Tvoja verzija igre ne podržava tu mapu. Zato ne radi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tvoja verzija igre ne podržava tu mapu. Zato ne radi.
Ja ali imao sam 1.3.1 vreziju i opet nije htjelo da radi i onda mi rekao jedan drug da skinem 1.4.12 i da probam i ja sam skinuo i opet nece :(
EDIT: Patcheve skidam sa ovog linka :D
Danasnja online tura. Odvezeno u komadu, nije bilo nikakvih manijaka na cesti...
Lijepa tura 
First mod snow for 2014 - http://ets2.lt/en/first-mod-snow-for-2014/
Snow on some roads:
- Munich – Innsbruck
- Highway A36, A41 and A43 (France)
- Numerous roads and highways Switzerland
- S16 (Austria)
- Italy at the borders with France and Switzerland
- A22 (Italy)
- Salzburg – Klagenfurt
Nisam ga jos probao ...
First mod snow for 2014 - http://ets2.lt/en/first-mod-snow-for-2014/
Snow on some roads:
- Munich – Innsbruck
- Highway A36, A41 and A43 (France)
- Numerous roads and highways Switzerland
- S16 (Austria)
- Italy at the borders with France and Switzerland
- A22 (Italy)
- Salzburg – Klagenfurt
Nisam ga jos probao ...
Koju verziju igrice zahtjeva ?
Vidim da dosta ljudi linka ovdje slike ili video sa odlicnim modovima.Da li je moguce jednog dana ocekivati to i na MP verziji???
Ljudi znaci sad sam uradio verziju 1.3.1 i opet nece Europe Rebuilding map
EDIT: Šta vise da radim jebt sve sam linkove poskidao ali nece da radi jednostavno odustajem vozit cu normalno i gotovo
....imaš još do 1.12.1...i onda bi trebalo da može...
....imaš još do 1.12.1...i onda bi trebalo da može...
Ti mene zezas jeli ??
..moraš uraditi update igre da ti verzija bude 1.12.1 i onad skineš Promods 1.70 ili 1.71 i na kraju Poland rebuilding 1.70/71a i onda će da radi..
..moraš uraditi update igre da ti verzija bude 1.12.1 i onad skineš Promods 1.70 ili 1.71 i onda će da radi..
Ozbiljno, moožeš li mi dat link za Promods 1.70 ?
Da bi skinuo Promods mapu moraš se registrirat na njihov forum i tamo skinuti. A za Poland Rebuilding si potraži na Ets2.lt
Jebacu teleportiraj se u 2014tu...
a slabe su mu baterije ... 
Da bi skinuo Promods mapu moraš se registrirat na njihov forum i tamo skinuti. A za Poland Rebuilding si potraži na Ets2.lt
Ok vec sam se registrovao tamo
Jebga stari nikad nisam imao problem sa modovima radi ne radi ubacim ako radi radi ako ne radi brisi jebga :D
Moram Duracel koristit 
Moram Duracel koristit 
dosadan si
Moram Duracel koristit 
dosadan si
Stvarno ?
Moram Duracel koristit 
Kladim se da nemas DLC ... 
a ako je tako onda ovo (Skandi+EU rebuil.) puj-pike ne vazi, sry ...
Ma pusti čovjeka da se veseli, barem nas malo nasmijava tu.
pa nisam ja rekao da je dosadan ... upravo se ja tek oporavljam od humora ... 
..moraš uraditi update igre da ti verzija bude 1.12.1 i onad skineš Promods 1.70 ili 1.71 i na kraju Poland rebuilding 1.70/71a i onda će da radi..
A da bi apdejto na 1.12 mora imati original,jel da ima nebi se zezao sa 1.3.1 verzijom igre 
Nedavno rekoh: "... Zar ti se nimalo ne cini da ces slijedecu Skandinaviju platiti u vidu dlc ili ces gledati kako drugi tutnje po njoj ? ... " - (link)
Izgleda da me je Promods cuo (ili obrnuto
) pa sad kaze da nitko tko ne kupi SCSov DLC-Skandi nece moci vise koristiti njihov buduci mod (Promods mapu, tako cu je ja zvati) a razloge za to objasnjava u dvadesetak linija teksta ... (link)
A jedan lik u dvije rijeci nam kaze sta radi Promods (tj. komentira onih dvadesetak linija teksta)
pierrot71 kaze (citiram): "Promods go booster the sales of scs software" (eh, izgleda da ni on jos ne kuzi partnerstvo, ili ? ...
)
Na drugom mjestu (ne vezano za ovo gore) SCS kaze da su Los Angeles i San Francisco veliki gradovi u ATS, i da cemo dobiti znatno vece gradove od postojecih i u ETS2 u slijedecem "new world expansions coming to Euro Truck Simulator 2" pojma nemam sta dlc ili ? ... (link i par slika ATS)
Nedavno rekoh: "... Zar ti se nimalo ne cini da ces slijedecu Skandinaviju platiti u vidu dlc ili ces gledati kako drugi tutnje po njoj ? ... " - (link)
Izgleda da me je Promods cuo (ili obrnuto
) pa sad kaze da nitko tko ne kupi SCSov DLC-Skandi nece moci vise koristiti njihov buduci mod (Promods mapu, tako cu je ja zvati) a razloge za to objasnjava u dvadesetak linija teksta ... (link)
A jedan lik u dvije rijeci nam kaze sta radi Promods (tj. komentira onih dvadesetak linija teksta)
pierrot71 kaze (citiram): "Promods go booster the sales of scs software" (eh, izgleda da ni on jos ne kuzi partnerstvo, ili ? ...
)
Njihovo partnerstvo se najbolje očitava iz ove izjave "It's a mix and match, taking the best of both worlds".
Pozz kamiondzije. Ovako stavio sam Win8 i nece da mi prepozna volan pa me interesuje ko ima Driving force pro volan jer skinuo sam Logitech profiler ali nece dok na xp i win7 radi odlicno.
Pozz kamiondzije. Ovako stavio sam Win8 i nece da mi prepozna volan pa me interesuje ko ima Driving force pro volan jer skinuo sam Logitech profiler ali nece dok na xp i win7 radi odlicno.
Nece ti raditi na win8 jer imam i ja volan koji radi samo na xp nece na win7 tako i kod tebe nece stjeti raditi na 8-mici :D
Nece ti raditi na win8 jer imam i ja volan koji radi samo na xp nece na win7 tako i kod tebe nece stjeti raditi na 8-mici :D
radi na win7 sve OK ali sada sam instalirao sve potrebo i nece :) nema druge nego vratiti se na win 7
U Rotterdamu opet kaos a admina nema jedva sam se probio.