Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.242.125
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
Hrvek1909 kaže...
dennocro kaže...
Hrvek1909 kaže...

Da nebi bilo zabune, mislim na ovaj znak - http://i.imgur.com/BBY4Iq3.jpg

I taj znak znači da nema nikakvih zabrana na cesti, možeš voziti koliko hoćeš i kako hoćeš, ali si pritom sam odgovoran za posljedice, tu te ne pokriva osiguranje

Toga ima i na hrvatskim cestama, al neznam kakvo je stanje jel se na tom dijelu hvata ili ne

tog znaka nema na hrv cestama...eto o tvojih 4 god voznjeu RL...tolko o poznavanju prometa

Očigledno živiš negdje na zapadu ili jugu Hrvatske, kreni od Zagreba prema Srbiji (autocestom) i vidjet ćeš na nekoliko dionica koje su ravne po nekoliko kilometara taj znak ;)

Toliko o tvom znanju, eto..

zagi55 kaže...

Gdje se može naći jeftin steam key ? 

http://www.kinguin.net/catalogsearch/result/index/?q=euro+truck+simulator+2

da dionice jesu ravne al jedino sto mozes viditi je znak 130 ili 110..., i kod nas je na svim autocestama max 130km/h znaci nemozes voziti ko u Njemackoj...eto toliko o tvojoj voznji. 

ja na ovom znaku nigdje nevidim da mozes voziti vise od 130 

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.8.2014 0:49 (dennocro).
14 godina
neaktivan
dennocro kaže...

da dionice jesu ravne al jedino sto mozes viditi je znak 130 ili 110..., i kod nas je na svim autocestama max 130km/h znaci nemozes voziti ko u Njemackoj...eto toliko o tvojoj voznji. 

Ja nisam siguran jel to pravilo vrijedi u Hrvatskoj, zato sam i napisao neznam jel hvataju na toj dionici poslje tog znaka, znam šta se dešava u Njemačkoj poslje tog znaka, policija će bit tamo samo ako se dogodila prometna

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Napravio sam konvoj Bern-Aberdeen, http://ets2c.com/ , pridružite se!

NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ljudi, postoji li Promods mapa (Skandinavija) koja radi na zadnjoj verziji igre 1.11? Nemogu naći nigdje to. 
Hvala! :) 

Ja sam ptica i moram da letim
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Koliko znam, Promods radi na novoj verziji mape za 1.11 verziju. Morat ćemo se još malo strpiti. Također preferiram Promods ispred TSM mape jer su detalji kvalitetniji i više mi se sviđa. Sve u svemu, uskoro bi mogli opet zaigrati.

Što se tiče rasprave gore, vidim da je to otišlo u sasvim krivom smjeru. Umjesto da se uživa u igrici i razonodi vi se tu svađate oko propisa i svega. Ne zaboravite da većina igrača su djeca koja su eventualno u srednjoj školi i naravno da nemaju pojma o propisima. Njima je bitno samo što prije stići na cilj.

Moje osobno stajalište prema igrici je da je to simulacija vožnje kamiona i kad igram koliko god je moguće držim se svih pravila koja vrijede i kod stvarne vožnje kamiona (osim onog dijela sa odmorom i pauzama od 45 min). Isto tako, držim se ograničenja brzine jer realno, nigdje na svijetu ne možeš vidjeti kamion sa 40 tona tereta koji juri 150+ km/h na autoputu.

Vi koji jurite igrajte SP pa tamo vozite kako hoćete, ali budite fer prema ekipi koja vozi normalno i bar u MP poštujte pravila. Svima je lijepše igrati kad su svi normalni.

Eto, ja sam svoje mišljenje iskazao. Netko će se sa njim složiti, netko ne, ali što je tu je.

Umjesto da se svi svađate bilo bi bolje da se više igra i uživa u igri. 

Toliko od mene.

Moj PC  
12 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Igzy20 kaže...

Koliko znam, Promods radi na novoj verziji mape za 1.11 verziju. Morat ćemo se još malo strpiti. Također preferiram Promods ispred TSM mape jer su detalji kvalitetniji i više mi se sviđa. Sve u svemu, uskoro bi mogli opet zaigrati.

Što se tiče rasprave gore, vidim da je to otišlo u sasvim krivom smjeru. Umjesto da se uživa u igrici i razonodi vi se tu svađate oko propisa i svega. Ne zaboravite da većina igrača su djeca koja su eventualno u srednjoj školi i naravno da nemaju pojma o propisima. Njima je bitno samo što prije stići na cilj.

Moje osobno stajalište prema igrici je da je to simulacija vožnje kamiona i kad igram koliko god je moguće držim se svih pravila koja vrijede i kod stvarne vožnje kamiona (osim onog dijela sa odmorom i pauzama od 45 min). Isto tako, držim se ograničenja brzine jer realno, nigdje na svijetu ne možeš vidjeti kamion sa 40 tona tereta koji juri 150+ km/h na autoputu.

Vi koji jurite igrajte SP pa tamo vozite kako hoćete, ali budite fer prema ekipi koja vozi normalno i bar u MP poštujte pravila. Svima je lijepše igrati kad su svi normalni.

Eto, ja sam svoje mišljenje iskazao. Netko će se sa njim složiti, netko ne, ali što je tu je.

Umjesto da se svi svađate bilo bi bolje da se više igra i uživa u igri. 

Toliko od mene.

Potpuno se slazem sa svime sto si napisao {#}

17 godina
neaktivan
dennocro kaže...
Hrvek1909 kaže...
dennocro kaže...
Hrvek1909 kaže...

Da nebi bilo zabune, mislim na ovaj znak - http://i.imgur.com/BBY4Iq3.jpg

I taj znak znači da nema nikakvih zabrana na cesti, možeš voziti koliko hoćeš i kako hoćeš, ali si pritom sam odgovoran za posljedice, tu te ne pokriva osiguranje

Toga ima i na hrvatskim cestama, al neznam kakvo je stanje jel se na tom dijelu hvata ili ne

tog znaka nema na hrv cestama...eto o tvojih 4 god voznjeu RL...tolko o poznavanju prometa

Očigledno živiš negdje na zapadu ili jugu Hrvatske, kreni od Zagreba prema Srbiji (autocestom) i vidjet ćeš na nekoliko dionica koje su ravne po nekoliko kilometara taj znak ;)

Toliko o tvom znanju, eto..

zagi55 kaže...

Gdje se može naći jeftin steam key ? 

http://www.kinguin.net/catalogsearch/result/index/?q=euro+truck+simulator+2

evo vam primjer u stvarnom svijetu...sve je objašnjeno KLIK

neznam šta da napišem
15 godina
Igzy20 kaže...

Prije točno tjedan dana je jedan od kreatora mape izjavio da radi na 1.11 ali imaju problema s rušenjima igre ali zbog godišnjeg na koji je krenuo u Hrvatsku vjerojatno neće izbaciti v1.70 u sljedećih 2 tjedna. Znači još tjedan dana najmanje sigurno ništa.

15 godina
neaktivan
car kaže...

evo vam primjer u stvarnom svijetu...sve je objašnjeno KLIK

Pravih primjera u realnom svijetu ima puno a jedan od njih je da kamione od 600+ks u HR možeš izbrojat na prste jedne ruke i onda to podjelit sa 2, o 700+ks neću ništa reči.

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
15 godina
Euro Truck Simulator 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

dlc koji se kupuje dodaje u igru stvari koje se nabave besplatno sa modovima {#}

11 godina
Euro Truck Simulator 2

Dobra ideja jer volim takve terete, samo šteta što je DLC. No, ako ne bude preskupo možda uzmem ipak. Za one koji ipak ne žele kupovati moja preporuka je Jazzycat modovi za teške terete. Vjerojatno ima i još koji, ali meni su ovi bili najbolji tako da druge nisam ni tražio. :)

Doduše, sviđa mi se što će u 1.12 verziji biti drugačiji pregled tereta i što će složiti po kategorijama. To bi moglo biti korisno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

koji pacenici, cuj prodavat DLC za koji mozes skinut mod

Moj PC  
3 4 hvala 0
14 godina
Fele08 kaže...

