da li su uradili TSM za 1..11
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neznam za vas, ali izgleda kao da su se malo potrudili oko 1.11, drugačija fizika((il se meni čini)), osvježene texture itd...?
E ljudi,instalirao sam na novo win7 i sada sam opet stavio ETS2/mp I kada trebam izabrati server,idem na EU i kaze mi da trebam neku drugu verziju MP.Otisao sam u SP i tamo sam uspio uci,ali nema nigdje moje prijasnje firme.Nije valjda da moram sve ispocetka igrat???
ETS2MP još nema podršku za 1.11 verziju igre, tak da moraš downgradeat
E ljudi,instalirao sam na novo win7 i sada sam opet stavio ETS2/mp I kada trebam izabrati server,idem na EU i kaze mi da trebam neku drugu verziju MP.Otisao sam u SP i tamo sam uspio uci,ali nema nigdje moje prijasnje firme.Nije valjda da moram sve ispocetka igrat???
Ako nisi sacuvao save game morat ces iz pocetka.Moras vratit na tu verziju koja ti pise da bi igrao MP jel jos nije izasao za 1.11
A U PM.Ja sam mislio da se save sprema na steam server.Sad opet ponovo.Koje je to smece.
A U PM.Ja sam mislio da se save sprema na steam server.Sad opet ponovo.Koje je to smece.
Mogao si prije rusenja windowsa provjerit u dokumentima dali ima save game tamo i iscupat ga van skupa sa modovima ako ih imas..
vozimo convoy, a jedan komentar ajmo na benzinsku da svi lagamo
Zekatov kamion troši ko' moj dida rakije
Na svakoj drugoj benzi toči:D
Ja kada sma nadogradio motor na svog Iveco kamiona,isto tako..Pije ko nenormalan.Sad kad budem isao nadogradjivat,pazljivo cu gledat sta nadogradjujem xD
nije problem u nadogradji, treba gledati da uzmes kamion u koji stane preko 1000l a ne da uzmete onaj sa 400 naravno da morate svakih 5min na benzinsku.
Pozz da li se gdje ima kupiti ets2 sa bitcoinom
Samo da podsjetim na stranicu http://ets2c.com/ vidimo se u Glasgow-u u 15:00h...
Američke kamione možeš u ETS2 imati jedino ako potražiš na netu modove. Od igrica baš imaš 18 Wheels of Steel seriju, no po meni ona se ni po čemu ne može mjeriti sa ETS2. Ako malo pogledaš po netu vidjet ćeš da uskoro izlazi ATS, odnosno američka verzija ETS2 koja bi mogla biti itekako dobra. Američki kontinent, kamioni, način vožnje... Pa, strpi se još malo, prištedi za igru i uskoro uživaj u vožnji.
Se radilo šta na fizici u 1.11.?
Se radilo šta na fizici u 1.11.?
Jeste, jako puno, imao sam 1.11pa sam zbg MP-a downgradeo, sve je bolje, sve texture su osvježene.....
Se zna kada ce ta nova verzija raditi na MPu?
Se zna kada ce ta nova verzija raditi na MPu?
Mozete tu pratit sve sto se tice MP,koliko sam skonto uskoro ce... https://www.facebook.com/ets2mpofficial?ref=ts&fref=ts
Meni kod Mercedesa jedino smeta sto ima samo 600l rezervar pa me na svakoj benzinskoj znaju
..Na ostalo nemam primjedbe.
Cini mi se da ce se napravit na serveru limit od 90 km/h,tako da ekipa koja je divljala po auto cestama to vise nece radit,u stvari mozda i hoce ali ce se dosta smanjit to zabijanje i divljanje 
sto se tice tog divljanja po cesti, trebali bi uvesti i vecu kaznu od 550 Eura, pa nek se opamete kad ostanu bez para :)
* Krajnje je vrijeme da se ubace jos kakve kompanije, sto raznovrsnija ponuda tereta, a ne stalno isto da vozikamo tamo-vamo :)
sto se tice tog divljanja po cesti, trebali bi uvesti i vecu kaznu od 550 Eura, pa nek se opamete kad ostanu bez para :)
Ja imam skoro milijardu eura, misliš da me boli kazna od 550 eura? :)
Po tvom odgovoru,pretpostavljam da spadas u kategoriju divljih vozaca.A gle,Da se npr kazna za brzinu 550eura,kazna za prelazak na suprotnu traku 550 eura,kazna za svjetla 550 eura,kazna za sudare 550eura itd...Pitao bi te da li bis imao skoro milijardu eura xD
I da potrosim sve,znaci milijardu nije nikakav problem uci u cheat engine i ponovo nabit pare..Samo neka stave limit 90 i da vidis kako ce se smirit..
Po tvom odgovoru,pretpostavljam da spadas u kategoriju divljih vozaca.A gle,Da se npr kazna za brzinu 550eura,kazna za prelazak na suprotnu traku 550 eura,kazna za svjetla 550 eura,kazna za sudare 550eura itd...Pitao bi te da li bis imao skoro milijardu eura xD
I da potrosim sve,znaci milijardu nije nikakav problem uci u cheat engine i ponovo nabit pare..Samo neka stave limit 90 i da vidis kako ce se smirit..
Sve ti je rekao i ne, ne divljam, vozim normalno s ekipom nas 6 -7 i laganini
Kad sam sam, držim na tempomatu 90 - 100 i deri
Al ja sam za brzinu od 100 jer bez prikolice kad sam, idem recimo od grada do grada čist da brže dođem, umirem od brzine 90 kad sam bez prikolice
* Krajnje je vrijeme da se ubace jos kakve kompanije, sto raznovrsnija ponuda tereta, a ne stalno isto da vozikamo tamo-vamo :)
Ne treba kazne povečat nego smanjit zaradu po poslu za ~90%, odma igra dobiva drugu dimenziju. Ovako ispada da se ne trebaš trudit za 750KS pa onda to i ne cijeniš i naravno divljake koji rade stvari tipa frontalno zabijanje, blokiranje..itd. puno žešče kažnjavati, naravno svakog pri ulasku u MP upozorit na pravila. Nadam se da će prenjeti poboljšanja fizika/texture iz 1.11. na MP. I nikako nisam za limit na 90km/h.
Jel top radi i u MPu ili samo SP?Nisam vidio jos going north ili cak Rusiju
Malo konvoja, zekat i još jedan random lik su letili 50m u zrak zbog mog laga pa sam odustao, jer mi je ping skakao preko 1000...
Jel top radi i u MPu ili samo SP?Nisam vidio jos going north ili cak Rusiju
Samo u SP.Multy ne podrzava modove..