakon odredjenog broja km i da losije drze cestu ... "
Ee, pa ja sad bas ne kuzim sta mu dodju onih 15% dole i sta mi se to desava sa 25+ % ... 
Se moze slusati koji hrvatski radio u ets-u??
Recimo Otvoreni i narodni, ako moze mi moze netko poslat one codove sta treba zalijepiti u onaj folder, ili nek ovdje objavi
Hvala unaprijed :)
Se moze slusati koji hrvatski radio u ets-u??
Recimo Otvoreni i narodni, ako moze mi moze netko poslat one codove sta treba zalijepiti u onaj folder, ili nek ovdje objavi
Hvala unaprijed :)
U ovome imas Narodni, dok za Otvoreni nisam nasao dok sam bio radio ovaj pack...
http://ets2.lt/en/croatian-radio-live-streams-v1/
Meni se nece konektirat na server za skidanje winter moda
EDIT: Radi sad :)