koji pacenici, cuj prodavat DLC za koji mozes skinut mod

Kako kome, ak bude cheap uzimam, jer je to fora za MP

NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH
14 godina
Euro Truck Simulator 2
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

O čemu ovisi i gdje mogu vidjeti šta je uzrok velikog LAG-a? Stalno mi pokazuje ~40ms isto kao i kamionima oko mene ali LAG je ogroman, npr kamion ispred mene ide 200m odjednom ga vrati 150m drži ga zaustavljenog i onda ga ispali 200m, jebo mu ja mamu.. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2014 14:48 (Zekat).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

mislim da je problem do servera, ipak istodobno na serveru bude preko 1000 ljudi...morat ce optimizirati bolje 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Izasla je TSM za 1.11 verziju..

Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
dennocro kaže...

mislim da je problem do servera, ipak istodobno na serveru bude preko 1000 ljudi...morat ce optimizirati bolje 

Ali 6-7 nas je u konvoju i njima sve OK, ali kad se ja približim nastaje cirkus.

12 godina
Xperiax1 kaže...

Izasla je TSM za 1.11 verziju..

Bravo covece, ti si onaj pravi ... {#}

TruckSim Map 5.1 : http://bitly.com/bundles/thomastsm/H

JustPlayMod for TSM 5.1: http://bitly.com/bundles/thomastsm/I

EDIT: uf, uf ... guzva ... TSM 5.1 mapa: http://www.tsm-dl.de/dl/tsm_map_5_1.7z

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2014 18:57 (suMaper).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Sta je ovaj JustPlayMod? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Xperiax1 kaže...

Sta je ovaj JustPlayMod? 

Otvori link pa vidi.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Znači neče radit MP za 1.11. već tek za 1.12.? Što će biti niko ne zna kada...

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2014 17:48 (Zekat).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Znači neče radit MP za 1.11. već tek za 1.12.? Što će biti niko ne zna kada...

Pa ne isplati se radit za 1.11 kad treba doci 1.12 update,u zavrsnom je testiranju tako da ga mozemo ocekivati svakog trenutka.

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

:D

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2014 23:34 (dodo323).

0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Danas moj konvoj, bilo je dobro, ali može puno bolje jer smo puno morali stajat, trebalo nam 1:30min pravog vremena do milana... Ali bilo nas je dosta barem :)

Moj PC  
8 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

:D

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2014 23:40 (dodo323).
12 godina
neaktivan

bili tko bio zainteresiran za konvoj 10.8 tj. sutra, negdje iz Poljske pa prema Italiji, vrijeme bi još dogovorili, zanimaju me igrači koji bi sudjelovali u konvoju, pa ako netko hoće neki mi javi u PM {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2014 23:40 (dodo323).
12 godina
Euro Truck Simulator 2

moj novi kamion za mp :D

Moj PC  
3 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav ljudi, evo malo sam vozio SP, evo nekoliko slika.
Ruta je bilo od Leipziga, preko Kassela i Dortmunda do Liega, sveukupno 595 km.
Teret je bio mase 8 tona (trijeska neka), pa sam išao isprobavat do koje minimalne potrošnje mogu doći.
Rezultat je 21,6 l/100km prema putnom računalu (board computer), odnosno 21,73109 l/100km prema mom izračunu (minimalna razlika od 0,1 hah)  
Mislim da je ovo malo nerealno, nevjerujem da baš i jedan kamion može ići do tako niske potrošnje s teretom. Vozio sam poprilično normalno, nisam gotovo nikad davao gas do daske, ali nisu me baš svi ni prestizali, na otvorenoj cesti mislim da mi je prosjek bio možda oko 80 km/h +-, na autocesti možda malo više.
Kao što vidite, kamion je MAN, sa motorom od 440 KS (HP) :)
Kolika je vama potrošnja otrpilike, kad vozite normalno? 

21,73109 :) 21,73109 :)
potrošnja po putnom računalu potrošnja po putnom računalu
zvjerka zvjerka
Moj PC  
2 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice