Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.224
|
čitano: 8.256.563
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Prva tri su ti zalutali, vratice se tek za 220+ sati ... ili cekas ili otpustas
cetvrti je ok i trebalo bi da se oporavi, ali ako ne ides vise u MP ...

Reset je za ekonomiju da imas vise posla i bolje placenog ... sutra cu proveriti sta se desava vozacima ...

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
suMaper kaže...

Prva tri su ti zalutali, vratice se tek za 220+ sati ... ili cekas ili otpustas
cetvrti je ok i trebalo bi da se oporavi, ali ako ne ides vise u MP ...

Reset je za ekonomiju da imas vise posla i bolje placenog ... sutra cu proveriti sta se desava vozacima ...

Sad cu ja njih otpustit sve pa nove zaposliti.Za MP cu napraviti poseban profil..

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Ako ih i otpustis oticice tek kad se vrate ... a moraju ti vratiti kamion ... {#}
Ako zaposlis nove moras im kupiti i kamion jer ove nece skoro docekat ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
suMaper kaže...

Ako ih i otpustis oticice tek kad se vrate ... a moraju ti vratiti kamion ... {#}
Ako zaposlis nove moras im kupiti i kamion jer ove nece skoro docekat ...

Rastjero ih ja pa cemo vidjeti kako ce zaradjivati.Cak sam razmisljo da prodam i kamione pa da kupujem ponovo..

12 godina
Euro Truck Simulator 2

vidim neki voze i preko 90, sta online mod radi za vozit preko?

neznam dali ima steam grupa di su svi vozaci za ets2 mp pa sam ju ja napravio da se lakse okupimo, a ako ima grupa onda bi molio nekoga da mi ostavi link da mogu uci da se mozemo druziti.

evo link nove grupe koju sam napravio 

http://steamcommunity.com/groups/ets2-mp-cro

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2014 2:22 (dennocro).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
dennocro kaže...

Odeš u opcije - gameplay i isključit speedl imiter, radit će i u SP onda ;)

13 godina
neaktivan
alen4430 kaže...

Pozdrav.. Jel se može nekako pomoći ljudima kojima se dimi iz kamiona? Ja sam pokušao doći do njih, ali sam zapeo na pola autoceste s teretom..

Jbt jel ti malo tih 190m hahaha neki ljudi stvarno nemaju granice{#}

16 godina
dennocro kaže...

neznam dali ima steam grupa di su svi vozaci za ets2 mp pa sam ju ja napravio da se lakse okupimo, a ako ima grupa onda bi molio nekoga da mi ostavi link da mogu uci da se mozemo druziti.

Zapravo, steam grupa ti već postoji tako da nema smisla raditi nove. Trenutno smo na 36 članova, evo link http://steamcommunity.com/groups/ets2croatia

12 godina
Euro Truck Simulator 2

e super jos bolje...znaci sve ste na okupu. tnx

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Netko je pitao za resetiranje ekonomije, problemi sa isticanjem posla preko 600h, evo citat sa ets2mp.com :

This fix work for no jobs, huge expire jobs and not receiving jobs according to your level (you will be teleported to your garage)
In My Documents > Euro Truck Simulator 2, change in config.cfg:
uset g_console to 1
uset g_developer to 1

go in game in MP (select your MP profile) when you don't have cargo/job active press ' to open console and type g_force_economy_reset 1 and press enter, go to profile screen and select your profile again, will appear a msg saying you changed some option and your job list will be reseted, so again press ' and type g_force_economy_reset 0 (or press up and change 1 to 0) and press enter, now you can play with a new job list according to you level, do this every time your job list expire time is huge, have no job, you leveled up or you want new jobs.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2014 15:31 (Lemyxz).
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Moje je pitanje. Ali ja sam to riješio ovako: ušo u SP odradio kratku rutu posla, digo min kredit od 10k€, malo prespavo i to je bilo dosta. 

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Genius10 kaže...
dennocro kaže...

Zapravo, steam grupa ti već postoji tako da nema smisla raditi nove. Trenutno smo na 36 članova, evo link http://steamcommunity.com/groups/ets2croatia

Jel ta grupa organizirala bar 1 (jedan) meet?

12 godina
Euro Truck Simulator 2

dali skinovi rade u igri neki koji se mogu skinuti sa str ets2 mods? ili samo original koji su u njemu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Ja kupujem sutra da mogu MP :D Zanima me sljedeće: 1. dali su one stranice ((penguin)) ili tak neš 100% sigurne? 2. Kupujem steam verziju? 3.MP Se može besplatno skinuti, ali provjerava dali imam oriđiđi igru? Dali mogu sa svojim saveom igrati? ((Imam unutra oko 100 radnik,a,68 milijuna, pun k. kamiona, modove)),  3. Savjeti oko kupnje i gameplaya?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Ne postoji druga verzija osim steam, sve sta kupujes paypalom je sigurno, save ne mozes prebaciti u Multi tamo pocinje zasebna igra bez modova i ostalog.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

lijepo igram mp i isred mene kamion. odjednom nestane i nakon par sec imam 85% damage i pocinjem "letiti" niti pause,esc nista nego moram ugasit igru preko taskmanagera. ocito se nesto zbagiralo i bacilo me u nebesa.

Letim Letim
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Strm kaže...

Ja kupujem sutra da mogu MP :D Zanima me sljedeće: 1. dali su one stranice ((penguin)) ili tak neš 100% sigurne? 2. Kupujem steam verziju? 3.MP Se može besplatno skinuti, ali provjerava dali imam oriđiđi igru? Dali mogu sa svojim saveom igrati? ((Imam unutra oko 100 radnik,a,68 milijuna, pun k. kamiona, modove)),  3. Savjeti oko kupnje i gameplaya?

Mozes nastaviti u MP (radnici ti nece raditi) ali se vise ne vracaj u SP, napravi save za SP i za MP ...

Xperiax1 kaže...
Rastjero ih ja pa cemo vidjeti kako ce zaradjivati.Cak sam razmisljo da prodam i kamione pa da kupujem ponovo..

Ih, pa vidi sta meni rade moji vozaci i ne zalim se ...
ma pogledaj tog vozaca ... i ti bi imo srca ga otpustit ... {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2014 22:01 (suMaper).
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Evo moji klipani i mehanizacija :D 

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Strm kaže...

To je ništa, nema izazova sve je predvidivo..vrijeme je za MP! Odakle ti 1000ks motori, jel to samo na papiru ili se i osjeti na cesti?

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2014 22:40 (Zekat).
14 godina
Zekat kaže...
Strm kaže...

To je ništa, nema izazova sve je predvidivo..vrijeme je za MP! Odakle ti 1000ks motori, jel to samo na papiru ili se i osjeti na cesti?

Znam, zato ga i kupujem.. :D I da, 1000Ks se osjeti na cesti, zemio sam ih prvenstveno radi ovoga dolje #62T__Demokracije tako da tenk ide 120 koliko ja i inace vozim ;)

12 godina
Strm kaže...
Zekat kaže...

Znam, zato ga i kupujem.. :D I da, 1000Ks se osjeti na cesti, zemio sam ih prvenstveno radi ovoga dolje #62T__Demokracije tako da tenk ide 120 koliko ja i inace vozim ;)

Prije ulaska u MP tvoj kamion mora (jako pozeljno tj. ako je standalone) biti bez modovane sminke, ostale kamione prodaj a vozace otpusti jer to u MP ne radi ...

14 godina
suMaper kaže...
Strm kaže...
Zekat kaže...

Prije ulaska u MP tvoj kamion mora (jako pozeljno tj. ako je standalone) biti bez modovane sminke, ostale kamione prodaj a vozace otpusti jer to u MP ne radi ...

A ostat ce mi susha? :D

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Da, lova i garaze ti ostaju ...

Strm kaže...
Yess :D NEgo, koliko bandwicha uzima? Imam wireless net od 1mbs? :D

To je puna kapa ali i ping ti mora biti znatno ispod 600 (u MP-u) jer te inace automatski izbacuje ...

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2014 23:26 (suMaper).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
suMaper kaže...

Da, lova i garaze ti ostaju ...

Yess :D NEgo, koliko bandwicha uzima? Imam wireless net od 1mbs? :D

16 godina
Zekat kaže...
Genius10 kaže...

Jel ta grupa organizirala bar 1 (jedan) meet?

Eh, zasad još ne. Ja sam kroz tjedan nažalost zauzet pa baš i ne mogu organizirati ali uvijek netko drugi može. Vidim po komentarima da zainteresiranih ima, samo što onda treba odmah reći odakle se kreće i u koliko sati otprilike. Ovako svi pitaju gdje i kada ostalima paše i na kraju ništa od toga.

12 godina
Euro Truck Simulator 2

jucer smo ja i began odvozili dvije ture jer drugih nije bilo online

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2014 10:31 (dennocro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Bilo je iza 16h nas cetvorica smo vozili

1 0 hvala 0
12 godina

a ja vecinom mogu u vecernjim satima jer radim do 5 pa dok sve napravim/odmorim doce vecer.  jel budete barem na TS-u jer je nemoguce voziti i pisati :/

17 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Naletjeh jučer na grupu Kineza... Volvo China group, kako li su li se već zvali... Jbt, barem pola njih vozi krivom stranom. Bilo ih je najmanje 20 sveukupno...{#}

2 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Kako se kupuje na kinguin? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice