Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.251.057
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
dennocro kaže...

Dali postoji neka aplikacija za andorid ali da radi, naisao sam na ets2 telemetry ali ne radi.

ovako nes da gledas na mobu konzolu kamiona

kad upalim MP kaze mi da nemam dobru verziju igre, imam zadnji update preko steama

http://prntscr.com/42kzl1

Izašla nova verzija http://alpha.ets2mp.com/

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2014 17:39 (Lemyxz).
12 godina
neaktivan
dennocro kaže...

Dali postoji neka aplikacija za andorid ali da radi, naisao sam na ets2 telemetry ali ne radi.

kako skinuti tutorial za ets 2 telemetry app?

12 godina
Igzy20 kaže...

Pozdrav! Planiram na Kinguin.net kupit ETS 2 Gold Bundle Steam key za curin Steam račun pa me zanima dal je tko kupovao preko te stranice i dal je bilo kakvih problema.

...

Haha ... "ma volim ja Tebe al' kamion je Kamion" ... {#} ... {#}

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
12 godina
krokodil kaže...
dennocro kaže...

kako skinuti tutorial za ets 2 telemetry app?

taj koji je to napravio ni jedna njegova str neradi sa tutorialom.

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Fak{#} Hint:semafor

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2014 21:11 (Strm).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Rusi napravili malu guzvu na izlazu iz Roterdama{#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav kolege kamiondžije :) treba mi vaša pomoć

Naime, hocu da kupim sebi volan za ETS2, a s obzirom da nemam šoldi za G25 ili G27 naletio sam na jedan volan od canyon-a na netu za 50 eurića u Bosni.

Eh sad, da li ima neko iskustva sa ovim volanom,da li ga već neko koristi za ETS2 i hoće li mi odgovarati za pomenutu simulaciju? Da li ima nekih mana preko koji se ne može preći? Po meni sasvim solidan proizvod u ovom cijenevnom rangu,ali opet bi volio čuti vaše mišljenje. 

Gledao sam i na YT-u vožnju ETS2 sa ovim volanom,ne izgleda mi loše. Evo jedan link za malo deteljniju recenziju http://www.itsvet.com/tekst/canyon-cng-gw3/4143/

Hvala svima ;)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ak ćeš moje mišljenje o tim low-end volanima, Logitech Driving Force Pro, imao sam ga prije G27 i volan je prva liga

Al nevjerovatan je prelazak sa njega na G27, to ti je kao da sjedneš iz fiće u ferrari, cijena ipak govori kvalitetu

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Ak ćeš moje mišljenje o tim low-end volanima, Logitech Driving Force Pro, imao sam ga prije G27 i volan je prva liga

Al nevjerovatan je prelazak sa njega na G27, to ti je kao da sjedneš iz fiće u ferrari, cijena ipak govori kvalitetu

OK...hvala na sugestiji. Što bi rekao Izet Fazlinović-ako ne znam sta je kvalitetno onda znam sta je skupo :) G27 je sad za sad nedostižan

BTW. Jel govoris o ovome volanu  http://www.bug.hr/bug/tekst/logitech-driving-force-gt/87661.aspx. Sta označava ova crveno označena tipka s desne strane volana (enter oznaka),za što ona služi?

Kakva je razlika između oznake "gt" i "pro"? Ovaj volan sam našao u jednom šopu u Bosni 160 eura...eh sad da li vrijedi ovih para to je nesto drugo. Kad bi se odlucio na ovaj volan morao bi odmah krenuti sa štednjom, posto trenutni volonterski staž u firmi ne nudi drugu mogucnost {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2014 2:13 (EasyWay).
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ne GT, vec PRO

Nisam GT nikad niti probao, a ja sam svoj Pro prodao za 450 kn polovni, a bio je u ne vrhunskom stanju, već je bio bolji nego kad je izašao iz kutije, taman razrađen i perfektan za rad

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EasyWay kaže...

Naime, hocu da kupim sebi volan za ETS2, a s obzirom da nemam šoldi za G25 ili G27 naletio sam na jedan volan od canyon-a na netu za 50 eurića u Bosni.

Eh sad, da li ima neko iskustva sa ovim volanom,da li ga već neko koristi za ETS2 i hoće li mi odgovarati za pomenutu simulaciju? Da li ima nekih mana preko koji se ne može preći? Po meni sasvim solidan proizvod u ovom cijenevnom rangu,ali opet bi volio čuti vaše mišljenje. 

Gledao sam i na YT-u vožnju ETS2 sa ovim volanom,ne izgleda mi loše. Evo jedan link za malo deteljniju recenziju http://www.itsvet.com/tekst/canyon-cng-gw3/4143/

Hvala svima ;)

Ja ti imam taj Canyon i puno sam ga koristio za Shift 2 i slične igre i evo sada od nedavno i za ETS2...nisam koristio skupe volane pa ti nemogu reć kako se ponaša usporedno sa njima ali meni je sasvim ok...volan je po recenzijama best buy u tom cijenovnom rangu...mogu ti samo potvrditi da je kvalitetne izrade i imam ga već tri godine i još uvijek nije raskliman, pedale su cijele iako ih je gazilo teško stopalo broja 44 i svi gumbi i ručice rade normalno...200+ sati igranja je iza njega sigurno...

12 godina
neaktivan
EasyWay kaže...
Hrvek1909 kaže...

OK...hvala na sugestiji. Što bi rekao Izet Fazlinović-ako ne znam sta je kvalitetno onda znam sta je skupo :) G27 je sad za sad nedostižan

BTW. Jel govoris o ovome volanu  http://www.bug.hr/bug/tekst/logitech-driving-force-gt/87661.aspx. Sta označava ova crveno označena tipka s desne strane volana (enter oznaka),za što ona služi?

Kakva je razlika između oznake "gt" i "pro"? Ovaj volan sam našao u jednom šopu u Bosni 160 eura...eh sad da li vrijedi ovih para to je nesto drugo. Kad bi se odlucio na ovaj volan morao bi odmah krenuti sa štednjom, posto trenutni volonterski staž u firmi ne nudi drugu mogucnost {#}

kao sto ti rece Hrvek Driving force pro je extra a za manje para ja sam svoj kupio za 40 e na Pik-u i prezadovoljan sam. Igro sam na G25 i G27 nemi se nesvidja posto ga nemogu kupiti :) hehehhe 

15 godina
Mahjongg kaže...
EasyWay kaže...

Hvala svima ;)

Ja ti imam taj Canyon i puno sam ga koristio za Shift 2 i slične igre i evo sada od nedavno i za ETS2...nisam koristio skupe volane pa ti nemogu reć kako se ponaša usporedno sa njima ali meni je sasvim ok...volan je po recenzijama best buy u tom cijenovnom rangu...mogu ti samo potvrditi da je kvalitetne izrade i imam ga već tri godine i još uvijek nije raskliman, pedale su cijele iako ih je gazilo teško stopalo broja 44 i svi gumbi i ručice rade normalno...200+ sati igranja je iza njega sigurno...

meni je na mom otisla desna palica za mjenjati brzine, tako da moram mjenjati na mjenjacu, ali posto on je dosta neprecizan kad ga povlacim prema sebi (saltam u visu), onda stavljam mjenjanje na dv agornja gumba na krakovima volana...jbg

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Imam problem sa vozacima i njihovom zaradom.Njihova zarada je max 2000e a imam oko 25 kamiona i vozaca.Dali je problem u tome sto sam taj profil koristio za SP i MP ili je to normalno? Prije sam dobivao i do 30.000e.Svi kamioni su max sredjeni,dali mogu to kako rijesiti ili ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav.. Jel se može nekako pomoći ljudima kojima se dimi iz kamiona? Ja sam pokušao doći do njih, ali sam zapeo na pola autoceste s teretom..

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2014 18:28 (alen4430).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
alen4430 kaže...

Pozdrav.. Jel se može nekako pomoći ljudima kojima se dimi iz kamiona? Ja sam pokušao doći do njih, ali sam zapeo na pola autoceste s teretom..

Nemozes.

13 godina
Euro Truck Simulator 2

Moze str gdje se moze nabaviti najjeftinije igra?Ali da se moze MP?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Netko je stavio linkove koliko se sjecam unazad par dana pa si prelistaj temu.

16 godina
Endymon kaže...

https://www.g2a.com/euro-truck-simulator-2-steam-cd-key-global.html?___store=english

5 eura ti je tu.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
14 godina
neaktivan
Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
12 godina
neaktivan
alen4430 kaže...

Daj nosi tu rozu pirateriju odavde

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2014 19:44 (Lemyxz).
16 godina
Endymon kaže...

G2A  i Kinguin

Nekad je jedan jeftiniji, nekad je drugi

http://www.speedtest.net/result/3149309179.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2014 21:07 (Haker_x).
12 godina
Xperiax1 kaže...

Imam problem sa vozacima i njihovom zaradom.Njihova zarada je max 2000e a imam oko 25 kamiona i vozaca.Dali je problem u tome sto sam taj profil koristio za SP i MP ili je to normalno? Prije sam dobivao i do 30.000e.Svi kamioni su max sredjeni,dali mogu to kako rijesiti ili ?

Upravo to je problem, a za rijesenje bi mi trebale fotke bar tri vozaca ...

----------------
Vozim danju, vozim nocu ... vozim, kad god hocu ... {#}

ovaj kamion ispred je AI ... a zaboravio skrenuti ... ovaj kamion ispred je AI ... a zaboravio skrenuti ...
... i zasluzeni spavanjac ... ... i zasluzeni spavanjac ...
cekam ja ... cekam ja ...
a cekaju i oni ... a cekaju i oni ...
koja guzva ... koja guzva ...
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2014 23:21 (suMaper).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nisam te skonto,kako mislis fotke tri vozaca?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Xperiax1 kaže...

Nisam te skonto,kako mislis fotke tri vozaca?

Ovo i dnevnik problematicnih vozaca ...

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Problematicni su svi,nece sve slike stat na forum {#}

EDIT: Evo slike

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2014 0:23 (Xperiax1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

a rekao sam bar tri, a dovoljno je 4 ... {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

jel imate neki ts za online..napokon uhvatio vremena da malo igram pa da vam se pridruzim nick Avan7garde, trenutno sam u frankfurtui idem prema nurnbergu

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
dennocro kaže...

jel imate neki ts za online..napokon uhvatio vremena da malo igram pa da vam se pridruzim nick Avan7garde, trenutno sam u frankfurtui idem prema nurnbergu

Neki korista ovaj, i nadji Croatia:
Official TS3 server! / Oficjalny serwer TS3!
IP: 178.217.189.66

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kakva je ono fora bila sa resetom nekim,znam da si objasnjavao nekome?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice