Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.233
|
čitano: 8.538.355
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
Euro Truck Simulator 2

koji je kamion najbolji, najjaci, i najbrzi? bar 150kmh da moze ici

0 23 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
exer1234 kaže...

Vw Passat, ali ona linija iz 2008. 

13 godina
exer1234 kaže...

lega, kupi NFS, Grid, F1, Truck racing by Renault ili nek ti poznavatelji takvih igara preporuče neku drugu ili bilo koju takvu igru, pa vozi 150km/h...

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozz koju prikolicu preporucujete za drift? :) 

Ovako interesira me od ovi momaka sto imaju G25/G27 shifter jeli se kaci na volan ili direkt na pc i koji mu je utor? imam volan Logitech dfp pa mozel se nesto iskombinirati radio sam sebi neki mjenjac i radi sve samo sto je glomazan.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Minjac od G25/27 se kaci u volan^^

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Euro Truck Simulator 2

ima li itko kakvu preporuku za volan a da nije Logitech G25/G27, trenutno nisam u mogućnosti dati tolike pare za volan...

hvala unaprijed za svaki savjet

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hasankooo kaže...

Pozz koju prikolicu preporucujete za drift? :) 

Ovako interesira me od ovi momaka sto imaju G25/G27 shifter jeli se kaci na volan ili direkt na pc i koji mu je utor? imam volan Logitech dfp pa mozel se nesto iskombinirati radio sam sebi neki mjenjac i radi sve samo sto je glomazan.

Za drift predlazem pongratz prikolicu, evo npr ovu http://www.autoprikolice.hr/product.asp?product=lpa-206-u-b-set-99-dodatne-stranicecerada-750-kg&code=SET+99#.VDuaNCNaDqA

11 godina
Euro Truck Simulator 2

tražim mod za snijeg koji osim novih tekstura, smanjuje trenje na cesti, produljuje trajanje noći i eventualno još i da zamijeni kapi kiše s pahuljicama snijega (ako to postoji)...

ne zanima me nikakva dodatna promjena fizike (ljuljanje kabine i slično).

ako takav mod ne postoji, a znate kako radit modove, mijenjat parametre i slično, onda mi se javite na PM, pa mi pomozite jer imam winter mod v4, pa bi u tom slučaju samo njega izmijenio

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Bilbao ( Španija)

http://en.wikipedia.org/wiki/Bilbao

Moj PC  
2 4 hvala 0
12 godina
spoonman039 kaže...

tražim mod za snijeg koji osim novih tekstura, smanjuje trenje na cesti, produljuje trajanje noći i eventualno još i da zamijeni kapi kiše s pahuljicama snijega (ako to postoji)...

ne zanima me nikakva dodatna promjena fizike (ljuljanje kabine i slično).

ako takav mod ne postoji, a znate kako radit modove, mijenjat parametre i slično, onda mi se javite na PM, pa mi pomozite jer imam winter mod v4, pa bi u tom slučaju samo njega izmijenio

Ha, sve to bi bas i ja volio ... {#}

BUG-Trans VTC -driver - - // - - prijave na: http://myvtc.net/r/2818 - ili moj pm
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Evo pa isprobajte jer sam opet prešao na mp pa nemogu.

http://ets2.lt/en/winter-mod-red-expert/#more-51624

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Too low? Moram paziti kad ulazim na parkiraliste inace zaribam {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

slobodno se možeš prebacit na SP, pošto je MP offline najmanje mjesec dana.

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kako nema MP, instaliro sam zadnju TSM mapu pa bi htio neki mod za fiziku da razbijem monotoniju, ako može link?

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Kako nema MP, instaliro sam zadnju TSM mapu pa bi htio neki mod za fiziku da razbijem monotoniju, ako može link?

Svi modovi za fiziku su prakticki receno smece, s nekima cak zapinjes kamionom od rupe na cesti i samo si stetu nabijas, stvarno se ne isplati.

A sto se tice MP, rekli su da ce trenutno pauzirati s njim jer ga pripremaju za 1.14 patch, a i sljedeci MP ce se preko Steama skidati tako da onaj tko nema original ciao !!

15 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...
Zekat kaže...

Svi modovi za fiziku su prakticki receno smece, s nekima cak zapinjes kamionom od rupe na cesti i samo si stetu nabijas, stvarno se ne isplati.

Upravo to je područje gdje ja polažem nade u napredak, mislim da je to najbitnije područje koje ima još puno mjesta za napredak. Ovdje ne mislim samo na fiziku skretanja, kočenja i ubrzanja već da obuhvate i tehničku stranu ponašanja cijelog pogonskog sistema, potrošnju materijala i temperaturne oscilacije ovisno o načinu vožnje...itd. Ne mora to biti ne znam kako izvedeno al i mali pomak je dobrodošao.

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.10.2014 11:42 (Zekat).
11 godina
Euro Truck Simulator 2

U jednom od postova na SCS-ovom blogu rekli su da rade na trošenju guma. Nadam se da je to samo jedan dio onoga što u budućnosti dolazi. Slažem se sa Zekatom, ima još puno prostora za napredak i za početak su i male stvari napredak. Vidjet ćemo što nam nosi slijedeća godina. Za sad se samo nadam da će do kraja godine izbaciti 1.14 vetziju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ipak se neće u potpunosti pogasit MP, svi će se preselit na server 2- Freeroam.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.10.2014 12:20 (Lemyxz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

macgyver 53 kaže...

mod je dosta sličan kao i v4 koji sam probao.. masa kamiona je povećana, pa je inercija veća. zato je trenje slabije, jer ne postoji parametar koji mijenja silu trenja..

ipak, postoje 2 zanimljiva parametra u fileu physics.sii

# braking difficulty in bad weather # 0 no weather influence # 1 no friction

rain_braking_difficulty: 0.2

snow_braking_difficulty: 0.6

ova 2 parametra smanjuju faktor trenja kada nastupi lošije vrijeme.

nije mi jasno zašto postoji parametar za snijeg, kad snijeg po defaultu ne postoji u igri, tako da mislim da je nepotreban.

dakle, povećamo parametar za kišu i u game settings namjestimo da stalno pada kiša..

ja bi htio da mogu imat smanjeno trenje i na sunčanom vremenu, ali ne znam kako bi se to moglo izvest..

što se tiče idealnog parametra, mislim da je najbolje između 0.25 i 0.3.. na 0.4 je već nemoguće vozit teži teret s automatskim mjenjačem (probao sam s najjeftinijim renaultom)

nadam se da ćete isprobat ovu ideju, baš me zanimaju mišljenja..

ako koristite mod za fiziku, samo ga otvorite i izmijenite parametar za kišu.

ako ne koristite mod za fiziku, raspakirajte base_cfg.scs, nađite file physics.sii, izmijenite parametar i napravite mod.. mogu vam i ja to složit ako želite..

suMaper kaže...

Ha, sve to bi bas i ja volio ... {#}

eto, sad isprobaj ovo gore napisano ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.10.2014 14:09 (spoonman039).
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Kiki287 kaze: ... a i sljedeci MP ce se preko Steama skidati tako da onaj tko nema original ciao !!

To je cao samo jednoj manjoj grupi vlasnika ne-originala ali je definitivni cao svima onima koji su alergicni na Steam a koji su SCS podrzali sa 30 eur (a ne 5) i koju su omogucili da ets2 i dodje na Steam (opsta hajka sa glasanjem za Steam) ...

Zekat kaze: Upravo to je područje ...

Ne zamjeram nego samo info (tj. moje misljenje).
Ti si ovdje zahvatio svih 110% postojecih parametara desavanja u RL.
To je mnoogo i za program namjenjen i za obrazovne ustanove (auto-skole) i ima bas podobre mirise potrebne za naucno-istrazivacke institucije.
ETS2 je pod 1. igra (za zabavu) a tek pod 2. iz grupe simulatora.
Pa, moglo bi se reci (bar ja) da nisi bas skroman ...

Vec sam rekao da je moj mod (koji sam i dao) za fiziku napravljen tocno za odredjen kamion kao i svi modovi za fiziku na netu samo oni to ne kazu (ne priznaju) jer bi znatno smanjili broj i potencijalnih korisnika.
Mjenjaju parametre u jednom fajlu koji generalno i jednako utice na sve kamione ali svaki kamion ima i svoje posebne karakteristike i zbog toga se svaki kamion drugcije i ponasa.
Fizika se ne podesava tako da saberes dva i dva i upises 4, nego sistem proba a ja sam moj podesavao sebi oko mjesec dana samo za jedan kamion i moj ukus. Ta podesavanja vec ni meni ne stimaju na drugom kamionu, pa ti vidi ...

Igzy20 kaze: ... rekli su da rade na trošenju guma.

Cemu i kome ?
Zar ne postoji podatak o % trosenja kotaca ?
Pa kome treba posebno i trosenje guma ? A zasto ne onda i trosenje: felni, osovinica, lezajeva, masti, a zamor materijala ... itd.
U fizici vec postoji podesavanje deformacija guma, tko to ovdje zna (sem kolege sa SCS potpisom) ?
Ma bas ga pretjerujete (ne maslim na tebe), pa to vec i SCS radi (pretjeruje) sa nekim stvarima ... 'ajd u zdravlje {#}

spoonman039 kaze: eto, sad isprobaj ovo gore napisano ;)
E vala, hvala ti ... {#}

spoonman039 kaze: nije mi jasno zašto postoji parametar za snijeg, kad snijeg po defaultu ne postoji u igri, tako da mislim da je nepotreban.
Treba zbog modova, da nema modova pitanje je gdje bi bio ets2 nakon evo vec dvije godine ...

BUG-Trans VTC -driver _ _ // _ _ prijave na: http://myvtc.net/r/2818 - ili moj pm
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.10.2014 14:50 (suMaper).
Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Moj PC  
6 11 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fele08 kaže...

Aj nemoj vise molim te.Tema se bez veze zatrpava glupostima..

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.10.2014 17:06 (Xperiax1).
12 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...
Fele08 kaže...

Aj nemoj vise molim te.Tema se bez veze zatrpava glupostima..

kakvih sve danas ima hejtera nemos vjerovat

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nisam hejter nego se bez veze zatrpava tema,ako nekoga zanima otici ce na wikipediu i pogledat ce..

Moj PC  
9 6 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nek momak pise bar je aktivan. 

Moj PC  
7 1 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Zapakirana hrana Nurberg > Debrecen, 1019 km, utroseno vrijeme: 71582705 h 59 min ... {#} ... {#}
a nije se ni pokvarila kao prosli puta onaj moj jogurt koji je kasnio samo koji dan ... {#}

BUG-Trans VTC -driver _ _ // _ _ prijave na: http://myvtc.net/r/2818 - ili moj pm
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Euro Truck Simulator 2

kratki razgled Hrvatske, pa nazad za Tunis :D

dobro došli u zemlju snova... dobro došli u zemlju snova...
bye bye :) bye bye :)
Tarzan skače u mekinje.
Moj PC  
4 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Meknes ( Maroko)

Moj PC  
4 7 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

imam verziju 1.13.4.1....vidio sam da mogu ubacit 3 nove mape, koje se podržavaju međusobno...poland rebuild, rusku mapu, i čini mi se promods...možđe li netko linkove za download dati..:) i mogu li sa starim profilom igrati ili moram novi pravit..:) 

i nedavno sam pitao u vezi volana g27 koje postavke za feedback...jer mi se volan ne vraća i pri malim okretajima ne daje baš nikakav otpor...a nije valjda da nitko ne vozi sa g27..:)

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
josip199 kaže...

imam verziju 1.13.4.1....vidio sam da mogu ubacit 3 nove mape, koje se podržavaju međusobno...poland rebuild, rusku mapu, i čini mi se promods...možđe li netko linkove za download dati..:) i mogu li sa starim profilom igrati ili moram novi pravit..:) 

i nedavno sam pitao u vezi volana g27 koje postavke za feedback...jer mi se volan ne vraća i pri malim okretajima ne daje baš nikakav otpor...a nije valjda da nitko ne vozi sa g27..:)

ima mislim kolega Kiki  g27 a imas i tutorial na youtube sve bas dosta filmica za g25/27 kako podesiti

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice