Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.235
|
čitano: 8.342.772
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2

Ja radim do 15h pa mogu iza 16,ako sam doma... TS ja nemam,oprema mi je u kvaru hah ...javi se na steam kad budes vozia

15 godina
Euro Truck Simulator 2

Pozz! Nick mi je Strm_CRO. Imam jedno pitanje, trenutno mi se skida igra pa me zanima dali ce MP podržavat tu verziju kojugod da skidam? I da, ako sve prođe dobro, oce se netko samnom se provozat oko 21h? :D

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Strm kaže...

Pozz! Nick mi je Strm_CRO. Imam jedno pitanje, trenutno mi se skida igra pa me zanima dali ce MP podržavat tu verziju kojugod da skidam? I da, ako sve prođe dobro, oce se netko samnom se provozat oko 21h? :D

Sve ti to automatski nadograđuje ako slučajno neče on ti kaže da skineš update, dati link, sve...

Možda budem oko 21h, na steam-u vidiš koje ONLINE 

Posjeti malo ovaj link: http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/ets2-multy-nickovi-da-se-ekipa-lakse-skupi/211213.aspx

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2014 16:43 (Zekat).
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Zašto mi se igra nije jos update-ala stavio sam da se updeta ASAP al nije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Zašto mi se igra nije jos update-ala stavio sam da se updeta ASAP al nije.

Meni je pod proporties---betas public_beta - 1.11 public beta

Probaj tu vidjet..

13 godina
Euro Truck Simulator 2

Evo Strm i ja cemo se nac u Nurnbergu pa ako je jos netko blizu nek se slobodno pridruzi :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
macgyver 53 kaže...

Evo Strm i ja cemo se nac u Nurnbergu pa ako je jos netko blizu nek se slobodno pridruzi :)

Edit, strasbourg, ako itko hoce, za 15min

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
16 godina

E people if you have not seen it in action bundle of 7:33, also if there is a volunteer who has a higher electron or pay pall me to take one key I did I pay my money :)

Here's a link 

Edit - Samo se nadam da je steam key nisam gledao 

nisam pio 9 mjeseci, a onda sam se rodio
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2014 20:39 (crni pauk).
14 godina
crni pauk kaže...

E ljudi ako niste vidjeli bundle je na akciji za 7.33 , također ako ima neki dobrovoljac koji ima visu electron ili pay pall da meni uzme jedan key ja mu uplatim pare :)

Evo link 

Ako netko kupi ovaj bundle, a ne planira aktivirat Bus Driver neka mi se javi, pa možemo neku zamjenu obavit.

Volio bi isprobat igricu. 

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Hahahahahaha, mi i naš Koln xD 2 dana jahanja, krenulo nas 10, dosli do kolna samo ja i Began. S time da smo naravili dva kruga bezveze jer smo se pogubili... xD

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2014 22:56 (Strm).
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Morat cemo to ponovit al i s tim da se ljepo vozimo a ne ko danas :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
macgyver 53 kaže...

Morat cemo to ponovit al i s tim da se ljepo vozimo a ne ko danas :D

Ježi ga, kada strm vozi ko manijak i još tipka vama xD

13 godina
Euro Truck Simulator 2

par puta sam se cuo sa beganom al nikako da vas nadjem, kaze u Kolnu se ja dodjem odjednom se vracate za Luxemburg

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
dennocro kaže...

par puta sam se cuo sa beganom al nikako da vas nadjem, kaze u Kolnu se ja dodjem odjednom se vracate za Luxemburg

JA i on smo dosli u koln, ja sam otisao a za njega neznam

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ovo nam je prvi put pa je bilo tu i tamo par sudara i vozanja u krug sljedeci put ce vec biti bolje {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
began kaže...

Ovo nam je prvi put pa je bilo tu i tamo par sudara i vozanja u krug sljedeci put ce vec biti bolje {#}

Hahahaha, pa kad imate mene za navigatora xD I netko me je bio spicio pa sam imao 90% Stete na motoru, sva sreca pa je tu bio began i gurao moj kamion do Luxemburga u nadi da ce upalit xD

13 godina
Euro Truck Simulator 2

Evo par slika :D mogli bi sutra ponovit?

EDIT: Jel zna netko zašto mi mikrofon na sluškama neradi na ts-u?

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2014 23:15 (macgyver 53).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

ako budete sutra vozili recite vrijeme u naprijed i u kojem gradu cete krenuti da znam biti, a ne da vas cekam u jednom pa se ponovo vreatite u drugi :D

mozda ti je namjesteno push to talk, provjeri u opcijama-settigns-setup wizard i onda namjesti iz pocetka mozes i mic provjeriti dali radi. i na kojem TS-u budete dok vozite ako moze ip

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2014 23:38 (dennocro).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Ajmo ovako: Danas, između 21h i 21:30h se skupljamo u kolnu. Kada svi dođete, idemo u Milano, uzmite prikolice kojegod hocete, nemoraju uopce ici u Milano. Može? I da, govorimo preko TS-a jer sam se jučer par puta slupao s kamionom dok tipkam :D

Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo kupio igru za 7€ bundle i sad mene zanima kako cu igrati multiplayer? Nigdje ne vidim mp...

Never let a computer know you are in a hurry.

1 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

http://alpha.ets2mp.com/  skini, instaliraj i uzivaj ... {#}

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
suMaper kaže...

Puno hvala :P sve sam nasao...

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Dali je izasao MP za najnoviju verziju igre?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
IVOX kaže...
suMaper kaže...

Neaš pojma vozit {#} Imam 90% na prikolici :D

17 godina
Euro Truck Simulator 2

Kupio sam igru danas, pa ako bi netko mogao samo ukratko me upozoriti ako ima nekih caka pri ovom kombiniranom SP i MP igranju i konkretno oko igranja samog MP-a, ako ima negdje navedeno već u temi, može i link na tamo, izgubit ću se ovako tražeći.

Zasad ako sam dobro vidio, MP se skida s one alpha adrese, i poželjno je imati zasebne profile za SP i MP.

Puno hvala.

0 0 hvala 0
15 godina
pavac kaže...

Kupio sam igru danas, pa ako bi netko mogao samo ukratko me upozoriti ako ima nekih caka pri ovom kombiniranom SP i MP igranju i konkretno oko igranja samog MP-a, ako ima negdje navedeno već u temi, može i link na tamo, izgubit ću se ovako tražeći.

Zasad ako sam dobro vidio, MP se skida s one alpha adrese, i poželjno je imati zasebne profile za SP i MP.

Puno hvala.

Znaći ovako: Prvo, prije skidanja MP-a moraš imati nekih 30min igranja u SP-u. Poželjno je ((veoma)) igrati u SP-u sve dokle nekupiš svoj kamion. Kada si nabaviš kamion, tek onda idi u MP jer MP ima problema s privremenim poslovima. Drugo, ključno je kada ideš AFK stati sastrane i sva 4 upaliti inace ćeš dobiti ban. Ako se zabijaš u druge ljude dobiješ ban jeri ma živčanih ljudi. Sejvaj si svkaih 15min jer nekada se zna zaletit neka budala u tebe ili se neki bug zna desit. Kada ti dolje piše "You have entered non-collision zone" to znači da sew nemožeš sudariti s drugim kamionom i da možeš prolaziti kroz njih((to vrjedi dok si kod mehan, dok si nabavljaš i utovarivaš teret)). To je ono otprilike što sam ja naučio za 24h koliko igram MP....

17 godina

ovo sa 30 min je obavezno?, naravno treba malo SP-a prvo, da se podsjetim i prilagodim. Kakvo je stanje sa modovima i svim ostalim, koliko sam skužio MP je čisti ETS, bez ičega, što znači da ako zaželim na drugom SP profilu mogu stavit što god hoću?

15 godina
pavac kaže...

ovo sa 30 min je obavezno?, naravno treba malo SP-a prvo, da se podsjetim i prilagodim. Kakvo je stanje sa modovima i svim ostalim, koliko sam skužio MP je čisti ETS, bez ičega, što znači da ako zaželim na drugom SP profilu mogu stavit što god hoću?

Da, kada praviš profil za MP moraš ga započet bez modova. Moraš ga igrati malo u početku inače nečeš moći skinuti MP, i kao što sam rekao kupi si kamion, bez kredita OFC

15 godina
neaktivan
Strm kaže...
IVOX kaže...
suMaper kaže...

Sry sada cu ja podesit volan kako valja pa ce bit bolje... Nije prvi put da igram

15 godina
IVOX kaže...
Strm kaže...
IVOX kaže...
suMaper kaže...

Sry sada cu ja podesit volan kako valja pa ce bit bolje... Nije prvi put da igram

Ajde,  :D

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice